FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere - cantec / imn neoficial al suporterilor

«1151617181925»
razvan_stelist200728.04.2008 09:27
Seful Cercului Militar Focsani, colonel în rezerva, Eugen Anghel, a scris versurile unui imn pentru Steaua si vrea sa se întâlneasca cu Gigi Becali pentru a-i prezenta opera sa

Colonelul Eugen Anghel a scris versurile imnului în numai 30 de minute si spune ca este stelist de peste 45 de ani.

"M-am gândit ca Steaua, echipa cea mai galonata din România, trebuie sa aiba un imn adevarat. Steaua înseamna prestigiu. Este un adevarat simbol, iar eu am scris aceste versuri pentru cei care traiesc pentru culorile ros-albastre. A fost ceva Dumnezeiesc. In numai jumatate de ora am scris totul. Si muzica îmi venea în minte atunci când scriam acele versuri. Sunt sigur ca nimic nu a fost întâmplator. Cei care l-au ascultat pâna acum mi-au spus ca îti rascoleste sentimentele si îti aduce aminte de toata istoria Stelei.

Vreau sa ma întâlnesc cu Gigi Becali si, cine stie, poate la primul meci din retur pe Ghencea se va cânta imnul scris de mine", a spus colonelul Eugen Anghel, care recunoaste ca de la vârsta de opt ani este stelist convins.

sursa: prosport

Iata si versurile :

"Haide Steaua"

Steaua este pentru Tara,

Echipa, spirit si simbol,

Ea reprezinta România,

Si Mândrul nostru tricolor.

A fost si e mereu iubita,

Oriunde Steaua s-ar afla,

Si mii de inimi ros-albastre,

Toate vor bate pentru ea.

Refren:

Haide Steaua, haide Steaua,

Noi mereu te vom iubi.

Si Cel de Sus cu noi va fi.

Chiar si când pierdem câteodata,

Si ochii-n lacrimi ne ramân,

Suntem "fair-play" cu adversarii,

Dar cei stelisti, stelisti ramân.

Noi vom purta mereu în suflet,

Simbolu acesta minunat,

Steaua-i legenda noastra vie,

Si-o vom iubi neîncetat.

Refren:

Noi mereu te vom iubi.

Si Cel de Sus cu noi va fi.

e frumos....ar putea fi un imn daca ar avea un bun ritm melodic.

MALDINI_STEAUA28.04.2008 09:31

@Razvan , daca vede ciobanul ca exista Dumnezeu in versuri fac pariu ca il accepta :))

razvan_stelist200728.04.2008 09:31

va salut!am compus si eu niste versuri pentru Steaua...sper sa va placa:

ForzaSteaua….Forza Steaua

O SINGURA ECHIPA

PE CARE O IUBIM

Steaua Bucuresti…PENTRU TINE TRAIM

O SINGURA ECHIPA

CE TOTI O RESPECTAM

Steaua Bucuresti

DE TINE NE BUCURAM.

LA FIECARE MECI

VOM VENI LA STADION

SA SUSTINEM ECHIPA

CE-O VOM IUBI MEREU

STADION GLORIOS

PE CARE IL IUBIM

Ghencea TE NUMESTI

LA TINE MEREU VENIM.

CU TOTI SUNTEM STELISTI

SI-AVEM UN SINGUR GAND

CAMPIONI SA FIM

PE TOTI SA- I NIMICIM.

GALERIA STRIGA

ECHIPA VA INVINGE

SUNTEM FERICITI

DE NOI NIMENI NU SE-ATINGE!

si eu niste versuri pentru Steaua...sper sa va placa:

Iulian_ab428.04.2008 10:35

Mircea vintila - trup si suflet :thumbup:

mircea_zion28.04.2008 11:53
e frumos....ar putea fi un imn daca ar avea un bun ritm melodic.

e ok cred ca merita!

puyol28.07.2008 21:52

ce melodie au pus la prezentarea lotului ?

Fane_casieru'29.07.2008 07:34

The white stripes -Seven nation army ( Dj Luigi di Arzano -Special Remix )

razvan_stelist200729.07.2008 21:53

melodia de la prezentare e sooooooper mishto....mult mai buna decat scooter-maria,dar trebuie sa ne interesam daca nu e luata de alt club :no: ....suntem Steaua si trebuie sa fim unici :steag_cruce_invers:

acum am luat-o de pe odc si o ascult :rolleyes: e sooper marfa

Bad Boys Steaua30.07.2008 09:46

Deci la care ramanem? EU proprun : Bob Marley-Bad Boys 2. Propun asta, ca sa avem si noi un imn, sau macar ceva asemanator, ca nici nu avem un compozitor care sa tina cu Steaua, sau mai stiu eu ce.

Am atasat-o

Versurile:

Bad boys, bad boys whatcha want

Whatcha gonna do when sheriff John Brown

come for you tell me whatcha gonna do.

Bad boys bad boys

Watcha gonna do, whatcha gonna do

when they come for you

Bad boys, bad boys

Watcha gonna do, watcha gonna do

when they come for you

When yoiu were eight

And you had bad traits

You go to school and you learn the golden rule

So why are you acting like a bloody fool

If you get hot you must get cool

Bad boys, bad boys

Watcha gonna do whatcha gonna do

When they come for you (repeat)

You chuck it on this one

You chuck it on this one

You chuck it on mother and

You chuck it on you father

You chuck it on you brother and

You chuck it on you sister

You chuck it on that one and you chuck it on me

3xBad boys, bad boys

When they come for you

Nobody naw give you no break

Police naw give you no break

Soldier naw give you no break

Not even you idren naw give you no break

4xBad boys, bad boys

When they come for you

Why did you have to act so mean don't you know

You're a human being born of a mother with

The love of a father reflections come and reflections go

I know sometimes you want to let go

I know sometimes you want to let go

Bad boys, bad boys

When they come for you

Trebuie sa recunos ca nu e rea nici cea de prezentare, dar parca mai mult imi place asta, dupa un meci de Champions League.

Bad_Boys_2_Soundtrack___What_ya_gonna_do.mp3

weber_p30.07.2008 15:23

Pai da hai sa propunem toti cat mai multe cantece! dar sincer sa fiu chiar crezi ca Bad Boys e potrivit sa fie imn?? in primul rand ca mai mult de jumatate din lume nu intelege ce spune Bobitza pe melodia asta! Apoi nu e o melodie care sa prinda chiar imediat... sa fim seriosi e o melodie pt cunoscatori! Asa pot sa avansez si eu mai multe melodii doar de dragul de a o face! Limp Bizkit- Break Stuff sau Take a look around; Godsmack - I stand alone sau Metallica Fuel! melodii agresive care se leaga de absolut nimic ce inseamna Steaua dar suna bine!

Hai sa fim seriosi ca pana nu o sa vina un baiat destept cu niste versuri bune si o linie melodica la fel de buna nu o sa facem noi nimic cu melodiile astea gasite asa pe net!!

ultrash30.07.2008 15:41

@Fane` unde gasesc si eu melodia? ca eu o am dar nu`i remixul ala care a fost pe stadion :(

Bad Boys Steaua30.07.2008 16:28

Mad - The Concert, e remixu care s-a pus pe stadion!

Sunt deacord cu tine weber, dar ce sa fac daca asa e romanu, nesigur, nu poate alege intre mai multe, primu imn de pe pagina mi se pare o porcarie, sunt la conservator si nu i-am putut gasi un ritm, nu inteleg, asta peste faptul ca mai sunt si versuri albe de m+a durut capu, dar ziceti si voi, ca asa vom sta pana va apararea un al doilea Socaciu si Pitis dar de partea Stelei...

razvan_stelist200730.07.2008 22:58

singurul interpret care ar accepta cu drag o asemenea propunere ar fi mitza de la bere gratis

Marius30.07.2008 22:59

@Fane` unde gasesc si eu melodia? ca eu o am dar nu`i remixul ala care a fost pe stadion :(

Uite-o aici :)

The_White_Stripes___Seven_Nation_Army__DJ_Luigi_di_Arzano_Special_Remix_.mp3

mountytoma31.07.2008 08:35

sa moara Becali

sa moara Gigi Becali

sa moara Becali

sa moara Gigi Becali

la revedere

hai Gigi la revedere

la revedere

la bellu la revedere

aste e imnul meu! imnul ultimei sperante...

Prepeleak31.07.2008 10:12

razvan_stelist versiunea 20 mie nu imi plac nici versurile tale nici cele ale domnului colonel in rezerva. Rimele sunt puerile, tipice pentru un gen de muzica autohtona contemporana incompatibila cu ideea de imn. De pilda "iubi" cu "va fi", "bucuram" cu "respectam", "minunat" cu nu mai stiu ce alt participiu. Asa poate oricine sa faca versuri.

In primul rand un imn trebuie sa reprezinte, apoi sa inspire. Versurile unui imn al suporterilor Stelei, de pilda, ar trebui sa contina referiri la ros-albastru, la cupa campionilor, poate un jucator simbol... Lacatus, Ghencea. Rimele trebuie sa fie solide, in niciun caz verbe conjugate la aceeasi persoana.

In fine, dupa meciul de ieri, de alaltaieri si de doua campionate incoace propun cu naduf un imn al fotbalistului stelist actual:

De cand ma gandesc doar la parale,

De doi ani eu sunt rusinea Ligii,

Noaptea ma distrez cu haimanale,

Ziua sunt razboinicu' lu' Gigi.

Si indiferent care e miza

Imi bat joc de fotbal si de fani.

Imi masor talentul cu valiza

Si mi-as vinde mama pentru bani.

Cand iesim din vestiar pe iarba

Turma ros-albastra la pascut

Gigi urla sa se afle-n treaba:

"Toti sa va intoarceti pe sub scut!"

A se trata drept satira.

bijoux_bz31.07.2008 11:29

propun si eu un cantec. nu mai scriu cum se numeste ca oricum nu conteaza... vreau doar sa propun.

weber_p31.07.2008 13:18

Oky dar Mitza a facut un imn... nu place... asta canta el si altceva nu poate sa faca pt ca nu stie cum... din experienta va spun ca un studio bun unde si-a tras coma ultimele 2 albume costa 150 de euro pe melodie si asta include si masterizare... noi hai sa gasim o trupa care sa aiba acceptul conducerii clubului sa faca o melodie si va spun eu ca se poate face... si nu imi pare prea scump pt ca sa fim seriosi ce inseamna 150 de euro pt un om ca Becali care oricum arunca aiurea cu banii!

Seven nation army e deja o melodie care se pune pe stadion la Chicago Fire... in america... e un fel de imn al lor cum e la noi Maria.... deci nus dak e o idee prea buna sa mergem pe ideea de Seven Nation army.... plus ca dak ne gandim putin pe melodia asta au mers si italienii parca cand au luat mondialul!

Kellerman11.08.2008 14:19

Nu mai bine am canta si noi You'll never walk alone al cormoranilor ? ar suna bine in Ghencea, si cum jucatorii stiu engleza, de ce nu ? :D

fedora11.08.2008 15:08
Nu mai bine am canta si noi You'll never walk alone al cormoranilor ? ar suna bine in Ghencea, si cum jucatorii stiu engleza, de ce nu ? :D

Cãldurã mare, mon cher!

weber_p13.08.2008 14:42

parca am vazut si eu mai sus niste chestii dragute care sunau ceva de genul "Hai sa facem si noi ceva ORIGINAL!!" ce vezi tu original in a canta cantecul suporterilor altei echipe?

CatalinBerceni16.08.2008 11:26
Noi ca noi...dar restul suporterilor? Cu mentalitatea de la ora actuala din Romania, mai degraba ar alege Sorin Copilu de aur - forza Steaua decat trup si suflet pentru culori.. Par dur, dar asta e realitatea icon_confused.gif

:((

Frate cred ca se poate gasi un stil muzical mai bun decat o manea pentru imnul nostru, totusi reprezentam cel mai bun club din Europa de Est, poate daca ne-am unii toti suporterii si ne-am concentra pe asta am gasi un imn reprezentativ pentru echipa noastra iubita

Forzza Steaua!

1uLy4Nn16.08.2008 11:32

ce frumos ai aia de la Galatasaray :-<

CatalinBerceni16.08.2008 12:28
ce frumos ai aia de la Galatasaray :-<

Cred ca ar trebui un cantec care sa-l poata canta tot stadionul , ceva gen "you nerver walk alone"

Dar cam greu sa gasim ceva replica in romana

1uLy4Nn16.08.2008 14:25

"n'ai cu cine domne' " degeaba ne agitam noi aici ;)

«1151617181925»