ne intoarcem la sevilla! mai greu nici ca se putea!
ne intoarcem la sevilla! mai greu nici ca se putea!
Datele de desfasurare ale celor doua meciuri:
14/15 februarie - 22 februarie
Fantastic meci va avea Steaua in 16-imi...
Pe stadionul unde a cucerit trofeul suprem... Cupa Campionilor Europeni... Ne vom califica chiar pe terenul lor...
ar fi pacat ca am avea un culoar favorabil, ar urma Nancy sau Sahtior
Un meci greu cu o echipa buna..
Sa speram ca baieti sa se concentreze si sa facem un rezultat bun .. :roll:
va fi ca finala din 16-imile Cupei UEFA..
Meciul e greu dar nu imposibil.
Daca trasnferam si un antrenor in iarna avem sanse. Daca nu... atunci trebuie sa speram ca avem noroc. Si ca o sa inscriem goluri fara a suta la poarta.
Important e sa credem ca se poate, nu sa cosideram ca Sevillia a castigat meciul. Asa cum am facut la meciurile de acasa cu Real si Lyon.
Greu de tot cu sevilla... Dar trebuie sa ne mobilizam.Daca era Walter Zenga pe banca,aveam ceva sperante,dar cu Olaroiu.... Sper sa ne trateze de sus si sa jucam si noi ceva mai ofensiv ca teoretic ei fiind o echipa spaniola o sa lase spatii.
Ingrijorarea mea e sa nu ajunga Goian sau Ghionea fata in fata cu jucatorii rapizi ai sevillei ca am pus-o.
Oricum trebuie zdrobiti pe Ghencea ca sa avem ceva sanse la sevilla. Daca ii scoatem pe astia,suntem mari
O sa-mi iau la injuraturi,dar ham-ham a picat mai bine ca noi si are sanse mai multe ca noi cu benfica(chiar daca tot mici,plus ca Dinamo sezonu asta are bulan).
Vreau neaparat sa trecem de sevilla,ca sa tremure europa din nou si apoi sa-l batem pe nea Lucescu dupa ce l-am batut si pe razvanel.
Oli ASCULTA AICI: JOACA CU TUPEU!!! Vrem sa batem,dar mai ales sa jucam ceva!!!!
Sper ca acest adversar sa stimuleze conducerea sa aduca niste jucatori. Oricum pana in februarie se pot intampla multe,poate se mai accidenteaza niste jucatori de-ai lor... doar asa sa mai avem sperante.
FORZA Steaua.
Intotdeauna superiori.
sevilla...mare ghinion am avut...dar dupa ce am aratat la madrid si la Lyon zic ca o sa-i eliminam fara prea mari probleme...sevilla e in forma acum dar in 2 luni se pot intimpla multe si in plus o sa traga tare in campionat sa prinda UCL si speram sa neglijeze UEFA...Doamne ajuta sa jucam cu mucescu sa-i aratam ce inseamna Steaua!
Dupa mine, singurul adversar nedorit pentru noi era sevilla: o echipa puternica, cu jucatori foarte tehnici, rapizi, o echipa care a castigat Cupa UEFA, SUPERCUPA EUROPEI si care anul asta a invins si pe Barcelona si pe Real Madrid. In orice caz am incredere in echipa mea de suflet Steaua Bucuresti si si cred... si sper totodata, ca noi vom iesi invingatori. :twisted:
ok un lucru nu inteleg.suntem singura echipa venita din champ league care joaca primu meci acasa ? ce dreacu(daca poate sa-mi explice careva) s-a spus ca cele venit din Liga joaca prima data in deplasare. legat de meci mi-e frica de un 0-0 acasa sunt sigur ca jucatorii nu vor avea respectul pe care l-au aratat fata de Lyon si real in meciurile de acasa, Dar trebuie sa dam gol in primele 15 minute neaparat.altfel cand o sa fiu pe stadion la acest meci o sa ma gandesc la finala pe care trebuia sa o jucam si trebuie sa privim meciu astfel
Nu pot sa-mi explic cum noi romanii suntem mereu insotiti de ghinion ... poate asa ne-a fost scris dar totusi , acum 2 ani cu Valencia ... urmeaza Sevilla! Incredibil ! Doamne ajuta , poate o sa avem noroc si o sa iasa bine , dar e greu tare de tot ! In cazul in care trecem de Sevilla cu cine jucam ?
@ManiaCU
Şahtior - Nancy :twisted:
Speram sa evitam Sevilla dar sortii n-au fost de partea noastra :cry:
Vor fi 2 meciuri extrem de grele si daca nu batem in Ghencea sansele se reduc simtitor.Si cu victorie acasa ne va fi foarte greu sa facem fata in Spania,tinand cont de forta ofensiva a ibericilor.
Numai cu un joc fara greseala,o determinare exemplara si mult noroc ii putem depasi.
Forza Steaua!!!
Sevilla nu mai pune pret mare pe Cupa UEFA asa cum a facut anul trecut, pentru ei pozitia secunda in campionatul spaniei e primordiala...
Daca invingem cu 1-0 la Bucuresti (e foarte posibil) putem sa optinem un 1-1 sau sa pierdem cu 2-1 acolo... eu asa vad deznodamantul daca ne dam silinta...
Greu dar nu imposibil ![]()
as fi vrut sa merg la Ajax :wink:
sevilla a luat bataie ieri de la alkmaar pe teren propriu...se pare ca nu sunt invincibili.oricum forma din campionat nu se potriveste tot timpul cu cea din cupele europene.uitati-va la Steaua
si la Dinamo :twisted: .in afara de hapoel nici o alta echipa nu era prea usoara.greu,usor,nu exista,conteaza ca trebuie sa ne calificam si doar atit.
sper doar ca Olaroiu sa nu-i ,,motiveze''in felul urmator:,,mama,astia sunt in fata realului in campionat,o sa ne fie f greu'',ca deja parca se vaicarea dupa tragerea la sorti.olaroiule daca vrei sa te plingi de soarta,dute si fa-o la o alta echipa.
F
Exact asta e abordarea potrivita, bravo George...pacat de Sevilla intr-adevar!
Greu de tot, urmaresc foarte mult campionatul Spaniei si am vazut in Sevilla o echipa puternica, poate cea mai puternica din Spania dupa Barça, au o rapiditate in joc foarte mare, jucatori tehnici, ne va fi foarte greu. In alta ordine de idei am si umpic de bucurie in suflet ca am cazut cu Sevilla, in primul rand ca meciul se va juca in Spania, deci voi fi prezent, si in al doilea rand ca jucam pe stadionul unde am cunoscut cea mai mare performanta a noastra si a fotbalului romanesc...
a luat bataie de la alkmaar pt ca a jucat cu echipa a doua (fara dragutinovic, kanoute, luis fabiano si altii) erau deja calificati si au jucat la misto! Ne bat de la Bucuresti si se termina treaba. Nu trebuie sa ne facem iluzii. Daca scapam de Oli si aducem cel putin 3-4 jucatori scula avem o sansa!
cand a jucat Steaua cu Betis sevilla a fost tot in 16-imi ? ![]()
Bai fratilor daca trecem de astia si nu avem "norocu" sa dam in urmatoarele doua faze de Werder, vom juca finala !!
cand a jucat Steaua cu Betis sevilla a fost tot in 16-imi ?![]()
Nu. Erau optimile...
Se putea si mai bine desigur ...e adevarat ca Sevilla nu e o echipa de neglijat chiar deloc ...dar nici imposibila ...sa speram ca Oli va reveni la anul cu idei mai geniale decat marea sa, genialitate, numita: boro.....sa speram ca noul portar va face un meci bun ....dar totusi fotbalul nu e numai speranta ...chiar daca poate foarte multi se gandesc acum dupa tragere ca doar o minune ne mai poate califica .. eu sunt mai optimista de felul meu si poate de aia am incerdere in jucatorii nostri, ca vor reusi sa nu asculte numai genialitatile lui Oli ...oricum nu avem nimic de pierdut ...trebuie sa ne jucam sansa si nu sa intram cu frica ca in meciurile cu Lyon si real de pe Ghencea(rzultatele sunt bine cunoscute...si nu cele pe care ni le-am fi dorit)....
Nu spun ca Oli nu e un antrenor bun ..dar inca nu e de Steaua asa cum au mai spus-o si alti nu iti ajunge sa sti cum joaca alti daca nu sti cum joci tu si schimi tot de la un meci la altu ...nu asa se insipira increderea ...si in nici un caz nu asta e modul de a obtine marile performante...
FORZA Steaua!
Alkmaar i-a batut cu 2-1 la ei acasa, noi dc n-am putea face-o? singurul lucru de care mi-e frica e ca Olaroiu sa nu inceapa iar cu declaratiile de superlativ la adresa lor cum a facut cu Lyon si real se pare ca a cam inceput deja, asta nu face decat sa-i incarce si mai mult pe jucatori din punct de vedere psihic,o stiu de la un psiholog .
ne`am bucurat ca au fost scos milogi , Dinamo si`a furat`o aseara acum sa vedem noi se spune cine rade la urma rade mai bine se pare ca noi nu am ascultat acesta zicala, oricum Steaua ar trebui sa se maturizeze si sa constientizeze ca avem in fata o echipa super tare care a facut isorie ,fac si cred ca vor mai face..mergeti la meci tineti cu Steaua cantati pana va dati sufletul si fiti optimisti Steaua este o echipa care mereu ne`a facu surprize anul trecut nimeni nu se astepta sa ajunga asa departe anul asta sa fim optimisti.
Forza Steaua!Credeti in Steaua voastra:D