@axl23

Pe poza respectiva dai Right click - Properties. Acolo iti apare Adress (URL) :... Copiezi chestia aia. Deci nu link-ul de la pagina web.
@axl23

Pe poza respectiva dai Right click - Properties. Acolo iti apare Adress (URL) :... Copiezi chestia aia. Deci nu link-ul de la pagina web.
saru'mana, forever si motanu, data viitoare o sa stiu.
(sper)
Cristian Iancu, singura noutate din lotul Stelei pentru turneul de la LarnacaJucatorii stelisti au plecat, marti seara, de pe Aeroportul Henri Coanda, spre Larnaca, pentru un stagiu de pregatire ce se va incheia pe 6 februarie.
Lotul deplasat in Cipru cuprinde urmatorii jucatori: Cornel Cernea, Cezar Lungu - portari; Stelian Stancu, Dorin Goian, Sorin Ghionea, Petre Marin, Eugen Baciu, Klemi Saban, Jean Prunescu (echipa a doua) - fundasi; Mirel Radoi, Ovidiu Petre, Gabriel Bostina, Vasilica Cristocea, Marius Croitoru, Banel Nicolita, Razvan Ochirosii, Gigel Coman, Sorin Paraschiv, Cristian Iancu (echipa a doua) - mijlocasi; Cyril Thereau, Valentin Badea, Victoras Iacob, Vlad Rusu (echipa a doua) - atacanti.
Din lot nu fac parte jucatorii Andrey Nazario Afonso, Mihai Nesu, Daniel Oprita, Nicolae Dica, toti aflati la Bologna in recuperare dupa operatiile suferite la genunchi, si Florin Lovin, plecat in Antalya pentru a negocia un contract cu o grupare rusa.
Antrenorul Cosmin Olaroiu a refuzat sa vorbeasca cu reprezentantii mass-media la plecarea echipei, motivind ca nu are voie. De asemenea, nici jucatorii stelisti nu discutat cu presa.
sursa: spt
Interesant... Cristian Iancu vad ca este trecut la mijlocasi, nu sunt sigur daca joaca pe postul lui Dica, dar cu acest junior vrem sa il inlocuim? :roll:
@***alex***
La ritmul in care se accidenteaza ai nostri, trebuie sa ducem juniori ca sa ne intoarcem in tara cu 11 jucatori apti. :twisted:
Probabil Oli vrea sa il vada la lucru mai de aproape. Nu cred ca, cauta inlocuitor imediat pentru Dica la echipa de juniori :twisted: Poate, cine stie, acest Iancu va deveni peste cativa ani un "mic" Dica. ![]()
fratilor ce se mai aude despre meciul cu Moldova,unde totushi se desfashoara ?
La Tiraspol.
Steaua - Metalurgs Liepajas
Steaua - FC Aarau
Steaua - Legia Varşovia
Steaua - Korona Kielce
pROGRAMUL din Cipru.
Virgil esti convins 100 % ? Zi-mi te rog mult ca nu-i adevarat ce ai zis
!!!
De când s-a anuntat ca meciul se va juca la Tiraspol,nicaieri in mass-media nu s-a anuntat o schimbare a locului disputarii.E timp suficient însa, sa se revina.
Steaua - Metalurg Liepaja - azi de la ora 17:15.
se poate vedea meciul asta pe net?
le dorecs mult succes ![]()
nu cred ca o sa fie un meci greu
steagcruce2 steaua_ro
fularsteau2 ![]()
Meciul nu este transmis nici pe TV nici pe Internet. Probabil vom avea parte de comentariu live pe Onlinesport si Gazeta Sporturilor.
e 1-0 gol Vasilica in min 5
Cosmin Olaroiu va incepe partida cu urmatorul "11": Cernea- Stancu, Goian, Baciu, P. Marin- Croitoru, Radoi, Cristocea- Nicolita, V. Badea, Coman
mama m-a rupt cu jijel asta , poate a renascut omul de joaca mereu titular
sa-l vedem la treaba cu UtA ca nu cred ca va juca cu Sevilla
min .36 - Letonii au izbutit sa egaleze prin golul lui Astrauskas
Min. 33: GOL METALURGS! Cernea a respins gresit un sut, mingea a ajuns la un atacant leton care a egalat cu o lovitura de cap.
Scor la pauza: 1-1. Vom vedea multe schimbari in partea secunda.
Interesant sistemul de joc adoptat de Oli(posibil un 4-3-2-1). Probabil ca echipa arata asa:
--------------- Cernea ----------------
-- Stancu - Goian - Baciu - P. Marin --
---------------- Radoi ----------------
-------- Cristocea - Croitoru ---------
--- Coman ---------------- Nicolita ---
--------------- Badea -----------------
Pe flancuri, Coman si Nicolita asigura o zona de acoperire cat mai mare, asigurand ambele faze(ofensiva si defensiva).
Later edit: 2-1 pentru Steaua. Gol Vali Badea!
Steaua a preluat conducerea prin golul marcat de Vali Badea, printr-o lovitura de cap, din centrarea lui Bostina
La pauza, Olaroiu a operat patru modificari, trei in linia mediana si una in linia defensiva, astfel ca Steaua va evolua in repriza a doua in alcatuirea: Cernea- Stancu, Goian, Ghionea, P. Marin- Paraschiv, Ov. Petre, Bostina- Nicolita, V. Badea, Coman
Thereau si Iacob unde sunt? Iar dureri musculare? Saban de ce nu e folosit?
Probabil ca vor intra toti pe parcursul celei de-a doua reprize.
min. 53 - au intrat Ochirosii si Saban si au iesit P. Marin si Stancu
Mutari logice. Saban - Stancu e mutare directa. Prin iesirea lui P. Marin, Nicolita a coborat probabil pe postul de fundas stanga, iar Ochirosii i-a luat locul la mijloc.
Trio-ul Cristocea - Radoi - Croitoru a fost inlocuit la pauza cu varianta Paraschiv - Ov. Petre - Bostina.
Later edit: a intrat si Iacob in locul lui Vali Badea(minutul 63).
ce rau imi pare ca au ratat litonii
:lol:
sper sa mai bagam un gol :roll:
Schimbare Goian <-> Prunescu in minutul 83.'
Rezultat final: Steaua Bucuresti - Metalurg Liepaja 2-1.
Iacob ca Iacob, l-am mai vazut pe asta. Da' Thereau unde-i?