FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA Bucuresti - Sevilla CF 0 - 2 (0 - 1)

«15678916»
Virgil17.01.2007 10:09

Începând de luni, abonatii echipei noastre vor putea cumpãra tichete la meciul tur cu FC Sevilla, din 16-imile Cupei UEFA.Luni casele de bilete din Ghencea se vor deschide si se vor pune în vânzare tichetele pentru partida tur. Casele vor fi deschise zilnic între orele 9:30 si 16:30, dar pânã pe data de 31 ianuarie numai abonatii pot achizitiona bilete.

Fiecare dintre acestia are dreptul sã cumpere un singur tichet pe baza abonamentului în acelasi sector de tribunã, iar în limita stocului disponibil, mai poate cumpãra înca unul în orice zonã din arenã. De la 1 februarie, aceastã interdictie dispare si biletele rãmase nevândute vor putea fi luate de oricine, însã o persoanã va putea cumpãra maximum douã.Vor fi scoase la vânzare 24.500 de tichete.

untitled2-1671429039b4c1fb55d2e_300_149_

Conducerea Stelei a comunicat ieri ora la care se va desfãsura partida tur cu FC Sevilla.Întâlnirea va debuta la 20:30 si cele mai mari sanse de a transmite aceastã partidã le detine postul Pro TV cu care Steaua ar fi bãtut deja palma, desi Antena 1 a fãcut o ofertã financiarã superioarã.

Stiri din Gazeta Sporturilor

c.ronaldo1718.01.2007 16:06

FC Sevilla a trecut de Rayo Vallencano cu 3-1 în returul Cupei Spaniei. Golurile viitoarei adversare a Stelei din Cupa UEFA au fost marcate de Alfaro (min.17, 85), Kanoute (min.71), respectiv Mauri (min. 23 )

Juande Ramos a folosit următoare formaţie: Cobeño, Daniel Alves, Aior Ocio, Dragutinovic, David (Duda, 65), Marescas (Renato, 65), Martí, Puerta, Alfaro, Adriano (Kanoute, 46), Kerzhakov. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0.

Daca nu ma insel e prima victorie in 2007 a Sevilliei.

Cristiano_Ronaldo_719.01.2007 12:40

Fara Dica avem sanse mult mai mici. :cry:

mircea_zion20.01.2007 08:32

Si cei care nu au abonament cand isi vor procura bilete ? :roll:

forever_STEAUA20.01.2007 08:40

@mircea_zion

Tu ai postat intrebare pentru ca ti s-a parut mult de citit sau chiar nu ai inteles partea asta?

De la 1 februarie, aceastã interdictie dispare si biletele rãmase nevândute vor putea fi luate de oricine, însã o persoanã va putea cumpãra maximum douã.
axl2320.01.2007 08:44

asta daca mai ramane vreunul. e de inteles sa se vanda intai abonatilor, e firesc, dar oare exista un stoc de bilete si pentru cei care n-au abonament? cei din provincie, ca mine? de o saptamana caut un site de pe care sa pot lua bilete, si nu gasesc. tare mi-e teama ca o sa vad meciul acasa.

forever_STEAUA20.01.2007 08:48

E cam greu sa nu ramana bilete, din moment ce fiecare abonat poate cumpara maxim doua bilete. Un calcul simplu te va lamuri in privinta asta...

axl2320.01.2007 08:51

ar fi bine sa fie cum spui tu, desi nu cred ca abonatii se vor limita la cumpararea a doua bilete, exista tot timpul un var din provincie care vrea sa vada meciul. :D

pacat ca n-am eu un var abonat in Bucuresti.

plus bisnita, vad ca toata lumea se plange de asta.

leoc98021.01.2007 06:59

Stai linistit, al doilea bilet se va da abonatilor in 1a si a 2a zi, cat sta presa peacolo. Dupa, vor proceda ca la meciurile din Liga: daca mai vor vanzatorii. Asa ca bilete sigur raman, nustiu sigur insa daca vor fi si disponibile la case pentru suporteri. De obicei, "surplusul" ramane la bisnitari.

mircea_zion21.01.2007 09:04

bilete trebuie sa ramana si pentru cei care nu au abonament :?

FinalaUEFA21.01.2007 22:55

Sevilla se stinge, sa-si dea seama si echipa acuma ca nu-i super-echipa.

Super-Daniel Alves dorit de toate marile cluburi din lume, servant la golul egalizator al Mallorcai. 8)

Luis Fabiano de profesie bataus si care va ingheta etape bune suspendat pana la noi.

Kanoute, Palop, Jesus Navas, nu mai aud nimic despre ei in ultima vreme. :) Decat ca acuma sunt pe 2 si n-au castigat in 2007 decat contra unei echipe de Liga a doua!

Desi nu ma gandesc decat la Sevilla, simt ca anul acesta aducem Cupa UEFA acasa. :) fularsteau2

redandblue22.01.2007 10:31

Stiu ca ar fi trebuit sa fiu optimist in privinta dublei cu sevilla dar cred ca fara Dica nu avem nici o sansa nici in UEFA si nici in campionat...asta este adevarul: Steaua este mai mult decit dependenta de Dica...fara Dica(si cu jucatorii din lotul actual) nu avem sanse nici in UEFA si nici in campionat pt locul doi...trebuiau transferati cel putin doi jucatori de talia lui Dica dar MM nu are timp de asa ceva...sper sa confirme Croitoru cu toate ca nu prea cred ca o sa fie ceva de capul lui

Virgil22.01.2007 10:34

Cum ti s-ar parea fara Dica,dar cu Cernat si Cocis în echipa ?

redandblue22.01.2007 11:00

cu cernat e Ok mai misca ceva...dar cocis e praf eu nu stiu ce vede lumea la jucatorul ala...mai bine cu Ov. Petre decit cu ala...

claudette22.01.2007 11:31

salut!cine imi poate spune unde pot afla mai multe detalii despre deplasarea la Sevilla?

FORZA Steaua!

Virgil22.01.2007 14:38

Inca nu au fost stabilite detaliile deplasarii.In momentul în care vor fi cunoscute,le vom posta si noi în acest topic si pe prima pagina a site-ului.

roman66622.01.2007 19:57

pe ce canal il da meciu ???

Virgil22.01.2007 20:04

Pe Pro TV.

alexynho22.01.2007 21:18

daca la tragerile la sorti am zis ca suntem cei mai ghinionisti (dupa Ajax) , acum nu mai cred asta ... de ce ? ... de cate ori echipa anului in 2006 , nu stie ce inseamna victorie in 2007 . 3 meciuri , golaveraj 2-4 ... ce inseamna asta ??? ca sevilla e de trecut .. chiar si fara Dica (care pierde tot sezonul) , sunt sigur ca putem ajunge departe (chiar sa castigam trofeul :D) ...

ar fi bine sa se foloseasca :

-----------------------Cernea-----------------------

----------Goian------------------Ghionea------------

--Stancu----------------------------------P. Marin--

-----------------------Radoi------------------------

---Nicolita-----------------------------Cristocea---

-----------------------Croitoru---------------------

-------------Badea---------------Thereau------------

Hassan22.01.2007 23:57
Cum ti s-ar parea fara Dica,dar cu Cernat si Cocis în echipa ?

Sry virgil, dar cred ca pe asta va trebui sa o trecem la categoria "si apoi marmota...." . Cernat si cocis au fasaieli de strainatate in cap, parca unu din ei zicea ca "vreau sa merg la o echipa mare din Europa", ori doamne fereste, Steaua nu e asa ceva :evil: :evil: . In plus, despre cernat stiu sigur ca il place patronul si are salariu destul de mare la Kiev (500-600k) deci nu cred ca vrea sa vina la noi pe salariu mai mic.

Din pacate, am o presimtire ca singurul transfer care se va mai realiza (daca se va mai realiza) va fi aducerea a 1-2 brazilieni de catre MM. Doar nu s-o lua dupa GG si se intoarce cu mana goala, nu?

Ma rog, revenind On-topic, eu cred cu toata fiinta mea ca putem trece de sevilla. Si fara Dica. Si ca ne vom descurca OK in campionat si fara el. Nu am jucat noi juma de campionat fara Radoi si Iacob? Nu ne-am calificat noi in UCL fara capitanul nostru? Sunt sigur ca, cu o motivatie si o mobilizare exemplara, mai ales din partea noilor jucatori sau a celor care nu s-au remarcat pana acum (Croitoru, Saban, Ochirosii-daca are Oli boashe sa il bage in macar un meci mai mult de 20 de minute, Ov. Petre.) putem sa progresam in UEFA si sa terminam campionatul cel putin pe locul 2.

EDIT: M-am gandit sa postez si un prim 11, in viziunea mea. Sper ca Oli sa renunte la conceptiile lui defensive si sa afiseze un 4-3-3 curajos, capabil sa isi creeze o diferenta necesara pentru calificare, chiar din tur, in Templul nostru.

Cernea

Saban Goian Ghionea P.Marin

Nicolita Radoi Bostina

Croitoru(Cristocea)

Thereau V.Badea

Cred ca Saban mai are un cuvant de spus la Steaua, acest jucator are ambitie si a declarat ca va lupta pentru titularizare. Da, greseste uneori (vezi meciul cu Real), insa mie imi pare mult mai sigur ca Stelian Stancu, care nu mi se pare ca are fizicul necesar sa se lupte cu atacantii adversi. In plus, mi-a ramas in minte evolutia lui entuziasmanta de la meciul cu Gorica de pe Lia, cand a fost peste tot, in atac, in aparare, a obtinut si un penalty. Continui sa cred ca acea evolutie si evolutia buna de la Kiev nu au fost accidente, si trebuie sa i se mai dea o sansa lui Saban. Restul liniei de fund este batuta in cuie, mai mult sau mai putin, doamne fereste sa nu pateasca ceva si vreunul dintre fundasii nostri.

La mijloc, optez pentru Nicolita, datorita efortului imens pe care il depune, facand ambele faze, Radoi, capitanul, liderul incontestabil, care da siguranta mijlocului si filtreaza bine mingiile catre atac, si Bostina, care pare a fi in revenire de forma(personal ma bucur ca a fost declarat netransferabil), si nu putem spune ca nu avem nevoie acum de tehnica lui si de centrarile lui altadata bune.

In atac, imi imaginez un trio perfect Thereau (atacant perfect, dar care munceste mult si la mijloc pentru recuperari)-Badea (Jucator tanar, ambitios, de viteza, si cu o lovitura de cap buna). Al treilea ar putea fi Cristocea (care si-a demonstrat valoarea si tehnicitatea) sau noua achizitie Croitoru, care, daca e sa ne luam dupa Oli, promite mult. Acest post, in spatele varfurilor, postul lui Dica, este foarte important in angrenajul echipei, si sper sincer ca unul dintre cei 2 enumerati mai sus sa fie pe masura sarcinii imense de a-l face uitat pe Dica, pentru macar 2 meciuri.

c.ronaldo1723.01.2007 12:56

@hassan

Croitoru nu a jucat in viata lui in Europa daca nu ma insel, si il bagati si capitan deacuma. Orice transfer pe care il facem va grabiti sa fie bagat in primul 11.

axl2323.01.2007 13:03

fiind penurie( :D ) de Dica, eu consider ca orice jucator (Croitoru, Vasilica, Bostina) care confirma la antrenamente si in amicaluri ii poate lua locul. pentru ca Oli nu are alta solutie. sa schimbe stilul de joc al Stelei in partida cu sevilla imi pare o idee proasta, poate spaniolii vor fi confuzi primele 10 minute dar apoi...

forever_STEAUA23.01.2007 13:04

@c.ronaldo17

Nu il baga nimeni titular. Dar din moment ce a fost adus, e logic sa fie luat in considerare...

Sau de ce urla toata lumea ca ne trebuie un inlocuitor pentru Nicolita (asta pana isi revine), ca avem nevoie de un mijlocas ofensiv etc. A, ca sa il tinem pe banca ? Pai asa spune...

Nici Badea nu avea prea multa experienta in Europa din cate tin eu minte...

PS: Tine cont de faptul ca Dica nu va juca in meciurile cu Sevilla...

c.ronaldo1723.01.2007 13:12

@forever_steaua

Treaba cu Badea e putin mai diferita. In acea perioada ni sa accidentat Iacob, iar Thereau inca nu era la noi si singura solutie de atacant era Badea. Cu Croitoru avem mai multe solutii, trebuie sa se adapteze pana va fi integrat bine in echipa. Cum a fost cu Cristocea care acum este un jucator excelent. De ce sa nu jucam un 4-4-2 simplu, acum ca nu-l mai avem pe Dica !?

forever_STEAUA23.01.2007 13:26

@c.ronaldo17

De ce sa nu profitam la maxim de forta ofensiva pe care ar putea sa o aduca un jucator de profilul lui Croitoru?

4-4-2 zici?

Sa vedem: in aparare : Saban (Stancu)- G&G- P. Marin

la mijloc : Nicolita (!?)- Radoi- Para (Ov. Petre)- Bostina (Cristocea)

in atac: Badea-Thereau(Iacob)

Ar fi OK dar ce facem cu Nicolita? Il lasam sa fuga?!

«15678916»