FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA Bucuresti - Sevilla CF 0 - 2 (0 - 1)

«1141516»
bogd4n16.02.2007 20:04
Bostina

ba la ce meci teai uitat?Bostina a jucat cel mai bine de la Steaua si nare ce cauta la Steaua..doamnee :?

Bogdan4Steaua16.02.2007 20:23
Acum ca ati terminat sa faceti Steaua in toate felurile sa trecem la Sevilla.Eu nu am vazut o Sevilla buna si cred ca au avut noroc mare, cheia meciului a fost anularea golului lui O.Petre si imediata deschidere a scorului de catre de Poulsen. Deci pun totul pe seama ghinionului si sper ca e ultima oara cand se intampla asa ceva . De pe urma acestei infrangeri am castigat 2 oameni : Bostina(cred ca cel mai bun stelist din meciul cu Sevilla) si Croitoru,care a facut 10-15 minute f bune.

Cand va aud ca invocati ghinionul si arbitrajul imi vine sa imi iau campii. Oameni buni, daca noi continuam sa cautam scuze, nu vom ajunge nicaieri. Nu prostia lui Cernea ne-a impiedicat sa castigam aseara. Sincer, preferam sa fi luat 4 goluri aseara, sa ne mai anuleze arbitrul vreo doua(pe nemerit, nu absolut justificat, cum s-a intamplat la faza cu Ov. Petre), dar sa vad ca am jucat fotbal, nu bambilici.

icesss17.02.2007 13:10

poate avem noroc in retur...cine stie!:)

Ana-Maria17.02.2007 13:27

Lol,noroc?Nu cred.Treaba sta ca versurile alea: "Vreau o minune,vreau o minune,sa mai pot schimba ceva" :)

SebahSTEAUA17.02.2007 15:19

O sa incerc sa imi exprim si eu parerea,acum,la rece,cand sunt calm.Olaroiu nu este un antrenor slab si nici de locurile 3-4.Nu,nu sunt imbecil,nici cretin,nici sclav si cred ca totusi am habar ceva fotbal.Steaua nu joaca ceea ce ii cere antrenorul.Steaua nu poate sa joace ce ii cere antrenorul.De aceea trebuie sa mergem mai sus.Ajungem la MM.Acesta a declarat ca(nu imi mai amintesc exact formularea) Steaua urmareste mai multi jucatori dar nu isi permite sa ii cumpere.Aha.De aici ajungem la marele nostru conducator(D-l Becali).La un moment dat un personaj amuzant care ne-a intrat la suflet pentru ca se implica si investea relativ mult in echipa.Oricum mai mult decat o facea Paunescu.Dar odata cu trecerea timpului am realizat ceva ce stiam dar refuzam sa cred:Steaua pentru D-l Becali este o jucarie politica,un mijloc de manipulare,faptul ca D-l Becali este muuult mai destept decat il credeam si nu in ultimul rand faptul ca D-l Becali este cel mai ipocrit,mai fals,mai mincinos om din Romania.Va fi greu de-acum incolo. Si ca sa inchei apoteotic,va mai intreb unde e Steaua?(Ghionea:"Mergem sa facem o figura frumoasa" , MM:"Nu mai avem nicio sansa , Toti la unison:"mergem sa nu ne facem de ras").MERCENARILOR!VOI NU SUNTETI Steaua!VREM SA VA CALIFICATI!NOI SPERAM!NOI URLAM PENTRU VOI!VOI CE FACETI?MERGETI CU GANDUL LA CALIFICARE!MURITI IN PICIOARE!NU VREM SA VA MAI VEDEM TRAIND IN GENUNCHI!

Thereau:Nu am reusit sa ne cream ocazii, am avut de infruntat un adversar dificil, insa nu pot spune ca este o mare diferenta intre noi si ei. Imi pare rau pentru suporterii nostri, au fost fantastici, insa ne vom juca sansele in partida retur

Pacat ca nu e roman...asta da spirit Stelist ...

predatorpulse717.02.2007 17:11

Cata dreptate ai,daca ar gandi jumatate din ei ca Thereau...Lacatus sau Zenga s-ar fi gandit ca se poate.Ce naiba,trebuie sa mergem acolo montati sa dam 3-4 goluri,asa cum boro ne-au intors pe noi.Nu stiu daca ati observat dar marele nostru antrenor era multumit cu 0-1 pentru sevilla si asta spune tot.Spiritul stelist este mort in Ghencea...de fapt nu,el exista,dar exista doar la suporteri.Jucatorii nostri,conducerea noastra au devenit niste blazati,si eu unul cred ca inca sunt cu seminfinala UEFA in cap.Parca s-au speriat de stacheta inalta pe care ei insisi si-au pus-o.Bine a zis Stoichita,suntem o echipa monotona si daca mai tineti minte ce a zis nu mai stiu ce tehnician(sorry am uitat):"Steaua fara Dica este o echipa de pluton".Mama ce dreptate a avut.Iar o echipa de pluton cu un antrenor care a fost egalul unui preparator fizic,in CL nu ajunge...

Cand am auzit declaratiile jucatorilor imi venea sa-mi dau pumni.Asta e gandirea jucatorilor nostri,ca era mai usor daca arbitrul lasa golul acela corect anulat.Era mai usor pentru saracii de ei...habar n-au ce stema poarta pe piept.Stoichita a spus ca atunci cand a ajuns la Steaua de la Dinamo i s-a spus ca aici se vrea spectacol.Oare lui Olaroiu i-a spus cineva? De fapt nu avea cine sa ii spuna ca atunci conducator era Ion Alexandrescu iar acum il avem pe MM

Trebuie sa salvam acest sezon si sa luam locul 2

FORZA Steaua!!!

vood0o17.02.2007 17:35
Bostina

ba la ce meci teai uitat?Bostina a jucat cel mai bine de la Steaua si n-are ce cauta la Steaua..doamnee :?

da frate asta e parerea mea ...daca un om reuseste sa dea un sut la poarta , gata e cel mai bun...Un meci jucat binisor in ochii mei nu l-a crescut deloc , ca de anul trecut dupa heerenven n-a mai jucat nimic!!ii trebuie cel putin atatea meciuri bune cat a facut din alea proastea sa pot zice iarasi ca e bun! :roll: daca stam s-o luam aja putem sa zicem ca si Carlos e portar bun , ca doar cu el am ajuns in semifinala cupei UEFA , cu el am castigat campionatu , datorita lui si lui Badea am ajuns in Liga

weeezer_2017.02.2007 17:40

SebahSTEAUA, omiti anumite aspecte:

- Hamutovski - Ogararu, Goian, Ghionea, Marin/nesu - Nicolita, Radoi, Paraschiv, Bostina - Dica, Cristea/Iacob. Doar Hamu si Ogararu au plecat, si totusi, nu jucam nimic, desi formatia este in mare aceeasi care acum ceva vreme "juca fotbal, taticule"

- Nu Dl Becali il baga in teren pe Ovidiu Petre meci de meci... sau pe Gigel Coman aproape meci de meci, ci bunul nostru antrenor.

Concluzia ar fi ca, de ceva vreme, Steaua nu mai joaca. In tot acest timp (ultimii ani), Becali a fost un element constant la Steaua. MM, la fel. Echipa, cea mai mare parte, la fel. Cine a fost "variatia"? Olaroiu.

camitza17.02.2007 18:28

Steaua nu are şi nu va avea în viitorul apropiat valoatea Sevillei. Asta nu înţelege nimeni. Câtă supărare... Steaua işi va reveni... Dar nu cu Sevilla. Vom face egal in Spania, nimic mai mult. Adevărul e că sunt cu mult peste valoarea noastră. Voi aţi vrea ca în doi ani fotbalul românesc să fi crescut la valoarea fotbalului spaniol? Ce aveţi oameni buni? Credeţi în minuni? Fiţi stelişti până la moarte. Cu sau fără Cupa UEFA anul ăsta.

Bogdan4Steaua17.02.2007 21:03
O sa incerc sa imi exprim si eu parerea,acum,la rece,cand sunt calm.Olaroiu nu este un antrenor slab si nici de locurile 3-4.Nu,nu sunt imbecil,nici cretin,nici sclav si cred ca totusi am habar ceva fotbal.Steaua nu joaca ceea ce ii cere antrenorul.Steaua nu poate sa joace ce ii cere antrenorul.De aceea trebuie sa mergem mai sus.Ajungem la MM.Acesta a declarat ca(nu imi mai amintesc exact formularea) Steaua urmareste mai multi jucatori dar nu isi permite sa ii cumpere.

Chestia cu "echipa nu joaca ceea ce ii cere antrenorul" este o scuza patetica. Tu faci tactica, tu vorbesti cu jucatorii, tu esti raspunzator in totalitate. M-am uitat la rezumatul Sampdoria - Steaua si mi-a venit sa sparg monitorul de nervi. Diferenta dintre ce jucam atunci si ce jucam acum este colosala! Este acelasi nucleu de jucatori. Doar tactica este falimentara.

Referitor la transferuri: daca Oli ar avea caracter, ar fi conditionat ramanerea sa la echipa de aducerea unor jucatori valorosi. Lucescu Jr. a facut-o la Rapid si Copos s-a conformat intr-o anumita masura(nu spun ca acolo respectivii jucatori adusi au confirmat, dar e vorba de ideea in sine). Orice mare antrenor isi exercita acest drept. Daca Oli nu are tupeul sa ceara acest lucru... no comment. Acelasi Oli a insistat pentru jucatori care se preteaza exact stilului care s-a dovedit falimentar in meciul cu Sevilla(Coman, Ov. Petre).

Din pacate cei care suferim suntem noi.

MadFroG17.02.2007 21:11

Zerolaroiu cu tactica lui de doi lei ne-a dus la pierzanie . Pentru meciul asta s-a pregatit doua luni si pe teren a fost haos total . La finalul meciului am facut o criza de nervi pentru ca ASTA NU E Steaua , E DOAR O GLUMA PROASTA > E GLUMA MARELUI MANAGER CARE ARE 100 DE CONCEDII PE AN SI A LUI ZEROLAROIU CEL MAI MARE TACTICIAN DUPA Mihai VITEAZU SI Stefan CEL MARE > UN SINCER HUOOO

janker steaua17.02.2007 21:19

voi chiar nu vreti sa vedeti,ca nu mai sunt aceeasi jucatori?lipsesc din echipa: Ogararu,Dica,oprita,nesu,Iacob,Cristea...cu jucatorii care sunt in locul lor fac pariu,ca pierdem si locul 2.

vood0o17.02.2007 21:54

trebuie sa se faca schimbari cat mai curand posibil , incepand cu concedierea lui Olaroiu nu are fata de Steaua!Mare dreptate avea grasu ala de la Timisoara Olaroiu antrenor de locurile 5-6! Daca Olaroiu ramane pana la finalul campionatului ne putem lua adio de la cupele europene sezonul viitor si cupa ; ca cu campionatu si primavara aceasta le-a rezolvat ...

Alecs_stelitu18.02.2007 08:11

steag2 Sper sa faca un joc bun la Sevilia merita sa castige acolo Forza Steaua fular-campioniiforzateaua [/b]

SebahSTEAUA18.02.2007 09:47

Pai tocmai ca e acelasi nucleu de jucator,dar nu cred ca singura cauza este "tactica falimentara" a lui Olaroiu.Pur si simplu nu cred.Mi-a placut mult prea mult cum a pregatit meciurile cu Standard,Cu Kiev,cu Betis,cu Real in deplasare.Chiar si cu Lyon acasa,Steaua inchisese tot pana la gafa mult iubitului nostru Carlos.E drept..doar inchisese,dar nu poti sa te arunci peste Lyon din primul minut.In fine,continuu sa cred ca e o problema de mentalitate.Si aici sigur,e SI vina lui Olaroiu. M-am indragostit de Steaua datorita lui Lacatus in primul rand.De ce?Pentru ca Laca reprezinta spiritul Stelei.Acea rautate,acea daruire,acea incapatanare,acea lupta dusa pentru fiecare minge.Acum..ce vedem?Un Bostina apatic,caruia ii e teama sa intre la minge de frica sa nu se loveasca la picioruse,un Cristocea asemanator,un Ov.Petre preocupat de bentita,un Stancu ce pare ca se plimba pe bulevard,un manager resemnat,un conducator mincinos si in plus si un antrenor ce nu este in stare sa isi recunoasca vina niciodata.De fapt asta ma deranjeaza cel mai mult la Olaroiu.De cand il stiu la Steaua,nu si-a asumat vreodata infrangerea(ce-i drept nici victoriile).Repet,nu sunt cretin,nu spun ca e perfect,nu spun nici macar ca e cea mai buna solutie pentru noi acum.DAR pentru mine,nu este nici pe departe singurul vinovat si nici PRINCIPALUL.

Forza Steaua si sa auzim de mai bine.Batem la Sevilla!

dicanu2318.02.2007 22:01
trebuie sa se faca schimbari cat mai curand posibil , incepand cu concedierea lui Olaroiu nu are fata de Steaua!Mare dreptate avea grasu ala de la Timisoara Olaroiu antrenor de locurile 5-6! Daca Olaroiu ramane pana la finalul campionatului ne putem lua adio de la cupele europene sezonul viitor si cupa ; ca cu campionatu si primavara aceasta le-a rezolvat ...

locurile 3-4.....

tineti cont ca intre Radoi si Olaroiu e un conflict mocnit...unul din ei cred ca va pleca in curand de la Steaua...si nu cred ca pleaca Radoi...meciul de la sevilla e prilejul perfect pt Gigi sa-l dea afara pe Olaroiu......si jukatorii ar putea sa-l ajute enorm pe finantator luand bataie din nou acolo.....nu-i tin partea lui Olaroiu, nici nu-mi place ca antrenor , dar va fi inlaturat de la Steaua.....marea greseala pe care ar putea sa o faca Gigi e sa-l mai tina in continuare...de ce? Olaroiu e bun atat timp cat aduce calificari in UEFA, intra in Liga si aduce bani la echipa....in UEFA n-o sa ne calificam iar in campionat riscam mult sa nu prindem nici macar un loc de Liga.....iar asta inseamna ciuciuka bani la anul.....iar Olaroiu o sa zboare...mai devreme sau mai tarziu....mai bine mai devreme.....

forza Steaua!!!

si inka ceva....s-a gandit cineva ca jukatorii poate nu-l mai vor la echipa si de aceea au jukat atat de prost?! nimeni nu a luat in considerare cand Radoi a zis ca face antrenamente dure si de aia se accidenteaza ei.....pt un giocator de fotbal cel mai rau lucru e sa te accidentezi.......nu vrea sa spun ca e o conspiratie a jukatorilor impotriva lui Olaroiu, dar ceva adevar ar putea fi.... eu zic ca dupa sevilla, poate inainte, Doamne-ajuta, Olaroiu zboara de la Steaua....

forza Steaua !!

Bogdan4Steaua18.02.2007 22:14

1. Foloseste butonul edit daca vrei sa adaugi ceva unui post anterior. Postarile consecutive se sanctioneaza prin warning(avertisment), urmat apoi de ban. Fiind nou pe forum, de data aceasta scapi fara avertisment dar e indicat sa citesti cu atentie regulamentul forumului.

2. Jucatorii nu s-ar da la o parte doar pentru a-l inlatura pe Oli. Asta ar insemna sa tradezi echipa, spiritul stelist, suporterii.

Aceasta varianta este exclusa!

silviandsi18.02.2007 22:51

Sunt sigur ca jucatorii Stelei vor merge in Spania doar pentru o plimbare , de unde vor mai veni cu niste goluri luate .

Asta sper ca ii va pune pe ganduri pe conducatorii Stelei si vor lua masuri pentru ca asa ne face sa suferim noi , nu ma asteptam sa se califice dar macar daca se luptau mai mult la acest meci , ori joaca cu frica ori e altceva si nu vor sa joace .

Si sa nu uitam ca nu au jucat cu orice echipa , pacat ca au cazut tocmai ei sa joace cu Sevilla .

Bostina a juct cel mai bine, cred , si pacat ca nu l-au folosit si pana acu la celelalte meciuri si sa caute un portar frate ca de la Hamutovski nu m-a mai impresionat niciunul .

Steaua !!!

«1141516»