FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA Bucuresti - Sevilla CF 0 - 2 (0 - 1)

«12345616»
sorin_77722.12.2006 07:56

pana la meciul de la Sevilla ganditi-va bine cum sa facem sa ii calcam in picioare aici la noi in Ghencea. Pentru ca aici e cheia calificarii. O victorie fara gol primit ne da sperante...O victorie la 2 goluri diferenta cu gol primit ne da curaj. O victorie la 2 goluri diferenta fara gol primit ne arata finala...

c.ronaldo1722.12.2006 09:23

Eu zic ca si daca pierdem la un gol avem sanse.

Practic jucam ambele meciuri acasa...

sorin_g22.12.2006 09:44

Cheia calificarii e un 0-0 in Ghencea.

jhivago4u22.12.2006 13:28

sa fim realishti...putem sa ne calificam :P suntem o echipa adevarata si avem shanse!!!!!!

alexynho22.12.2006 22:16

va fi greu , dar nu imposibil ...

cea mai buna echipa (dak nu apar accidentari sau transferuri noi)

----------------------Andrey-------------------------

------------Goian--------------Ghionea---------------

---Stancu----------------------------------P.Marin---

--------------Radoi-------Paraschiv------------------

----Croitoru-----------------------------Cristocea---

------------------Dica-------------------------------

-------------------------Thereau---------------------

alpopa23.12.2006 00:00

Vezi k l-ai uitat pe Ov Petre si l-ai bagat pe Para in primul 11 :D

Dan_BKL23.12.2006 10:43

am intrat pe siteul oficial al seviliei si se pare ca nu sunt deloc incantati de faptul ca au cazut cu Steaua.e un semn bun,stiu ei ce stiu.

FinalaUEFA23.12.2006 15:27

Sevilla i-a marit contractul lui Daniel Alves pana in 2012 cu o clauza de reziliere de 60 de milioane. :)) Sevilla e un club ambitios... nu renunta la jucatorii de baza si cauta sa isi imbunatateasca echipa in fiecare sezon.. Nu prea se uita la bani.. Din pacate nu ca noi, care la fiecare perioada de transferuri tremuram sa nu plece Radoi, dar el ne promite ca mai sta o jumatate de sezon la noi, de parca ar fi un chin. :(

mircix26.12.2006 07:22

Mai rau nu se putea.. :( Dar totusi cred si sper ca se va repeta istoria meciului cu Valencia :P..Pana atunci doamne ajuta..^:)^

c.ronaldo1726.12.2006 13:38
Vezi ca l-ai uitat pe Ov. Petre si l-ai bagat pe Para in  primul 11 :D

ba ce naiba, Paraschiv e unul dintre cei mai buni jucatori ai nostri...

Captain RedBlue26.12.2006 15:39
am intrat pe siteul oficial al seviliei si se pare ca nu sunt deloc incantati de faptul ca au cazut cu Steaua.e un semn bun,stiu ei ce stiu.

Sigur ca nu au de ce sa fie prea incantati! Pana acum Sevilla, orasul, ne-a purtat noroc, de cate ori am jucat acolo...Daca vom confirma si de data asta, spaniolii ar trebui sa propuna la UEFA, ca masura de precautie, ca Steaua sa nu mai joace niciodata la Sevilla... :lol:

stelista_forever29.12.2006 12:44

Putem sa castigam desi o sa fie mai greu. Steaua trebuie sa fie motivata si sa dea tot ce are mai bun. :D. O sa fim p Ghencea sa sustinem Steaua,sa o incurajam,sa-i dam puterea sa castige!!! 8) :D

roantonyo29.12.2006 14:45

Sevilla a facut egal, o-o, cu cehii de la Liberec (un nume care nu inseamna nimic, un adversar mai mult decat accesibil, un adversar mult sub nivelul lui Steaua)in primul meci din grupele cupei UEFA, deci hai sa nu sarim in cap.

Pentru cei care posteaza pronosticuri de genu: Steaua-20% sanse sa mearga mai departe si altele de genu, fratilor, daca sunteti stelisti, nu mai postati tot felul de afirmatii de astea negative pe aici; daca nu ai ceva pozitiv sau constructiv de adaugat, mai bine foloseste timpu`care l-ai pierde postand ceva ce nu ajuta nimanui jucand solitaire.

Stim cu totii ca, la ora meciului, nu se gandeste nici un stelist "mama, ce o furam!", ci speram cu totii intr-un meci fenomenal si un rezultat pe masura.

Hai sa credem in forta echipei!

Hai Steaua!

Fl0r1nsteaua29.12.2006 17:05

Eu zic ca o sa facem un meci mare..si de ce nu chiar sai invingem..daca facem 0-0 acasa..avem sanse sa ne calificam..noi in Competitii eupopene jucam mai bine in deplasare ca acasa.Le urez mult noroc Stelistilor..da pana atunci mai este..Forza Steaua.

Lari_FrzSt01.01.2007 07:50

Moamaaaa, e cea mai tare echipa din Cupa! Stiti ce inseamna asta nuh? Cu cat echipa e mai buna cu atat satisfactia pe care ne-o va da victoria va fi mai mare 8) Si acum...serios, eu aveam mai mari emotii cu Kyiv care era cam la aceeasi val. cu Steaua (cam) si miza era mult mai mare, decat cand jucam cu o echipa la care majoritatea suporterilor cand ii aud numele se gandesc la SFARSITUL Stelei IN UEFA (FUGITIIIIIII!!!!!!!!) :roll: yeah right! Astia n-au pretentia sa castigam ci numai sa nu ne umilim? N-am auzit de meci mai bun in care sa ai toti suporterii pe stadion si sa nu ai deloc presiune...Peace...(hai ca ii umilim :D )

c.ronaldo1701.01.2007 13:46
Kyiv

LoL :lol: :lol:

cE Draq e echipa asta ???

nec-teo01.01.2007 16:25

spre cl steagcruce2 steagcruce2 steagsimplu steaua_ro Intradevar vom avea o dubla mansa grea cu Sevilla dar am incredere in Steaua,ne vom califica ,chiar daca Sevilla este echipa momentului in Spania.

FORZA Steaua! steag2 steaua_ro

anamaria11200602.01.2007 15:59

da...trebuie intotdeauna sa avem sperante...chit ca Steaua are meci greu...sa speram totusi...nu???

Doar e vorba aceea:

TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI spre cl

Hey nec teo...trm si mie poza ta de la avatar p***@***

vitezistii02.01.2007 20:19

Eu zic ca trebuie sa privim cu incredere dubla cu sevilla.Echipa noastra nu va mai fi obosita fiind primele meciuri din sezon.Sevilla poate fi prinsa ori in forma ori intr-o anumita stare de oboseala . ori inainte ori intre meciurile cu noi are derby-ul cu Betis pe care il va trata la maximum . forza Steaua . vrem o noua mare bucurie dupa acea noapte magica de dupa calificarea cu Valencia!

stelistu198902.01.2007 20:41

daca trecem de sevilla nu ne mai oprim. mi-ar placea sa scotem pe sahtior dar eu zic ca urmatoarea victima va fi nancy. sevilla pregateste-te ca vine Steaua. cu Steaua orice ar fi.

p.s.: javrele o sa regrete ca au trecut de grupe.

axl2303.01.2007 10:10

O victorie la 2 goluri diferenta fara gol primit ne arata finala...

am mai avut noi o victorie de genul asta in care vedeam FINALA, chiar si coregrafia o spunea.

quote]

da' deja l-ai bagat in primul 11?

si la cel mai important meci din acest an?

ktalyn03.01.2007 10:48
va fi greu , dar nu imposibil ...

cea mai buna echipa (daca nu apar accidentari sau transferuri noi)

------------Goian--------------Ghionea---------------

---Stancu----------------------------------P.Marin---

--------------Radoi-------Paraschiv------------------

----Croitoru-----------------------------Cristocea---

------------------Dica-------------------------------

-------------------------Thereau---------------------

sincer l'as prefera pe Cernea in poarta, iar Croitoru nu are sanse in fata lui Banel ,care sper sa repete evolutia

din returul cu Betis !

Alessandro04.01.2007 09:37

Oare?Banel trece printr-o perioada foarte slaba si tare imi este teama ca o sa se piarda...eu as miza pe Croitoru in locul lui Banel!Dar mai trebuie sa facem transferuri!Si se pare ca l-am ratat pe Indio,fundasul lui Internacional Porto Alegre...

c.ronaldo1704.01.2007 10:11

cRed ca Banel va fi titular, deaorece nu putem risca cu Croitoru.... Marius va trebui in prima jumatate de an sa se acomodeze, la fel ca V.Cristocea...

Prodigy_andrey05.01.2007 09:32
Eu zic ca si daca pierdem la un gol avem sanse.  

Practic jucam ambele meciuri acasa...

jucam un meci acasa si un meci pe stadionul unde am castigat Liga Campionilor. Chiar dak acolo am facut o mare performanta nu putem zice k jucam acasa deoarece un stadion intreg va scanda pentru ei si nu pentru noi

«12345616»