@virgil
stoicismul cu care nu te dai batut mi-a smuls un zambet induiosat ![]()
pe bune, stau in fata calculatorului si rad.
le voi incerca pe toate, multumesc inca o data.
@virgil
stoicismul cu care nu te dai batut mi-a smuls un zambet induiosat ![]()
pe bune, stau in fata calculatorului si rad.
le voi incerca pe toate, multumesc inca o data.
va fi un meci super greu dar eu cred ca putem castiga.FORZA Steaua steag2 dica10 steagsimplu steagsimplu steaua_ro steagcruce2
Eu am fost in Spania 6 ani si am vazut majoritatea meciurilor sevillei din 2000 pana acuma,si nu cred ca sunt asa de buni incat sa bata pe Steaua,chiar daca sunt intr-o forma buna in ultimele luni.De ce sunt mai buni pentru ca au batut pe R.Madrid si Barcelona :?: Si Celta Vigo a batu anul` asta pe R.Madrid, si s-ar fi putut sa jucam cu ei in loc de Sevilla si sunt sigur ca nu se spunea despre Celta ca este o echipa mai buna decat Steaua.Sunt sigur ca ne vom califica.
Nici Barcelona nu mai matura tot ca sezonul trecut.. si a fost doar supercupa. :roll: Sevilla nu e barca, e doar o echipa buna de nivelul nostru.
Bai baieti haideti sa fim seriosi stiu ca voi sunteti optimisti dar intelegeti SEVILLA a batut pe Barcelona nu mai visati atat lasati visele si uitati-va la realitate Steaua are putine sanse sa ii bata , aia sunt favoriti si daca va trece de Steaua sunt sigur ca va lua iar Cupa UEFA ![]()
Oameni.. nu stiu ce-aveti.. astia nu-s o super echipa.. doar una buna , care va termina pe 2 in Spania probabil. (ca alti adversari nu prea mai au) Zaragoza, Betis, Atletico Madrid, Sevilla... astea-s toate echipe bune din Spania, dar nu-s Barcelona. ![]()
SEVILLA a batut pe Barcelona
si wycombe a facut egal cu Chelsea :lol: . Care-i faza?
Dati ma icolo de spanioli Steaua va castiga cu 3-0
Asta cred eu char zic sevilia nu e o echipa asa de buna!!!!!
fularsteau2
steaua_ro steag2 steagcruce2 spre24
Stie cineva detalii despre deplasarea stelistilor la Sevilla ??? si unde as putea sa fac rezervari ! plsss! FORZZA Steaua !
SEVILLA a batut pe Barcelona
Pai si ce daca? cei de la sevilia au avut norok !!
Olimpique Lyon a castigat campionatul in franta de 5 ori la rand si noi am facut egal cu ea in retur!!!
dica10 steaua_ro steag2 steagcruce2
Daca baietii vor si se mobilizeaza la maxim eu cred ca pot obtine victoria.Totul depinde de ei.De noi depinde atmosfera de pe Ghencea,si va fi atmosfera...
Sevilla - Mallorca 1-2
Deci, SE POATE !
Sevilla cu doua infrangeri in campionat si un egal in cupa, nu a cunoscut gustul victoriei in 2007.
da intr-adevar numaice s-aterminat meciul Sevillei cu Mallorca,1-2.Oare Steaua e mai slaba ca Sevilla ?
) ?
Arbitrul german Florian Meyer va conduce partida din Ghencea din 16-imile Cupei UEFA dintre Steaua și FC Sevilla. Meciul va avea loc pe 15 februarie, returul fiind programat pe 22 februarie.
Meyer va împlini 39 de ani în noiembrie și este arbitru FIFA din 2002. A arbitrat 120 de meciuri în Bundesliga și 14 meciuri în cupele europene.
mai rau nici ca se putea... Cum nemtii se tem ca le vom lua locul de CL daca ii depasim la coeficient, inchipuiti-va ce stil de arbitraj va aplica acest Meyer? De ce arbitru german si nu unul englez, eu asta vroiam, arbitru englez.
meyer ? ma inspaimanta acest nume.... si e si deacolo de la nemti... :evil:
Normal ca ne inspaimanta,acum 4 ani ne-a facut praf la Liverpool!
Am beneficiat de 2 penalty-uri clare ca lumina zilei,dar a trecut cu vederea.
Later Edit: Meyer a arbitrat ultima finala a Cupei UEFA,cand Sevilla si-a trecut in cont trofeul.
Inca de la tragerea la sorti la care am picat cu Sevilla mi-am zis ca tot raul e spre bine. La ora aceea, Sevilla era castigatoarea Cupei UEFA, a Supercupei Europei (3-0 cu Barca...) si pe locul 2 in campionat. Mai mult, in 2 saptamani a ajuns pe locul 1.
Asa ca mi-am zis: "Mai bine de atat Sevillei n-are cum sa-i fie". Pana-n februarie are destul de timp sa-si revina. Si iata ca incepe sa-si revina... ![]()
stie cineva detalii despre excursia ORGANIZATA DE CLUB la sevilla pt meciul de UEFA(transport,bilet,etc)??? plsss!!! SUPER Steaua IN FINALA UEFA !
Normal ca ne inspaimanta,acum 4 ani ne-a facut praf la Liverpool!Am beneficiat de 2 penalty-uri clare ca lumina zilei,dar a trecut cu vederea.
Later Edit: Meyer a arbitrat ultima finala a Cupei UEFA,cand Sevilla si-a trecut in cont trofeul.
nu ma, eu ma refeream la celebrul Urs Mayer(elvetianul din meciul cu Danezii)... da' daca mai e si asta... :?
Hai ca n-are cum sa fie furt pe fata ca Cupa UEFA nu e Liga I la organizare si Meyer nu e Corpodean. :twisted:
Dar totusi imi amintesc hentul ala de la Boro. :evil:
Edit: Si daca imi amintesc si mai bine imi amintesc cum am picat anul trecut tocmai cu Rapid si acum cu cea mai puternica echipa din Cupa UEFA, tocmai la inceputul primaverii. :lol: O fi teoria conspiratiei la mijloc? :lol:
astia sunt chiar tampiti cu biletele astea. pai avem abonamente doar pentru meciurile din campionat si cupa? ce rost mai are sa imi fac abonament asa?
va promit ca Steaua se va califica! sevilla nu se compara cu real sau barca.nu va fi usor dar nue vom califica cu 2-1 la general!!!!!![/url]
Edit: Si daca imi amintesc si mai bine imi amintesc cum am picat anul trecut tocmai cu Rapid si acum cu cea mai puternica echipa din Cupa UEFA, tocmai la inceputul primaverii. :lol: O fi teoria conspiratiei la mijloc? :lol:
Si mie mi se pare ca e ceva putred la mijloc. E clar ca ascensiunea Romaniei in clasamentul coeficientilor ii deranjeaza pe cei "bogati". :?
astia sunt chiar tampiti cu biletele astea. pai avem abonamente doar pentru meciurile din campionat si cupa? ce rost mai are sa imi fac abonament asa?
off mai mai
)
are rost sa vii sa vezi Steaua meci de meci
pomana nu se face
va promit ca Steaua se va califica! sevilla nu se compara cu real sau barca.nu va fi usor dar nue vom califica cu 2-1 la general!!!!!![/url]
da u esti adevartul Thereau de faci promisiuni ? :lol: