Salut, nu sunt un ultras care sa vina in peluza meci de meci, dar ma doare ca si pe voi lipsa unui imn.
Am citit mai mult sau mai putin atent ce s-a postat pana acum si as vrea sa adaug cateva idei pe care le coc de ceva vreme. Daca s-au mai postat, sa ma ierte cei dinaintea mea; nu vreau sa-mi asum merite ci, eventual, sa confirm niste opinii de calitate 
Muzica:
1. pentru o asa actiune conteaza mai mult melodia decat versurile. daca reusiti sa-i faceti pe toti sa le retina, ele pot fi si in germana si in latina, sunetul creeaza "pielea de gaina" adversarilor (din europa) nu cuvintele. Cautati mai intai sunetele si apoi faceti cuvinte/concurs; nu o sa fie deloc greu ca romanul s-a nascut poet etc
2. va rog eu, nu mai dati exemple de melodii saltarete care nu sunt prea departe de manelele pe care le acuzati cu totii. nici un stadion din lumea asta n-o sa poata tine ritmul la o melodie rapida. pastrati-le pe-alea pentru petrecerile de dupa.
3. in continuarea ideii de mai sus: melodia trebuie sa fie ceva lent pentru a putea fi lalaita/zbierata si de cei fara ureche muzicala iar atunci cand se decaleaza din cauza distantei mari de la o peluza la alta sa nu apara diferente mai mari de cateva note (creindu-se in cel mai rau caz un canon acceptabil). dupa ce ascultati imnurile unor echipe titrate incercati sa cautati pe Utube "coruri din opere" sau, mai bine, mergeti la o opera cu cor
pentru a vedea niste caracteristici melodice.
4. fara house, ragga, sintetizatoare, snare-uri. Un singur pian poate face minuni cand vine vorba de asa ceva. Ca sa nu mai vorbim de o orchestra.
Versurile:
am mai zis, ar putea fi orice - dar bineinteles ca vor fi "top" 
1. fiind vorba de "CCA" ar putea avea un caracter nationalist/patriotic inspirat din frumoasele cantece militare mai mult sau mai putin legale (prietenii stiu de ce). ati fi surprinsi sa vedeti cat de usor se antreneaza lumea la compusul versurilor cu tenta patriotica.
2. nu trebuie sa contina nume proprii. pe langa ca sunt greu de imbracat in cuvinte, nici nu vor mai insemna nimic peste 10-20-30 de ani.
3. completarea ideii de mai sus: trebuie sa contina un set minim de cuvinte (care trebuie stabilit cu strictete, eventual dupa discutii cu cineva care se pricepe) gen: "culori, noi, viata, suflet".
4. trebuie sa fie ultima voastra grija.
Ca sa fac si ceva concret, ca la vorbarie m-am intins destul, am si o sugestie de linie melodica.
Atentie! Nu propun melodia asta nota cu nota (desi e extraordinara dar poate prea rapida pe refren) ci ofer doar o sugestie despre cum ar trebui "sa se simta" viitorul imn.
Fiti va rog atenti cum suna acea mana de oameni si incercati sa va imaginati cum ar suna 10-20-30 de mii de piepturi, 49% barbati si 51 % femei (statistica) cu tacere mormantala intre versuri si care la sfarsit ar mai izbucni si in urale.
scuze pentru lectura prea lunga si multumesc pentru atentie.