asta ar fi calumea findca eu caut de doua zile unde pot sa vad meciul pe internet
asta ar fi calumea findca eu caut de doua zile unde pot sa vad meciul pe internet
toti stelisti sa fie prezenti joi la ora 20:30 sa vada spaniolii atmosfera incendiara ....sa se intoarca dinou cu coada intre picoare cum au facuto in ultimu timp in spania..
Iubim Steaua, si-o vom urma
Oriunde-n lume va juca
Suntem aici pentru culori
Si pentru ale noastre valori
STELIST PE VIATA!!!!!
Castigam cu 3-0 ii facem varza pe spaniolicu am batut si pe Valencia si pe Betis asa o sa ii batem si pe astia, ce bine m-am simtit cand la meciu cu Betis ii vedeam pe spanioli cu plangeau...
De unde fac si eu rost de smiley cu Steaua????
perfect
Ramane de vazut daca feed-ul va functiona doar pentru cei din Spania sau la nivel global.
Ramane de vazut daca feed-ul va functiona doar pentru cei din Spania sau la nivel global.
Pai daca vor face figuri aplicam chestia cu proxy ![]()
cum faci sa fluture smileyurile alea stagul ca e marfa ce tre sa pui un link sau ceNu stiu voi cum traiti zilele astea care mai sunt pana la meci dar eu am niste emotii de neinchipuit. am avut emotii la toate meciurile Stelei dar parca nu am mai avut ca pana acum. nu mai pot sa fac nimic ma gandesc numai la meciul cu sevilla. ultima data cand am stat la peluza II afost la meciul cu halmstad si sper din tot sufletul sa se repete rezultatul din meciul ala si joi. FORZA Steaua steag2 steag2 steag2 steag2
Echipa probabila pentru meciul de mâine :
Cernea - Stancu, Goian, Ghionea, Petre Marin - Rãdoi, Ovidiu Petre, Paraschiv - Nicolitã, Thereau, Bostinã
Conform previziunilor celor de la Gazeta Sporturilor
Mi se pare o echipa foarte puternica,cu sanse foarte mari de a câstiga în fata Sevillei.
Andrey a jucat asearã, la penultimul antrenament, la fel ca si Cernea, în meciul-scoalã solicitat de Oli, si a avut cîteva interventii foarte reusite. Chiar dacã el este apt de joc, totusi nu va fi titularizat joi searã din douã motive: primul cã Olãroiu a fost cel care a spus la reluarea pregãtirilor cã "Cernea este titularul Stelei la startul sezonului" si al doilea pentru cã încã nu a jucat în nici un meci oficial în poarta ros-albastrilor.
Andrey va fi rezerva lui Cernea în meciul de mâine.
GSP
pai cam aja ar fi normal , mai ales ca Andrey revine dupa accidentare si n-a putut disputa nici macar unul dintre cele 2 stagii de pregatire.
Nu se accepta tranzactii cu bilete la meciurile de fotbal,pe forum.
Moderatorii
Nu se accepta tranzactii pe forum.
Moderatorii
Hi People! I speak better German than English, but I will try to explain you some things:
-1st. Sevilla FC is nowadays the best team in Spain. Ok,ok, Barcelona rules ahead, but they are currently in a deep Crisis.
-2nd. For what I know, Kanouté will rest this Game. But Kerzhakov is really hungry for goals. That´s our hope.
-3rd. I think the winner of this game (Ste-Sev) will be the next UEFA CUP´s Champion. And that´s the thought of our Sport Manager. What do you think about?
See you next Thursday!
Hi People! I speak better German than English, but I will try to explain you some things:
-1st. Sevilla FC is nowadays the best team in Spain. Ok,ok, Barcelona rules ahead, but they are currently in a deep Crisis.
-2nd. For what I know, Kanouté will rest this Game. But Kerzhakov is really hungry for goals. That´s our hope.
-3rd. I think the winner of this game (Ste-Sev) will be the next UEFA CUP´s Champion. And that´s the thought of our Sport Manager. What do you think about?
See you next Thursday!
Amigo, if Barca is in a deep crisis, I don't know which team in Europe is in shape!!!
Anyway, Screw Barca!
I'm looking forward to the game, wish you to smash Betis in Copa del Rey!
Steaua - Sevilla live gratis aici:
http://www.lasexta.com/futboldirecto/skin.html
pot sa vada numai romani din spania meciul asta sau si romani din alta tara
si cam cat de sigur ii varianta asta ?
ca vreau sa vad meciul neaparat
Vom invinge!! Forza Steaua!!!!
Batem cu 2-0, sunt sigur de asta steag2 steag2
Goluri:
Thereau si Nicolita
steagcruce2 steagcruce2
steaua_ro ![]()
Eu dau un pronostic de 2-1, goluri Thereau si Iacob (eu cred ca va juca si el repriza 2).
La ataaac! :twisted:
Cred ca va juca Badea pe stanga, deshi e posibil ca Oli sa-l pastreze pentru contra-atac.
Momentan Badea, Bostina si Cristocea se bat pentru un loc de titular, pentru ca mi-e greu sa cred ca Oli va risca sa joace cu Vasilica in linia mediana, alaturi de Radoi si Ov Petre/Paraschiv.
sper din toata inima ca Steaua sa castige maine, si sa isi asigure calificarea mai departe! ar fi super frumos!
asa este ![]()
Steaua 3 - 0 Sevilla, Badea x 3. Asta a visat prietena mea azi-noapte si de obicei le cam nimereste... (Cu mici variatiuni in privinta marcatorilor) ![]()
Am emotii...dar sper sa batem cu 2-0! Steaua NO.1!!! steag2
Am emotii...dar sper sa batem cu 2-0! Steaua NO.1!!! steag2
Nici o emotie. Mergi pe mana lui 3 - 0. Daca a visat femeia... ![]()
Duminica l-am vazut pe Cyril in Carrefour cu 3 scaune in cos deci 3-0!!!!HEHEHEH
Daca se va merge pe 4-3-3 cred ca avem doua certitudini in atac: Badea varf retras si Thereau unul dintre oamenii din avanposturi.
Oli marturiseste ca are creionata echipa, cu doua exceptii. Una dintre ele ar fi in opinia mea alegerea Saban/Stancu(personal i-as da credit israelianului), iar cea de-a doua Bostina/Ov. Petre la mijloc(pentru ca Nicolita ar urma sa fie cel de-al treilea varf).
Asa vad eu echipa:
---------------- Cernea -----------------
-- Saban - Ghionea - Goian - P. Marin ---
----- Ov. Petre - Radoi - Paraschiv -----
--------------- Badea -------------------
--------- Nicolita - Thereau ------------
Ulterior ar putea risca cu introducerea lui Bostina si Cristocea/Croitoru la mijloc.