daca din intimplare locuieste cineva in münchen si stie vreun bar sau restaurant romanesc care prinde Pro TV international sa ma informeze si pe mine.
pina atunci...FOPRZAA Steaua !!! PE EI; PE MAMA LOR...
daca din intimplare locuieste cineva in münchen si stie vreun bar sau restaurant romanesc care prinde Pro TV international sa ma informeze si pe mine.
pina atunci...FOPRZAA Steaua !!! PE EI; PE MAMA LOR...
Suporterii Sevillei vor sa alineze joi o echipa de rezerve ca sa fie in forma pt meciul de duminica nuch cu cine joaca dar au zis ca e important ![]()
Si propun asa ceva:
COBEÑO
HINKEL A.OCIO DRAGO/FAZIO PUERTA
ALFARO MARTI MARESCA DUDA
CHEVANTON KERZHAKOV
Nu stiu voi cum traiti zilele astea care mai sunt pana la meci dar eu am niste emotii de neinchipuit. am avut emotii la toate meciurile Stelei dar parca nu am mai avut ca pana acum. nu mai pot sa fac nimic ma gandesc numai la meciul cu sevilla. ultima data cand am stat la peluza II afost la meciul cu halmstad si sper din tot sufletul sa se repete rezultatul din meciul ala si joi. Forza Steaua steag2 steag2 steag2 steag2
Am vazut ca scriu idiotii de la prosport ca cica am avea ceva jucatori in pericol de suspendare. Din cate stiu eu cartonasele luate in grupe nu mai conteaza in acest moment. Ma insel eu sau amatorii aia?
....baieti faceti-ne o mare bucurie!!!!
forza Steaua ii vom bate si in tur si in retur nu vom pierde in fata seviliei steag2 steag2 ![]()
![]()
Bravo tati ! Esti de-al nostru. :wink:
ii bateeem .. c poate s insemne sevilla pentru Steaua?? pey numai Thereau le da 2! stati linistiti ca anul asta e anul cupei UEFA .. e sg cupa europeana care ne lipseste si la anul mergem la monaco s vedem meciu Steaua - Barca!
forza Steaua ii vom bate si in tur si in retur nu vom pierde in fata seviliei steag2 steag2![]()
![]()
Ca bine zici! Sa vina mai repede ziua de joi!!!
Hai Steaua!!!!!!!!!!
Va fi destul de greu dar sper sa reusim un rezultat mare. Sevilla nu e de neinvis si daca vom fi inteligenti vom castiga, si chiar ne vom asigura calificarea.
Daca ar fi dupa mine, as incepe in urmatoarea formula:
Cernea / Stancu, Goian, Ghionea, P.Marin / Radoi, Ov.Petre, Croitoru / Badea, Thereau, Cristocea
Emotii peste emotii!
Eu sper sa faca un meci mare,ca dracu' Sevilla nu e asa negru cum pare! ![]()
ii batem siguur la noi acasa !!! nu vad de ce ne temem de Sevilla,ca acum nu mai sunt in forma!Oricum stadionul o sa fie full!! o sa sustinem pe Steaua pe toata durata meciului!!!Si in caz de un scor negativ nu trebuie sa-i fluieram sau alte chestii,sa-i criticam,trebuie aplaudatzi si incurajatzi !!! FOOORZAAAAAAA STEAAAUAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!
Salut
Cine este interesat de un schimb de bilet? Am bilet la tribuna I si vreau sa-l dau pe unul la oricare din peluze sau tribuna II si diferenta! Astept un raspuns la id de messen c***@*** !CARE SUNTETI DIN Iasi SI MERGETI LA MECI?
vad mult optimism pe aici...totusi tre sa recunoastem ca toti asteptam sa se termine si returul sa scapam de incordare..
Forzza Steaua
steaua_ro
Suporterii Sevillei vor sa alineze joi o echipa de rezerve ca sa fie in forma pentru meciul de duminica nuch cu cine joaca dar au zis ca e important
Si propun asa ceva:
COBEÑO
HINKEL A.OCIO DRAGO/FAZIO PUERTA
ALFARO MARTI MARESCA DUDA
CHEVANTON KERZHAKOV
Daca ar juca asa le-am da de al 2-0 in sus. Dar baga sigur tot ce au mai bun in gradina. ![]()
Se anunta 9 grade celsius la ora meciului. Si in jur de 30 de grade dupa meci! O sa ne bucuram, milioane de oameni, asa cum am facut-o de atatea ori... Nu mai e vorba de optimism, in sensul obisnuit al cuvantului. E vorba de constiinta faptului ca apartii unei multimi de oameni care si-au inecat amarul in ultimii 17 ani de zile doar cu enormele bucurii aduse de Steaua...
Poate suna prea "optimist" si "alegoric" dar cu siguranta cei care s-au regasit in multime la asemenea victorii, chiar daca au fost in Bucuresti, constanta sau... valenii de munte...inteleg bucuria adusa de echipa noastra mai presus de Scooter - maria in boxe si un steag fluturat pe geamul masinii.
Ar trebui incheiat cu un 'Forza Steaua" dar o sa incerc altceva: Joi seara, oriunde ati fi la ora 10 jumate, 11, bucurati-va. bucurati-va de faptul ca sunteti Stelisti!
Ivica Dragutinovic, fundasul sarb al lui FC Sevilla, adversara de joi a Stelei in 16-imile de finala ale Cupei UEFA, nu va face deplasarea in Ghencea datorita unei mici rupturi musculare la aductorii piciorului drept. Oficialii clubului andaluz spera in recuperarea lui Dragutinovic pana la meciul de sambata din Primera Division impotriva lui Atletico Madrid.
Dragutinovic a fost in acest sezon unul dintre componentii de baza ai defensivei lui Juande Ramos, fiind utilizat in 14 din cele 22 de meciuri ale Sevillei in Primera Division.
Pe de alta parte, "capitanul" Javi Navarro si mijlocasul Marti vor fi recuperati in timp util pentru confruntarea cu Steaua. Cei doi s-au aflat in ultimele zile in atentia staff-ului medical al lui FC Sevilla, datorita unor lovituri suferite in partidele anterioare.
sursa: prosport
Cam asta cred eu ca va fi diferenta.....parerea mea e ca Steaua va dovedi inca odata ca de atatea ori ca este o echipa de temut in europa...numai prostii nu stiu asta....sau frustratii....mda de la caz la caz....Eu zic ca o sa vedem o STEA care va straluci din nou si ne va oferi inca un moment glorios din istoria Stelei care va fi de povestit nepotilor...nu dau pronosticuri....dar sper din tot sufletul sa ne calificam...Forza Steaua...si stelisti sa-i facem sa regrete pe spanioli ca vin in templu....sa le aratam FURIA ROS-ALBASTRA....MEREU SUPERIORI!!!...MANDRU CA SUNT STELIST!
ii bateeem .. c poate s insemne sevilla pentru. Steaua?? pey numai Thereau le da 2! stati linistiti ca anul asta e anul cupei UEFA .. e sg cupa europeana care ne lipseste si la anul mergem la monaco s vedem meciu Steaua - Barca!
sa dea Domnul...nu am emotii dar mai este pana la Monaca...intai sa ne intalnim cu javrele prin semifinale (adik nu semifinale cai prea mult pt ei si le apare si in palmares) ... ii bine si sferturi,si sa le o tragem asa cu vreo 2 boabe...abia astept
"Trup si suflet pentru culori"
tu ii vezi pe dinamuvisti trecand si de benfica? ai totusi ganduri mari..yo nu prea le dau sanse sa treaca nici de ei....sper ca eu sa am dreptate ![]()
Stelisti de pretutindeni pregatiti-va pt o noua zi de sarbatoare ce ne-o va oferi echipa noastra Steaua pe 15 februarie.
Forza Steaua!
Lupta pentru noi!
Antrenorul FC Sevilla, Juande Ramos, a stabilit lotul de jucatori care va face deplasarea la Bucuresti pentru meciul cu Steaua, care va avea loc joi, de la ora 20.30, informeaza site-ul clubului spaniol.
La Bucuresti nu vor face deplasarea fundasii Javi Navarro, Ivica Dragutinovici, mijlocasii Renato, Jesus Navas si Fernando Sales.
Lotul cuprinde urmatorii 19 jucatori: Andres Palop, David Cobeno - portari, Andreas Hinkel, Daniel Alves, Aitor Ocio, Federico Fazio, Julien Escude, David Escudero - fundasi, Antonio Puerta, Correia Adriano, Sergio Paolo Duda, Enzo Maresca, Jose Marti, Christian Poulsen, Alejandro Alfaro - mijlocasi, Luis Fabiano, Frederic Kanoute, Ernesto Chevanton, Alexander Kerjakov - atacanti.
sursa: spt
Joi seara ora 0:00 P-ta Universitatii din nou plina!!!!
2 absente importante si in aparare si la mijloc. In atac au venit cu ce au mai bun, desi Kanoute e incert. Trebuie sa speculam faptul ca nu vor juca cei doi fundasi centrali titulari.
Au crescut sansele...
Astept meciul cu nerabdare si sper, adica imi doresc sa castigam si cred ca asa va fi.
Suntem buni si o sa demonstram asta.
Forzza Steaua!
Se pare ca meciul va fi transmis in direct gratis de televiziunea spaniola La Sexta. Partea buna este ca transmisia va avea loc tot free si pe Internet, deci romanii de peste hotare vor putea urmari respectiva partida. Revin cu detalii.