FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS - intrebari si raspunsuri

«1222324252636»
carminastan05.08.2008 07:05
cum pot sa aflu si eu din ce luna nu mai am platit

sau pana cand mai am platit cotizatia

Am pierdut vechea adresa de mail, acum am v***@***

si nici baietii pe YM nu-i mai am din conducere :(

Ca sa mearaga formularul de pe site trebuie sa fie adresa cu care te-ai inregistrat si pe ea primesti mailul. Cu alte cuvinte daca tu ai alta adresa nu merge momentan. Cel mai bine ar fi sa ii dai lui George un PM si sa-l rogi sa-ti modifice adresa in DB.

SSK05.08.2008 11:06

Amunt, ti-am modificat adresa in baza de date. Acum iti poti verifica singur cotizatiile.

STARforce06.08.2008 07:45

Tocmai v-am faxat si eu datele mele pt adeziunea la AISS.Va rog sa imi confirme cineva.Ms mult.

carminastan06.08.2008 08:02

Da, au venit.

STARforce06.08.2008 09:15

Am plecat la banca sa achit taxa de inscriere si abon lunar.Va anunt cand am platit.

punkboy06.08.2008 18:31

cum fac sa ma inscriu in AISS si sa platesc doar 170RON+10EURO VIZA pt deplasarea de la ISTANBUL ca m am aiurit putin din cauza ca mi am luat LIBER singur

Marius06.08.2008 18:34

Intri pe www.AISS.ro. Acolo o sa afli tot ce ai nevoie. Sau poti sa citesti raspunsurile date pe acest topic cu ceva timp in urma.

Tz3pI06.08.2008 19:30

Interesant mod de a gandi. Vrei sa te inscri in AISS pentru a putea beneficia de reducere. Pana acum de ce nu te-ai inscris? Sa stii ca se fac inscrieri si dupa deplasare.

puyol06.08.2008 20:34

orice moment e bun sa te inscrii,atata timp cat punk-boy vrea sa renunte la prostul obicei de a se baga in seama pe unde ii taie capul si are doar intentii bune,asa e prietene constantean ? asa e ca mai intai o sa vezi mai intai cum sta treaba cu AISS si abia apoi o sa iti dai cu parerea ?:)

LoveSteaua4Ever20.08.2008 14:56

Am citit cat am putut, avand in vedere timpul limitat (postez de la servici :D ), am 2 intrebari scurte si la obiect (asa cum sper sa fie si raspunsurile primite).

1. Pot trimite direct pe fax formularul de inscriere completat (si semnat) si copia dupa buletin, iar mai apoi sa platesc banii abia (cand plec de la servici :) )? Si pe legitimatie se pune poza fiecaruia? (sper ca nu, chiar nu imi place cea din buletin).

2. La aceasta intrebare imi cam imaginez ce raspuns am sa primesc, asa ca as prefera sa primesc raspuns de la un membru AISS de exemplu, nu de la un fondator. Nu vreau nimic material, nu am nici o pretentie... singurul lucru care vreau sa il stiu e daca chiar se asculta de parerea tuturor cum se spune (daca poti expune parerea), si daca sunt drepturi egale intre mebrii sau se fac diferentieri si aici. Mai pe scurt... daca imi spun parerea sincera cu privire la un anumit lucru este ok sau risc sa iau un pumn doi ca in peluza? (nu am nimic cu persoanele din peluza, si eu tot de acolo vad meciurile Stelei). Ma gandesc la exemplul concret... daca as fii vrut si eu sa merg in deplasarea de la Istambul (in calitatea de membru AISS, prin excursia organizata de voi) as fii avut vreo sansa sau biletele erau impartite deja?

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Marius20.08.2008 15:05

1. Da, poti trimite actele prin fax. Pe legitimatie nu se pune poza, doar numele complet si cnp-ul.

2. Da, se asculta ce are de spus fiecare membru al Asociatiei si in niciun caz nu exista pericolul de a primi pumni. Daca ai fi vrut sa mergi la Istanbul sigur ca ai fi putut merge, deplasarea a fost organizata in primul rand pentru membri, iar apoi pentru suporterii care voiau sa mearga, in limita locurilor ramase disponibile.

STARforce20.08.2008 16:35

M-am vazut azi cu Stanici si cu Adi si am ramas impresionat.Sunt chiar deschisi la propuneri...deci join fuckers hehehe

Bodanel25.08.2008 06:34

@LoveSteaua4ever

Eu am privit cu ochi bun AISS inca de la infiintare insa am preferat sa mai astept sa ma inscriu vreo cateva luni( eu sunt mai sceptic de felul meu). Apoi au facut petrecerea de la Preoteasa la implinirea a 60 de ani de la infiintarea Stelei. Atunci m-am inscris si eu pentru ca i-am vazut cum lucrau impreuna. Inainte sa ma inscriu am stat vreo 2 ore si m-am uitat la ei cum pregateau totul. Apoi m-am inscris. Ca si idee cand s-a luat hotararea sa facem O mare de steaguri eram 10 oameni intr-un bar din Bucuresti, peste 2 luni am fost vreo 25 cand s-a pus in practica.

Suntem diferiti, unii merg in peluze, altii la tribune, avem pareri diferite despre jucatorii Stelei, unora ne place vinul, altora berea insa nu se fac diferentieri intre noi deoarece avem un scop comun -Steaua. Sper ca asta sa te convinga. Daca mai vrei sa stii ceva iti stau la dispozitie.

AlcaponneAISS25.08.2008 08:37

Foarte frumos....Respectele mele!!!!

dragos_ghinea26.08.2008 15:23
nu se fac diferentieri intre noi deoarece avem un scop comun -Steaua

este o singura diferenta care pe mine ma omoara. desi sunt din provincie vreau sa ma inscriu in AISS dar nu pot pt ca sunt minor. mai trebuie sa astept cam un an.... foarte lung

de ce oare s-a pus aceasta regula???

axl26.08.2008 15:27

@Dragos

Ia legatura cu Carmina sau cu Marius, te vor indruma ei cum sa treci peste "impedimentul" varstei.

carminastan26.08.2008 15:28

Poti sa te inscrii si vei avea aceleasi drepturi ca toti ceilalti. Te asteptam

dragos_ghinea26.08.2008 15:30

deci pot???? citisem aici pe forum ca doar cei care au peste 18 ani o pot face..

ca o sa iau legatura cu ei.. ms mult

andyro26.08.2008 15:33

Ca sa fim putin mai clari - impedimentul este datorat faptului ca, minor fiind, nu te putem inscrie legal in asociatie, avand nevoie de un acord in partea parintilor, dat in scris, samd. Ce putem face, in schimb, este sa iti dam voie sa beneficiezi de toate drepturile unui membru AISS (acces pe forum, participare la deplasari, etc), iar la implinirea varstei de 18 ani, sa te inscriem si legal. TOTUSI, incercam sa facem din aceasta "procedura" doar o exceptie, nu o regula, din motive usor de inteles.

dragos_ghinea26.08.2008 15:41

pai treaba cu deplasarile nu prea merge. eu cand vin in Ghencea e cam ca intr-o deplasare. poate deplasarile din regiunea mea....

cl@udy@29.08.2008 12:01

cum imi pot cumpara bilete la meciurile Stelei din Liga fara sa vin la Bucuresti? sunt din pitesti

carminastan29.08.2008 12:05

Cel mai probabil si online, de pe bilete.ro sau bilet.ro

Fane_casieru'29.08.2008 12:06
cum imi pot cumpara bilete la meciurile Stelei din Liga fara sa vin la Bucuresti? sunt din pitesti

....FARA CUVINTE :wall:

klaus_e8929.08.2008 15:48

astazi am trimis si eu plicul cu cererea de inscriere si copia de buletin catre voi ... astept confirmarea ... plata in cont pentru legitimatie se face dupa ce primesc confirmarea de la voi ? sau odata cu trimiterea plicului ?

Marius29.08.2008 16:17

Astepti confirmarea

«1222324252636»