:lol: :wink:90% Steaua - Sevilla pe Pro TV (cica A1 a dat mai mult dar i-a fost dat cu flit)100% Sevilla- Steaua pe Pro TV
de cand lebedele nu s-au calificat le-au stricat la a1 socotelile , cred ca o sa se consoleze cu javrelle anul asta
:lol: :wink:90% Steaua - Sevilla pe Pro TV (cica A1 a dat mai mult dar i-a fost dat cu flit)100% Sevilla- Steaua pe Pro TV
de cand lebedele nu s-au calificat le-au stricat la a1 socotelile , cred ca o sa se consoleze cu javrelle anul asta
O varianta ar fi : Bogdan Dima - Steaua Vrem Victorie ... cautati-o pe net si ascultati-o ![]()
Pai fa upload si da si tu un link.
e mistooo!!!
Dati un link si voi, fratilor...
O varianta ar fi : Bogdan Dima - Steaua Vrem Victorie ...
sau Scooter Vs. Viziru - Steaua Imnul Campionilor ![]()
sincer acuma sa ma ierte ce-i care nu sunt de acord cu mine dar melodia lui Bogdan dima suna mai mult ca o lalaiala fara rost,are 2 versuri care le repeta ca un papagal,as ce rost mai are sa schimbam ueletele de la scooter care sunt tot niste repetitii cu niste lalaieli? daca il cunoaste careva pe Bogdan dima ziceti-i sa faca muzica nu matzaieli! parerea mea!
O varianta ar fi : Bogdan Dima - Steaua Vrem Victorie ...sau Scooter Vs. Viziru - Steaua Imnul Campionilor
Scooter - Rock Bottom 8)
cu siguranta un imn nu va fi asa usor de gasit fiindca de obicei imnurile nu se gasesc ci se fac,dupa cum au spus si altii:conducerea nu are nici cel mai mic interes,iar beccali lauda imnul rapidului...mai avem de asteptat pana se va face un imn destul de bun pt o echipa ca Steaua...
pei ar trebui sa ne gasim si noi un imn romanesc, cu cuvinte de-ale noastre si Becali e un bou, ala nu o sa faca niciodata un imn pentru noi
@ m@rmota
poate la prima strofa ar mai trebui lucrat, nu prea imi place, in rest e sooper!
am vazut pe site ... uploadad si gata de ascultare..varianta in romana a SUPER Cantecului lui Panathinaikos - Horto Magiko! abia astept sa`l aud in peluza!!! daca sunteti curiosi .. www.youtube.com ..Search: Panathinaikos ... si gasitit acolo 3.30 minute magnifice!!! INCERCATI!
Am vazut galeria luiPanathinaikos.Sunt minunati
Scooter - Rock Bottom 8)
EXACT la melodia asta m-am gandit de 3 luni incoace. Nu credeam ca a mai ascultat cineva melodia asta. Chiar ar merge ca imn al nostru. Are un ritm mult mai bun si s-ar auzi pe Ghencea extraordinar. steagcruce2 ![]()
@ greco
Nici cand gresesti mult de tot gaz pe foc e imnul oficial si aceea melodie e prea stupida ca sa zic asa nici nu se pomeneste ceva de Steaua nici vorba gaz pe foc e singurul imn oficial!
Dar cand se face o contabilizare, un sondaj pe forum si votam melodia ca imn?... si dupa aia o promovam intens in randul suporterilor! E asa greu sa ne unim? Majoritatea decide. Dupa care o cantam meci-de-meci!!! Haideti baieti!
steagcruce2 ![]()
S-a gandit cineva la melodia "Steaua mea", a celei mai frumoase trupe din Romania, IRIS ?
Iata refrenul : "Am s-ajung la Steaua mea / Orice-ar fi eu cred mereu in ea /Nu ma uit in urma / Nu traiesc din amintiri / Chiar de-ar fi sa am lacrimi in priviri !"
Am sa pun si melodia la download pe rapidshare ... e superba si are un nume ... predestinat !
S-a gandit cineva la melodia "Steaua mea", a celei mai frumoase trupe din Romania, IRIS ?
Da, s-a mai discutat intr-un topic. O propusese unul dintre redactori parca...
Sper ca sprijiniti de AISS, sa ne gasim un imn cat mai potrivit si sa-l promovam la stadion, de la cei din conducerea clubului, Dumnezeul cu mila; aia n-au nici o treaba..
Da chiar ma, nu ar trebui AISS sa se chinuie si ea sa faca un imn misto? Ca are bani(din cotizatiile lunare). Si daca face AISS imnul, o sa fie multumita toata lumea, in afara de Gigi, care vrea el sa cante imnul Stelei...(ce om fara creier, si fara voce, si fara rationament).
@Danny... decat sa dai din gura (scris la tastatura) pe forum... mai bine ai pune mana si ai face ceva pentru AISS!
Iata refrenul : "Am s-ajung la Steaua mea / Orice-ar fi eu cred mereu in ea /Nu ma uit in urma / Nu traiesc din amintiri / Chiar de-ar fi sa am lacrimi in priviri !"
Mie una imi place cum suna melodia... dar nu merge pentru o echipa de fotbal!totusi... "am s-ajung la Steaua mea.."... nu prea merge... Melodia e super tare... dar nu stiu cum va iesi pe stadion! :roll:
Credeti ca ar merge urmatorul ca imn neoficial de tip You'll never walk alone?
Muse - Invincible:
Follow through
Make your dreams come true
Don't give up the fight
You will be alright
'Cos there's no-one like you
In the universe
Don't be afraid
What your mind conceals
You should make a stand
Stand up for what you believe
And tonight we can truly say, together we're invincible