FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Meciuri amicale în perioada de pregatire.

«18910»
nike_sTeaua_2oo721.02.2007 16:57

Dar de ce nu ne recomanzi Real-Steaua si apoi Steaua-Sevilla? Sau Steaua-Boro, Betis-Steaua, Herenveen-Steaua, Steaua-Rapid, Kiew-Steaua, Lyon-Steaua. De ce nu se uita lumea si la partea plina a paharului? Sunteti incredibil de pesimisti. :wink:

forever_STEAUA21.02.2007 17:07

@nike_sTeaua_2oo7

Pentru ca dupa Steaua Boro a urmat Boro-Steaua. Dupa Herenveen-Steaua a urmat Steaua-Herenveen. Dupa Kiev-Steaua a urmat Steaua-Kiev. Inaintea meciului de la Lyon a fost cel din Ghencea cu Lyon. Acelasi lucru referitor si la meciul cu Real Madrid. Idem Betis Sevilla. Referitor la meciul contra zburatoarelor: nu am facut decat sa ne aparam.

Dar ti minte maniera de joc din meciul cu Samdoria, de exemplu?

nike_sTeaua_2oo721.02.2007 17:13

Da, adevarat ce ai zis tu, dar nu uita ca in perioada Protasov am jucat cu Lens, Sampdoria, Halmstad si Berlin, era chiar culmea sa ne impiedicam de vreuna. Acum cu Oli, am jucat cu Kiew, Lyon si Real. Referitor la UEFA din sezonul trecut, la duelul cu Hernveen, aveam 3-1 din tur, si era clar o relaxare din partea jucatorilor. Dar nu uita ca era primul meci al Stelei de pe Lia Manoliu cu 60000 de suporteri. La Betis, a fost un soc, care cred ca l-am depasit dupa cum a aratat Steaua in teren la meciul cu Kiew, la scorul de 3-1.

Maniera de joc la meciul cu Sampdoria ? Una normala, nici ofensiva, nici defensica, mai mult pe contraatac, cu un adversar care se temea de noi. Placuta,dar nu inteleg exact la ce te referi.

MadFroG21.02.2007 18:08
Da, adevarat ce ai zis tu, dar nu uita ca in perioada Protasov am jucat cu Lens, Sampdoria, Halmstad si Berlin, era chiar culmea sa ne impiedicam de vreuna. Acum cu Oli, am jucat cu Kiew, Lyon si Real. Referitor la UEFA din sezonul trecut, la duelul cu Hernveen, aveam 3-1 din tur, si era clar o relaxare din partea jucatorilor. Dar nu uita ca era primul meci al Stelei de pe Lia Manoliu cu 60000 de suporteri. La Betis, a fost un soc, care cred ca l-am depasit dupa cum a aratat Steaua in teren la meciul cu Kiew, la scorul de 3-1.

Maniera de joc la meciul cu Sampdoria ? Una normala, nici ofensiva, nici defensica, mai mult pe contraatac, cu un adversar care se temea de noi. Placuta,dar nu inteleg exact la ce te referi.

Si tu nu uita ce lot are la dispozitie zerolaroiu

Protasov nu i-a avut la dispozitie pe : Cristocea,Ov.Petre,Croitoru,Badea,Thereau

El a avut hahalere de genul lui Dinita,Cristea,Balan,Enescu,Dumitru si Oprita.

Nu uita ca Nesu,Radoi,Nicolita,Goian,Bostina au dat randament maxim cat a fost antrenor Oleg ,iar acum ? joaca la 20 la suta din potential.

Virgil, dar nu-l mai preaslavi pe Oli . In primul rand ,sa nu-l compari niciodata pe zeroli cu Titi Dumitriu care ne-a adus trei calificari consecutive in CL ,iar in al doilea rand , faptul ca Radoi nu-l inghite pe Laca e doar o nascocire a presei . Radoi e profesionist si indiferent cine vine la echipa ,el trebuie sa se concentreze strict pe ce are el de facut : adica sa joace fotbal

nike_sTeaua_2oo721.02.2007 18:15

Nu-mi mai bat capul cu tine mad... Mi-am dat seama ca tu esti anti-Oli nu forza Steaua, ca sa o iau asa cu strigaturi.

seriy08.03.2007 23:16

fratilor ,va to eu foarte mult cine shtie raspundetzimi : Eu am auzit de la un prieten,ca vine Steaua pe data de 22 martie la mine la chisinau,zicetimi va rog cine shtie daca e ceva drept,asta ar fi visul meu, plz

raspundeti va rog cine shtie

AmuntBoy09.03.2007 00:24
fratilor ,va to eu foarte mult cine shtie raspundetzimi : Eu am auzit de la un prieten,ca vine Steaua pe data de 22 martie la mine la chisinau,zicetimi va rog cine shtie daca e ceva drept,asta ar fi visul meu, plz

eu nu am auzit de asa ceva

nimik pe site-urile oficiale , nimik in presa

Sorry

seriy09.03.2007 10:22

Daca aflati ceva anuntati-ma va rog eu foarte mult.

«18910»