FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA Bucuresti - Sevilla CF 0 - 2 (0 - 1)

«1111213141516»
forever_STEAUA14.02.2007 15:32
Steaua - SEVILLA va fi transmis în direct pe internet, GRATIS!, de www.elmundo.es

sursa: gsp

Bogdan4Steaua14.02.2007 16:05

Exista o colaborare in acest sens intre El Mundo Deportivo si canalul spaniol La Sexta.

janker steaua14.02.2007 16:37

goooooooooooooooooool iacooob... Forza Steaua

insideyou14.02.2007 16:38

Nu acceptam tranzactii pe forum.

Moderatorii

stelist_9914.02.2007 17:18

Vom juca cu un 1-4-4-2:

Cernea

Stancu Goian Ghionea Petre Marin

Nicolita Radoi Ov. Petre Cristocea

Threau Badea

Vom castiga la 2 goluri diferenta(cred ca 2-0, va fi)

Goluri: Thereau si Nicolita( care are foarte mare nevoie de un gol, ca sa-i creasca moralul)

steagcruce2 steag2 forzateaua steaua_ro

Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!

Virgil14.02.2007 17:22

La conferinta de presa sustinuta in urma cu 10 minute, tehnicianul Sevillei a afirmat ca regreta faptul ca echipa sa si Steaua se vor intalni in aceasta faza a competitiei. "Steaua este o echipa valoroasa ce vine din Liga Campionilor, unde a realizat partide bune. Cine va trece de dubla mansa, si nu o spun pentru a ma pune bine cu cineva, va ajunge in finala. Pacat ca ne-am intalnit asa devreme, in faza "16"-imilor de finala ale Cupei UEFA", a declarat Ramos.

citat din gsp.ro

Raul198814.02.2007 18:08

cred ca le-am produs frica :lol: :D steagcruce2 steagcruce2

**Stelist**14.02.2007 18:19

I say: 3-1

Goian

v.Badea

Cristocea sau Nicolitza

Oricum avem shance!!!!Forza Steaua Ole Forza Steaua Ola Forza Steaua Ale Forza Steaua ale ala....

fular-campionii steaua_ro fularsteau2 steagsimplu steag1 steagsahmic steag2 forzateauafularsteaua2 steagcruce2 fularultras steagsimplu steag2 steag2 steag1 steag1 steagro steagro steagro

Danutss114.02.2007 18:25

Steaua 3-1 Sevilla

Goluri: V.Badea

Thereau

Cristocea

stelist_9914.02.2007 18:25

Ai dreptate raul1988. Eu cred in sansele Stelei.

Forza Steaua!!!

steag2 steag2 steagcruce2 steagcruce2

steaua_ro steaua_ro fularsteau2 fularsteau2

Seiya14.02.2007 18:51

Does anyone want to discuss about the match with me in this thread?

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=5586

I'm a Sevilla FC supporter who lived for a year in Romania. I've come back to see this match.

rebecka14.02.2007 22:10

Forza Steaua!Ii batem cu 2-1.

Motanu D15.02.2007 01:24

As vrea sa cred ca jucam de la egal la egal cu Sevillia. Dar nu e asa.

Fara Dica sansele noastre sunt minime. Sincer, nu vad cum l-am putea inlocui... Sa ne gandim putin la echipa posibila de maine:

1 portar

4 fundasi, doar Goian e periculos pe faza ofensiva.

3 mijlocasi defensivi !!!

2 aripi - 1 care fuge ca nebunul si doar unul care stie cu mingea (oricine ar fi: Bostina, Crisocea, Badea)

1 varf "de careu"

Cu doar 1 !!!!!!! singur jucator capabil sa scoata adversarul din joc noi vrem sa batem Sevillia ? Cel mult sa jucam in forta si sa trimitem mingi la batae si centrari spre Thereau (eventual Iacob)

Extrapoland celebra afirmatie a lui Dan Petrescu, Dica e jucatorul caruia ceilalti ii dau mingea cand nu stiu ce sa faca cu ea. Acuma Dica nu e. Daca jumate de echipa va fi in criza de ideei ca de obicei cui ii vor da mingea ?!

Sper sa gresesc si sa batem. La scor daca se poate. Dar nu vad bine deloc meciul asta. Ca sa nu mai zic ca jucam inexplicabil mai slab pe Templu in cupe...

PS: Sper ca ati vazut (in meciul cu Benfica) ce echipa de rahat e la 13 puncte de noi. Deci tilul nu e pierdut.

DTP-Ludacris15.02.2007 11:10

Bafta diseara la meci ... Forza Steaua ,sper sa invingem :(

nicu8815.02.2007 11:16

si daca-i batem cu 11-0 atuncem ce facem pirdem cupa ca vine Dinamo care saracutii de ei au piedut cu 1-0 :lol: :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

danielcristian15.02.2007 13:48
Extrapoland celebra afirmatie a lui Dan Petrescu, Dica e jucatorul caruia ceilalti ii dau mingea cand nu stiu ce sa faca cu ea. Acuma Dica nu e. Daca jumate de echipa va fi in criza de ideei ca de obicei cui ii vor da mingea ?

Pai eu sper sincer sa o dea in poarta... :lol:

Koala15.02.2007 14:51

Vreau sa nu pierd razboiul dintre cei care le "culeg capsiunile" :lol: si cei care ne platesc pentru ca o facem. Puteti sa-mi spuneti (EXACT h) la ce ora se da startul acestui spectacol - FC Steaua vs Sevilla FC?

Banuiesc ca o sa vedem cel mai bun meci facut de o echipa, merita sa vedem care e cea mai buna. Daca nu ma insel e FC Steaua, daca ma insel e tot FC Steaua :D

Cantec dedicat echipei Steaua, conducerii FC Steaua si nu in ultimul rand fanilor marii echipe Steaua Bucuresti

Rosu si albastru

Steaua ne numim,

Aducem spectacol lumii, poate va inveselim

Hai cantati cu noi acum,

Hai strigati, nu incetati

Hai cantati, cantati, cantati

Steaua este o putere

Si asta a dovedit,

Steaua este o campioana,

Campioana europeana

Campioana e si'n tara,

Multe titluri cucerind

Campioana legendara

Ce multi fani a dobandit

Steaua e, Steaua e, Steaua este campioana,

Steaua e, Steaua e, Steaua este campioana

Si pe cer Steaua apare

Si pe culmi la rasarit

La apus se duc doar cainii

Impreuna cu Rapid

Steaua e, Steaua e, Steaua vrem victorie

Acest cantec a fost scris de catre Stefan Paun 1781025464517 si reprezinta o creatie intelectuala proprie. Daca va ganditi sa plagiati (pentru ca tot este la moda), va rog sa pastrati textul fara sa-i aduceti modificari!

(pentru mai multe info folositi o***@***)

Koala15.02.2007 15:05

Cantec dedicat echipei Steaua, conducerii FC Steaua si nu in ultimul rand fanilor marii echipe Steaua Bucuresti

Rosu si albastru

Steaua ne numim,

Aducem spectacol lumii, poate va inveselim

Hai cantati cu noi acum,

Hai strigati, nu incetati

Hai cantati, cantati, cantati

Steaua este o putere

Si asta a dovedit,

Steaua este o campioana,

Campioana europeana

Campioana e si'n tara,

Multe titluri cucerind

Campioana legendara

Ce multi fani a dobandit

Steaua e, Steaua e, Steaua este campioana,

Steaua e, Steaua e, Steaua este campioana

Si pe cer Steaua apare

Si pe culmi la rasarit

La apus se duc doar cainii

Impreuna cu Rapid

Acest cantec a fost scris de catre Stefan Paun 1781025464517 si reprezinta o creatie intelectula proprie. Daca va ganditi sa plagiati (pentru ca tot este la moda), va rog sa pastrati textul fara sa-i aduceti modificari!(pentru mai multe info folositi o***@***)

bogd4n15.02.2007 15:48

cred k ar trebui sa joace Bostina titular.. le are cu mingea bine.. oricum cum ar juca sper sa joace bine si sa bata cu 2,3-0

forzateaua steaua_ro

forever_STEAUA15.02.2007 15:49
Preşedintele echipei FC Sevilla, Jose Maria del Nido, a afirmat că în cazul în care Steaua va trece de Sevilla, îşi doreşte ca echipa română să ajungă în finala competiţiei. "Dacă ar fi să fim eliminaţi de Steaua, mi-aş dori ca echipa română să cîştige Cupa UEFA. Este o finala anticipată, pe care trebuia să o jucăm anul trecut, dar a stricat-o Middlesbrough", a declarat preşedintele clubului spaniol.

bogd4n15.02.2007 17:29
Preşedintele echipei FC Sevilla, Jose Maria del Nido, a afirmat că în cazul în care Steaua va trece de Sevilla, îşi doreşte ca echipa română să ajungă în finala competiţiei. "Dacă ar fi să fim eliminaţi de Steaua, mi-aş dori ca echipa română să cîştige Cupa UEFA. Este o finala anticipată, pe care trebuia să o jucăm anul trecut, dar a stricat-o Middlesbrough", a declarat preşedintele clubului spaniol.

:? ce sa zica si el acum..

FinalaUEFA15.02.2007 17:30

A stricat-o Midlesbrough dar acum nu ne mai sta nimeni in cale. :lol:

Nici Sevilla

Nici Benfica

Nici Werder

Nici Espanyol, nici nimeni. :)

Hai Steaua!!

FinalaUEFA15.02.2007 17:35

Jucam 4-4-2 , banuiesc ca antrenorul Sevilliei a facut tactica pentru 4-3-3 , sper sa-i surprindem. :)

Phire15.02.2007 18:27

Asa-i...4-4-2 cu Badea si Thereau in atac. Sa speram ca Bostina o sa furnizeze mingii de calitate.

Forza Steaua! steag2

horse3715.02.2007 20:03

pacat, dar neputinta noastra e mai mult decat vizibila. fara niste transferuri adevarate nu vom putea face mai mult. sevilla are clase peste noi iar noi ne zbatem ca pestele pe uscat. asta e 2-0...pt sevilla...

«1111213141516»