Cum ti s-ar parea fara Dica,dar cu Cernat si Cocis în echipa ?
Sry virgil, dar cred ca pe asta va trebui sa o trecem la categoria "si apoi marmota...." . Cernat si cocis au fasaieli de strainatate in cap, parca unu din ei zicea ca "vreau sa merg la o echipa mare din Europa", ori doamne fereste, Steaua nu e asa ceva :evil: :evil: . In plus, despre cernat stiu sigur ca il place patronul si are salariu destul de mare la Kiev (500-600k) deci nu cred ca vrea sa vina la noi pe salariu mai mic.
Din pacate, am o presimtire ca singurul transfer care se va mai realiza (daca se va mai realiza) va fi aducerea a 1-2 brazilieni de catre MM. Doar nu s-o lua dupa GG si se intoarce cu mana goala, nu?
Ma rog, revenind On-topic, eu cred cu toata fiinta mea ca putem trece de sevilla. Si fara Dica. Si ca ne vom descurca OK in campionat si fara el. Nu am jucat noi juma de campionat fara Radoi si Iacob? Nu ne-am calificat noi in UCL fara capitanul nostru? Sunt sigur ca, cu o motivatie si o mobilizare exemplara, mai ales din partea noilor jucatori sau a celor care nu s-au remarcat pana acum (Croitoru, Saban, Ochirosii-daca are Oli boashe sa il bage in macar un meci mai mult de 20 de minute, Ov. Petre.) putem sa progresam in UEFA si sa terminam campionatul cel putin pe locul 2.
EDIT: M-am gandit sa postez si un prim 11, in viziunea mea. Sper ca Oli sa renunte la conceptiile lui defensive si sa afiseze un 4-3-3 curajos, capabil sa isi creeze o diferenta necesara pentru calificare, chiar din tur, in Templul nostru.
Cernea
Saban Goian Ghionea P.Marin
Nicolita Radoi Bostina
Croitoru(Cristocea)
Thereau V.Badea
Cred ca Saban mai are un cuvant de spus la Steaua, acest jucator are ambitie si a declarat ca va lupta pentru titularizare. Da, greseste uneori (vezi meciul cu Real), insa mie imi pare mult mai sigur ca Stelian Stancu, care nu mi se pare ca are fizicul necesar sa se lupte cu atacantii adversi. In plus, mi-a ramas in minte evolutia lui entuziasmanta de la meciul cu Gorica de pe Lia, cand a fost peste tot, in atac, in aparare, a obtinut si un penalty. Continui sa cred ca acea evolutie si evolutia buna de la Kiev nu au fost accidente, si trebuie sa i se mai dea o sansa lui Saban. Restul liniei de fund este batuta in cuie, mai mult sau mai putin, doamne fereste sa nu pateasca ceva si vreunul dintre fundasii nostri.
La mijloc, optez pentru Nicolita, datorita efortului imens pe care il depune, facand ambele faze, Radoi, capitanul, liderul incontestabil, care da siguranta mijlocului si filtreaza bine mingiile catre atac, si Bostina, care pare a fi in revenire de forma(personal ma bucur ca a fost declarat netransferabil), si nu putem spune ca nu avem nevoie acum de tehnica lui si de centrarile lui altadata bune.
In atac, imi imaginez un trio perfect Thereau (atacant perfect, dar care munceste mult si la mijloc pentru recuperari)-Badea (Jucator tanar, ambitios, de viteza, si cu o lovitura de cap buna). Al treilea ar putea fi Cristocea (care si-a demonstrat valoarea si tehnicitatea) sau noua achizitie Croitoru, care, daca e sa ne luam dupa Oli, promite mult. Acest post, in spatele varfurilor, postul lui Dica, este foarte important in angrenajul echipei, si sper sincer ca unul dintre cei 2 enumerati mai sus sa fie pe masura sarcinii imense de a-l face uitat pe Dica, pentru macar 2 meciuri.