FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA Bucuresti - Sevilla CF 0 - 2 (0 - 1)

«1234516»
MadFroG18.12.2006 09:32

Ne distrug astia :))

ionut br18.12.2006 09:46

ba fratilor cu cine tinem cu Steaua sau cu aia o sa facem egal,ii batem dar nu ne luam bataie forta Steaua 8)

skylo18.12.2006 12:09

ba nene uni din voi parca nu ati fi stelisti parca nu ati tine cu Steaua.... ce dracu e cu mentalitatea asta??? ca ne bat aia ca ne rup ca nu avem sanse...mai bine nu mai postati dracu ca cu dastia ca voi mai bine nu ne prezentam la meci.

bebeto18.12.2006 14:55

bine spus...baieti astia ar trebui sa se ia de mina cu Olaroiu si sa se duca la bocit fiinca soarta a fost asa cruda cu noi,ce tragedie,...ne e frica de sevilla dar avem pretentii sa jucam in c.l...poate si de asta suntem cu 13 pct in minus,fiinca n-avem mentalitate de c.l.

weeezer_2018.12.2006 22:41

Bebeto, ce inseamna la tine mentalitate de L.C.? Nu de alta dar vad ca folosesti cliseul... Inseamna cumva sa-ti discreditezi, pana acolo incat sa-ti renegi si denigrezi propriul antrenor? [vezi "sa se ia de mina cu Olaroiu si sa se duca la bocit"]. Apai, da, soarta chiar a fost cruda, si? E o minciuna, sau ce? Nu-i un adevar?

Pe de alta parte, poate, mentalitatea de invingator de care vorbesti se refera la a visa la cai verzi pe pereti? Si cand spun cai verzi pe pereti nu zic neaparat ca ar fi imposibil sa eliminam Sevilla, ci ca daca un Stelist spune ca "domle, e greu, e nasol cu astia, si avem sanse mici", nu-i un motiv sa te iei de el si de mentalitatea lui de eventual looooooser.

Pe bune acuma, unii oameni chiar folosesc niste sintagme si dau niste replici pt ca suna bine, fara sa stea sa le analizeze... :roll:

tby_contrast18.12.2006 22:56

Mai mult ca sigur ca trecem de sevilla!! Pe madrid aproape i-am mancat acasa la ei. Singurele probleme ale noastre au fost cu bilbao si cu villareal dar atunci nu aveam jucatori si nici experienta!! Si mai jucam si retur in deplasare unde jucam cel mai bine! Pacat ca n-am jucat anul trecut cu Sevilla...

cozmin18.12.2006 23:42

cu sevilia..ar fi bine sa-si dea sufletul pe teren,asa cum au facut-o in Ghencea cu Valencia sau cu Betis in spania.Daca prinde o zi mare,Stelei nu-i poate sta in cale oricine.Nu ca sevilla ar fi oricine,i-au batut pe real pe barca..sunt p primul loc in campionat,castigatoarea cupei UEFA..dar daca plecam de la premisa..ca ne suie pe garduri..atunci de ce ne-am mai prezenta.E sansa noastra..s-o jucam pana la capat.Daca-i batem pe iberici nu prea mai am avea adversar spre finala.Asta e parerea mea.Pronosticul meu?

1-0 in Ghencea..1-1 pe ramon sanchez pizjuan

sorin_77719.12.2006 07:56
...Pronosticul meu?

1-0 in Ghencea..1-1 pe ramon sanchez pizjuan

optimism controlat dar cu un rezultat linistitor la retur...

1-0 pe Ghencea este foarte probabil, cu un joc bun si o zi buna prinsa de ai nostri poate se termina 2-0.Dar 1-0 e si acela multumitor.

In Spania, in schimb, vom fi infranti dar si calificati: 2-1 sau 3-2 pentru Sevilla...

Harald19.12.2006 08:39

returul acestei duble se defasoara PE STADIONUL PE CARE Steaua A CASTIGAT CUPA CAMPIONILOR EUROPENI, asa ca nu conteaza cu cine jucam, datoria jucatorilor este sa joace si sa lupte pana la epuizare si astfel sa invingem adeversarul. adica sa joace CU INIMA PENTRU Steaua si pentru respectul care i se cuvine stadionului Ramon Sanchez Pizjuan.

Nu uitati ce se scandeaza in fiecare an pe 7 mai: Sevilla, Sevilla !

Lupta Steaua !

cody_stelistu00719.12.2006 08:56

NU TREBUIE SA JUCAM CA IN MECIUL CU Dinamo KYEV!!!!TREBUIE SA DAM MAI MULT DEOARECE SEVILIA ESTE CEA MAI BUNA ECHIPA DIN UEFA (DUPA Steaua)TRUP SI SUFLET PT CULORI 8O :lol:

weeezer_2019.12.2006 09:06

Mie personal mi-ar fi fost mai teama cu Werder decat cu Sevilla, dar e doar o parere, desigur. Insa si asa, consider ca sansele noastre sunt undeva pe la 20%, asa ca nu ne ramane decat sa incercam si sa luptam. Mai mult decat dorinta si daruire, Steaua trebuie sa dea dovada ca este cerebrala. Trebuie sa fim nemti, n-are rost sa jucam frumos 60-70 de minute, sa fim pe ei, si dupa aia sa ne "varsam" la vreo faza fixa sau la vreo nesincronizare fundas-portar (mai ales ca Andrey e nou).

Pronostic:

Steaua - Sevilla 0-0

Sevilla - Steaua 2-0

Imi doresc sa n-am dreptate.

FinalaUEFA19.12.2006 09:29

Probabil cu cat vor fi mai aproape de titlu, cei de la Sevilla vor da tot mai putin importanta Cupei UEFA. :roll:

sorin_77719.12.2006 10:19

...

Pronostic:

Steaua - Sevilla 0-0

Sevilla - Steaua 2-0

Imi doresc sa n-am dreptate.

Cred ca esti inca marcat de intalnirea cu Villareal... :cry:

skylo19.12.2006 12:09

va spun eu ca astia vor da mi mult importanta campionatului deoarece nu l-au mai catigat de ani buni si odata cu castigarea lui vor merge direct in grupele C.L.parerea mea e ca nu o sa acorde o atentie prea mare meciului cu noi.

Avem sanse mari sa mergem mai departe.

0-0

0-2

andreea_s19.12.2006 13:40

Cand am aflat ca am cazut cu Sevilla la tragerea la sorti, am cazut pe ganduri. Primul gand a fost ca suntem ghinionisti, dar stand si gandindu-ma mai bine mi-am dat seama ca lucrurile nu sunt atat de negre precum par la prima vedere. Gainditi-va putin, baietii intotdeauna s-au mobilizat cand a venit vorba de vreo echipa puternica, plus ca, aduceti-va aminte anul trecut cand ne doream atat de mult sa jucam finala cu Sevilla. Sigur, sunt o echipa puternica, au batut cele mai bune echipe la ora actuala, dar pana la urma s-a vazut ca in fotbal orice este posibil.

Asa ca, fruntea sus! Hai Steaua!

OTAKU19.12.2006 14:06

parerea mea ca i mancam de vii

sevilla e o echipa buna dar nu extraordinara

am eliminat valencia, ne am batut cu Liverpool, real, Lyon, am eliminat Betis

nu ma sperie jucatori precum kanoute (am vazut pe Ronaldo van nistelroy divaio joaquin owen)

navas renato saviola pot fi opriti

sevilla face parte din randul echipelor surpriza din spania (real sociedad, espanol, osasuna)

NU ESTE UN CLUB DIN G14

palop ne tzine noroc

Ghencea o sa le fie capat de shina

ne trebuie doar entuziasm si furie

ralu_stelista19.12.2006 15:32

Fratilor...crek kiar avem sanse sa batem..sau macar sa facem egaluri...kiar daca nu va convenit nici cand am zis ca facem egal cu Lyon si Real in deplasare..ati vazut ca aveam dreptate...asa ca...eu cred si sper ca o sai batem...si..are dreptate cineva care posta putin mai sus...am intalnit nume mult mai mari in toamna...Forza Steauaa!!! :D fularsteau2

Virgil19.12.2006 15:58

Deși s-a impus clar, 3-1 pe terenul lui Recreativo Huelva, și a urcat pe primul loc în clasamentul din Primera Division, FC Sevilla, adversara Stelei din Cupa UEFA, a avut un singur jucãtor în echipa etapei, pe portarul Andres Palop, informeazã Amos News.

Menținut multã vreme pe banca de rezerve la Valencia, în umbra titularului de drept, Santiago Canizares, Palop a explodat la Sevilla și a avut evoluții foarte apreciat, astfel cã el este din nou în echipa etapei din Primera Division.

Altfel, jucãtorii lui FC Sevilla, în frunte cu fundașul francez Julian Escude, au acuzat dupã victoria de la Huelva o stare de obosealã, lucru care s-ar putea sã-i coste pe spanioli în condițiile în care în Primera Division se face o pauzã foarte micã în jurul Sãrbãtorilor de iarnã.

Sursa : Gazeta Sporturilor

Asta dorim si noi.Sa-i prindem obositi.Dinspre Palop,vesti rele pentru noi.

c.ronaldo1719.12.2006 17:11

Steaua 1-1 Sevilla

Sevilla 0-3 Steaua (astept a 3a minune)

weeezer_2019.12.2006 18:33
parerea mea ca i mancam de vii

sevilla e o echipa buna dar nu extraordinara

am eliminat valencia, ne am batut cu Liverpool, real, Lyon, am eliminat Betis

Valencia era in cadere dupa castigarea Supercupei Europei. De acord?

Cu Liverpool, Real si Lyon ne-am batut, si-atat. Ultimele doua chiar ne-au halit.

Iar Betis, cand am jucat cu ei, erau o echipa de a doua jumatate a Segundei, intr-un cuvant, cam "prastie"

ne trebuie doar entuziasm si furie

Desigur e o parere si ca orice parere trebuie respectata. Insa eu cred ca ne trebuie, mai presus de toate, noroc.

c0nVicT19.12.2006 22:22
Probabil cu cat vor fi mai aproape de titlu, cei de la Sevilla vor da tot mai putin importanta Cupei UEFA. :roll:

Aici ai dreptate. Daca reusesc sa isi mentina lotul pe care il au, nu vad de ce nu s-ar lupta pentru titlu, mai ales ca in alte competitii au batut atat pe Real cat si pe Barcelona. Anul trecut, desi au castigat Cupa UEFA, nu s-au calificat in Champions League. Deci pentru ei ar fi o performanta sa mentina si locul ocupat in campionat.

raul-2320.12.2006 13:34

E foarte greu , dar nu imposibil.Nu va mai vaitati atat!!! Si ce daca e Sevilla, nu sunt de neinvins!Si ce daca au castigat Cupa UEFA anul trecut , putem si noi anul asta; chiar daca echipele de anul acesta sunt (parerea mea)mai de valoare!

As vrea sa fim iar 20,000 de stelisti la Sevilla!!!!!!!

TRUP SI SUFLET

AmuntBoy20.12.2006 14:24

Sansa unica sa fim prezenti pe Ramon Sanchez Pizjuan

super tare 8)

FinalaUEFA21.12.2006 16:44

Nu cred ca o sa fie o revenire prea placuta pe Ramon Sanchez. Au suporteri fanatici, si 50.000. Mie imi place Sevilla , pacat ca am picat cu ei, ii vom elimina inca din 16-imi. steagro

Virgil21.12.2006 17:11

Corect.Ramon Sanchez Pizjuan are o capacitate de 45.500 de spectatori.

estadio01a.jpg

«1234516»