Seful Cercului Militar Focsani, colonel în rezerva, Eugen Anghel, a scris versurile unui imn pentru Steaua si vrea sa se întâlneasca cu Gigi Becali pentru a-i prezenta opera sa
Colonelul Eugen Anghel a scris versurile imnului în numai 30 de minute si spune ca este stelist de peste 45 de ani.
"M-am gândit ca Steaua, echipa cea mai galonata din România, trebuie sa aiba un imn adevarat. Steaua înseamna prestigiu. Este un adevarat simbol, iar eu am scris aceste versuri pentru cei care traiesc pentru culorile ros-albastre. A fost ceva Dumnezeiesc. In numai jumatate de ora am scris totul. Si muzica îmi venea în minte atunci când scriam acele versuri. Sunt sigur ca nimic nu a fost întâmplator. Cei care l-au ascultat pâna acum mi-au spus ca îti rascoleste sentimentele si îti aduce aminte de toata istoria Stelei.
Vreau sa ma întâlnesc cu Gigi Becali si, cine stie, poate la primul meci din retur pe Ghencea se va cânta imnul scris de mine", a spus colonelul Eugen Anghel, care recunoaste ca de la vârsta de opt ani este stelist convins.
sursa: prosport
Iata si versurile :
"Haide Steaua"
Steaua este pentru Tara,
Echipa, spirit si simbol,
Ea reprezinta România,
Si Mândrul nostru tricolor.
A fost si e mereu iubita,
Oriunde Steaua s-ar afla,
Si mii de inimi ros-albastre,
Toate vor bate pentru ea.
Refren:
Haide Steaua, haide Steaua,
Noi mereu te vom iubi.
Si Cel de Sus cu noi va fi.
Chiar si când pierdem câteodata,
Si ochii-n lacrimi ne ramân,
Suntem "fair-play" cu adversarii,
Dar cei stelisti, stelisti ramân.
Noi vom purta mereu în suflet,
Simbolu acesta minunat,
Steaua-i legenda noastra vie,
Si-o vom iubi neîncetat.
Refren:
Noi mereu te vom iubi.
Si Cel de Sus cu noi va fi.
e frumos....ar putea fi un imn daca ar avea un bun ritm melodic.