Am citit cat am putut, avand in vedere timpul limitat (postez de la servici
), am 2 intrebari scurte si la obiect (asa cum sper sa fie si raspunsurile primite).
1. Pot trimite direct pe fax formularul de inscriere completat (si semnat) si copia dupa buletin, iar mai apoi sa platesc banii abia (cand plec de la servici
)? Si pe legitimatie se pune poza fiecaruia? (sper ca nu, chiar nu imi place cea din buletin).
2. La aceasta intrebare imi cam imaginez ce raspuns am sa primesc, asa ca as prefera sa primesc raspuns de la un membru AISS de exemplu, nu de la un fondator. Nu vreau nimic material, nu am nici o pretentie... singurul lucru care vreau sa il stiu e daca chiar se asculta de parerea tuturor cum se spune (daca poti expune parerea), si daca sunt drepturi egale intre mebrii sau se fac diferentieri si aici. Mai pe scurt... daca imi spun parerea sincera cu privire la un anumit lucru este ok sau risc sa iau un pumn doi ca in peluza? (nu am nimic cu persoanele din peluza, si eu tot de acolo vad meciurile Stelei). Ma gandesc la exemplul concret... daca as fii vrut si eu sa merg in deplasarea de la Istambul (in calitatea de membru AISS, prin excursia organizata de voi) as fii avut vreo sansa sau biletele erau impartite deja?
Multumesc anticipat pentru raspuns!