Cel mai nou imn
E super tare imnul.Ar putea fii imnul Stelei
fularsteau2 ![]()
:biggrin:
Cel mai nou imn
E super tare imnul.Ar putea fii imnul Stelei
fularsteau2 ![]()
:biggrin:
http://www.trilulilu.ro/tumy/9477047307c17e
Super
, ar merge ca imn al Stelei , poate cu mici modificari ... si cu ajutor din partea conducerii (De ex: Scrierea versurilor pe fiecare bilet etc. , dar ar fi prea frumos sa se faca ceva) ..
Steaua avea un imn f bun cantat de Marius si Nadia Dragomir - Steaua sus rasare- .parca ala era oficial .in fine...dar nu stiu ce au facut cu el. Rapid are un imn super.nici acuma nu pot sa uit cand a jucat rapid-Steaua in Cupa UEFA si se canta imnul Rapidului in timp ce in tribune se fluturau steaguri.superb!!!
Din cate stiu eu,imnul lui Liverpool nu a fost creat special pentru ei ci a facut parte din coloana sonora a unu film,e cantat de Gerry and the Pacemakers.Celtic Glasgow are imnul facut de un mare fan al ei,Rod Stewart si aici cred ca este solutia si la noi,este nevoie de un adevarat stelist din muzica romaneasca care sa fie capabil sa compuna un cantec unui club de talia Stelei.
ar putea fii baiatu ala de la bere gratis(solistul)-ala e stelist sigur ca a cantat un imn neoficial.dar cn ar putea sa il convinga sa ne faca niste versuri?
ca imn oficial neaparat ar trebui facut de un solist sau de un cantaret oarecare care este stelist pur-sange.insa decat cei din conducerea clubului cred ca ar putea sa convinga un artist stelist sa compuna versuri.ca imn neoficial ar putea fi buna si aerosmith-don't want to lose a thing(nu vreau sa pierd dragostea fata de Steaua).eu cred ca ar fi un imn mai bun dekt scooter-maria
Nu mai posta consecutiv
e o melodie facuta de Bere Gratis care ar putea deveni imnul suporterilor ca pentru unul oficial ar trebui altfel de versuri
Este forza Steaua
echipa nationala
orice meci in Ghencea e o mare gala...
si mie imi place melodia cantata de Bere Gratis
melodia compusa mai sus nu prea ne ne reperezinta cum a mai zis cineva...versurile sunt frumaose dar nu are legatura cu Steaua..
)
Steaua este campiona noastraaaaaaaaaaaaaa ,o legenda rosie albastraaaaaaaaaa, Steaua este echipa ce o iubim lalalala...... cel mai tare imn ![]()
mie unul nu-mi place imnul asta..e prea sec..ar trebui modificate vocile..ritmul..
Dacã modifici și vocile și ritmul iese o melodie diferitã. Da' propunerea mea nu mai are nici un adept? Dați 2 pagini înapoi.
@moderatori: Sondajul ãla când se face? Se face?
Special pentru Gigi
Ce se mai intoarce lumea la 360 grade. Cred ca a uitat cand asculta la maxim in "maibac" Family Affair...
mie imi place refrenul melodiei celor de la Bere Gratis ...suna destul de bine
Mihai Georgescu este numele solistului ,si eu stiu ca este un mare Stelist!
fularsteau2
Laura Stoica - Vreau sa am Steaua mea
Axl si eu m-am gandit la melodia ei,dar nu prea se potrivesc versurile.
@I.N.Money
Asta cam asa e, dar melodia este simpatica si, daca schimbam versurile si linia melodica, autorul si interpreta, cred ca vom obtine un imn destul de bun.
Daca... ![]()
Dupa ce am ascultat o melodie facuta de fanii lui Man.United pentru cei dragi m-am gandit ca ar fi buna si una din partea noastra la fel, pentru cei dragi. Am incercat sa o fac in romana, insa parca nu mai avea aceiasi savoare suntetul, asa ca am sters tot si am facut`o in engleza. m-am inspirat din acel cantec a lui Man.United putin si cred ca a iesit ceva bun.
In locul stelutelor e celebrul: F.uck .
Nu e un imn, e doar o simpla melodie facut de mine in 40-50 de minute pe stres.
Incercati sa aplicati versurile pe melodia Eamon-**** It.
-------------------------------------------------------------------------------------
Steaua Rullz - **** EvEryoNe eLse
Just one love
Always
Love Steaua so much
We are the only real team in the Romania
Steaua
I love every player and history of this team
And now i sing for you
**** rival team
With Dinamo in the end
**** you Rapid
You are just a litle team
**** Danciulescu
And **** Oprita
**** Mircea Rednic
And **** CFR
**** Oltenia
And **** all your team
**** Cornel Dinu
And all your things
**** rival team
With Dinamo in the end
**** all rival team
`couse Steaua Bukarest rullz.
Ghionea, Nicolita
Play for the best team
With Dica - the super royal king
Radoi, and Vali Badea
We will never forget you
You are my heroes forever
I love you so much
**** rival team
With Dinamo in the end
**** you Rapid
You are just a litle team
**** Danciulescu
And **** Oprita
**** Mircea Rednic
And **** all CFR
**** Dragomir
And **** all your laws
**** you IL Luce
And **** Sahtior Donetk
**** Timisoara
With all your fans in the hell
**** all rival team
C`ouse Steaua Bukarest rullz.
Rullz Rullz My love
Rullz Rullz My love
Rullz Rullz My love
Rullz Rullz My love
Now I hate
The Slavia
And always i hate Dinamo
The fucking team
And My love Steaua rullz
And Rapid
Who do you think you are?
3 championships in 80 years
And your proud of it
You have no big wins in Europe
**** you M`boro
And Sevilla FC
I love Steaua
`couse his biggest team
**** Arsenal
And Ol.Lyon
**** Ac Milan
And Rosenborg
**** Maccaronne
And **** Kiew Team
**** Niculescu
And **** Romanian League
**** Juve Torino
**** you Liverpool
And always **** Dinamo
`couse my love Steaua rullz
Rullz Rullz My love
Rullz Rullz My love
Rullz Rullz My love
Rullz Rullz My love
-------------------------------
Pe melodia "Eamon - **** It".
S`ar putea sa mai fie greseli gramaticale in engleza, nu neg. Vin dupa 4 ore de fotbal si rupt in doua.
@Ronaldo
Sincer nu prea imi plac versurile. Nu cred ca ar fi frumos ca toata Ghencea sa strige F*** Dinamo and Rapid. In plus este si in engleza si nu stiu cati ar intelege.
Daca...![]()
R u serious ? Pe bune ?
[
...mai baieti....ma gandeam la baietzasul ala..Dima...ceva de genul...care a scos o gramada de melodii ...logik pentru Steaua....Are si voce...e si stelist ![]()
fratilor..eu zic sa nu mai copiem nici o medlodie de la nimeni,
aku nu vreau sa supar pe nimeni dar ideea mea ar fi sa compunem chiar noi suporterii ca de aia existam si noi si sa facem un vot si alegem pe cea mai buna.
bani....vb cu nea Gigi poate ne ajuta el
![]()
daca am fi avut o conducere ...jucatori...sau antrenori mai de caracter...nu asa infectii la echipa....se potrivea mel de la cargo....aproape de voi...da asa...
Eu cred ca imnul este o problema a Stelei dar inainte sa ziceti de imnul lui Liverpool priviti ca aia canta impreuna si copii si batrani si toti au fulare in aer !!!Asa ar arata Ghencea daca am canta impreuna.
CAPS, CAPS, CAPS.
+10 warn pentru tripla postare consecutiva, abuz de CAPS. Citeste regulamentul.
Ati vazut meciul Celtic - Milan, cand la pauza toata peluza si o parte din tribune, s-a ridicat in picioare, cu fularele in mana si a inceput sa cante You'll never walk alone. Mi s-a facut pielea de gaine. Asa ar trebui sa fie si in Ghencea si cred eu ar trebui sa ne gasim un imn cat ma repede. Dar nu copiat de prin alte parti.