FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere - cantec / imn neoficial al suporterilor

«1141516171825»
Razvypitesti14.02.2008 21:55
Va rog frumos sa nu mah injuratzi :D ... dar am venit si io cu o idee :

Poti sa-mi iei tot ce-am mai scump pe lume

Poti sa-mi iei zilele, noptile si anii de vrei

Sa ma lasi singur intr-un loc anume

De unde sa nu pot vreodata sa ma intorc la-ai mei,

Dar sa nu-mi iei niciodata Steaua mea

Dar sa nu-mi iei nicidoata Steaua mea

Poti sa ma faci una cu pamantul

Sa ma calci in picioare de-o mie de ori

Sa ma sfasai cu dintii si-apoi sa chemi vantul

Sa-mi imprastie trupul intr-o mie de zari,

Dar sa nu-mi iei niciodata Steaua mea..

Dar sa nu-mi iei nicidoata Steaua mea..

stiti cu totii cantecul fularsteau2

nu cred cã aș putea cânta așa ceva, trebuie sã fie un imn original nu melodii fãcute de alții și prelucrate.

regele universului21.02.2008 14:01

Fratilor................ de ce tot ce bagati pe aici e furat ???? Suntem milioane in tara........ sa bage fiecare aici o varianta da daca e furata (mai mult sau mai putin) n-are rost si din cele 100 % originale sunt sigur ca tot se http://static.fcsteaua.ro/forum/style_emot...steaua_ro.gifva forma un imn !!! http://static.fcsteaua.ro/forum/style_emot...g_steaua_ro.gif

steaua_gloria21.02.2008 14:03

topicul asta are vreo folosinta? alegeti odata un imn daca tot s-au scris atatea pagini, sau aveti de gand sa ramaneti doar cu planurile?

Fishu11.03.2008 18:56

garda de fier - nimic in lume nu-i mai sfant .... ( eu am venit cu ideea , voi trebuie sa o modificatzi good luck ) :naughty:

1on16.03.2008 01:09

Am mai gãsit ceva. Dupã "Ireland's Call"; este melodia ce se cântã pentru reprezentativa de rugby a Irlandei (pentru cei ce nu știu, Irlanda și Irlanda de Nord au selecționatã comunã de rugby) înaintea meciurilor. A fost compusã în 1995. Mai multe detalii și versurile se gãsesc la: http://en.wikipedia.org/wiki/Ireland%27s_Call

Audio se gãsește pe youtube:

,

și http://www.irishlegendsrugby.ie/downloads/irelandscall.mp3

Versurile mi se par la prima vedere destul de ușor de adaptat. Cel puțin la o strofã și refrenul.

Vã place cum e cântatã de 70.000 de oameni?

Sper sã se termine odatã cu topicu ãsta cã merge degeaba de 2 ani.

Fishu19.03.2008 19:45

imi place linia melodica ... schimbam versurile si aia e ... cum ii convingem pe oficiali ? cu cine vorbim ... :whistle:

Yoyoyoi19.03.2008 21:32
1on19.03.2008 21:38

@fishu: Ce treabã au oficialii? Dacã melodia e mișto și nu gãsește Jiji nimic împotriva ei, trebuie convins doar crainicul stadionului.

gaby_4steaua22.03.2008 16:40

E misto si imnul asta facut de Stevie Bass si Razvan Kid!! click aici fular-campioniifularsteaua2

1on22.03.2008 19:53

Între cele mai bune cântece dedicate echipei de pânã acum, având în vedere cã 95% dintre ele sunt toate o apã și-un pãmânt. ªi mai mult pãmânt decât apã.

Yoyoyoi22.03.2008 22:28
E misto si imnul asta facut de Stevie Bass si Razvan Kid!! click aici fular-campioniifularsteaua2

nu-mi place...

dr.adrian922.03.2008 23:00

imnul trebuie sa il faca PARAZITII

1on23.03.2008 01:26

Cred c-am mai zis o datã treaba asta, dar poate cineva a aflat ceva întâmplãtor de atunci și pânã-acum. ªtiu cã acum vreo 6-7-8 ani, Marius Dragomir a compus un cântec dedicat Stelei. ªtie cineva ceva de el?

stelistu_623.03.2008 10:18
stefan0123.03.2008 12:23

Consider ca daca imnul ar fi principala problema la Steaua si ar zice Becali 10.000$ pentru o melodie in ziua urmatoare ar aparea zeci de melodi din care sigur 1 ar fi reusita ...ne trebuie o melodie ritmata care sa ridice trompetisti si spargatori de seminte ...altfel o sa cante peluzele...si tribunele...pauza...daca te ridici in picioare la tribuna...te pune lumea pe skaun :)) m-am certat 1 data cu uni ca ma intrebau de ce am venit la tribuna daca vreau sa cant, iar cand l-am intrebat de ce a venit la stadion a inceput sa ma ia cu teoria chibritului orikum scooter nu inseamna nimic...deja ma pliktiseste...la inceputul meciului...melodia celor de la bere gratis e frumoasa si ar merita acasta ONOARE.

Fishu24.03.2008 10:13

Stitzi ce-i trebuie Stelei ? : Un imn frumos , un stadion pe masura si modern , un conducator care sa investeasca foarte multzi bani( mai multzi decat Becali )

novac24.03.2008 10:26
Stitzi ce-i trebuie Stelei ? : Un imn frumos , un stadion pe masura si modern , un conducator care sa gandeasca! (mai sanatos decat Becali )

Fishu, mi-am permis sa-ti "imbunatatesc " putin postarea. In rest asa este cum zici tu dar din pacate sunt ... vise de suporter. Hai si cu propunerea de imn, cauta ceva prin utubul ala ... sigur gasesti ceva care nu a fost postat.

Fishu25.03.2008 10:11

:)) , am omis , chiar vroiam sa scriu si asta

De ce vise ? Ce nu suntem in stare sa compunem imn ? Doar ca cei din conducere nu prea ii intereseaza ... momentan , dar sa speram ca in viitor se va compune unul , pentru ca meritam .

Anul trecut nea Jiji , spunea ca are de gand sa mareasca si sa modernizeze stadionul , doar ca firma germana cerea foarte mult 120 000 000 E ,( si oricum e mai eftin sa ridici un stadion decat sa reconditzionezi unul vechi ) Dupa aceea a spus ca el e dispus sa investeasca maxim 30 000 000 de E in stadion , nush daca ar iesi mare lucru dar hai satzi arat ce stadion si-au construit cei de la Olympiakos cu doar 60 000 000 de E ( seamana putin cu Stadionul Ghencea ) http://www.stadia.gr/karaiskaki/karaiskaki.html

bossy25.03.2008 10:57

domnule fishu ai mare dreptate  Steaua are nevoie de un imn pe care atunci cand il asculti sa-ti treaca fiori pe spate si sa-ti salte inima.Si un stadion pe masura unei echipe mari asa cum este Steaua. UN SUFLET SI O VIATA AM SI ACESTEA LE DEDIC Stelei SI IUBITEI MELE

:steagcruce:fularsteaua2fular-campionii
Fishu25.03.2008 11:18

Forza Steaua ! :steagcruce::thumbup: ... Frumoasa dedicatzia ;)

lucvald-190225.03.2008 12:17

si daca tot finalizati un imn...astept sa contactati si mercenari care sa vina sa cante...ca au inceput sa-si menajeze vocile unii dintre suporteri !

Fishu27.03.2008 11:49

conducerea trebuie sa plateasca pe cineva care sa compuna imnul ... si gata ... trebuie sa ne adresam conducerii , pun pariu ca nu a vorbit nimeni cu ei pana acum ... Liderul galeriei trebuie sa faca asta ! :steag_sah_mic:

axl06.04.2008 11:45

Laura Stoica - Vreau sa am Steaua mea

Ar fi simpatic daca n-ar fi soooo fuckin' sad.

1on18.04.2008 20:09

Versurile astea:

Îmi vin în minte clipe când îmi doream sã cresc

Când doar numele tãu mã fãcea sã zâmbesc

Dar viața mea întreagã prin tine o trãiesc

Ești tot ce am pe lume și de-asta te iubesc...

Dar va veni și clipa când eu nu voi mai fi

Când roșu și albastru pe cer se vor uni

Iar eu, echipa mea, de sus te voi privi

Cãci chiar și dupã moarte nu te voi pãrãsi...

Suntem acei nebuni care-n peluze stãm

ªi care pentru Steaua o viațã-o sã cântãm

Oricât ar fi de greu noi nu o sã-ncetãm

Sã spunem ce gândim și pentru ce luptãm

se potrivesc perfect pe linia melodicã de la "Deșteaptã-te române!". Io spun cã ar merge ca imn al clubului scoțând ultima strofã care face referire explicit la suporterii din peluze și e cam aiurea sã cânte omul de la tribuna 1 sau a 2a "suntem acei nebuni care-n peluze stãm". Imnul național are peste 1 minut în condițiile în care se cântã doar prima strofã (ultimele 2 versuri se repetã). Dacã ar fi cântate primele 2 strofe din acest cântec, asta ar însemna undeva la 2 minute jumate. Opinii???

PS: Are cineva cântecul de mai sus în format audio? Câteva versuri din el le-am gãsit pe youtube, la înmormântarea lui fmk.

razvan_stelist200727.04.2008 18:35
Nusthu de ce dar melodia "Un nume de toti strigat" se cam potriveste si poate ar avea sanse sa devina :) parerea mea

asta asa e.e o melodie frumoasa

Pot fi mai multe eu propun asa depine si de voi :

- Alez Blat & Chuco & Bogdan Dima: Sare Ghencea in aer

- Chicanos: Forza Steaua

- Mircea Vintila: Trup si Suflet(cred ca asta ar merge si s`ar potrivi)

- o iubire rosu - albastra

- Pachulo & Bogdan Dima: Un nume de toti strigat

- Ultras si Steaua

- Iris: Steaua mea

Altele nu cred ca ar mai fi doar sa compunem noi... :!:

Mircea vintila-trup si suflet trebuie facut imn :thumbsup: e o melodie ce trezeste mandria de stelist in mine,dar si melodia "un nume de toti strigat"e frumoasa.

«1141516171825»