Penibil, intr-adevar. N-am jucat nimic, n-am construit, fazele noastre de atac se rezumau la mingi aruncate de fundasi catre Thereau, deviate de acesta bine as spune, cu capul, dar catre nimeni. Pt ca ceilalti doi "atacanti" erau undeva la kilometri distanta.
Vad ca este aclamat Nicolita. Pentru ce? Pentru ca in sfarsit, a jucat "ceva"??? Pai oameni buni, a jucat mai bine decat o facea in general, dar tot n-a jucat pentru nivelul Stelei, tot s-a vazut ca de multe ori sare mingea din el ca din perete, si (imi pare rau ca trebuie sa o repet), s-a vazut ca nu este un fotbalist inteligent.
Si acum, sa ajung unde vroiam sa ajung. Radoi mi s-a parut (ca de altfel de la revenirea lui pe gazon dupa accidentarea din vara) un mare zero barat. Cel mai slab de pe teren. Pase gresite, depasit de adversar mai mereu, n-a prea acoperit nici o zona, la constructie nexam, nimic nimic nimic. Ce daca e capitanul, ce daca e simbolul, nu-l primeste banca de rezerve??
Apoi, Badea, rahitic rau de tot, a stat prea departe de Thereau, a reusit doar vreo 2 actiuni si alea cu noroc. Dezamagitor.
Stancu - aici e o problema mare, nu avem fundas dreapta. Nu ca nu avem dublura, nu avem NIMIC pe postul ala. Dar cine sunt eu sa judec campania de trasferuri...
Ma gandeam, la pauza... "acuma se vede cat de antrenor e Olaroiu". Mai tineti minte cum schimba Zenga fatza echipei dupa pauza??
Asemenea lui Ovidiu Ianitoaia, inclin si eu sa cred ca totusi nu a fost Hent la acea faza din care a iesit golul 1, dar conteaza asta, cand spaniolii au fost clar peste noi?
Comentariul de la Pro TV mi s-a parut de kkt, practic din primele minute "diferenta este clara intre Sevilla si Steaua, intre fotbalul lor si fotbalul nostru". Ma rog, pana la urma asa s-a dovedit a fi, dar ei au repetat asta pe tot parcursul meciului, chiar si in momente in care nu se impunea. Ma rog.
Am zis dupa ce am aflat ca jucam cu ei, 0-0 aici si 0-2 la ei. Am fost optimist. Am zis 30% sanse de calificare. Am fost optimist. Acum sansele sunt undeva sub 1%.
Concluziile mele dupa acest meci sunt clare:
- Olaroiu nu este un antrenor de Steaua.
- Radoi nu are ce cauta in primul 11 meci de meci.
- Lotul e al dracului de subtire, n-avem un fundas dreapta de calitate, n-avem un mijlocas dreapta de calitate (de Banel ma indoiesc in continuare)
Cred ca asta e inceputul declinului Stelei. Si va continua pana la noi instructiuni (a.k.a. Olaroiu => Out)