@axl23
Nu te da batut!

@axl23
Nu te da batut!

@sebahSTEAUA
pe care dintre ele?
@forever
nu mai, frate, ma las, ma enervez singur :twisted: .
SebahSTEAUA cred ca glumesti,ca Steaua va juca la chisinau,da? !!! ?
"Nu am primit nimic oficial de la Steaua. Ei știu foarte bine cã e imposibil sã jucãm la Chișinãu, sunt minus nouã grade Celsius ziua și cel puțin minus 14 noaptea, stadionul nu este al nostru, ci al clubului Zimbru, care nu poate pune la dispoziție și încãlzirea gazonului. Nu se face așa ceva la nivelul acesta, Steaua nu procedeazã corect. De o lunã s-a stabilit, am început sã vindem biletele, jucãtorii noștri au fost convocați și vin din multe țãri, acum ce facem, ne batem joc? Probabil și-au fãcut alte planuri, dar se discrediteazã procedând astfel, nu se face așa ceva la un club de talia Stelei", a spus Ciobanu pentru MEDIAFAX.
Conducãtorul FMF a afirmat cã în cazul în care Steaua nu va accepta sã joace la Tiraspol și partida nu se va mai disputa, tot ce va putea face este sã le ureze noroc în meciurile cu FC Sevilla din 16-imile Cupei UEFA. "Dacã refuzã, asta este, nu îi pot obliga eu sã joace. Vor la Chișinãu cã acolo sunt români? Dar ce, în Tiraspol nu sunt români? Cu ei ce se întâmplã, dupã ce am anunțat cã se va juca acolo ne batem joc de ei?", a comentat Ciobanu.
eu nu mai inteleg nimic. Seful FMF a spus ca nu se va disputa partida daca nu se joaca la Tiraspol,ce sa mai inteleg acum? Unde sa ma duc sa vad meciul ??? E o prostie totala totushi sa se joace la Tiraspol(deshi este teren absolut acoperit)
( !!!
Pentru ca formatia din Ghencea sa fie vazuta de cit mai multi romani, conducerea Stelei, a incercat sa impace si capra si varza, astfel ca ros-albastrii vor sustine amicalul pe stadionul din Chisinau, dar nu cu nationala Moldovei, ci cu echipa locala - Zimbru.
Formatia din Ghencea a reusit sa perfecteze, ieri, un amical cu Zimbru Chisinau in locul celui cu nationala Republicii Moldova, care ar fi trebuit sa aiba loc in data de 7 februarie la Tiraspol.
Amicalul dintre Steaua si Zimbru va avea loc tot la 7 februarie, pe stadionul din Chisinau.
sursa : spt
LoL, si nationala Moldovei cu cine va juca atunci? Ca e zi de amicaluri internaationale pe 7...
gata cu Moldova
Steaua nu mai merge in Republica Moldova
Cu toate ca prognozele meteo pentru saptamana viitoare anuntau temperaturi in jur de 0 grade la Chisinau, Federatia Moldoveneasca de Fotbal a refuzat in permanenta ca meciul amical dintre Steaua si Republica Moldova sa se dispute la Chisinau, invocand conditiile meteo nefavorabile. Dupa aceste repetate refuzuri, conducerea FC Steaua a contactat clubul Zimbru Chisinau pentru perfectarea unei partide amicale pe Stadionul "Zimbru", dotat cu instalatie de incalzire. Conducerea clubului Zimbru a comunicat FC Steaua ca echipa nu poate disputa in aceasta perioada un meci cu campioana Romaniei. Ca urmare a acestei situatii, dupa turneul din Cipru, Steaua nu va mai disputa niciun meci amical pana la jocul cu FC Sevilla de pe 15 februarie.
Mai bine.
Probabil ca vom mai juca un amical cu o echipa din tara(eventual din Liga secunda).
Probabil ca vom mai juca un amical cu o echipa din tara(eventual din Liga secunda).
sper ca pe Ghencea :lol:
Nu prea cred. Probabil ar urma sa se faca o deplasare la Mioveni spre exemplu, pentru a da posibilitatea fanilor din alte zone sa urmareasca pe viu echipa campioana.
va rog numai numi spuneti ca intradevar nu se mai joaca partida,eu cred ca mor.
( va rog,astept de o viata sa vina Steaua la chisinau,si acum.....
( NUUUUUUUUUUUUUU
va rog numai numi spuneti ca intradevar nu se mai joaca partida,eu cred ca mor.( va rog,astept de o viata sa vina Steaua la chisinau,si acum.....
( NUUUUUUUUUUUUUU
citeste ma pe site-ul oficial :roll:
care sait oficial?
www.steauafc.ro
eu cred ca ma sinucid (serios).Nu se mai poate ora de facut nimic ?
eu cred ca ma sinucid (serios)
Eu as vrea coliva daca se poate cu zahar, te rog. :?
eu cred ca ma sinucid (serios).Nu se mai poate ora de facut nimic ?
daca ai 18 ani se poate rezolva pb ta
strangi ca baiatul bani si vi fuguta la meciul cu Sevilla si gata si e de 100 de ori mai bine decat sa vezi acolo Steaua cu Moldova sau Zimbru
mda...cam problematic,in primul rand viza,dar in al doilea rand,cum sa fac cu biletele?
?
Da-i un SMS lu' Bunicu, Bunica, Bunicu celalalt, Bunica cealalta, matusa, unchiu, varu, sora, fratele, gagica, cumnatu, soacra, socru, cuscru, mamaia, tataia, nora oricine, cineva din Bucuresti si ii zici asa: "Bre, te duci la stadionu' Ghencea, si unde vezi mata mai multa lume la coada, te asezi si tu. Cand ajungi la caserie, dai la tanti 300 de lei noi, si tanti aia iti da un bilet cu 2 embleme. Si iti aduc eu banii cum pot dupaia."
Cred ca e cea mai buna solutie asta !!!
Ronaldo, serios, du-te la culcare. Pune-te si tu pentru o secunda in pielea fanilor Stelei din Moldova. Au aflat ca Steaua vine, au cerut ceva pefect normal, posibil si plauzibil si acum afla ca nu mai au cum sa-si vada pe viu echipa iubita, nici macar la Tiraspol. Si tu faci misto. Cu bre...tanti....embleme...samd. Ai fost chiar neinspirat cu faza asta...Acest mesaj este pentru toti cei care fac caterinca de moldoveni, dupa vechiul dar cunoscutul principiu romanesc, "lasa ca la altii e mai rau". Recunosc ca baiatul cu sinuciderea a fost un pic cam drastic, dar sunt sigur ca nu vb serios. Pune-te in locul lui insa, cum te-ai simti?
Hai mai astia chiar nici un meci de-al nostru nu difuzeaza? la catzei am vazut ca le baga cate 1 meci 2...
Steaua: Cernea - Stancu, Goian, Ghionea, P. Marin - Radoi, Ov. Petre, Cristocea - Nicolita, Coman, Thereau(formula din meciu de azi cu legia )
e clar ca asta va fi si echipa cu sevilla si trebuie sa recunosc sunt socat. Coman 8O .vai durere de cap