FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere - cantec / imn neoficial al suporterilor

«1181920212225»
RaMs3s10.01.2009 18:15

incredibil dar adevarat....

aaa....si inca ceva... imnul nu-l putem face noi, si aici ma refer la versuri si muzica, trebuie un om implicat in muzica

dragos_ghinea11.01.2009 11:00
Uitati cat de simplu si frumos poate fi un imn..

Traducere aproximativa :

[....]

uite si varianta cantata de superteri :D

frumos nu?? :D:D

Daniel-Ionut12.01.2009 08:32
Scooter - Maria e PENIBIL .. mereu dau pe mut la televizor cand aud porcaria aia... hai, odata, de doua ori...dar de zeci de ori la fiecare meci, timp de cativa ani...

Daca s-ar auzi de "zeci de ori la fiecare meci" ar insemna ca Steaua sa dea cateva "ZECI" de goluri pe meci... :yeahh:

dragos_ghinea01.02.2009 11:53
Se pare ca Argaseala a reusit sa il convinga pe compozitorul Horia Moculescu sa realizeze un imn pentru clubul nostru , urmand ca in primavara sa fie gata.

este doar un zvon, sau e pe bune??

Fan FC Steaua01.02.2009 17:31

Sper sa nu faca nici moga, nici costi ionita, nici moculescu...niste plagiatori penibili..si daca vor face ei imn, sigur ne vom face de ras...ca sigur se vor inspira (vor xeroxa) din alte "imnuri"

GkH03.02.2009 21:29
Am compus o poezie ce se numește "Miracol Roș - Albastru", ce se vrea a fi o odã adusã echipei Steaua București, dar în același timp și un omagiu adus domnului Constantin Ardeleanu, cel care ne încântã sãptãmânã de sãptãmânã cu rubrica sa.

Salut, revin dupa mai bine de un an pentru a-mi continua ideea, de data asta ajutat de versurile lui LDS

Daca va mai aduceti aminte, sugeram folosirea unei melodii grave si lente care sa se preteze unui cor barbatesc si sa nu degenereze in haos la decalajul inevitabil dintre peluze.

Primul meu post e aici si linia melodica din final apartine celor de la Cargo (piesa "Aproape de voi")

LDS cred ca versurile cu ecou inaltator sunt potrivite in orice moment: cand castigi te-ajuta sa celebrezi, cand pierzi te-ajuta sa te ridici.

Nu stiu cum s-ar putea face un clip gen karaoke cu versurile tale pe melodia de care vorbesc (cred ca asa ceva ar servi cel mai bine scopului) dar o sa incerc mai jos sa sugerez o strofa si refrenul pentru a va provoca din nou la un exercitiu de imaginatie.

Am marcat cu rosu vocalele prelungite asa cum le vad eu c-ar putea sa se incadreze in melodie si cu albastru literele care s-ar succeda repede...

E normal ca versurile neavand aceeasi structura sa nu iasa totul ca-n original, de-asta va cer imaginatie si bunavointa.

In seara asta vreau sa beau_____Miracol Roș - Albastru

Sa uit de-orice nevoi___________nepieritor Olimp

Sa sparg paharul si sa zic_______În Ghencea este Templul

Sunt acum aici cu voi___________al biruinței nimb

Nu stiu cat timp mi-a mai ramas__Avem al nostru Astru

Dar vreau sa mi-l petrec________în sferele cerești

Cu voi care mi-ati fost alaturi____E Campioana Þãrii

La bine si la greu_____________e Steaua București!

Si de-o fi si eu sa mor___________Miracol Roș - Albastru

Nu vreau sa va intristati_________Astru nepieritor

Sa cantati si sa jucati___________E Steaua României

Pana-n zori___________________Steaua Românilor

Si daca din cand in cand_________Miracol Roș - Albastru

O sa ma primiti in gand__________Astru nepieritor

Voi fi aproape_________________E Steaua României

De voi_______________________A Românilor!

PS: la sondajul de pe hotnews pentru cel mai bun imn n-am putut sa votez Steaua...

Opio12.02.2009 15:13
Daca s-ar auzi de "zeci de ori la fiecare meci" ar insemna ca Steaua sa dea cateva "ZECI" de goluri pe meci... :yeahh:

Un imn nu se canta la fiecare gol,ala se cheama jingle, gen scooter maria sau seven nation army... un imn se canta din dragoste, de cate ori vrei pe meci!!

eu_jimmy24.02.2009 17:14

unde gasesc si eu cantecele care se canta in peluze in timpul meciurilor?:D

Daniel-Ionut24.02.2009 17:23
eu_jimmy24.02.2009 22:28

Daniel-Ionut iti multumesc pt cantece!

BYZO27.03.2009 20:07

frate cam lung imnu ala ar trebui ceva mai scurt da oricum e marfa da e lung:| m-am saturat de scooter si chestii dinastea

alex apropo am fost eu la Unirea la magazinul Steaua da frate trebuie sa ai in buzunar un teanc de bani k la ce preturi sunt:O:O nush frate o camasa polo 190 d lei k are nike pe piept nush dak merita

razvan2822.04.2009 14:24

@ byzo

sunt foarte scumpe intr-adevar.eu am vrut sa imi iau un tricou cu trofeul acela UCL pe el si era 50 ron desi se vedea ca materialul e la fel ca ala de 150 000 din obor.

adrianjust9226.04.2009 20:48

Mi se pare foarte bun si sigur va avea succes.

il_capitano27.04.2009 07:18

Necesitatea unui imn al Stelei este foarte importanta.

Ar trebui sa fie ceva creat de noi, suporterii, si sa fie usor de cantat. Accentele sa cada pe vocale, sa prelungim vocalele,(vezi you'll never walk alone) pentru a suna bine. Cred ca acest subiect trebuie rezolvat, pentru ca orice club mare al Europei are un imn.

fredysteaua10.05.2009 21:38

nu stiu daca stiati de aceasta incercare a lui Cristian Buica ... eu nu stiu ce sa zic

ce parere aveti? :)

cristian01411.05.2009 07:36
nu stiu daca stiati de aceasta incercare a lui Cristian Buica ... eu nu stiu ce sa zic

ce parere aveti? :)

unu44

May 07, 2008

(more info)

(less info) Want to Subscribe?

Sign In or Sign Up now!

CANTEC PENTRU Gigi Becali SI Steaua SA

fredysteaua11.05.2009 08:30

pai asa a pus prostu ala care a postat pe youtube melodia dar nu a zis nimeni ca e pt Becali...

john_8611.05.2009 09:13

pai Cristian buica nu a zis nicaieri ca e pentru Becali, doar dobitocul care a facut clipul. imi place.

PS: puteti sa inlocuiti link ul cu asta http://www.trilulilu.ro/racaru_adrian/a05cfa82e5ac4d :)

fredysteaua11.05.2009 18:45

acum ma apuc eu sa fac un videoclip la melodie..cu imagini si clipuri cu suporterii care reprezinta echipa si cu oamenii care merita sa faca parte din acest clip !!

Panther13.05.2009 06:04

Salut la toata lumea,

in primul rand tin sa cer scuzele de rigoare pentru faptul ca nu am adaugat acest mesaj aici - http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=5588 -

Motivul este ca am vrut sa scot in evidenta acest topic si imnul pe care il propun. NU de alta dar nu as vrea sa-l aud pe ciori, spurcati sau alte subspecii autohtone.

Aceasta este melodia-

-, este de pe coloana sonora a filmului The Departed si chiar daca vine cu un sound celtic-punk, se potriveste de minune cu spiritul adevaratilor suporteri. Poate cineva inspirat pune si niste versuri de "razboi" pe el. Sunt sigur ca ar ingheta adversarii pe Ghencea daca un stadion intreg ar scanda asa ceva. Poate ne ajuta si "organizatorii" si pun melodia/negativul la statia stadionului. NU de alta dar sa o "inregistram" sub numele Steaua.

Scuze administratorilor/moderatorilor inca o data pentru topicul nou. Sper ca nu am deranjat si astept sa vad multe pene in aer vineri seara.

razvan2813.05.2009 12:55

Nu pare o melodie potrivita pentru Steaua...e prea hard.Imnul trebuie sa fie linistit cat de cat , gen Hala Madrid sau Imnul Rapidului

crysty1413.05.2009 13:07

Hai ca ma bag si eu in seama... Viziteaza-mi Site-ul

Daniel-Ionut13.05.2009 17:18

Da' de ce ar trebui sa preluam o melodie?

Imnul ar trebui sa fie o melodie compusa special pentru Steaua :excl:

razvan2813.05.2009 19:08

Aici ai dreptate

Si desi exista cateva , cea de la Bere Gratis si mai nou una a lui Dinu Maxer acestea nu sunt considerate imn.Eu cred ca cel mai bine ar fi sa compuna Moculescu unu asa cum a promis

Daniel-Ionut14.05.2009 06:24
Aici ai dreptate

Si desi exista cateva , cea de la Bere Gratis si mai nou una a lui Dinu Maxer acestea nu sunt considerate imn.

Alea sunt doar MELODII dedicate Stelei...

Sper ca la inceputul sezonului viitor sa avem un imn.

PS: Si o echipa capabila!

«1181920212225»