FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Meciuri amicale în perioada de pregatire.

«13456710»
Bogdan4Steaua26.01.2007 17:22

Decat sa riste o accidentare, mai bine este menajat. Sunt convins ca il vom vedea pe teren in meciurile urmatoare.

AmuntBoy26.01.2007 17:28

1. E bine ca avem numai victorii , pt moral

2. Sper ca Thereau sa joace cu Legia si cu Moldova la 100% capacitate.

3.Doamne Ajuta sa sara un pusti din astia adusi cu lotul, vad ca Prunescu a fost bagat mai mereu si daca nu ma insel este inalt un fel de Goian ;) sa faca si el pasul la echipa mare

***alex***27.01.2007 12:05

Bine ca nu s-a mai accidentat careva!

Raul198827.01.2007 18:10

poate sa imi zica cineva care ii meciul urmator al Stelei din cipru si cind

c.ronaldo1727.01.2007 18:23

Steaua - FC Aarau

Parca maine sau Luni.

Raul198827.01.2007 18:26

FC Aarau (28 ianuarie), Korona Kielce (29 ianuarie) si Legia Varsovia (1 februarie).

am gasit datele

poti sa imi zici cu cine am castigat 2 0

am uitat :cry:

c.ronaldo1727.01.2007 18:35

FC Sion. Para si Croitoru au inscris.

Hassan28.01.2007 17:26

Steaua-FC Aarau 4-2!!

Revenire fulminanta pentru Iacob si Capitanul MIREEEL RADOOOI, amandoi au inscris un gol!

Ma bucur sa vad apetitul pentru victorie al baietilor nostri, chiar si in amicale! In timp ce altii isi scuza infrangerile prin "e doar un meci de antrenament" Steaua lupta, revine in meci, si castiga la 2 goluri diferenta! Acesta este adevaratul spirit stelist! Victorie, indiferent de adversar! Cu aceasta mentalitate, simt ca putem bate pe Sevilla si putem reduce drastic diferenta mincinoasa dintre noi si caini.FORZA Steaua fular-campionii

Bogdan4Steaua28.01.2007 17:59

Steaua - FC Aarau

Echipa de start:

---------------------- Cernea -----------------------

--------- Stancu - Baciu - Ghionea - Saban ----------

---- Paraschiv - Ov. Petre - Cristocea - Bostina ----

------------------ Thereau - Badea ------------------

Min 37: Gol Cristocea(centrare Thereau) - (1-0)

Min 53: Gol Rogerio - (1-1)

Min 59: Gol Christian - (1-2)

Min 66: Gol Goian - (2-2)

Min 77: Gol Iacob - (3-2)

Min 86: Gol Radoi - (4-2)

Rezultat final: Steaua - FC Aarau 4-2

S-a incercat varianta cu Saban pe partea stanga.

Schimbari:

Thereau <-> Croitoru

Paraschiv <-> Radoi

Cristocea <-> Ochirosii

Ov. Petre <-> Nicolita

Ghionea <-> Goian

Badea <-> Iacob

Stancu <-> Iancu

Saban <-> Prunescu

Bostina <-> Rusu

Cernea <-> Lungu

10 schimbari....Oli a rulat aproape tot lotul.

axl2328.01.2007 18:26

cine a luat golurile lor? Cernea sau Lungu?

si cam din ce faze? defensiva doarme?

Bogdan4Steaua28.01.2007 18:38

Cernea a incasat golurile. Lungu a aparat 4-5 minute, pe final de meci. Probabil au fost cateva minute de relaxare in tabara noastra, lucru care nu se va mai intampla(speram) in meciurile oficiale.

Hassan28.01.2007 18:44

filmul meciului, de pe siteul caracatitei GSP:

min. 38 - 1-0 - Cristocea deschide scorul pentru Steaua, in urma unei centrari primite de la Thereau

min. 45+1 - pauza

min. 46 - iese Thereau si intra Croitoru

min. 53 - 1-1 - Rogerio lobeaza mingea peste Cernea, din interiorul careului, si egaleaza

min. 58 - 1-2 - Aarau a preluat conducerea prin golul marcat de Christian

min. 60 - doua schimbari in formatia Stelei: au iesit Paraschiv si Cristocea, au intrat Radoi si Ochirosii

min. 62 - iese Ov.Petre si intra Nicolita

min. 65 - iese Ghionea si intra Goian

min. 67 - 2-2 - Steaua egaleaza prin lovitura de cap a lui Goian, in urma unui corner executat de Nicolita

min. 70 - iese Badea si intra Iacob

min. 77 - 3-2 - Iacob aduce Steaua in avantaj, printr-un sut din interiorul careului mare, dupa o pasa primita de la Ochirosii

min. 79 - iese Bostina si intra Iancu

min. 86 - 4-2 - Radoi majoreaza scorul, transformand un penalty

min. 87 - ies Saban si Bostina, intra Prunescu si Rusu

min 89 - iese Cernea si intra Lungu

min. 90+1 - FINAL

Dupa cum se observa, juniorii Prunescu, Rusu si Iancu au fost introdusi la sfarsit, neavand timp sa aiba un mare impact asupra meciului. Cernea a aparat aproape tot meciul, si a incasat ambele goluri, insa am vazut fazele la stirile sportive si nu l-as invinui decat poate la primul gol, din lob, la care putea sa incerce mai mult sa impinga mingea peste poarta. La al 2-lea gol elvetianul era mult prea liber sa suteze puternic din interiorul careului, de pe dreapta (partea lui Stancu). Ochirosii a evoluat, in schimb, foarte promitator, pasand pentru golul lui Iacob. Ma bucur ca in sfarsit ne merge si noua finalizarea, sa speram ca continuam la fel in campionat, unde cred ca cu totii ne-am saturat de egaluri 0-0 in deplasare.

c.ronaldo1729.01.2007 05:01

Atacul merge bine, acum si-a revenit si Thereau....

bodanelu29.01.2007 11:55

cititi mai bine pe prima pagina a site-lui la articolul dedicat meciului de ieri. A fost unul dintre utilizatori la meci si a descris destul de bine desfasurarea meciului

AmuntBoy29.01.2007 16:35

pe site-ul federatiei moldovene scrie ceva important despre meciul cu Steaua www.fmf.md

In atentia companiilor de televiziune!

Toate drepturile de televizare a acestor meciuri apartin in exclusivitate companiei "Telesport".

Meciul o sa fie de la ora 18 pe stadion din Tiraspol.

E posibil sa fie televiziunea noastra si sa dea meciul direct acolo pe TS, poate ne spune un user din Moldova daca si ei au o televizune numita Telesport ????

seriy29.01.2007 20:29

fratilos eu sunt user din Moldova,din Chisinau. Eu personal am vreo 1000 de canale la televizor,dar Telesport din MAREA NEFERICIRE nu am :(( Dar un prieten deal meu mia zis ca are !!! Deci meciul va avea loc pe un stadion Absolut Acoperit,cred ca de aceea au ales pe cel de la Tiraspol,dar e destul de mic.Eu cred ca voi merge la meci,si o sa va dau si poze daca merg,dar totushi traiesc foarte departe de Tiraspol. Daca doriti uitativa aici : http://www.FC.sheriff.md/rus/structure/68 ultimele 2 poze,acestea sunt cu Terenul pe care se va desfashura meciul, VA ASiGuR !!

P.S Pentru cei curioshi,biletele sunt de 2 preturi: 2.5 $ si 5 $ !!!

AmuntBoy29.01.2007 22:02

ai dracu ce baza marfa au

Cand o lua si Jiji terenul ala de acolo ?!?!?

ca pe langa terenul 6 mereu e santier

c.ronaldo1730.01.2007 05:22

mancatziash, ce stadion au nebunii..... pacat ca nu e un fotbal puternic acolo.... :cry:

ulivius30.01.2007 07:22

Nu mi se pare o idee buna sa jucam pe teren acoperit lo o temperatura evident mai ridicata decat afara, pt ca meciul cu Sevilla precum si meciurile din campionat le vom juca in conditii de frig iar baietii nu vor fi adaptati.

c.ronaldo1730.01.2007 08:12
Nu mi se pare o idee buna sa jucam pe teren acoperit lo o temperatura evident mai ridicata decat afara, pentru ca meciul cu Sevilla precum si meciurile din campionat le vom juca in conditii de frig iar baietii nu vor fi adaptati.

Doar sunt profesionisti. Castiga 100 000 de euro si acuma fac mofturi ei ca nush ce... Doar nu sunt fetite.

forever_STEAUA30.01.2007 12:38
Aflaţi la Larnaca, ucrainenii de la Tavria Simferopol, locul 7 în campionat, au vrut să joace un meci de verificare, astăzi, cu Steaua Bucureşti. Oficialii Stelei au refuzat invitaţia.

sursa: gsp

De ce oare? :twisted: Oricum nici Bichonu' nici ala mare si urat nu ar fi jucat :twisted:

seriy30.01.2007 13:05

fratilor,terenul e unul din cele mai bune din estul europei,sau nushtiu precis de unde,dar e SUPER ,am fost acolo !!! Nu pot sa joace afara,deoarece e strashnic frig,nu aveti idee,eu nu ies afara,decit cind merg la schoala :(( !!!

axl2330.01.2007 14:47

@virgil(sa vedem daca iese smecheria)

panoramamanej.jpg

panman.jpg

de stadionul asta vorbeam acum cateva zile.

later:

da, se pare ca n-a iesit nicio smecherie, nu stiu sa pun poze si gata. nici nu mai vreau sa invat!

SebahSTEAUA30.01.2007 14:49

o veste buna pentru Stelistii din Moldova:

Steaua joaca cu Moldova DOAR la Chisinau

Tinand cont de numeroasele mesaje de la suporterii Stelei din Republica Moldova si de faptul ca staionul "Zimbru" din Chisinau este modernizat si prevazut cu instalatie de incalzire, FC Steaua a informat Federatia Moldoveneasca de Fotbal ca va efectua deplasarea DOAR in conditiile in care meciul amical de pe 7 februarie se va disputa la Chisinau.

www.steauafc.ro

SebahSTEAUA30.01.2007 14:49

am postat din greseala de doua ori,rog moderatorii sa stearga unul din mesaje

«13456710»