FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Meciuri amicale în perioada de pregatire.

«1678910»
forever_STEAUA07.02.2007 14:53
axl o sa n-e intilnim la meci,o sa fiu in fata portii principale la ora 13.30, imbracat in treningul Stelei si sapca cu emblema Stelei.posibil sa vin mai tirziu pentru ca vin de la peste 400km

Vei fi foarte usor de recunoscut :twisted:

PS: Fular cu Steaua nu vei avea? :D

axl2307.02.2007 15:06

@janker

nu mi-o lua in nume de rau dar daca ne intalnim o sa vorbim 2 minute si-apoi n-o sa mai avem ce sa ne zicem. sau daca ai 14 ani nu mai scap de tine. am mai patit-o. multumesc pentru oferta de a-mi lua bilete si de a ma intampina la poarta dar trebuie s-o declin. poate daca totusi ne intalnim, cu atat mai bine.

janker steaua07.02.2007 17:42

ziceam la vrajala ca numai de tine nu o sa stau,virsta nu vreau sa o spun dar este peste 30.maldini daca vrei autograf cu Iacob si Radoi vb eu cu ei si te rezolv.pt forever nu ai par in cap cite meciuri ele Stelei am vazut eu de pe stadion.

AmuntBoy07.02.2007 17:49

daca vin si eu imi dai tu un autograf ?

loooool

forever_STEAUA07.02.2007 18:04
ziceam la vrajala ca numai de tine nu o sa stau,virsta nu vreau sa o spun dar este peste 30.maldini daca vrei autograf cu Iacob si Radoi vb eu cu ei si te rezolv.pentru forever nu ai par in cap cite meciuri ele Stelei am vazut eu de pe stadion.

OFF TOPIC (scuze dar nu m-am putut abtine)

Auzi, invata sa citesti... (sa scrii corect e facultativ). In primul rand nu te-am intrebat la cate meciuri ai fost pe stadion, pentru ca pur si simplu nu imi pasa. Dar multa minte trebuie sa ai ca sa afirmi ca la un meci al Stelei vei putea fi recunoscut dupa trening-ul si sapca cu emblema Stelei pe care le porti!!!Restul stelistilor probabil ca vor merge la meci imbracati in alb-rosu ... GOD! De unde nu-i nici Domnu' nu cere. :evil:

PS: daca afirmi ca ai peste 30 de ani (sincer ma indoiesc), incearca sa te comporti ca atare. :roll:

MALDINI_STEAUA08.02.2007 10:56
ziceam la vrajala ca numai de tine nu o sa stau,virsta nu vreau sa o spun dar este peste 30.maldini daca vrei autograf cu Iacob si Radoi vb eu cu ei si te rezolv.pentru forever nu ai par in cap cite meciuri ele Stelei am vazut eu de pe stadion.

Tu vb serios sau ma iei la misto?

axl2308.02.2007 12:54

@janker

ma bucur ca ziceai la misto. varsta te cred ca o ai peste 30 de ani, da' nu vrei s-o spui pe motivul ca e de ajuns c-ai mintit odata, spunand peste 30. :D

in rest numai bine.

***alex***09.02.2007 12:32
TV Sport nu va mai transmite sâmbãtã meciul de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea - Steaua. Clubul vâlcean a cerut rezilierea ințelegerii cu TV Sport, motivând cã Steaua nu dorește televizarea jocului.

sursa: stelisti .ro

Se pare ca Oli nu doreste sa-si dezvaluie noua tactica decat celor prezenti la stadion. Este o decizie interesanta, cei de la Sevilla au casete cu jocul Stelei din tur, insa in noua asezare nu am jucat nici un meci oficial. Ar putea fi o surpriza pregatita de Oli si cred ca este o decizie buna.

c.ronaldo1709.02.2007 12:58

Adevarul este ca cei de la TV Sport vor sa transmita un meci de box, nu ca nu ar vrea Oli asta.

AmuntBoy09.02.2007 14:08

meciul ala de box a fost acum o saptamana si l-au mai dat de vreo 3-4 ori 8)

Naspa, chiar vroiam sa vad meciul :roll:

c.ronaldo1709.02.2007 15:55

Abia asteptam sa-l vad, ce draq?! :)

janker steaua09.02.2007 19:01

maldinii,echipa pleaca din Bucuresti la ora 10,tu sa vii la ora 12.30 la stadion

danielcristian09.02.2007 20:51

Abia asteptam sa-l vad, ce draq?!

Cred ca Oli a hotarat ca meciul sa nu fie televizat.Parca incepe sa semene cu Piturca la capitolul secretomanie,invaluind totul in mister in ce priveste echipa!toate bune,atata vreme cat nu va avea si el rezultatele barbugiului...

bodanelu10.02.2007 13:11

am vorbit cu un prieten la telefon, el fiind pe stadion.. si, impresia dupa prima repriza, Steaua joaca foarte prost...

Virgil10.02.2007 13:16

Nu va alarmati.Nu e decât un antrenament cu public.Experimentam.Nu facem risipa de energie.Evitam accidentarile.Ce-ati vrea ? Sa dea totul pentru o victorie pe care cred ca o vor obtine în final ? Nici chiar asa,e doar un meci de verificare.

Bogdan4Steaua10.02.2007 13:47

In minutul 80 scorul este de 2-0 pentru Steaua, dupa o dubla reusita de Vali Badea.

Virgil10.02.2007 14:04

3-0 final pentru Steaua.Vali Badea (62' si 75'),Paraschiv(88').

Bravo baieti ! Sa fie de bun augur înaintea partidei de joi cu Sevilla.

bodanelu10.02.2007 14:40

notitele prietenului meu:

s-a jucat mult mai bine in repriza a-II-a, Badea si`a aratat clasa. El putea sa inscrie de mai multe ori, dar in unele faze a vrut sa`l lase si pe Iacob sa o faca.

Stancu foarte aerian

Gigel Coman ca de obicei, adica prost

Para nu mai e acelasi din anii trecuti, alearga mult dar fara folos.

Nicolita la fel, ca musca fara cap, doar fuga ce mai e de el.

Ov. Petre si Radoi foarte bine, au omorat tot la mijloc

Ochirosii senzational...

Saban uneori prins in ofensiva...

Croitoru cam mingicar si se incurca in ele...

Bostina foarte slab..

si cam atat..

c.ronaldo1710.02.2007 14:56

Prietenul tau e dinamovist? :P

forever_STEAUA10.02.2007 15:22

@c.ronaldo17

OFF TOPIC

Si eu m-am gandit la aceeasi intrebare, doar ca in locul patrupedului era o zburatoare. Oricum, raspunsul cel mai probabil pe care il vom primi: e realist.

ON TOPIC

Conteaza mai putin ce s-a intamplat in meciul de azi. Important e cum se vor comporta joi...

E o diferenta mare intre cele doua echipe. Evident ca jucatorii au fost constienti de aceasta diferenta.

bodanelu10.02.2007 16:25

nu, prietenul meu nu e nici zburator nici patruped :)

e stelist, dar foarte realist...

mi`a povestit exact ce s-a intamplat la meci...

MALDINI_STEAUA10.02.2007 17:20

Am fost si eu la meci si asa e cum zice bodanelu.Prima repriza a fost jale...Stancu e vai de mama lui,Coman la fel...Bostina .. cred ca a depasit limita de 1/2 pãsãricã...singurii care au jucat bine au fost Ghionea,Goian,Radoi , ov Petre,Badea si Ochirosii.A 2 a repriza a jucat Steaua mai bine dar asta dupa ce CSM`u a bagat jucatori de 17-18 ani si plus de asta si-a facut debutul si un copil nascut in 1991 care joaca la echipa mare...ganditi-va 4 pusti de 18 , 3 de 17 , 1 de 16 si unu mai mare...in rest...Rapid le-a dat 7 cu echipa buna...Steaua le-a dat 3 cu juniorii II ... e un semn de intrebare...aaaa si inca ceva ... Croitoru e bun..dar daca pierde mingea nu mai alearga la recuperare doar isi pune mainile in cap si mingicareala multa...atat am avut de spus.Sper sa joace Joi bine si sa faca un rezultat mare...

FORZA Steaua !!

FinalaUEFA10.02.2007 23:33

Doar 3-0 la verzele alea? Am vazut CSM RM Valcea- Rapid 0-7 si zici ca erau bucatari din divizia a saptea. Si bine ca tot jucam cu Gigel Coman in fiecare amical. Testare de jucatori dar stiam de mult ca e slab!

Lipsa de organizare mare, mai bine nu ne apucam de 4-3-3. Cred ca am inceput si eu sa fiu pesimist in privinta meciului cu Sevilla! Mari secrete la Steaua nu pot sa zica si astia din cand in cand starea echipei : noua formatie merge destul de bine,etc la ce fani si cati fani avem. Dar poate o sa avem parte de o surpriza placuta din partea lui Olaroiu joi. Sper! :|

danielcristian10.02.2007 23:54

Nu puneti la inima un meci amical fara miza!Important este ca Sevilla nu a iesit din pasa proasta nici dupa meciul de azi 0-0 la Betis,asa ca sa speram cu totii intr-un joc bun si o calificare pe care o asteptam !

Virgil19.02.2007 08:15

Steaua a terminat la egalitate, 1-1, într-un amical cu Aversa, ocupanta locului 7 în Seria a 3-a a Ligii a III-a. Cosmin Olaroiu a folosit din nou sistemul de joc din sezonul trecut, cu Cristocea în locul lui Dica.

Oli a trimis pe teren urmatoarea formula: Andrey - Saban, Lovin, Baciu, Nesu - Croitoru, Paraschiv, Coman, Ochirosii - Cristocea, Iacob, fiind utilizati fotbalistii care nu au jucat cu FC Sevilla sau care au evoluat mai putin în partida de joi.Pe parcurs au mai intrat Badea si Ovidiu

Meciul a avut doua reprize a 30 de minute.

Marcatori : Cristocea (10')/Steaua si Saban (57')/Aversa.

Citat din Prosport

Dupa acest rezultat se poate spune ca echipei a doua a clubului nostru,i-ar fi greu sa evolueze chiar si în Liga a III-a.

Si mai aveam pretentii sa batem Sevilla.

Vorbind serios,ma bucur ca Oli a revenit la sistemul 4-4-2,care din pacate nu ne-a adus punctele pe care contam în meciurile din deplasarile din campionat.

«1678910»