sunt si eu putin ingrijorat.
am platit inscrierea, am trimis actele si... nimic. nu am primit legitimatia sau vreun semn din partea voastra. si intru in sevraj! ![]()
steagcruce2
sunt si eu putin ingrijorat.
am platit inscrierea, am trimis actele si... nimic. nu am primit legitimatia sau vreun semn din partea voastra. si intru in sevraj! ![]()
steagcruce2
@ovi666
pentru confirmare o sa primesti un raspuns
Iar cardul vine la sf de luna ![]()
Ovidiu, am primit cererea, am primit dovada platii taxei de inscriere si pentru fiecare aceste etape ti-am trimis cate un e-mail.
Legitimatia iti va fi trimisa in urmatoarea transa. Dupa cum stiti, membri, ca sa fie inscrisi dpdv 100% legal in Asociatie, actele sunt depuse la Judecatorie alaturi de celelalte acte ale asociatiei. De aceea, ca sa nu facem drumuri la tribunal odata pe zi pentru fiecare nou inscris, se astepata membrii inscris in cursul unei luni apoi se merge la judecatorie sa depun actele, se printeaza cardurile de membru si se trimit prin posta.
Ovidiu, am primit cererea, am primit dovada platii taxei de inscriere si pentru fiecare aceste etape ti-am trimis cate un e-mail.Legitimatia iti va fi trimisa in urmatoarea transa. Dupa cum stiti, membri, ca sa fie inscrisi dpdv 100% legal in Asociatie, actele sunt depuse la Judecatorie alaturi de celelalte acte ale asociatiei. De aceea, ca sa nu facem drumuri la tribunal odata pe zi pentru fiecare nou inscris, se astepata membrii inscris in cursul unei luni apoi se merge la judecatorie sa depun actele, se printeaza cardurile de membru si se trimit prin posta.
nu am primit mail..., de asta nu stiam dc nu cumva s-au ratacit chestiile care le-am trimis. crezi ca am incredere 100% in posta romana?
cat despre partea cu judecatoria, stiam. ok. mai am putintica rabdare. ca nu duc lipsa de asa ceva
mersi mult de raspuns.
steagcruce2 ![]()
George Stan AISS organizeaza si deplasari ? dak da ! pot merge in deplasari la varsta mea ??? si cont atat de mult varsta ? sau cont ca sunt sup Steaua si iubesc Steaua ?! Ms ![]()
Poate candva va organiza dar acum nu organizeaza. Daca se vor organiza nu stiu daca va fi un criteriu de varsta.
ms pentru raspuns ![]()
Daca threadul asta se numeste "intrebari si raspunsuri" , imi permit sa pun si eu o mica intrebare :
Ce ati facut bun pana acum pentru clubul sportiv Steaua ?
De ce s-ar merita sa intru intr-o astfel de organizatie ? cum pot ajuta eu clubul din calitate de membru cotizant ?
Daca threadul asta se numeste "intrebari si raspunsuri" , imi permit sa pun si eu o mica intrebare :
Ce ati facut bun pana acum pentru clubul sportiv Steaua ?
De ce s-ar merita sa intru intr-o astfel de organizatie ? cum pot ajuta eu clubul din calitate de membru cotizant ?
AISS nu este pentru club. AISS - ASOCIATIA INDEPENDENTA A SUPORTERILOR STELISTI ... SUPORTERILOR ... NU CLUBLUI !!!
AISS ( in caz ca nu ai observat pe site ) a organizat petrecere cu okazia a 60 de ani de la infiintare pentru suporteri ( lucru care clubul nu la facut ) la care au venit : Hagi , Balint , Dumitrescu , Radoi ... presa etc.
AISS nu s-a creat pentru club , s-a creat pentru suporteri. Acum inca suntem la inceput dar incet incet ne facem simtita prezenta !!!
Daca vrei sa faci ceva pentru club du-te cumpara actiune lu Gigi si gata !!!
In proiectele AISS intra diverse materiale pentru suporteri, organizare mai buna, sprijinul coregrafiilor, sprijinul suporterilor atat din Bucuresti cat si din provincie, lucruri care indiferent ajuta clubul Steaua, pentru ca suporterii astia vin la stadion pentru culorile astea.
De asemenea sprijinul AISS se va simti si in proiecte de genul "imn", ajutarea fostelor glorii ale clubului, care au nevoie de asta, sprijinul fostilor sportivi ai clubului in a publica materiale (articole, carti) care sa contribuie la istoria scrisa a clubului.
Daca am fi o organizatie puternica (si numai prin noi membri putem deveni), am putea chiar sa ajutam clubul direct(daca clubul ar fi in situatia sa aiba nevoie) S-au mai vazut cazuri. Deocamdata insa ne limitam in a incerca sa ajutam pe cei ce sunt de ajutat si de organizat: suporterii.
Ms pentru raspunsuri , o sa ma inscriu cat de curand .
neavand timp sau uitand sa merg la posta,am decis sa ma inscriu atunci cand am fost la petrecere.urma sa primesc un meil..si vad ca a trecut o saptamana si to n-a ajuns.ce e de facut?
Cosmin, bine ca ai postat aici, pentru ca la petrecere ai trecut mailul gresit (cu un singur "o"). De aceea nu ti-a ajuns mailul de onfirmare. O sa-l primesti asap.
multumesc mult.am primit meilul.in cursul zilei de luni voi merge la cea mai apropiata sucursala brd si voi achita taxa de inscriere si cotizatia pe luna iunie.merci mult inca o data
Salut!
Am si eu o problema. Am trimis actele prin posta vinerea trecuta si inca nu am primit nici un raspuns... :neutral:
Daca nu spui numele real nu putem sa ne dam seama care este problema. Daca nu vrei sa spui numele real aici, trimite-mi un mesaj privat.
Am trimis. Mersi.
FC Dinamo asta e un gen de club al boschetarilor, nu? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
---editat de moderatori.
s-ar putea sa ne parasesti in curand. ![]()
FC Dinamo asta e un gen de club al boschetarilor, nu? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:---editat de moderatori.
s-ar putea sa ne parasesti in curand.
Marsh la c***t potaie !!!
Salutari Tuturor Membrilor Din "Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti" Am Si Eu O Mare Rugaminte Daca Se Poate
As Vrea Si Eu Un Wallpaper Cu Sigla AISS. Cum Se Poate Realiza????? steag2
1. Exista undeva numele membrilor principali ai acestei asociatii ??? fondatori, cu putere de decizie, etc
2. Are asociatia personalitate juridica ????
3. Care sunt beneficiile in cazul unor contributii materiale considerabile in favoarea asociatiei
rog sa mi se raspunda pe privat
Nu o sa iti raspund pe privat pentru ca nu e nimic de ascuns.
Lista fondatorilor o gasesti pe AISS.ro
Normal ca are personalitate juridica (!!!). Pe AISS.ro gasesti documentele constitutive, statutul etc. Poate daca ai fi citit pe aici inainte sa intrebi ai fi vazut ca la aceste intrebari s-a mai raspuns de cateva ori.
Nu este prevazut in statut beneficii pentru contributori, deifneste si tu ce inseamna "contributii materiale considerabile"
Poate daca ai fi citit pe aici inainte sa intrebi ai fi vazut ca la aceste intrebari s-a mai raspuns de cateva ori.
pai atunci threadul s-ar fi numit "citeste si nu mai intreba"
in fine,
nu mai definesc nimic, m-am uitat pe site si citind lista membrilor fondatori m-am gandit ca mai bine nu ma implic
Hai SAMM, o dam in subtilitati acum? Nu mai bine ne spui in fata, noua, fondatorilor, ce nu-ti place la noi? Si de ce nu te asociezi cu noi?
pai atunci threadul s-ar fi numit "citeste si nu mai intreba"
Fara suparare, o regula universal valabila pe forumuri este sa citesti putin inainte de a te arunca cu o intrebare.
citind lista membrilor fondatori m-am gandit ca mai bine nu ma implic
Daca implicarea ta s-ar materializa la fel de sictirit, cum te exprimi aici, atunci nu cred ca e nici o pierdere pentru Asociatie.