FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere - cantec / imn neoficial al suporterilor

«1789101125»
I.N.Money18.01.2007 23:26

www.gsp.ro

Redactorul șef al ªtirilor Sportive ale Antenei 1, Cristi Crețu, dezvãluie de ce nu a avut și Steaua videoclip cu imnul și vorbește despre concurența feroce dintre jurnalele de specialitate

[...]- De ce nu i-ați fãcut și Stelei imn?

- Noi le-am propus, dar nu a fost de acord managerul clubului, Mihai Stoica. Dînsul a considerat cã în acest fel defavorizezã celelalte televiziuni. Am discutat cu dînsul și i-am cerut sã fie deschis fațã de proiectele fiecãrei televiziuni. Nu s-a putut. Din pãcate, din aceastã cauzã pierdem doar noi și cei de la Pro TV, singurele televiziuni care încearcã sã realizeze ceva special la jurnalele de sport.[...]

sorin_g19.01.2007 05:34

Ce javra nesimtita Cretu asta. E el asa sigur ca de-aia nu a vrut Meme? Daca ne facea Antena 1 imnul, probabil ca Borcea era textierul.

forever_STEAUA19.01.2007 08:27

@sorin_g

Meciul de acasa al Stelei cu Sevilla va fi transmis in proportie de 90% de Pro TV... Nu e vorba de imn, e vorba de faptul ca banii ii ia de la concurenta... Si in plus la Antena1 se cunoaste apartenenta la o anumita echipa (de sub pod)...

AmuntBoy19.01.2007 09:47

90% Steaua - Sevilla pe Pro TV (cica A1 a dat mai mult dar i-a fost dat cu flit)

100% Sevilla- Steaua pe Pro TV

de cand lebedele nu s-au calificat le-au stricat la a1 socotelile , cred ca o sa se consoleze cu javrelle anul asta

c.ronaldo1719.01.2007 12:19
Ce javra nesimtita Cretu asta. E el asa sigur ca de-aia nu a vrut Meme? Daca ne facea Antena 1 imnul, probabil ca Borcea era textierul.

Cate meciuri a televizat A1 lui Rapid in primavara europeana anul trecut? Iti zic eu: TOATE.

sorin_g19.01.2007 14:20

Inca o data va spun, Cretu ala e un mare dinamovit, chiar Meme l-a intrebat odata la Recursul Etapei pe Buzarin daca e dinamovist Cretu si Buzarin a recunoscut. Asa ca sa termine cu ipocrizia javra aia.

allez_thereau19.01.2007 15:10

eu is fostul Cyril Thereau. moderatrii miau dat ban pe 7 zile, motivul:postari consecutive. asta chiar e o prostie, din greseala..ma rog..si tu m***@*** sa sriu acu' gramatical, ca sa intelegi tu...ce tu pe mess scrii in loc de nam, n-am sau nu am?

M@rmota19.01.2007 15:13

:lol: Scriu corect...logic ca scriu n-am sau nu am!....nu aveai rabdare sa astepti 7 zile? deja in 3-4 ore ai intrat in sevraj de posturi inutile? :lol:

Si..daca mai ai mesaje din astea pentru mine..trimite-mi mesaj privat, lasa forumul!

allez_thereau19.01.2007 15:28

melodia asta a lui iris, Steaua mea, chiar nare de ce sa fie imnul Stelei, nare ritm, nu va intra in inima suporterilor!

bodanelu19.01.2007 15:30

nu stiu de ce, dar cred ca vei mai capata un ban :)

legat de subiect, voi incercati, tot incercati, dar daca nu aveti un studio profesionist de muzica, nu cred ca iese ceva reusit

***alex***19.01.2007 16:43

De data asta 7 zile pe IP sper, ca e stresant rau !

forever_STEAUA19.01.2007 17:00

@***alex***

MAi ales daca vorbeste din icafe-uri :twisted: :twisted:

M@rmota19.01.2007 17:02

Nu cred ca vorbeste din icafeuri...(doar daca nu locuieste acolo :lol: )!

Bogdan4Steaua19.01.2007 17:20

Ban-ul de 7 zile s-a transformat intr-un ban pe IP(durata 14 zile).

Gata cu offtopic-ul.

sergiu_titan28.01.2007 00:12

Chiar sunteti puternici daca il banati .Poate facem brigada insa de asta am eu boala mare pe unii sau pe altii, pentru ca fac reguli, pt ca nu ii lasa pe oamenii sa se exprime liber, pentru ca daca au o putere cat de mica tind sa impuna norme reguli sa pedepseasca etc

Bogdan4Steaua28.01.2007 01:14

Sergiule, aici nu e vorba de a nu lasa pe cineva sa se exprime liber. Persoana in cauza abera. E destul de aiurea sa muti la gunoi/stergi zeci de mesaje care nu au nici un sens.

Multi s-au saturat sa il vada ca posteaza in topic-ul despre imn mesaje de genul "Dica e cel mai tare!".

Daca nu am respecta unele reguli s-ar crea un haos total pe aici.

dbd28.01.2007 08:39

m@rmota a scris :

Steaua este pentru Tara,  

Echipa, spirit si simbol,  

Ea reprezinta România,  

Si Mândrul nostru tricolor  

R: Steaua este echipa mea  

Orice ar fi eu cred mereu in ea  

Suntem aici pentru culori  

Si pentru ale noastre valori  

Ne da speranta-n viitor  

Trecutul nostru mare  

Si-n tara asta e dator  

Sa ni-l cinsteasca fiecare!  

R:  

Noi vom purta mereu în suflet,  

Simbolu-acesta minunat,  

Steaua-i legenda noastra vie,  

Si-o vom iubi neîncetat.  

R:  

Cu totii am ales un singur nume,  

De zeci de ani iubit si respectat  

El reprezinta faima noastra-n lume  

Sa se auda-acum, de toti strigat  

R:

Imi place, ce palmares ai in d'ale compunerii poeziilor draga ? :roll: nu deci pe bune asa merge...poate cateva schimbari....o melodie , un ritm..si sigur iese ceva frumos.

weber_p06.02.2007 16:51

1. Iris nu va lasa nicodata acea melodie sa fie imnul echipei Steaua.

2. Pentru a face chestia asta am avea nevoie de acceptul clubului. altfel nu poate fi numit imn oficial.

3. pentru ca orice melodie sa poate fi numita imnului unui club trebui inregistrata cu drepturi de autor.

4. Acea melodie trebui sa fie compusa nota cu nota si nu copiata altfel clubul v-a platii banii grei pt o asemenea gresala.

5. Steaua are multe imnuri... de ce nu incercati sa va uitati pe ODC la imn Steaua.... sa vedeti cate apar de la diferite formatii... Apropo trupa Pistol cu Capse (pt cunoscatori) sunt stelisti de ce nu vb cu ei sa faca un imn???

ShoBo_9107.02.2007 13:10
Mi se pare destul de reusit imnul actual...
Alex1407.02.2007 17:08

Care imn ?

alinush8907.02.2007 18:55

SCooter :lol: :lol: :lol:...apropo de acesta...am observat ca nu prea se mai fredoneaza si nu prea mai e isteria aia de acuma un an si ceva...chiar si la televizor, chiar si la majoritatea stelistilor...nici pe stadion nu prea se mai insista asa mult...

Chiar tin minte o faza haioasa cand eram la coada la bilete la meciu' din UEFA cu rapid,si stand la coada s-a auzit le un telefon scooter maria,moment in care aproape toti si-au scos telefoanele sa vada dak lor le suna :lol: :lol: :lol: ..in fine...dragutz ce a facut marmota..

c.ronaldo1708.02.2007 07:02

Scooter nu e imn .

CrAzY9208.02.2007 14:35

nushtiu nu prea este ritmul potrivit :!: voi stiti

M@rmota08.02.2007 15:02

:roll: editeaza si tu dimensiunile la poza aia pe care o ai la avatar...

c.ronaldo1709.02.2007 16:48
http://www.myband.ro/members/64/playlist.php - un imn frumos, dar neoficial :P
«1789101125»