FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere - cantec / imn neoficial al suporterilor

«191011121325»
frunji06.06.2007 11:03

Becali o sa ne puna muzica bisericeasca! :-| E NEBUN!

c.ronaldo1706.06.2007 11:48

"Tap tap tap tararap tap tap" va fi inlocuit cu "aleluia aleluia".

razvan_steaua07.06.2007 07:41
S-a gandit cineva la melodia "Steaua mea", a celei mai frumoase trupe din Romania, IRIS ?

Iata refrenul : "Am s-ajung la Steaua mea / Orice-ar fi eu cred mereu in ea /Nu ma uit in urma / Nu traiesc din amintiri / Chiar de-ar fi sa am lacrimi in priviri !"

Am sa pun si melodia la download pe rapidshare ... e superba si are un nume ... predestinat !

Problema este ca cei de la Iris sunt fani Craiova, si din cate stiu eu au compus imnul Cariovei, ceea ce ii scoate oarecum din discutie.

Dar, hai sa zicem ca asta nu ar fi problema.

Ma gandesc totusi sa analizam melodia ca mesaj:

este vorba de relatia unui om cu visul sau, o incercare de a ajunge la un ideal, un strigat optimist privind viitorul, idealul al unui om care a trecut deja prin experiente de viata sugerate ca fiind mai putin fericite.

Problema ar fi ca, daca inlocuim acel ideal cu Steaua, cu echipa de fotbal, sunt cateva aspecte care nu se potrivesc prea tare.

In primul rand e vorba despre o experienta individuala. In al doilea rand este vorba de folosirea viitorului - o sa ajung- , nu "am ajuns", nu "sunt" alaturi de Steaua mea, am s-ajung candva

Altfel, in strofe sunt metafore care nu au de-a face cu ceva legat de suporteri, de echipa. Si nu ma refer concret, ci ca semnificatii. "marea de clestar" spre exemplu.

Mai mult, "nu ma uit in urma" si "nu traiesc din amintiri" nu sunt replici in care sa ma regasesc, mai ales ca Steaua este formata si din trecut. Azi chiar sarbatorim acest lucru.

Srofele nu sunt foarte accesibile pentru cantat.

Ca puncte bune, melodia este frumoasa si refrenul accesibil.

Discutabil, deci.

Dl Horia Moculescu nu vi se pare o posibilitate? Zic, nu dau cu parul

Desi HOLOGRAF mi se pare o solutie foarte buna, poate cea mai buna. Ma gandesc ca atunci cand vom evolua ca asociatie AISS sa propuna si sa sponsorizeze compunerea melodiei cu Holograf, daca vor fi de acord cei de-acolo.

Numai bine!

gabrieluno07.06.2007 09:02

Ce imn frate! Ciobanul a inebunit de tot... ne-a bagat in gura Europei cu afirmatiile alea bolnave. Auzi, muzica bisericeasca in Ghencea. Poate sa-i cintam prohodul cand apare la tribuna oficiala! steagsahmic

c.ronaldo1715.06.2007 09:31

@ra2

Ai toate melodiile Aici .

ra2 for ever15.06.2007 09:37

Multumesc mult, c.ronaldo17! :P

ne_faci_un_gol23.07.2007 11:13
Ca linie melodica "Pheonix - In umbra merelui urs" ar fi extraordinara pentru un imn. Din pacate versurile nu prea se potrivesc.

=))))))))))))))))))))))))))))))) asa zice mai edgraba ca TITLUL nu se prea potriveste.. ;)

bogd4n23.07.2007 12:49
:-?
stoianadrian29.07.2007 04:36

Cea mai potrivita este melodia trupei BERE GRATIS.

-=Danny=-06.08.2007 09:04

Sunt sigur ca dupa ce o sa ne calificam in grupe , o sa se rezolve problema cu imnu , pentru ca atunci o sa aibe Steaua mult succes , si o sa zica pana la urma cineva din conducere .....echipa mare fara imn .

ovi66607.08.2007 08:40

de atata timp vorbim si degeaba...

s=au facut mai multe propuneri. multe din ele foarte acceptabile.

de ce nu se face pe acest forum, timp de o luna sau 2, un sondaj. se propun 2,3,4 variante din cele spuse in discutiile pe acest subiect si majoritatea decide. ca la alegerile democrate. merg in turul 2 doua variante, dc nu exista majoritate din primul tur si spre sfarsitul anului avem si noi imnul. votat, ales de catre noi si, dupa aceea, cantat pe stadion meci de meci!

e chiar asa greu?...

fularultras steagcruce2

MadFroG07.08.2007 13:55

Da, e foarte greu atunci cand nu exista interes .

Poate AISS se va implica - dar nu cred . Au treburi mai importante

-=Danny=-07.08.2007 13:57

Imnul asta o sa apara cand o sa ajunga Steaua in greupe , pentru ca atunci e toata lumea fericita , si mai pune osul la treaba pentru echipa pentru care este fericita (Steaua ) .

MadFroG07.08.2007 13:58
Imnul asta o sa apara cand o sa ajunga Steaua in greupe , pentru ca atunci e toata lumea fericita , si mai pune osul la treaba pentru echipa pentru care este fericita (Steaua ) .

Ai probleme cu capul ?

-=Danny=-07.08.2007 14:08

..........

Dj.P@uL07.08.2007 14:11
..........

Frumos post Danutz ... Eu sunt mai nou pe acest forum! Tu esti clovnul aici ?

Dragoshel07.08.2007 14:12

vorbiti despre imn, sau inchid topicul???

Gata cu off, ca incep si sanctiunile.

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 10:50

mai are scooter o melodie rock botton sau ceva de genu .. ar merge si aia ..ce ziceti .. ?

ultra_steaua_ole_ole_ole08.08.2007 11:21
fularsteaua2 Steaua e numai una ne mandrim cu ea in toata lumea vom zdrobi toti adversari in frunte cu Gigi Becali
Inima-Ros-Albastra08.08.2007 11:23
fularsteaua2 Steaua e numai una ne mandrim cu ea in toata lumea vom zdrobi toti adversari in frunte cu Gigi Becali

lool..fain ma .. nu am mai auzito .. ms mult ..

axl2309.08.2007 09:30

Focul vanat - Ducu Bertzi

http://www.trilulilu.ro/so_cold/edf4aef752d744

Astea-s versurile, cu mici modificari sau chiar deloc, zic ca ar fi un imn mai de Doamne-ajuta:

1. Focul vanat e gonit de vant

Zarile-au uitat sa ma mai doara

De iubire-ntaia oara cant

La scandal renunt intaia oara

2. Fost-am crunt paraginit de vant

La femei si vodka dam navala

Nu-mi mai place azi sa beau sa joc

Sa-mi pierd viata fara socoteala

3. Tu chip gingas, tu surasul meu

Daca-i sti ca inima-i pustie

Cat poate iubi un derbedeu

Si cat poate de supus sa-ti fie

4. Mi-e deajuns sa te privesc tacut

Sa-ti vad ochii plini de tot inaltul

Ca visand intregul tau trecut

Tu sa nu mai poti pleca la altul

5. Carciumile le-as uita pe veci

N-as mai sti nici versul ce inseamna

De-as atinge aceste brate reci

Si-al tau par ca floarea cea de toamna

(strofa probabil inutila)

6. Vesnic te-as urma pe-acest pamant

Departarea mi-ar parea usoara

De iubire intaia oara cant

La scandal renunt intaia oara

c.ronaldo1709.08.2007 09:33

Axl s'a imbatat de bucurie ca am trecut de Zaglebie?

Later Edit:

Gigi Becali: "Dacã n-a spart Borcea televizorul, eu îmi tai capul"

The_Foxes09.08.2007 09:35

o dam pe d-astea de jale ce naiba? :rolleyes: ....parerea mea....imnu nostru ar trebui sa fie "ce drog ciudat".....usor usor mai multi il vor invata....cel putin aseara am ramas surprins sa vad ca sunt multi care-l stiu...

axl2309.08.2007 09:37

Mai duceti-va ma in ***********************!

N-are voie omul sa dea un pic cu mucii-n fasole ca i se da la cap!!!

"Busta Rhymes - Break ya neck" e mai bine?

Inima-Ros-Albastra09.08.2007 10:36
Mai duceti-va ma in ***********************!

N-are voie omul sa dea un pic cu mucii-n fasole ca i se da la cap!!!

"Busta Rhymes - Break ya neck" e mai bine?

vezi cum e ??

«191011121325»