FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Meciuri amicale în perioada de pregatire.

«12310»
Virgil29.12.2006 17:27

Pentru echipa noastra,anul 2007 va debuta cu reunirea lotului pe 8 ianuarie în vederea efectuarii vizitei medicale.

In ziua urmatoare Steaua va decola spre Italia, pentru un stagiu de pregatire la Coverciano(9-20 ianuarie)în care va disputa si câteva meciuri amicale.

Vom urmari si comenta întregul traseu al Stelei fotbalului românesc,inclusiv perioada de pregatire în Cipru(Larnaca 23 ianuarie - 6 februarie),pâna la amicalul cu Moldova (7 februarie la Chisinau)si meciurile decisive cu FC Sevilla în UEFA Cup.Incepând cu aceste meciuri si continuând cu returul de foc al campionatului intern,fiecare meci va avea topic propriu.

Bun venit lui Andrey si Croitoru sub culorile ros-albastre !

Ne exprimam regretul ca fundasul central Bogdan Panait se va întoarce pe drumul de unde a plecat,pentru a reveni la FC Vaslui.

seriy02.01.2007 12:10

fratilor eu sunt moldovean din Chishinau,dar sunt fan pana la moarte Steaua,si nu iam vazut niciodata LIVe pe stelishti. Am auzit ca in luna februarie Steaua va veni la Chishinau pentru a juca un amical impotriva Selectionatei Moldova. Va rog foarte mult cine shtie ceva despre aceasta rsapundetimi va rog.Va implor !!!

Phire02.01.2007 12:29

Da, amicalul se va juca pe 7 februarie, ori la Chisinau, ori la Tiraspol :) .

Insa am impresia ca Steaua va juca mai mult cu rezervele, pentru ca in aceeasi zi Nationala are amicalul cu Italia si deja s-a stabilit ca stelistii care vor fi convocati vor raspunde acesteia :? .

c.ronaldo1702.01.2007 12:31

Intradevar Seryi, Steaua va avea un amical cu Nationala de fotbal a Moldovei, cel mai probabil la inceputul lui februarie. Acest amical a fost confirmat si de catre Cosmin Olaroiu, care doreste ca Steaua sa aiba un meci cu public, cu o oarecare miza inainte marelui meci cu FC Sevilla.

seriy02.01.2007 22:12

fratilor va multumesc multe de informatie,si vreau sa precizez ca meciul se va juca pe terenul Zimbru,adica in chisinau,nici intr-un caz la Tiraspol,shtiti si voi ca sunt probleme cu Transnistria.Deci inca odata va multumesc, si vas mai ruga daca stie cineva cam ce jucatori vor veni !!!

AmuntBoy02.01.2007 22:36

pai cam 100%

Dica , Radoi,Ov.Petre, Ghionea si Goian, P.Marin

nu vor venii

***alex***04.01.2007 14:57

Echipa lui Cosmin Olãroiu va juca, la 1 februarie, un meci amical împotriva campioanei Poloniei, Legia Varșovia, în cadrul stagiului de pregãtire din Cipru, care se va desfãșura în perioada 23 ianuarie - 6 februarie.

Steaua va întâlni la 26 ianuarie echipa letonã Metalurgs Liepajas, ocupanta locului secund în campionat, la 28 sau 29 ianuarie formația FC Aarau, locul zece în Elveția, iar la 1 februarie este programatã partida de verificare cu campioana Poloniei, Legia Varșovia. Ultimul meci al stagiului de la Larnaca va fi tot împotriva unei echipe poloneze, Korona Kielce, locul trei în campionat.

Delegatia Stelei se va deplasa la 7 februarie la Chișinãu, pentru un meci amical cu echipa naționalã a Republicii Moldova.

prosport.ro

seriy05.01.2007 12:42

Fratilor m-am am o rugaminte foarte mare la voi,adica daca cineva dintre voi va veni la Moldova pentru a sustzine Steaua,poate imi aduceti cineva un tricou cu Steaua si eu ma achit cu voi pe loc?Va rog mult pentru ca eu sunt din Chisinau si la noi nu gasesc delok tricou.Cine are posibilitatea sa ma ajute scrietimi va rog si va dau numarul meu de telefon. Daca ceva va las adresa de yahoo messenger : s***@*** (eu sunt toate ziua onnline). Va rog ajutatima !!!!

seriy08.01.2007 11:04

Fratilor de ce nu rsapundetzi ? Eu v-am rugat !!!

RaDoooI08.01.2007 13:24

mi se pare ca va veni magazinul mobil al Stelei , incearca sa il cauti :) daca nu , vino la Bucuresti si cumpara tricou

Virgil10.01.2007 07:51

Lotul deplasat pentru pregatirea de la Coverciano :

Portari: Cernea,Lungu

Fundasi: Stancu, P. Marin, Saban, Goian, Ghionea, Baciu, Coman, Prunescu

Mijlocasi: Nicolitã, Croitoru, Ov. Petre, Radoi, Paraschiv, Cristocea, Bostina, Ochirosii

Atacanti: Dicã, Thereau, Iacob, V. Badea,Rusu.

In total 23 de jucatori.Doi dintre ei sunt componenti ai Steaua II si sunt foarte tineri (Rusu si Prunescu/nascuti in 1989).

Andrey a facut deplasarea cu lotul,dar va trece pe la Isokinetic pentru investigatii.

Nu au facut deplasarea Lovin (care e invoit pentru a se casatori pe 13 ianuarie),Nesu si Oprita (aflati la clinica din Bologna a doctorului Nanni).

alexfilip10.01.2007 08:51

mi se pare ca va veni magazinul mobil al Stelei , incearca sa il cauti :) daca nu , vino la Bucuresti si cumpara tricou

hai ma nu fiti asa... daca nu se va duce camionul (sunt circumspect in privinta asta) ar putea cineva din galerie daca merge sa ii duca baiatului un tricou...

seriy11.01.2007 17:20

da chiar va rog foarte mult,spunetimi daca cineva vine la meci :( ,la noi nu gasesc nicaieri :(

Geo_stelistu12.01.2007 01:22

Dute ma in nike si cumpara de acolo sigur gasesti ;) daca aveti vreo reprezentanta pe acolo numa vezi ca nush daca iti permiti un tricou cu Steaua :)

ejik12.01.2007 07:42

Ha ha sa inteleg ca in magazinele PUMA din bucale gasesti tricouri zimbru?? :D...anticipandu-tzi raspunsul iti zic ca nici la noi nu gasesti articole Steaua in magazinele Nike :-)...cat despre permis...is sigur 100% ca seryi o sa-si permita un tricou cu Steaua..m-am uitat prin fan zinul oficial...tricourile si fularele Steaua is mai ieftine decat articolele zimbru...daca ni le permitem pe alea presupun ca o sa ne permitem si cu Steaua...

Scrie corect din punct de vedere gramatical. Moderatorii

seriy12.01.2007 15:31

:roll: :roll: :roll: dar totushi nu prea am inteles ce ati vb,la noi in magazine nike sau puma nu gaseshti tricouri cu Steaua,doar daca cineva din Romania daca vine la meciul Stelei impotriva moldova si ai putea sa-mi aduci unul (respectiv il platesc) !!! Doar asa ...

c.ronaldo1712.01.2007 16:48
Dute ma in nike si cumpara de acolo sigur gasesti ;) daca aveti vreo reprezentanta pe acolo numa vezi ca nu stiu daca iti permiti un tricou cu Steaua :)

da' eu dak ma duc la un magazin nike din Romania, gasesc tricou cu zaragoza??? :lol:

axl2312.01.2007 16:49

da eu daca ma duc la un tricou cu zaragoza gasesc magazin nike cu Romania?

c.ronaldo1712.01.2007 16:53

Incearca;incercarea moarte n-are... :)

Bogdan4Steaua12.01.2007 18:02

Terminati cu offtopic-ul!

c.ronaldo1712.01.2007 18:33

Care moderator mi-a editat mesaju'... eu as zice da dupaia mie ca iau ban :lol:

oricum sa revenim la topic... Meciu' cu Moldova este televizat ???? dak da la ce ora???? :wink:

Bogdan4Steaua12.01.2007 22:53

Inca nu se stie daca meciul va fi televizat. Sa speram ca baietii de la TV Sport vor avea bunavointa sa ne ofere in direct cateva dintre amicalele Stelei.

Bogdan4Steaua14.01.2007 19:32

Primele doua meciuri din perioada de pregatire:

Miercuri 17 ianuarie 2007 -> Steaua - Siena(tineret)

Vineri 19 ianuarie 2007 -> Steaua - FC Sion(Elvetia)

Ulterior vom anunta si orele de desfasurare.

axl2315.01.2007 20:13

se-aude ceva de televizare? mi-e dor de un meci al Stelei.

HAKA17.01.2007 09:31

http://www.youtube.com/watch?v=xxY7AsgOxBY

Ban pentru 4 zile,pentru postarea exagerata(chiar dupa atentionarea moderatorilor) a unor link-uri care nu au nicio legatura cu topicurile carora le-au fost adaugate si mai ales nu au niciun fel de legatura cu Steaua.

Moderatorii

«12310»