@The_Foxes
Explica-mi si mie de ce e asa de clar. Eventual ti-a soptit Oli ? Sau poate MM? Oricum nu as avea incredere in tot ce afirma ultimul.
@The_Foxes
Explica-mi si mie de ce e asa de clar. Eventual ti-a soptit Oli ? Sau poate MM? Oricum nu as avea incredere in tot ce afirma ultimul.
@The_Foxes
pentru ca e ultimul meci de pregatire !! (d'uuh) cu 2 sapt inainte de primul meci oficial nu crezi ca s-ar folosi echipa standard ? si daca ai observat in meciurile de pana acum(cipru,italia) G&G rareori au fost impreuna in centrul defensivei
Primul dus rece in aceasta campanie de pregatire.Steaua - Legia 0 - 1 ! Ne-am gasit în sfarsit nasul.Sa fie de vina sistemul de joc,care nu e suficient de bine insusit de jucatori,sau neinspiratia lui Oli in alcatuirea echipei.
Ovidiu si Gigel sunt omniprezenti în mintea lui Oli,dar si in prima echipa.Nepotism pe fata.Nu e bine !
Virgil!!! , NU e nepotism... Sa punem in balanta:
Coman ii are contracandidati pe Bostina, Cristocea si Ochirosii care in sistemul 4-3-3 acestia 3 se vor integra cel mai greu pentru ca sunt jucatori deficitari la faza defensiva care nu trebuie omisa de ei nici macar o clipa pe perioada unei partide... Coman este cel mai complet dintre ei... Am dreptate su nu?
Ov. Petre poate forma laturi de Radoi un cuplu de mijlocas defensiv mai solid decat Para cu Radoi: De ce? Simplu: Inaltimea care va fi primordiala avand in vedere ca in fata lor va evolua mai mult ca sigur un jucator de creatie cum ar fi Cristocea sau Croitoru, jucatori, scunzi fara aport la jocul aerian. Cum Radoi va fi o prezenta constanta in primul 11, o merita cu varf si indesat, el nu poate sa faca cuplu de fundasi centrali cu Para, un jucator mai scund. Radoi nu straluceste la jocul aerian nici el dar fizicul il mai ajuta la acest capitol din cand in cand. Ov. Petre va fi completarea lui Radoi mai bine decat Para. Sper ca m-am facut inteles.
Revenind la jocul de aseara nu scorul a contata ci faptul ca s-a rata mult si asta nu e bine. Si pe vremea lui Protasov aveam acelesi probleme: RATAM exasperant de mult. Atunci cand ai ocazii multe esti mai putin concentrat in fata portii crezand ca peste 1 minut 2 vei mai avea o sansa sa mai sutezi si poate nu ratezi...
Dar Banel pe ce criteriu e bagat in echipa? Ca are viteza?? Pai putem sa legitimam un fost alergator de 100 de metri de mana a doua, care scoate 10.5s la suta, si il punem in locul lui Banel. Ar avea viteza mai buna. In rest, aceeasi tamaie.
Banel incepe sa sa isi revina iar 4-3-3 il avantajeaza fix pentru acest fapt: viteza. Un alergator de 100m nu ar putea sa ii ia locul pentru ca dupa ce face 100m in 10s va fi nevoit sa stea 10-15 minute sa isi revina... :lol: :lol: :lol:
sorin_777
hehe :lol: :lol: :lol:
eu as propune sa jucam 4 1 3 2
Badea Thereau
Cristocea Croitoru Nicolita
Radoi
Marin Ghionea Goian Stancu
asta ii varianta mai ofensiva
....sau un pic mai defensiv ar fi: 4 2 2 2
Badea Thereau
Cristocea Nicolita
Radoi Ovidiu Petre
Marin Ghionea Goian Stancu
am citit ca Olaroiu vrea sa faca rost de alt meci de pregatire findca meciurile cu korona kielce si cu tiraspor or fost anulate
:?
eu zic ca idea asta ii buna findca ne mai trebuie timp sa gasim cei mai buni "11" si cel mai bun sistem
pentru meciul cu sevilla
Raul1988, ambele sisteme indicate de tine reprezinta 4-4-2.
P.S.: Foloseste butonul edit daca vrei sa adaugi ceva unui post anterior.
Bogdan4Steaua
intr-un fel ai dreptate
dar exista mai multe varinate de 4 4 2 si deacea trebuie sa spui mai exact
exemplu : triungi ac milano
toti mijlocasi pe o linie (asta ii 4 4 2)
2 mijlocasi ofensivi care sunt infata atacantilor si 2 defensiv care sunt infata fundasilor
eu vreau sa zic ca daca zici ca variantele mele sunt 4 4 2 ai intr-un fel dreptate si intr-un fel nu :lol:
Nu poti judeca asezarea echipei din punct de vedere static. In acel "4-2-2-2" prezentat de tine, Cristocea si Nicolita ar evolua oricum pe flancuri (nu central) si in functie de faza de joc, avanseaza sau joaca mai retras. Totul este dictat de dinamica fazei.
Personal nu imi surade ideea aceasta de a schimba sistemul.Imi doresc sa vad o Steaua ofensiva,dar este posibil ca schimbarea sistemului sa nu fie solutia potrivita.
In primul sau mandat,Olaroiu a folosit un sistem 4-3-3 in cele cateva luni In primul sau mandat,Olaroiu a folosit un sistem 4-3-3 in cele cateva luni in care s-a aflat pe banca.
Rezultat: Un turneu englez in care am luat-o pe coaja serios de la echipe britanice de Liga inferioara plus locul slab din campionat.
Principalul avantaj este ca avem jucatori polivalenti care sunt in stare sa faca fata cu brio unui nou sistem.
Totusi ar fi indicat sa nu facem experimente cu Sevilla si sa jucam cu clasicul 4-4-2 si abia apoi sa incercam noul sistem.
Hai sa intru si eu la pronostic: 3-0 8)
IN DATA DE 10 VOM JUCA UN AMICAL CU CSM RM VALCEA LA VALCEA,SURSA PRO SPORT.
Nu mai folosi Caps Lock. Ultimul avertisment. Moderatorii
Asa cum anticipam, era necesar inca un amical in aceasta perioada.
Macar acest meci ar trebui televizat de TV Sport.
Cu cine jucam?
Eu nu vad adversarul nicaieri !!!
cine pune stirea sa puna si site-ul de unde a luat-o
stirea este din ziarul pro sport din 05 02 2007 si nu este confirmata de vilceni
pe stie oficial steauafc.ro
CSM Ramnicu Valcea – Steaua, SAMBATA, 10 februarie, orele 14:00
Steaua va disputa, sambata 10 februarie (ora 14:00), la Ramnicu Valcea, un meci amical cu divizionara B CSM, aceasta fiind ultima repetitie inaintea meciului cu FC Sevilla din Cupa UEFA. Campioana Romaniei isi respecta astfel promisiunea facuta suporterilor valceni in urma cu un an, cand jocul amical programat atunci nu s-a mai putut disputa din cauza ninsorii abundente.
ce coincidenta stranie! pe 10 feb o sa fiu in ramnicu valcea. ne vedem la meci.
de ce este stranie?
Buna ziua domnule Stoica,
Ma numesc Miron Constantin , am 18 ani , sunt din Valcea si sunt un mare fan Steaua.Am fost la cateva meciuri ale Stelei ( cand am avut posibilitatea de a merge in Bucuresti ) dar vreau sa spun decat ca cea mai frumoasa zi din viata mea si cel mai frumos meci din viata mea a fost cel cu Standard Liege cand am reusit sa ne calificam in Champions League.In legatura cu meciul ce Steaua il va disputa sambata la Rimnicu Valcea am si eu o mare rugaminte...Daca imi puteti spune cand va sosii echipa sau macar sa-mi spuneti cand ne putem intalnii cu jucatorii...vreau sa fac si eu poze cu ei,cu dumneavoastra,cu Oli si sa iau autografe.Va rog din suflet!!!Ar fi extraordinar pentru mine.Deocamdata am decat pe un fular care il tin in camera atasat pe perete semnaturile lui Ghionea,Nesu si Vali Badea dupa meciul cu Standard.E cea mai mare bucurie ca pot vedea Steaua la mine in oras si va rog din suflet domnule Stoica faceti-mi si mie aceasta bucurie si spuneti-mi daca va pot rapii doar 5 minute din programul dumneavoastra de la Valcea pt a face poze si a lua autografe.Stiu sunt mii de suporteri in Valcea care si ei si-ar dorii acest lucru,nu ma indoiesc dar dorinta mea de a face asta este foarte mare...cred ca nimeni nu isi doreste asta mai mult decat imi doresc eu.Ma credeti sau nu m-am interesat pe forumuri de adresa dvs. de mail sa va trimit acest mesaj.Fac orice numai sa ma pot intalnii cu jucatorii mei preferati,cu echipa mea iubita...va rog domnule Stoica,faceti-mi si mie aceasta bucurie.Va rog din tot sufletul meu raspundeti-mi la mesaj...macar sa stiu daca ati citit mesajul.Stiu ca nu prea aveti mult timp dar va rog din suflet indepliniti-mi si mie aceasta dorinta.Cu mult respect,Miron Constantin
NU este situl oficial ..
@janker
pentru ca e prima oara cand o sa ajung in valcea, am o treaba de dimineata si intentionam sa ma intorc imediat dupa ce o rezolv. acum stau la meci, asta daca gasesc bilete. ![]()
Poate iti iau eu ca sunt din Valcea ![]()
axl o sa n-e intilnim la meci,o sa fiu in fata portii principale la ora 13.30, imbracat in treningul Stelei si sapca cu emblema Stelei.posibil sa vin mai tirziu pt ca vin de la peste 400km
@Maldini nu te mai lauda ![]()
on topic:
Frumoasa initiativa clubului sa joace un meci in accea zona. Cred ca este un meci mai mult de acomodare, in cazul in care Steaua o sa joace cu Uta la Rm. Valcea.