FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA Bucuresti - Sevilla CF 0 - 2 (0 - 1)

«167891016»
c.ronaldo1723.01.2007 15:18

@forever_STEAUA

Imi place formula pe care ai aleso tu, insa am si cateva propuneri personale. De ce sa nu fie un atac Thereau-Iacob, astfel avand mult mai multe sanse pe contraatcuri cu Cristocea, Bostina, Banel sau Croitoru (unul din ei care va fi la acele faze de recuperare din terenul nostru si centrari in careul advers). Pe flancuri am putea incepe cu:

- Bostina-Cristocea

- Nicolita-Cristocea

- Croitoru-Cristocea

- Nicolita-Bostina

- Croitoru-Bostina

, dar mi-e nu mi s-ar parea normal sa incepem cu Croitoru care inca nu are experienta pe plan international, fata de Banel, Gabi sau Cristocea. Lui Banel cred ca ar trebui sa i se acorde o ultima sansa(ca titular) in meciul cu Sevilla.

La ora meciului am inteles ca Nesu nu va fi apt de joc. Totusi cred ca pe dreapta ar fi mai bun Saban dupa parerea mea.

forever_STEAUA23.01.2007 15:49

@c.ronaldo17

O singura obiectie am. La faza cu Nicolita. Atunci sa joace titular cand o sa isi revina. Nu am chef sa jucam cu un om mai putin doar pentru ca Nicolita e (din nou) intr-o forma slaba. Ultima sansa ca titular sa o primeasca intr-un meci mai putin important. La meciul cu Sevilla (sper) sa intre pe teren cei mai buni in momentul respectiv. Asta daca nu se accidenteaza si ei.. :evil:

Hassan23.01.2007 16:12

Ma bucur sa aud ca sunteti de acord cu mine in privinta lui Saban, chiar cred ca el poate fi solutia pe pozitia de fundas dreapta. Inteleg ca Banel nu a avut cea mai buna perioada, insa totusi cred ca ar trebui sa luati in considerare experienta sa in meciuri importante (inclusiv internationale), si capacitatea sa de efort deosebita. Sunt ferm convins ca el poate reveni in aceasta primavara la forma care l-a facut consacrat. Cat despre Croitoru, aici sunt de acord cu forever_steaua. Nu o avea el mare experienta internationala, dar daca demonstreaza ca merita sa fie titular la antrenamente, eu zic sa joace!. Citez, fara sa il simpatizez, din vorbele patronului nostru "sa joace, doar nu l-am cumparat degeaba". Exemplul Vali Badea, care nu avea nici el experienta internationala dar ne-a facut fericiti cu Standard si Kiev, mi se pare relevant, dar nu solitar. Nici Cristocea nu cred ca avea multe meciuri internationale atunci a jucat pentru noi in UEFA. Asta inseamna ca nu a demonstrat ca merita sa fie titular? Dimpotriva.

Despre schimbarea sistemului de joc, mie mi se pare singura optiune, avand in vedere faptul ca avem aproape toti atacantii valizi, si nu avem totusi un inlocuitor care sa stie exact treaba lui Dica ca al 2-lea varf, retras. Sistemul 4-3-1-2 mi se pare cel mai potrivit. Oricum, ori asa ori cu 4-4-2, conteaza sa batem pe sevilla. FORZA Steaua!!! fular-campionii

BRAVAZ23.01.2007 17:04

FORZA Steaua!!!LUAM NOI OPTIMILE CUPEI UEFA!!!SEVILLA NU E UN ADVERSAR Stelei!!!SUCCESE Steaua!

Nu mai folosi Caps Lock. Moderatorii

mircea_zion23.01.2007 17:44

Cred ca ar trebui sa incercam ceva cu 5 atacanti :twisted: :twisted:

-=>Cernea<=-

-=>Goian Ghionea<=-

-=>Stancu P.Marin<=-

-=>Radoi<=-

-=>Nicolita Cristocea<=-

-=>Badea-=>Thereau-=>Croitoru<=-

Sunt 3 varfuri ff.bune si ar putea vi ajutati si de Nicolita si Cristoacea adica ceva de genu 5 atacanti :wink: cred ca ar fi ok :roll:

forever_STEAUA23.01.2007 17:48

@mircea_zion

Tu il vezi pe Oli sa joace cu un singur mijlocas defensiv? :twisted:

Plus ca trebuie sa tinem cont si de forta ofensiva a adversarului...

skylo24.01.2007 02:38

vad ca unii vorbesc de Croitoru ca cica nu ar fi bun sau .... multi ati zis la fel de Thereau si nu i-ati dat nici o sansa.... omul a jucat cateva meciuri si si-a dovedit eficienta.... ce va face sa credeti,ca Croitoru nu va face la fel ? ... unii din voi sunt mai mult decat pesimisti....S-a accidentat Dica... si ce daca pana la urma urmei ?! Doar nu sta Steaua in Dica.... deci parerea mea e ca depinde de forma care o vom prinde in meciu cu uratii aia...

poate prindem o forma ca in meciul cu Dinamo Kiev ...

Parerea mea e ca ii batem si ii batem frumos la goluri diferenta .... uite o sa vedeti ...

pana atnci... Becali mai baga niste bani in echipa ca ai devenit cam zgarcit... a luato pe urama lu Copos....

c.ronaldo1724.01.2007 05:25
poate prindem o forma ca in meciul cu Dinamo Kiev ...

Da' sa nu prindem o forma ca in meciul cu Craiova sau Pandurii. Trebui gandit dinainte acest meci.

Nici Thereau nu a facut un meci asa de bun la debut, nici Badea, nici Dica. Mi-e greu sa cred ca Oli il va trimite din primul minut pe Marius.

Virgil24.01.2007 08:24

In primele doua zile s-au vândut 1.500 de tichete. "Sunt convins ca în week-end o sã fie afluenta mai mare pentru cã vor veni si suporterii nostri din tarã", a spus directorul executiv Valeriu Argaseala. Pâna pe data de 31 ianuarie bilete pot fi achizitionate numai de abonati, dupa care vor fi vândute la liber.

Pretul biletelor: 30 lei la peluze, 50 lei la tribuna a II-a, 100 lei la tribuna I, 200 lei la tribuna 0 si 300 lei la fotolii.

Informatie aparuta în Gazeta Sporturilor

AmuntBoy24.01.2007 12:16
Riggoleto 225.01.2007 11:45

Ne intoarcem la ce-i mai greu!Meciul cu Sevilla! o parte din noi spune ii vom bate de-i spargem!Alta spune ne fac praf!Cel mai adevarat e partea cu ,,ne fac praf''!

fara Dica,suntem morti! :cry: Si nu vreau sa-l dea pe dica10 :cry:

andyx26.01.2007 01:15

Greu meciul ft greu ! sansele au si scazut odata cu accidentarea lui Dica ! :roll: :? :(

mircea_zion26.01.2007 20:41

Terminati mah ca nu avem sanse ... ce frate, Barcelona nu mai ia bataie , Real Madrid nu mai ia bataie?... Sevillia de ce sa nu ia bataie .. orice echipa este de batut fiti seriosi... 8)

alexynho27.01.2007 07:39

La cum joaca Sevilla in Primera ... as spune ca Steaua este favorita :))... fular-campionii

c.ronaldo1727.01.2007 11:15
La cum joaca Sevilla in Primera ... as spune ca Steaua este favorita :))...  fular-campionii

nici in Cupa UEFA anul acesta Sevilla nu e o sperietoare.

Bumpy27.01.2007 11:31

Sevilla este o echipa buna si atat nimic mai mult...si oricum acum se pare ca e si iesita din forma singurul lor avantaj ar fi ca se afla in plin campionat pe cand noi o sa avem cateva amicale in picioare si doamne fereste sa nu mai apara accidentari ca mi s-a luat de atatea ghinioane.

Cu ajutorul nostru care sunt sigur ca vom face o atmosfera incendiara pe Ghencea se poate scoate un rezultat bun in tur..insa as vrea sa vad o echipa Steaua ofensiva sa nu jucam cu premisa sa nu luam gol, trebuie sa incercam sa le dam cate se poate ca la ei o sa avem un meci foarte greu.

inteus28.01.2007 15:26

steagsimplu O sa-i batem cu 2-0 in Templu si o safacem1-1 in Spania.Calificarea va fi pentru number 1 la Steaua dica10

STARforce29.01.2007 12:31

Eu zic ca cel putin scoatem un egal in Ghencea!!!Pt ei meciul decisiv e acasa si nu cred ca o sa preseze si i-am putea face pilaf.HAI Vali DA-LE GOL,Vali Vali Vali

AmuntBoy29.01.2007 23:36

http://www.marca.com/marcatoons/240107.html

aici sunt marcatoons desenele de la marca

in care apare si numele Stelei (pe la sfarsit)

Ala cu fular verde este Manuel Luiz de Lopera presedintele lui Betis 8)

mircea_zion30.01.2007 21:55

Care imi spune si mie daca Joi astia fara abonament ne putem duce sa luam bilete ???si spuneti-mi si mie inca o data ora va rog frumos :)

stupy_201331.01.2007 02:36
steagsimplu  O sa-i batem cu 2-0 in Templu si o safacem1-1 in Spania.Calificarea va fi pentru number 1 la Steaua dica10
steagcruce2 fular-campionii
forever_STEAUA31.01.2007 08:25
Care imi spune si mie daca Joi astia fara abonament ne putem duce sa luam bilete ???si spuneti-mi si mie inca o data ora va rog frumos  :)

http://www.steauafc.com/nou/index.php?cat=...noutati&id=4144

mircea_zion01.02.2007 16:06

ce dezorganizare .. asa ceva nu se poate , astazi am fost sa imi iau bilet si am fost si eu acolo la omu' la 8 ca stiam ca la 9 se deschid casele .. s-a facut 9 si nimik am mers doua case mai incolo si aveau afis "intre orele 11.00 - 16.00" asa ceva nu se poate ii spui la om ca la 9 si sta si asteapta in frig cateva ore .. deci daca va duceti nu intrati pe situl oficial ca este vrajala programul este de la 11.00 la 16.00 :evil: :evil:

forever_STEAUA01.02.2007 16:16

@mircea_zion

Incepand cu 01.02.2006, rezervarea abonatilor inceteaza si vor fi scoase la vanzare bilete si pentru persoanele care nu detin abonament, maximum 2 bilete/persoana in limita stocului disponibil.

Programul zilnic al caselor de bilete: 11:00-17:00

Sau mai bine citesti ce scrie pe site-ul oficial. :roll: Daca nu esti sigur de ce inseamna numerele alea multe care apar acolo, poti cere unui prieten sa te ajute. :twisted:

axl2301.02.2007 17:50

azi pe la 12 nu prea era coada.

«167891016»