FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA Bucuresti - Sevilla CF 0 - 2 (0 - 1)

«18910111216»
bogd4n08.02.2007 20:36

batem la 2 goluri diferenta probabil 2-0 :D steag1

SteauaToronto09.02.2007 00:46

Are cineva idee daca meciul se transmite in Nord America pe ESPND sau ceva?

Va rog alte programe pe satelitele Echo 6.8 si Echo 7!

rosualbastru09.02.2007 00:48

Corida in Ghencea!

Cupa UEFA: Steaua-Sevilla, Pro TV International, joi 15 februarie, ora 20:30

Steaua - Sevilla, meciul din saisprezecimile Cupei UEFA asteptat cu sufletul la gura de milioane de romani, va fi transmis joi 15 februarie, de la ora 20:30, de Pro TV International. Dupa ce au adunat 5 puncte in prima participare a unei echipe romanesti in grupele UEFA Champions League dupa o pauza de 10 ani, elevii lui Olaroiu vor incerca sa continue aventura europeana in Cupa UEFA. Prima adversara este insa chiar FC Sevilla, detinatoarea Cupei UEFA si Supercupei Europei si una dintre candidatele la titlu in Spania. Cum se va descurca Steaua fara golgeterul ei, Nicolae Dica, in fata sperietoarei marilor cluburi din Europa? Vor reusi Goian si Ghionea sa opreasca pofta de gol a lui Frederic Kanoute, principalul favorit in cursa pentru Gheata de Aur? Va fi iar atmosfera din Ghencea la fel de incendiara ca in meciurile cu Real Madrid si Barcelona? Iata niste intrebari la care vom primi raspunsuri pe 15 februarie, la ora 20:30, in direct la Pro TV International.

SteauaToronto09.02.2007 02:05

Ma incanta daca as avea Pro TV international, din pacate satelitul meu de romani e mort, si singurul program la care sper este un ESPND sau Fox Soccer Channel, Doamne Ajuta!

rosualbastru09.02.2007 03:21

SteauaToronto, 20 de dolari pe luna, mult cei drept, dar pentru o surpriza ca asta, s-a meritat!

poate gasesti pe cineva pe aproape si va adunati mai multi la un loc. la noi in Los Angeles este un restaurant romanesc, Dunarea, patron rapidist-da-l incolo-, dar ne ducem cate 100 de stelisti sa vedem meciurile Stelei!

Doamne-ajuta!

SteauaToronto09.02.2007 03:49

Nu e vorba de bani, e vorba ca satelitul e mort mort si nu am gasit de unde sa ma abonez totusi cred ca o sa merg la un roman in Quebec ca el are!

dyaSTEAUA09.02.2007 07:03
fular-campionii suntem cei mai tarii ii batem trebuie sa-i batem .HAIDE Steaua OLE OLE OLE HAI CU Steaua HAI CU Steaua OLE OLE OLE
ktalyn09.02.2007 08:35

Sper sa batem la 2-3 goluri...Sunt curios cum va functiona noul atac Thereau-Iacob

steaua_ro !

axl2309.02.2007 08:55

pentru suporterii din afara, cu probleme de satelit, incercati pe wwitv.com

uneori merge. e nevoie de ultima versiune de winamp. dar din pacate n-are Pro TV.

FinalaUEFA10.02.2007 00:23

Sevilla are derby cu Betis azi. Vor da cu siguranta 110% si poate mai obosesc pana joi. ; )) Oricum, avem sansa sa vedem o Sevilie motivata, la potential maxim.

camitza10.02.2007 14:19

oare ce va fi dupa meci? nu vreau sa fiu pesimista, dar nu prea cred ca avem sansa. La ce transferuri am facut... Daca e cinava mai optimist, sa ma contrazica. Mai stie cineva ceva de Dica?

c.ronaldo1710.02.2007 14:57

Da, am auzit ca bea numai suc de visine la Bologna.

andreea_s10.02.2007 16:35

Abia astept ziua de joi. Nu mai am rabdare, cu atat mai mult cu cat o sa fiu pe stadion. Sper ca de acolo sa nu ma indrept spre casa, ci spre Universitate. Din cate am citit, destul de multi sunt rezervati in privinta sanselor Stelei, insa eu una nu sunt chiar atat de pesimista. Cred cu tot sufletul in sansa noastra, plus ca dc vom castiga, cu siguranta vom inchide gura multora. Asa ca, HAI Steaua!!!!!!

steag2 steag2 steag2

Danutss110.02.2007 20:16

Si eu astept JOI fiindca am bilete la meci :)..........eu zic ca o sa ii batem 3-1!!!parerea mea

FinalaUEFA10.02.2007 23:15

Betis- Sevilla 0-0 ca in cupa. Nu stiu de ce va speriati de parca am juca cu Chelsea.

Eu cred ca acuma la Sevilla e lipsa de interes, toti se gandesc la viitoare transferuri si se uita la cate laude primesc in presa. (sau mai ales de pe forumul asta :) )

danielcristian10.02.2007 23:35

Betis-Sevilla 0-0,Betis a ratat un 11metri in min 10,iar pe total a fost cu ceva peste Sevilla,in sensul ca or avut faze mai clare de gol.Sunt convins 100% ca ii eliminam pe spanioli 2-0 la Bucuresti si 1-1 la ei.

predatorpulse710.02.2007 23:42

Daca se intra pe teren ca in meciurile de CL,si includ aici si meciul cu Kiev nu numai ca o sa luam bataie dar o sa o luam la scor.Daca intram tare in ei,dam un gol si apoi suntem atenti ii batem fara probleme.Totusi eu ma intreb cum o sa joace Oli cu 3 atacanti si in acelasi timp sa blocheze benzile,ca daca ajung jucatorii lor rapizi in duel direct cu fundasii nostri centrali e vai si amar. Eu as juca 4-4-2 daca as fi in locul lui Oli,dar acest sistem sa fie alaturat unei tactici agresive ca daca le lasam mingea am pus-o.

De cand am cazut cu sevilla m-am uitat f atent la meciurile lor si au o dinamica de joc extraordinara,dar acum ca le stie lumea tactica au cam inceput sa fie blocati.Sevilla a batut si pe Barca si pe Real pentru ca a fost luata la pret de matineu si au avut spatii in care jucatori ca Daniel Alves au zburdat.

FORZA Steaua!!!!

Ne vedem joi la meci.

ss lucki11.02.2007 16:15
Nu e vorba de bani, e vorba ca satelitul e mort mort si nu am gasit de unde sa ma abonez totusi cred ca o sa merg la un roman in Quebec ca el are!

Nici ESPN, nici Fox soccer channel, nici GolTV nu transmit Cupa UEFA, din pacate... In Quebec din cate stiu de la romanii cu cartele pirat, se prinde doar TVR international, celelalte nu se mai prind din vara trecuta. Am sunat la baruri de sport si nu prind nici ei Pro TV. De pe UEFA.com poti cumpara meciuri din UEFA doar incepand cu sferturile de finala... Cu alte cuvinte, We're fucked (On est foutu)

Nu stiu, poate reusesc sa-l vad pe net de pe la chinezi, cumva...

Daca stii tu vreun roman in montreal care e abonat, te-ai scos. Poate ne si vedem la o bere, ceva...

danielcristian11.02.2007 17:05
Eu daca as fii Oli as juca 4-3-3 atacanti V.Badea ; Thereau ; Iacob..............pe flancuri Cristocea si B.Nicloita deoarece in meciul cu selectionata Moldovei B.Nicolita a dat o centrare de gol(Mutu)

:lol: golul lui Mazilu :D

mircea_zion11.02.2007 17:11

11 februarie 2007 , ora 22:59 uitati-va pe realitatea TV .. ce titlu "Tradare la TVR , Derbyurile la Kanal D" cred ca nu o sa se dea nici un meci pe TV :evil:

Danutss111.02.2007 17:37

Eu daca as fii Oli as juca 4-3-3 atacanti V.Badea ; Thereau ; Iacob..............pe flancuri Cristocea si B.Nicloita deoarece in meciul cu selectionata Moldovei B.Nicolita a dat o centrare de gol(Mutu)

FinalaUEFA12.02.2007 10:05

Cu doar 1 mijlocas central e greu, pierdem si in atac si in aparare. Hai sa jucam fara extreme.

c.ronaldo1712.02.2007 12:13

@finalaUEFA

Jucam ceva genul Chelsea Londra, fara extreme;)

ktalyn12.02.2007 14:24

Cel mai bun sistem tot 4-4-2 ramane ...cu sistemul asta am reusit performantele din sezonul trecut.. sa nu uitam ca asa joaca si Barcelona !

florinmihai_7312.02.2007 14:27

stie careva daca a venit tabela noua?

«18910111216»