FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere - cantec / imn neoficial al suporterilor

«167891025»
SebaSS16.01.2007 12:18

Da. Adevarat. Aceasta strofa ma unge pe suflet :)

Deci reprotajul a fost acu 3-4 luni pe putin daca nu chiar mai mult.

Pot sa va spun ca aduce oleaca cu Desteapta-te Romane ca stil, si din moment ce mi-a ramas melodia in cap, de atunci, fara sa o mai ascult inseama ca o fi ceva de capul ei. Iar aceasta poate fi un argument, neavand cea mai fina ureche si memorie muzicala :)

FORZA Steaua FORZA Steaua

M@rmota16.01.2007 12:43

Am tot citit cele doua topicuri deschise pentru imn, am strans niste versuri de ici de colo, am pastrat multe din cele create de Eugen Anghel, si a iesit ceva de genul (mai ramane adaptata o linie melodica pt ele, la refren se poate face ceva din refrenul de la phoenix-in umbra marelui urs, dupa cum propunea cineva):

Steaua este pentru Tara,

Echipa, spirit si simbol,

Ea reprezinta România,

Si Mândrul nostru tricolor

R: Steaua este echipa mea

Orice ar fi eu cred mereu in ea

Suntem aici pentru culori

Si pentru ale noastre valori

Ne da speranta-n viitor

Trecutul nostru mare

Si-n tara asta e dator

Sa ni-l cinsteasca fiecare!

R:

Noi vom purta mereu în suflet,

Simbolu-acesta minunat,

Steaua-i legenda noastra vie,

Si-o vom iubi neîncetat.

R:

Cu totii am ales un singur nume,

De zeci de ani iubit si respectat

El reprezinta faima noastra-n lume

Sa se auda-acum, de toti strigat

R:

c.ronaldo1716.01.2007 12:43

ce intelegi voi prin cantec comunist? sunteti chiar penibili cei ce afirma asta.. :oops:

Meth0dMan16.01.2007 12:50

sincer imi place ce a scris marmota :D voua cum vi se pare?

cisco16.01.2007 14:46

Foarte misto ce a scris Marmota.. ;) usor usor ajungem undeva :P

Azzido16.01.2007 15:04

...Cu totii am ales un singur nume,  

De zeci de ani iubit si respectat...

Versul asta e singurul care nu-mi place, lasa impresia ca am ales sa fim stelisti, pe cand stelistii adevarati, din punctul meu de vedere, se nasc, nu se inventeaza.

Chiar si asa, consider ca este mai bun decat tot ce s-a scris pana acum.

Deci putem spune ca suntem pe drumul cel bun.

Oricum, problema cea mai mare nu cred ca se referea la versuri, ci la negativ, aici o sa fie "distractie" mare.

Dar, o rezolvam noi intr-un fel sau altul.

Important e sa vrei...

cisco16.01.2007 15:19

Cu totii am rostit un singur nume ,e bine?

Virgil16.01.2007 15:23

...Cu totii am ales un singur nume,  

De zeci de ani iubit si respectat...

Azzido,esti exigent si-mi place lucrul acesta.

As modifica astfel:

Cu totii ne-am nascut cu-n sigur nume

Acela de Stelist;iubit si respectat

Azzido16.01.2007 15:46
Azzido,esti exigent si-mi place lucrul acesta.

As modifica  astfel:

Cu totii ne-am nascut cu-n sigur nume

Acela de Stelist;iubit si respectat

De cand noi ne-am nascut, iubim un singur nume

De zeci de ani temut si respectat

... :roll:

c.ronaldo1716.01.2007 15:47

nu stiu daca mai da bine la melodie... :lol:

sorin_g16.01.2007 18:24

R: Steaua este echipa mea

Orice ar fi eu cred mereu in ea

Suntem aici pentru culori

Si pentru ale noastre valori

Inversiunea asta mi se pare cam aiurea, suna a Alecsandri
M@rmota16.01.2007 18:40

Inversiunea asta gen Alecsandri suna teribil de bine in cantecelul de galerie "Iubim Steaua"!

Ideea era sa nu axam imnul pe cantece din galerie asa ca am introdus in refren o bucatzica foarte importanta.

Referitor la sugestiile facute de Cisco,Virgil si Azzido, o sa asteptam sa vedem cum se imbina versurile pe negativ si apoi vedem ce se potriveste cel mai bine!

SebahSTEAUA16.01.2007 19:58

Salut.Sunt mai vechi pe forum,in sensul ca urmaresc zi de zi posturile de aproape 2 ani.In fine,neinteresant.Motivul pentru care postez e ca s-ar putea sa va fiu de ajutor pe acest subiect;si anume:in momentul in care e gata o versiune,oarecum finala a imnului pot lua legatura cu un ziarist de la prosport care 100% o va inainta in ziar spre atentia conducerii(macar sa le pese).Astept...

Virgil16.01.2007 20:16

@ Azzido

De cand noi ne-am nascut, iubim un singur nume

De zeci de ani temut si respectat

Elimina cuvantul noi.Se intelege ca noi iubim.

De cand ne-am nascut,iubim un singur nume.

Azzido17.01.2007 06:58

Era doar o propunere, depinde de voi ce alegeti sa folositi.

Oricum, cred ca ai dreptate, parca suna mai bine fara "noi".

:wink:

M@rmota17.01.2007 07:07

In linia melodica pe care o am eu in cap versurile lui Virgil merg, insa un pic modificate:

"Ne-am nascut cu-n sigur nume

De zeci de ani iubit si respectat (aici nu mergea "stelist iubit si respectat" pentru ca la ultimul vers cand se spune "sa se-auda acum de toti strigat" se striga Steaua (primul cuvant din refren), nicidecum stelist)

El reprezinta faima-n lume

Sa se auda-acum, de toti strigat"

Din pacate o varianta, cu linie melodica cu tot, va putea fi gata spre sfarsitul lunii februarie sau ceva de genul acesta.

latrau17.01.2007 09:05

Fratilor, nu stiu daca ati observat dar in cantecele celor de la Liverpool si West Ham nu apare numele echipei(din ce am citit la inceputul topicului),cantece care m-au impresionat cu adevarat(cand vezi ca un stadion intreg canta aceeasi melodie ţi se face pielea gaina).Numele echipei nu apare in cantec dar totusi toata lumea stie carei echipe ii apartine cantecul.Asa trebuie facut si la noi, trebuie sa cautam o melodie in arhiva,ceva sa se potrivesca ultrasilor din Ghencea.Atat ne mai lipseste un cantec adevarat, pentru niste ultrasi adevarati.

Cat devotament : http://www.youtube.com/watch?v=cu-a69_Hm3g...related&search=

HAKA17.01.2007 09:30

Eroare de comunicare.

Ban 4 zile pentru postarea exagerata a unor link-uri care nu au nicio legatura cu topicul.

Moderatorii

greco17.01.2007 11:25

Cu toata parerea de rau pentru eforturile voastre, trebuie sa va spun ca aproape niciodata nu s-a facut ceva bun prin eforturi colective pe internet... au fost multe incercari (nu doar in domeniul muzical) si au iesit doar "struto-camile". Si cam asa pare si propunerea curenta, in care se vede ca s-a luat cateva de peste tot. :)

c.ronaldo1717.01.2007 12:10

totul are un inceput !

Virgil17.01.2007 14:22

Si în mod sigur un sfârsit.Pe care îl va decide, atunci când va socoti ca nu e de niciun folos,cel care i-a dat viata.

cyril_thereau17.01.2007 19:30
mie chiar imi place mel. Scooter-Maria ca imn...

:lol: scooter maria ca imn? :lol: taptarraptaraaptaptap e noul imn al Stelei! aplauze pentru c.ronaldo17!!!! :lol:

c.ronaldo1717.01.2007 19:31

ms, vrei si autograf acum ?

cyril_thereau18.01.2007 18:49

ba fratilor discutatzi de 2 ani ani de zile de imnul Stelei, tot va ****** pentru un imn si tot nati rezolvat nimica.

M@rmota18.01.2007 18:54

@cyril_thereau

Si tu de cati ani te duci la scoala? Pentru ca vad ca nici tu nu prea ai rezolvat mare lucru cu gramatica aia!

Este un topic deschis special pentru discutiile despre imn asa ca este normal sa se discute despre asta aici.

Mai bine ai da o mana de ajutor in loc sa postezi fara nici un sens! Aici nu e magazin sa comanzi ceva si sa te intorci in 2 zile pentru a primi!

«167891025»