Steaua - SEVILLA va fi transmis în direct pe internet, GRATIS!, de www.elmundo.es
sursa: gsp
Steaua - SEVILLA va fi transmis în direct pe internet, GRATIS!, de www.elmundo.es
Exista o colaborare in acest sens intre El Mundo Deportivo si canalul spaniol La Sexta.
goooooooooooooooooool iacooob... Forza Steaua
Nu acceptam tranzactii pe forum.
Moderatorii
Vom juca cu un 1-4-4-2:
Cernea
Stancu Goian Ghionea Petre Marin
Nicolita Radoi Ov. Petre Cristocea
Threau Badea
Vom castiga la 2 goluri diferenta(cred ca 2-0, va fi)
Goluri: Thereau si Nicolita( care are foarte mare nevoie de un gol, ca sa-i creasca moralul)
steagcruce2 steag2
steaua_ro
Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!
La conferinta de presa sustinuta in urma cu 10 minute, tehnicianul Sevillei a afirmat ca regreta faptul ca echipa sa si Steaua se vor intalni in aceasta faza a competitiei. "Steaua este o echipa valoroasa ce vine din Liga Campionilor, unde a realizat partide bune. Cine va trece de dubla mansa, si nu o spun pentru a ma pune bine cu cineva, va ajunge in finala. Pacat ca ne-am intalnit asa devreme, in faza "16"-imilor de finala ale Cupei UEFA", a declarat Ramos.
citat din gsp.ro
cred ca le-am produs frica :lol:
steagcruce2 steagcruce2
I say: 3-1
Goian
v.Badea
Cristocea sau Nicolitza
Oricum avem shance!!!!Forza Steaua Ole Forza Steaua Ola Forza Steaua Ale Forza Steaua ale ala....
steaua_ro fularsteau2 steagsimplu steag1 steagsahmic steag2 ![]()
steagcruce2
steagsimplu steag2 steag2 steag1 steag1 steagro steagro steagro
Steaua 3-1 Sevilla
Goluri: V.Badea
Thereau
Cristocea
Ai dreptate raul1988. Eu cred in sansele Stelei.
Forza Steaua!!!
steag2 steag2 steagcruce2 steagcruce2
steaua_ro steaua_ro fularsteau2 fularsteau2
Does anyone want to discuss about the match with me in this thread?
http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=5586
I'm a Sevilla FC supporter who lived for a year in Romania. I've come back to see this match.
Forza Steaua!Ii batem cu 2-1.
As vrea sa cred ca jucam de la egal la egal cu Sevillia. Dar nu e asa.
Fara Dica sansele noastre sunt minime. Sincer, nu vad cum l-am putea inlocui... Sa ne gandim putin la echipa posibila de maine:
1 portar
4 fundasi, doar Goian e periculos pe faza ofensiva.
3 mijlocasi defensivi !!!
2 aripi - 1 care fuge ca nebunul si doar unul care stie cu mingea (oricine ar fi: Bostina, Crisocea, Badea)
1 varf "de careu"
Cu doar 1 !!!!!!! singur jucator capabil sa scoata adversarul din joc noi vrem sa batem Sevillia ? Cel mult sa jucam in forta si sa trimitem mingi la batae si centrari spre Thereau (eventual Iacob)
Extrapoland celebra afirmatie a lui Dan Petrescu, Dica e jucatorul caruia ceilalti ii dau mingea cand nu stiu ce sa faca cu ea. Acuma Dica nu e. Daca jumate de echipa va fi in criza de ideei ca de obicei cui ii vor da mingea ?!
Sper sa gresesc si sa batem. La scor daca se poate. Dar nu vad bine deloc meciul asta. Ca sa nu mai zic ca jucam inexplicabil mai slab pe Templu in cupe...
PS: Sper ca ati vazut (in meciul cu Benfica) ce echipa de rahat e la 13 puncte de noi. Deci tilul nu e pierdut.
Bafta diseara la meci ... Forza Steaua ,sper sa invingem ![]()
si daca-i batem cu 11-0 atuncem ce facem pirdem cupa ca vine Dinamo care saracutii de ei au piedut cu 1-0 :lol: ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Extrapoland celebra afirmatie a lui Dan Petrescu, Dica e jucatorul caruia ceilalti ii dau mingea cand nu stiu ce sa faca cu ea. Acuma Dica nu e. Daca jumate de echipa va fi in criza de ideei ca de obicei cui ii vor da mingea ?
Pai eu sper sincer sa o dea in poarta... :lol:
Vreau sa nu pierd razboiul dintre cei care le "culeg capsiunile" :lol: si cei care ne platesc pentru ca o facem. Puteti sa-mi spuneti (EXACT h) la ce ora se da startul acestui spectacol - FC Steaua vs Sevilla FC?
Banuiesc ca o sa vedem cel mai bun meci facut de o echipa, merita sa vedem care e cea mai buna. Daca nu ma insel e FC Steaua, daca ma insel e tot FC Steaua ![]()
Cantec dedicat echipei Steaua, conducerii FC Steaua si nu in ultimul rand fanilor marii echipe Steaua Bucuresti
Rosu si albastru
Steaua ne numim,
Aducem spectacol lumii, poate va inveselim
Hai cantati cu noi acum,
Hai strigati, nu incetati
Hai cantati, cantati, cantati
Steaua este o putere
Si asta a dovedit,
Steaua este o campioana,
Campioana europeana
Campioana e si'n tara,
Multe titluri cucerind
Campioana legendara
Ce multi fani a dobandit
Steaua e, Steaua e, Steaua este campioana,
Steaua e, Steaua e, Steaua este campioana
Si pe cer Steaua apare
Si pe culmi la rasarit
La apus se duc doar cainii
Impreuna cu Rapid
Steaua e, Steaua e, Steaua vrem victorie
Acest cantec a fost scris de catre Stefan Paun 1781025464517 si reprezinta o creatie intelectuala proprie. Daca va ganditi sa plagiati (pentru ca tot este la moda), va rog sa pastrati textul fara sa-i aduceti modificari!
(pentru mai multe info folositi o***@***)
Cantec dedicat echipei Steaua, conducerii FC Steaua si nu in ultimul rand fanilor marii echipe Steaua Bucuresti
Rosu si albastru
Steaua ne numim,
Aducem spectacol lumii, poate va inveselim
Hai cantati cu noi acum,
Hai strigati, nu incetati
Hai cantati, cantati, cantati
Steaua este o putere
Si asta a dovedit,
Steaua este o campioana,
Campioana europeana
Campioana e si'n tara,
Multe titluri cucerind
Campioana legendara
Ce multi fani a dobandit
Steaua e, Steaua e, Steaua este campioana,
Steaua e, Steaua e, Steaua este campioana
Si pe cer Steaua apare
Si pe culmi la rasarit
La apus se duc doar cainii
Impreuna cu Rapid
Acest cantec a fost scris de catre Stefan Paun 1781025464517 si reprezinta o creatie intelectula proprie. Daca va ganditi sa plagiati (pentru ca tot este la moda), va rog sa pastrati textul fara sa-i aduceti modificari!(pentru mai multe info folositi o***@***)
cred k ar trebui sa joace Bostina titular.. le are cu mingea bine.. oricum cum ar juca sper sa joace bine si sa bata cu 2,3-0
steaua_ro
Preşedintele echipei FC Sevilla, Jose Maria del Nido, a afirmat că în cazul în care Steaua va trece de Sevilla, îşi doreşte ca echipa română să ajungă în finala competiţiei. "Dacă ar fi să fim eliminaţi de Steaua, mi-aş dori ca echipa română să cîştige Cupa UEFA. Este o finala anticipată, pe care trebuia să o jucăm anul trecut, dar a stricat-o Middlesbrough", a declarat preşedintele clubului spaniol.
Preşedintele echipei FC Sevilla, Jose Maria del Nido, a afirmat că în cazul în care Steaua va trece de Sevilla, îşi doreşte ca echipa română să ajungă în finala competiţiei. "Dacă ar fi să fim eliminaţi de Steaua, mi-aş dori ca echipa română să cîştige Cupa UEFA. Este o finala anticipată, pe care trebuia să o jucăm anul trecut, dar a stricat-o Middlesbrough", a declarat preşedintele clubului spaniol.
:? ce sa zica si el acum..
A stricat-o Midlesbrough dar acum nu ne mai sta nimeni in cale. :lol:
Nici Sevilla
Nici Benfica
Nici Werder
Nici Espanyol, nici nimeni. ![]()
Hai Steaua!!
Jucam 4-4-2 , banuiesc ca antrenorul Sevilliei a facut tactica pentru 4-3-3 , sper sa-i surprindem. ![]()
Asa-i...4-4-2 cu Badea si Thereau in atac. Sa speram ca Bostina o sa furnizeze mingii de calitate.
Forza Steaua! steag2
pacat, dar neputinta noastra e mai mult decat vizibila. fara niste transferuri adevarate nu vom putea face mai mult. sevilla are clase peste noi iar noi ne zbatem ca pestele pe uscat. asta e 2-0...pt sevilla...