FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA Bucuresti - Sevilla CF 0 - 2 (0 - 1)

«113141516»
weeezer_2015.02.2007 22:27

Penibil, intr-adevar. N-am jucat nimic, n-am construit, fazele noastre de atac se rezumau la mingi aruncate de fundasi catre Thereau, deviate de acesta bine as spune, cu capul, dar catre nimeni. Pt ca ceilalti doi "atacanti" erau undeva la kilometri distanta.

Vad ca este aclamat Nicolita. Pentru ce? Pentru ca in sfarsit, a jucat "ceva"??? Pai oameni buni, a jucat mai bine decat o facea in general, dar tot n-a jucat pentru nivelul Stelei, tot s-a vazut ca de multe ori sare mingea din el ca din perete, si (imi pare rau ca trebuie sa o repet), s-a vazut ca nu este un fotbalist inteligent.

Si acum, sa ajung unde vroiam sa ajung. Radoi mi s-a parut (ca de altfel de la revenirea lui pe gazon dupa accidentarea din vara) un mare zero barat. Cel mai slab de pe teren. Pase gresite, depasit de adversar mai mereu, n-a prea acoperit nici o zona, la constructie nexam, nimic nimic nimic. Ce daca e capitanul, ce daca e simbolul, nu-l primeste banca de rezerve??

Apoi, Badea, rahitic rau de tot, a stat prea departe de Thereau, a reusit doar vreo 2 actiuni si alea cu noroc. Dezamagitor.

Stancu - aici e o problema mare, nu avem fundas dreapta. Nu ca nu avem dublura, nu avem NIMIC pe postul ala. Dar cine sunt eu sa judec campania de trasferuri...

Ma gandeam, la pauza... "acuma se vede cat de antrenor e Olaroiu". Mai tineti minte cum schimba Zenga fatza echipei dupa pauza??

Asemenea lui Ovidiu Ianitoaia, inclin si eu sa cred ca totusi nu a fost Hent la acea faza din care a iesit golul 1, dar conteaza asta, cand spaniolii au fost clar peste noi?

Comentariul de la Pro TV mi s-a parut de kkt, practic din primele minute "diferenta este clara intre Sevilla si Steaua, intre fotbalul lor si fotbalul nostru". Ma rog, pana la urma asa s-a dovedit a fi, dar ei au repetat asta pe tot parcursul meciului, chiar si in momente in care nu se impunea. Ma rog.

Am zis dupa ce am aflat ca jucam cu ei, 0-0 aici si 0-2 la ei. Am fost optimist. Am zis 30% sanse de calificare. Am fost optimist. Acum sansele sunt undeva sub 1%.

Concluziile mele dupa acest meci sunt clare:

- Olaroiu nu este un antrenor de Steaua.

- Radoi nu are ce cauta in primul 11 meci de meci.

- Lotul e al dracului de subtire, n-avem un fundas dreapta de calitate, n-avem un mijlocas dreapta de calitate (de Banel ma indoiesc in continuare)

Cred ca asta e inceputul declinului Stelei. Si va continua pana la noi instructiuni (a.k.a. Olaroiu => Out)

mircea_zion15.02.2007 22:58

nu se poate asa ceva toata lumea e suparata daca stiam ca jucam ca niste cisme sincer va spun nici macar nu ma uitam la televizor .. am zis hai ma pe stadion ca na bate Steaua .. a batut sevilla de unde Steaua .. Stancu asta seara cred ca a fost fffff paralel sunt suparat pe toti .. fiecare are partea lui din vina dar daca ati fi fost pe stadion si cred ca si asa sa intamplat ati fi vazut arbitrajul a fost INFECT(scuze pt forum) deci asa ceva nu se poate eu daca eram Oli scoateam echipa din teren , da gol Steaua offside de unde offside baa .. a arbitrat TOTAL GRESIT si acum sa vorbim serios Steaua a jucat prost ... "o sa jucam 4-3-3" vb lui Oli .. de unde frate 4-3-3 ca a fost un singur varf si acela Thereau nu a fost deloc aceea tactica propusa imi pare rau sa o zic dar dupa reactiia suporteriilor s-ar putea ca Oli sa isi ia adio de la Steaua nu e antrenorul potrivit :(:( nu se poate asa .. si inca ceva daca se poate sa postati si voi o poza cu coregrafiile facute la peluze . ms mult . Forza Steaua.Mereu Campioni!

I.N.Money15.02.2007 23:17

O sa vin sa dau si eu cu lopata unde voi ati dat cu toporul.Penibil este cuvantul cheie la prestatia din aceasta seara a Stelei.

Nu credeam ca o sa ajung sa spun,dar aceasta echipa este o gluma proasta in comparatie cu Steaua lui Zenga si a lui Protasov.Am avut incredere in Oli dupa ce a reusit in aceasta primavara si dupa ce a obtinut titlul 23,dar ceea ce spun multi este real,nu are valoare de Steaua.

Din pacate Steaua Bucuresti doarme de la meciul cu Dynamo Kiev,din Ucraina.Cu siguranta vor aparea scuze ca nu aveam meciuri in picioare,ca Sevilla este cea mai buna echipa a lumii.Corect,dar ce se intampla daca prindeam o Sevilla in forma,cam acea echipa de la inceputul sezonului?Eram demolati?

Am revenit la modelul Stelei antrenate de Piturca: fara vreo idee de joc,iar mingea trebuie sa treaca pe la fiecare din cei 11 jucatori!

Formula 4-3-3 folosita a fost cel putin hilara,cu Paraschiv si Cristocea pe banca.Practic prin aceasta formula le-am pus soarta meciului in mana,au defilat pe benzi.

Ori ne trezim acum,ori la final o sa ne plangem de mila ca nu prindem un loc in Liga Campionilor !

Bogdan4Steaua15.02.2007 23:33

@mircea_zion: sa nu acuzam arbitrajul pentru ca nu este cazul. Golul a fost anulat corect. Nu au existat erori majore de arbitraj. Nu are nici o vina arbitrul pentru faptul ca portarul Cernea uita ca nu se mai afla in careu(de doua ori!!!), pentru faptul ca Stancu a fost efectiv un jalon pentru spanioli. Exemplele pot continua.

lucianpaicu16.02.2007 00:40

Nu inteleg de ce nu se pune punctul pe "i". Steaua este atat de buna pe cat poate sa fie la lotul pe care il are. Ce nu se vede e plusul pe care trebuie sa-l arate privind omogenitatea (ca doar o parte din ei joaca de ceva vreme impreuna) - si aici e vina antrenorului.

Iar punctul pe "i", pentru mine ca suporter, este ca nu are antrenor. Olaroiu e un cretin fricos care nu intelege o treaba de marketing: suporterii nu vor umple la nesfarsit stadionul in cautare de "minuni" la meciuri cu Real, Lyon sau Sevillia daca echipa lor nu incearca sa joace fotbal, chiar daca asta inseamna sa piarda.

Italienismele din capul lui Olaroiu vor conduce inevitabil la tribune mai goale, ca in Italia. Eu personal preferam nivelul echipei pe vremea lui Protasov cand, in mare, aceiasi jucatori, care nu driblau atunci mai mult, faceau spectacol. De ce? Pentru ca Protasov exploata omogenitatea lotului si nu-i lasa sa frece mingea. Tineti minte cum jucau din doua atingeri iar contraatacurile erau o placere de urmarit. Cand nu ai niste jucatori care sa dea pe afara de tehnicitate trebuie sa-i obligi sa joace din cat mai putine atingeri si pase scurte pentru a imprima ritm si a asigura posesie.

Olaroiu si-a batut joc de echipa lui Protasov care, culmea, din inertie a scos anul trecut rezultate. I-a lasat Protasov Steaua iesita din grupele UEFA triumfal? Da. A facut Olaroiu senzatie la Sevillia cu acel 3-0 (parca)? Da, dar de ce? Pai da Goian gol cu capul din corner pe schema (schema care era jucata de Protasov). A mai dat de atunci Goian gol din corner altfel decat la ingramadeala - nimereala? Nu. De ce? Pentru ca dobitocul de Olaroiu are numai abstractiuni in cap si nu intelege pragmatic fotbalul. Cand nu ai genii in echipa faci tot ce poti sa surprinzi adversarul cu chestii pregatite inainte. Faci presing, joci cu pase scurte si din putine atingeri si folosesti scheme. De asta a avut Mircea Lucescu succes cu echipe obscure (cand a ajuns la Inter unde a avut materie prima tactica nu a mai dat rezultate).

A ajuns Steaua sa joace un fotbal de cascadorii rasului. Daca stai si te uiti la TV si gandesti unde va pasa cel cu mingea, garantat, fara sa ai prea multe cunostinte de fotbal, in 95% din cazuri nu dai gres. Steaua joaca lent, previzibil pentru toti. Dica mai salva ceva cu un numar personal, din cand in cand.

Prefer o Steaua care pierde mai des (ca acum e campioana egalurilor), dar care pierde frumos. Pentru ca joaca, sau incearca sa joace fotbal. Pe vremea lui Protasov nu m-am suparat atat de rau nici cand a pierdut supercupa cu Dinamo, nici cand a ratat intrarea in Liga dupa 1-1 si 3-2, pentru ca juca fotbal. Si pentru ca apoi urmau meciuri precum cel cu Lens, etc.

Viitorul e sumbru cat ramane Olaroiu la Steaua. Echipa joaca acum un fotbal pe masura antrenorului: obtuz, fara imaginatie, previzibil, lent. Singurul plus care l-a adus e la conditia fizica. Dupa Boro Olaroiu trebuia sa zboare. Acolo a dat masura a ce poate face. Si de atunci o confirma mereu - cica asta seara a bagat formatie ofensiva in teren: 4 fundasi si 2 mijlocasi defensivi. Il tine pe banca pe Paraschiv ca sa il bage pe expiratul de Petre (ma mir ca nu l-a bagat si pe Coman - alt expirat venit de la Poli la pachet cu antrenorul).

Oricum, sper ca Becali sa-l zboare pe Olaroiu la sfarsitul sezonului cand va vedea ca la anul joaca in UEFA - Rapid joaca acum fotbal comparativ cu Steaua si sunt doar la 3 puncte distanta...

Si daca pentru a scapa de Olaroiu la anul trebuie sa jucam in UEFA, asa sa fie... Nu e un pret prea mare.

(Daca incepeti discutii de genul cine sa vina in locul lui Olaroiu, va dau eu 2 teme de ganidre: Stefan Stoica (U Craiova - i-a fost secund lui Protasov) - sau, de ce nu, Lacatus).

SCUZE DAR TREBUIA SA MA DESCARC CUMVA...

Mihai Somanescu16.02.2007 00:47

Imi pare rau sa spun asta, dar trebuie sa fim multumitzi cu scorul de azi. Nu credeam ca o sa ajung sa spun asta asa curand.Am ajuns o gluma. Faptele spun ca Sevilla n-a jucat cu primul 11, evidentza e ca aceasta echipa a Sevillei nu s-a stresat nici un pic sa ne bata, am fost niste victime. Din pacate am fost penibili! Si ce ma doare cel mai mult, nu e ca am pierdut, ci ca am fost inexistentzi. Din pacate, in momentul in care Oli( de-acum o sa-i zic GaOli,inspirat de Basescu) a devenit antrenorul acestei echipe, Steaua si-a semnat condamnarea la moarte. Spiritul acestei echipe, acel spirit care a facut-o atat de iubita si de mare, a inceput sa moara incet-incet, chiar daca corpul mai traia. Astazi GaOli a ingropat definitiv Steaua pe care o stim si iubim cu totzii. Ma uitam cu o durere vecina cu neputintza cum in a doua repriza, cand trebuia sa fim peste ei, noi nu puteam sa decat sa privim la spanioli. Care spanioli nici ei nu au jucat mare lucru. I-am simtit arogantzi si delasatori, fara chef. Dar cu toate astea, n-au avut nici o problema cu noi. Asta doare!!! Thereau se zbatea singur, Stancu a fost grobian( de cand spun ca Saban e mult peste si nu vrea nimeni sa creada...), Banel si-a dovedit inca o data limitele, dar cel mai important e ca n-am jucat nimic, ca nu legam 3 pase, ca Steaua care pasa si punea presiune pe adversar a murit. M-am saturat de jocul asta, care e contracarat de orice antrenor sau preparator fizic! M-am saturat de accidentari peste accidentari! M-am saturat de transferuri facute pe ochi frumosi! M-am saturat de o Steaua moarta! M-am saturat de Oli!

P.S. daca dupa un astfel de joc, dam vina pe arbitrii si lipsa de meciuri( cu valencia cate meciuri aveam? dar era alt antrenor...) chiar ca ne meritam soarta

BandiT16.02.2007 05:19

un joc slab...

am jucat un pic mai prost ca Dinamo la benfica , dar macar aia au portar.

noi acum nici portar nu prea avem.sunt curios cum apara brazilianul.

sanse de calificare aproape 0...dar mai rea e lipsa de idei , si se apropie inceputul returului.

The Flyer16.02.2007 07:19

Oli, Pleaca! [...]

Bai baiatule, ia-ti dvd-urile,cartile si ce dracu' ma ai prin vestiar si du-te!du-te unde vrei ca ne-ai mincat ficatii cu tacticile tale!

Controleaza-ti limbajul. Ultimul avertisment. Moderatorii

strezahuzum16.02.2007 07:20

Judecand mai la rece, dupa "febra" de dupa meci, din pacate se vede ceva foarte rau : jocul asta n-a fost pierdut aseara. Nici in teren, nici inainte, cand si-a prezentat marele Olaroiu tactica sa abracadabranta. A fost pierdut cu multe luni inainte, exact asa cum au fost pierdute meciurile cu Lyon, Real Madrid, etc.

A fost pierdut cand la echipa a fost adus acest asa-zis antrenor submediocru, limitat in idei si exprimare, care din pacate este exact ceea ce s-a zis despre el : antrenor de locul 3-4. Fiindca in retur Steaua a terminat pe 3, si daca n-ar fi fost avantajul castigat in tur de Protasov sigur nu iesea campioana.

A fost pierdut cand marele manager, Meme, a inceput sa aiba drept principla ocupatie scandalul, mistoul si gargara ieftina la TV. Impreuna cu nascocirea scuzelor cele mai penibile, fara sa-si asume macar o data responsabilitatea pentru esecurile evidente ale domniei-sale.

A fost pierdut cand fanfaronul si megalomanul de Becali si-a dat arama pe fata si a lasat echipa balta (oricum nu cred ca bagase el macar jumatate din sumele care pretinde ca le-ar fi investit). E limpede ca pentru GG echipa nu mai e utila pentru propaganda. L-a dus atat de sus pe cat era posibil, l-a facut sa apara la TV zi de zi. Acum nu mai are nevoie de Steaua - de ce sa mai investeasca ? Apropo ... i-ati vazut pe PNG-istii aia care stateau la intrare ? Ce credeti ca era mai important pentru "finantatorul" nostru ? Scorul de pe teren ... sau scorul lui de pe foile alea ?

Insa cel mai important lucru care s-a vazut - a fost cum a zis Balint dupa meci. S-a pierdut spiritul echipei. S-a pierdut stilul de joc ofensiv, cu pase pe jos, din prima atingere, totul pentru atac, totul pentru victorie. Ne-am intors la jocul din era Piturca, n-are rost sa ne mai amagim. Sub Protasov, echipa regasise acel spirit, de-aia era ucraineanul atat de apreciat desi ratase calificarea in CL. De jumatate de an, Steaua joaca mai mereu la "mica ciupeala". Si rezultatele se vad. Cu 2 floricele (Standard si Kiev) nu se face primavara. Am crezut ca in 2 luni de zile, a fost timp berechet pentru a se corecta totul. Da' de unde.

CREIERU7816.02.2007 09:16

Cernea a dezamagit , nu stiu ce sa zic dar am mari retineri cu privire la valoarea lui, gafe identice cu a lui Carlos fularultras

steaua*forever16.02.2007 09:21

Nu-mi vine sa cred ce-am vazut aseara pe teren. Nu-mi vine sa cred ca aceea era Steaua! Macar daca pierdeam onorabil, dar asa...

forever_STEAUA16.02.2007 09:55

Aseara inainte de meci: Vom face un meci mare!

In timpul meciului: arbitri nenorociti!

Imediat dupa meci: nu avem meciuri in picioare, bla bla.

Azi dimineata am revazut meciul. Concluzii:

Stancu - ia o pauza (cat mai lunga daca se poate)

Cernea - de la tine nu ma asteptam, prea ti s-a urcat la cap postul de titular. Poate cateva meciuri pe banca nu ti-ar strica

Radoi - nu ti-a iesit absolut nimic

Ov. Petre - nu e primul gol pe care il inscri dupa un fault in atac, numai ca de data asta arbitru te-a vazut. In rest: mediocru.

Bostina - Tine-o tot asa.

Nicolita - mai ai muuuuuult de muncit

Badea - iesit din forma, poate doar o impresie, din moment ce nu a avut sustinere

Thereau - parasit de coechipieri

Cristocea - pacat de greseala mare care a dus la faultul lui Goian

Ghionea & Goian - s-au descurcat binisor tinand cont de cum s-a jucat

P. Marin - Poate cel mai motivat jucator al nostru

Oli: uneori divortul e cea mai buna solutie (vezi declaratia : "Sunt casatorit cu Ghencea")

dicanu2316.02.2007 10:13

de ce am pierdut aseara.....pt ca Steaua nu are lot, in conditiile in care politica de transferuri e falimentara....Steaua nu are lot din care sa-si asigure un jucator in locul lui Dica, nu are pt portar, fundasii dak se accidenteaza suntem terminati ( si oricum si Goian si Ghionea joaca la plezneala pt ca stiu ca nu are cine sa intre in locul lor); Dica s-a accidentat , a venit Croitoru..'suntem salvati' a inceput sa strige Meme...dak se accidenteaza Croitoru ce facem? nici nu mai conteaza...il bagam pe Ochirosii...stai, ca asta nu e mijlocas central, e de banda....

asera Steaua a suferit ca niciodata.....jokul de constructie a fost zero, idea tactica a fost zero, atitudinea in teren a fost zero......Steaua a jukat haotic cu Badea un fel de mijlocas de banda( eu nu l-am vazut deloc prin careu pe Badea sau poate nu stiu eu ca e atacant de careu), cu Thereau in careu dar fara nici o minge utila......cu Nicolita al treilea atacant ( Olaroiu numai prosttii are in cap, la fel ca atunci cand la pus pe Nicolita fundas cu real)...la mijlok Bostina a jukat cat de cat ,dar el e mijlocas de banda, nu central de creatie....Radoi a jukat aiurea pt ca el e fundas sau inchizator si nu se pricepe sa creeze jokul...de Ovidiu Petre ce sa spun?! cel mai evident inchizator din lumea asta...deci cu cine sa construiasca Steaua....cu mingile lungi ale lui Ghionea si Goian?! Cristocea poate ar fi ajutat la constructie, dar greseala din a doua repriza a demonstrat ca nu e deloc in forma.....Paraschiv poate ca trebuia sa joace titular, dar oricum nu a jukat nimik cand a intrat....de Croitoru nu are rost sa vb pt ca el are o scuza......haotic, asa se caracterizeaza jokul nostru....Olaroiu se tot lauda ca joaca ofensiv, cu 3 atacanti, cand am jukat de fapt doar cu unul adevarat ( Badea si Nicolita erau in tusa nu aveau nici o treaba cu atacul)...el a jukat la 0-0, previzibil ca intotdeauna...si la0-1 noi tot ne aparam pt ca nu stiam ce sa facem.....il inteleg si eu pe Radoi cand se ia de registrul tactic de doi bani al lui Olaroiu.....

al treilea vinovat si poate cel mai mare, e Gigi, care si-a aratat acum adevarata fata de samsar.....nu a vrut decat sa-si scoata investitia si acum ne abureste pe noi ca ce vrea sa faca el la Steaua....zice ca are un miliard de dolari si se cramponeza de 10 mil de dolari pe care i-a luat din Liga.....sa pleca de la Steaua cu MM, cu Oli si toti lingai de acolo....e pacat de echipa ca a ajuns curva unor oameni ca astia......adevarata Steaua e in inimile suporterilor.......

forza Steaua!!!!!

ktalyn16.02.2007 12:16

E clar ca nu mai e Steaua din sezonul trecut. S'a schimbat jumate de echipa iar actualul lot nu mai formeaza un grup unit ca pe vremea cand ajungeam in semifinale ...Sa nu uitam ca Oli a preluat o echipa deja formata de Protasov ... care a ajuns in proportie de 95% datorita lui in semi si in champions l. Odata cu trecerea timpului stilul lui Oli si'a pus amprenta ...si ati vazut in ce hal am ajuns sa jucam ... Am luat 10 milioane din CL si nu am reusit sa facem un transfer ca lumea...

jimmy1916.02.2007 12:39

Nu vedeti oameni buni ca nu avem mijloc...daca Gigi baga bani in altele si nu in Steaua. Daca jucam si asa in retur inseamna ca si locul 2 din campionat o sa-l pierdem.

vood0o16.02.2007 12:40

Olaroiu dovedeste inca odata ca nu e antrenor!Cum sa-l titularizezi pe ov.Petre in locul lui Paraschiv , Bostina , Badea , Cernea N-au ce cauta in Ghencea ...

Raul198816.02.2007 12:57

Meci electoral

Suporterii Stelei care au venit ieri la stadion au avut parte de o surprizã înainte de a intra în arenã. La fiecare poartã de acces, erau zeci de persoane, îmbrãcate în tricouri albe, avînd sigla PNG-ului, care opreau aproape fiecare spectator. Fanii erau rugați sã semneze adeziuni pentru formațiunea politicã a lui Gigi Becali în vederea alegerilor europarlmentare! Cei care refuzau erau așteptați cîțiva metri mai departe de alți voluntari PNG care continuau cu rugãmințile pînã ce fanii acceptau. În plus, PNG-iștii postaserã mai multe mãsuțe pe care aveau diferite fotografii cu Gigi Becali, care erau dãruite spectatorilor.

baieti mie imi lipsesc cuvintele cind am citit articolul asta. Din parerea mea asa ceva ii catastrofal

cred ca Steaua nu mai ii importanta. important ii sa sa castige Becali multe voturi. mie imi pare rau de toti stelisti care sau dus la meci sa sustina echipa

stelist_9916.02.2007 13:09

cand l-am vazut pe Cernea gafand, am crezit la un moment dat ca e Carlos. 0-2, scor nefavorabil noua, dar mergem la Sevilla sa batem ca anul' trecut, desi parca suntem mai buni in deplasare. Ce meci a fost anul trecut, sper sa mai prindem o zi ca ala de la Sevilla, si sa intoarcem rezultatu. Practic nu mai avem ce pierde.

steagsimplu steagsimplu fularsteau2 fularsteau2

dinaMUE16.02.2007 13:15
:( hmmmm....n-am jucat nimic si nu inteleg de ce a ramas Para pe banca atata timp ??? ciudat au jucat si parca nu era Steaua noastra....nu stiu , ciudat meci din partea noastra. Sevilla n-a castigat anul trecut de pomana cupa , sunt buni si cu asta basta. Vedem la anul`...
nicu8816.02.2007 13:26

dar hai macar sa fim un pic optimisti ,fiecare a facut cate o gafa,vorba ceea te inveti pe greseli,asa ca plecati pe la biserica pe undeva si puneti macar cate o luminare,si mai rugati la Dumnezeu,sa redea echipei forta si vointa de joc de alta data,chiar daca si o sa piarda in retur macar sa piarda frumos,jucand dar nu cum au facut pana acum la meciurile mari-au admirat starurile reclamelor,nu au nimic deosebit in ei,ci doar o imagine acoperita de cateva straturi de mortar,asa ca sa ne ajuta Dumnezeu sa regasim spiritul de joc si de echipa .si nu uitati ca suntem noi o forza vesnica FORZA Steaua FOREVER AND EVRYWERE

***alex***16.02.2007 13:48

Faptul ca noi nu mai jucasem de 2 luni si il avem pe Dica accidentat nu sunt motive care sa explice infrangerea rusionoasa de aseara.

4-3-3 a fost de fapt un 4-5-1 cu mingi aruncate aiurea spre Thereau care a facut un meci slab, ca de altfel toata echipa.

Cernea se pare ca a luat manusile lui Carlos sau acum se crede mare vedeta ca i-au marit contractul...

Nu imi imaginam ca vom putea juca asa prost, macar de pierdeam cu 2-0, dar eram mai tupeisti si destepti. Majoritatea paselor erau trimise aiurea pe sus, mijlocasii fiind sariti de multe ori.

Saptamana viitoare incepe campionatul si ar fi cazul sa ne trezim pana atunci si sa schimbam ceva.

Singurul lucru frumos intr-o seara urata a fost coregrafia.

Hassan16.02.2007 16:07

Voiam sa postez si eu o analiza tactica a meciului, dar mi se pare inutil, toata lumea de mai sus a vazut neputinta lui Thereau, care se batea saracul singur si nesprijinit, ABSENTA mijlocului de la faza de constructie si nesiguranta in aparare. Imi pare rau sa repet, insa 4-3-3 a fost o gluma. S-a jucat 4-5-1, sau cel mult 4-1-3-1-1, cu Banel un fel de varf retras si Ov.Petre un fel de libero, in fata fundasilor, absolut mort pe faza ofensiva. Sa incerc totusi cateva comentarii pe fiecare jucator in parte.

Cernea-Nesigur, mai ales in prima repriza. Iesiri hazardate, frica de a iesi in situatii periculoase. Comunicare zero barat cu fundasii

Goian&Ghionea- Foarte buni in aer, insa ca 2 elefanti pe jos, lenti, depasiti de combinatiile rapide. Relevanta mi se pare faza penaltiului, unde Goian nu a avut alta solutie decat faultul in careu, fiind net depasit

Stancu- Foarte slab, depasit complet de miza si de adversari. Driblat, scos din joc foarte des. Cred cu tarie ca Saban ar trebui incercat.

P.Marin- Muncitor, destul de sigur in defensiva, dar cam absent in ofensiva. Totusi, ramane un jucator remarcabil, care in ciuda varstei poate sa tina pasul cu marea performanta

Radoi- Capitanul, e clar, nu si-a revenit. Pe viu, pe stadion, nu imi venea sa cred cate pase gresea si cate interventii gresite avea. Cred ca nu s-a obisnuit cu noul sistem...alta explicatie nu am

Ov.Petre- Inexistent. Parca lipit de Ghionea si Goian, putin in fata lor, nu a ajutat faza ofensiva de loc si nu l-am vazut facand macar o interventie defensiva buna la mijlocul terenului. In afara golului (anulat oricum, pentru ca a impins), nu stiu sa-l fi vazut la minge mai mult de 1 minut, in tot meciul adunat. S-ar putea ca 1 min sa fie prea mult. Chiar a fost INVIZIBIL.

Bostina, Cristocea, Croitoru- Singurii care au incercat combinatii pe jos, patrunderi. Bostina mai ales, mi s-a parut singura minte limpede de la mijlocul terenului. , incercand sa intre in combinatii sau sa combine, sa suteze neasteptat. Ceilalti doi au impresionat doar prin tehnicitate, insa nu s-au implicat prea mult in jocul de pase...care a fost ca si inexistent.

Thereau si Nicolita- Au alergat amandoi ca apucatii, au depus foarte mult efort, insa degeaba. Au incercat sa incropeze o ofensiva, insa au fost lasati balta de mijlocul absolut mort in acest meci. Banel a incercat sa patrunda pe dreapta in viteza, sa centreze, dar si sa apara la finalizare. Thereau a alergat constant intre aparatorii sevilliei, punand presiune pe ei, insa mult prea izolat a fost. Singurul care il mai ajuta in ofensiva era Banel.

Vali Badea- Cam slab, si nu l-am vazut de multe ori in careu, acolo unde teoretic ii era locul, de al 3-lea atacant.

Ramane sa speram ca ai nostri se vor redresa, si vor incepe sa arate ca o echipa. Oli trebuie sa ii ia de la zero, sa re-creeze relatiile de joc cu pase dintr-o atingere, la firul ierbii. Steaua nu a fost, si nu va fi niciodata echipa baloanelor trimise in fata la bataie. Altfel, nu numai returul cu spaniolii pare compromis, ci si sansele noastre la locul 2 in campionat iau un pumn serios in gura.

_yang16.02.2007 18:39

Stiu ca ce scriu n-o sa fie citit de cine trebuie, insa ce am vazut acum la stirile din sport aproape ca ma face sa plang.

Renuntam...

"Marele conducator" si-a parasit razboinici pentru a fi alaturi de cetatenii care au semnat adeziuni la inceputul meciului si care au plecat in minutul 75 ca doar azi au fost la munca si i-a durut in [...] de ce s-a intamplat aseara.

Chiar nimeni nu mai crede??? Nici macar n-o sa vad meciul retur. Dar voi asculta la radio si e ca si cum as fi acolo...

Oare nu va dati seama ca aveti o revansa de luat? Ca acum cateva luni o echipa a intors de la 3-0 in 60 de minute? Ca SEVILLA e locul in care am scris istorie... Ca acolo suntem invincibili.

Oli, baga-l pe Paraschiv pe teren, cel ce s-a sufocat cu Dinamo Kiev acum cativa ani, cel crescut de Lacatus. Si pe Cernea ca si Duckadam era tot un portar mediu... Pe Goian caci Belodedici va fi acolo langa el... "PUNEM IN TEREN TOT CE AVEM IN INIMA IN SUFLET IN PICIOARE", "AJUTAM ALERGAM LUPTAM", "CONCENTRARE VOINZA SI CASTIGARE". Ati uitat???

Voi chiar nu credeti in astea... Pacat!

Eu nu renunt. Am facut-o acum 2 ani si pana la urma ati invins...

La SEVILLA chiar credeti ca putem fi invinsi???

Nu renuntati caci eu nu renunt. Orice ar fi CU Steaua PANA LA MOARTE!

Dj16.02.2007 19:09

Voi chiar nu credeti in astea... Pacat!  

Eu nu renunt. Am facut-o acum 2 ani si pana la urma ati invins...  

La SEVILLA chiar credeti ca putem fi invinsi???  

Nu renuntati caci eu nu renunt. Orice ar fi CU Steaua PANA LA MOARTE!

e cam mult sa ceri sa mai speram ..intr`o minune

eu nu mai sper..trebuie doar..sa nu ne patam onoarea si sa facem un meci ca la Lyon...unde desi nu am mai avut nici o motivatie..am jucat bine si am scos un rezultat onorabil

gosu_sv16.02.2007 19:35

Acum ca ati terminat sa faceti Steaua in toate felurile sa trecem la Sevilla.Eu nu am vazut o Sevilla buna si cred ca au avut noroc mare, cheia meciului a fost anularea golului lui O.Petre si imediata deschidere a scorului de catre de Poulsen. Deci pun totul pe seama ghinionului si sper ca e ultima oara cand se intampla asa ceva . De pe urma acestei infrangeri am castigat 2 oameni : Bostina(cred ca cel mai bun stelist din meciul cu Sevilla) si Croitoru,care a facut 10-15 minute f bune.

«113141516»