@LDS
Versurile imi par reusite,ne mai trebuie o linie melodica adecvata.
@LDS
Versurile imi par reusite,ne mai trebuie o linie melodica adecvata.
Poeții sunt doar niște muzicieni afoni...
ff marfa versurile dar nu cred ar invata`o baietii din peluza si sa cante asta pe stadion ! desi s-ar auzii foarte frumos versurile astea spuse de mii de oameni!
si pana cand gasiti voi imnul va invit sa priviti asta.
pur si simplu impresionant. mi s-a facut pielea ca de gaina cand ascultam.
degeaba ne chinuim goarnele stricã totul!
am observat ca multi nu stiu de existenta acestui cantec ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=SEKAWAgtX70...feature=related
ce parere aveti?
versurile sunt dragute....
dar nu stiu si daca si ritmul
Nu știam de existența acestui topic, altfel aș fi încercat mai devreme sã contribui și eu cu niște versuri.
Am compus o poezie ce se numește "Miracol Roș - Albastru", ce se vrea a fi o odã adusã echipei Steaua București, dar în același timp și un omagiu adus domnului Constantin Ardeleanu, cel care ne încântã sãptãmânã de sãptãmânã cu rubrica sa.
Miracol Roș - Albastru
Miracol Roș – Albastru, nepieritor Olimp,
În Ghencea este Templul, al biruinței nimb,
Avem al nostru Astru în sferele cerești,
E Campioana Þãrii, e Steaua București!
Cu pumnul încleștat, cu platoșa de fier,
Cu pieptul clocotind, ostași ce-n veci nu pier,
În vuietul tribunei, sub clar de reflectoare,
Luptã doar pentru Steaua cu sânge și sudoare.
Cutreierând Pãmântul în cele patru zãri,
Am uimit stadioane de peste mãri și țãri,
C-un Rege în tribunã o Cupã am cucerit,
Românul doar cu Steaua în lume s-a mândrit!
Extazul sau necazul noi le simțim din plin,
Iubirea roș – albastrã i-un dulce-amar chin,
Dincolo de hazarduri, frustrãri sau neîmpliniri,
Rãmânem doar cu Steaua în cuget și-n simțiri!
Chiar dacã vremuri tulburi, menite sã ne-ncerce,
Ne macinã blazonul, vor spiritul sã-nece,
Stelistul din tribunã, din țarã sau din lume,
Își lasã a sa viațã doar Stelei s-o 'ncunune.
Ardeal, Banat, Moldova, Dobrogea, Maramureș,
Trãiesc cu pasiune în Roș – Albastrul iureș,
Chiar și-n însângeratul Pãmânt de peste Prut,
Iubirea Roș – Albastrã nicicând n-a dispãrut!
Am adãugat și un refren:
Miracol Roș – Albastru, Astru nepieritor,E Steaua României, Steaua Românilor,
Miracol Roș – Albastru, Astru nepieritor,
E Steaua României, Steaua Românilor!
Poate nu-i nici momentul potrivit pentru astfel de versuri cu ecou înãlțãtor, având în vedere personajele care conduc destinul Stelei de azi, dar poate în viitor, cine știe...
marfa da cam lung
Steaua Toronto
Nu stiu cine e dar e genial!!!
Multumesc ca ai uploadat acest superb cantec.Mi-ai luminat weekendul ![]()
cat de tare
)) hahhahaha
genial...cum face
)
respect!
Se pare ca Argaseala a reusit sa il convinga pe compozitorul Horia Moculescu sa realizeze un imn pentru clubul nostru , urmand ca in primavara sa fie gata.
mai face si Argaseala ceva bun, era si timpul pentru un imn.
chiar nu stiu ce o sa iasa
speram ceva cu adevarat demn de o echipa ca a noastra!
sper sa fie un imn frumos....sa te treaca fiori cand il asculti....cum sunt alte imnuri..din strainatate: Juventus- Storia di un grande amore; Liverpool- You`ll never walk alone si chiar imnul lui Manchester- Glory, glory Man United parca era
nu stiu daca ati observat....nu trebuie neaaparat VERSURI MARFA RAU sau LINIE MELODICA SUPERBA...frumusetea imnului consta in DARUIREA CU CARE ESTE ROSTIT DE CATRE SUPORTERI ... observati la WEST HAM cum se canta Forever blowing Bubbles...si la alte echipe ... imnul se canta DIN SUFLET !
bineinteles ca trebuiesc si niste versuri cat de cat acceptabile si o linie melodica de asemeana...
nu stiu daca ati observat....nu trebuie neaaparat VERSURI MARFA RAU sau LINIE MELODICA SUPERBA...frumusetea imnului consta in DARUIREA CU CARE ESTE ROSTIT DE CATRE SUPORTERI ... observati la WEST HAM cum se canta Forever blowing Bubbles...si la alte echipe ... imnul se canta DIN SUFLET !bineinteles ca trebuiesc si niste versuri cat de cat acceptabile si o linie melodica de asemeana...
da....dar in ultimul timp....astept inca sa vad noul imn al Stelei in primavara, sper sa fie ceva frumos, pana si imnul CFR-ului mi se pare frumos ![]()
Ar fi cazul sa apara si un imn.Dar nu porcarie de genul celui facut de "Bere Gratis".
Chiar Steaua avea nevoie de un imn,orice echipa adevarata are un imn,ce e drept nici Scooter-Maria sau 7 Nations Army nu suna rau,dar totusi Steaua merita un imn propriu.Eu unul agreez linia melodica a imnurilor echipelor englezesti de fotbal,suna destul de frumos,mai ales "You'll never walk alone" care,sa recunoastem,este "taticul tuturor imnurilor",dar cum spunea si fredy,trebuie sa invatam acest imn,sa il cante tot stadionul in momentul intonarii,desi cum stiu ca sta treaba la noi in stadion doar peluzele il vor canta si cativa de la tribune,restul fiind prea ocupati sa sparga seminte luate de la coloratii ce fac valva in fata caselor de bilete sau langa capatul lui 41 sau sa sufle in goarnele alea penibile.
imnul trebuie sa il faca PARAZITII
parazitzi au un imn facut pentru Steaua
parazitzi au un imn facut pentru Steaua
la 2 cuvinte o injuratura? ![]()
imnul oficial ne va reprezenta si in strainatate, sper la un imn serios
Scooter - Maria e PENIBIL .. mereu dau pe mut la televizor cand aud porcaria aia... hai, odata, de doua ori...dar de zeci de ori la fiecare meci, timp de cativa ani... cel mai penibil moment din fotbalul romanesc e cand se aude scooter maria....
7 nation army e deja folosit prin italia..e cantat de suporteri.. noua ne trebuie un imn romanesc, ca suntem romani... nu unguri, nu englezi...
noua ne trebuie un imn romanesc, ca suntem romani... nu unguri, nu englezi...
Pai a zis Becali ca o sa faca el un imn, sa vedeti ce imn o sa faca el acuma!
Uitati cat de simplu si frumos poate fi un imn..
Traducere aproximativa :
Steaua suntem noi
Steaua viata este
Este inima mea
Cu tine intotdeauna
Steaua te iubim.
Lupta Steaua alee
Lupta Steaua alee
Lupta Steaua alee
Lupta Steaua aleee
Si cand rau va fi
Atunci imi voi aminti
De prietenii mei
Pe Marakana fiind
Si pentru Steaua cantand.
Lupta Steaua alee
Lupta Steaua alee
Lupta Steaua alee
Lupta Steaua alee
Eu niciodata,
In aceasta viata
Nu ma voi opri
Tu Steaua,
Apara Serbia.
Lupta Steaua alee
Lupta Steaua alee
Lupta Steaua alee
Lupta Steaua aleee..
frate de cati ani este topicul asta si degeaba,o melodie frumoasa n-am scos si noi in timp ce spurcatii astia de milogi scot saptamanal,m-a innebunit fratimiu cu imnurile lor,imi vine sa sparg boxele...sincer mie nu-mi prea place nici o melodie din cele care exista cu Steaua,numai una singura mi se pare frumoasa aia cu Forzza Steaua(nu porcaria aia de manea),ce naiba,mi se pare greu de crezut ca nu putem scoate un imn pe masura Stelei