FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA Bucuresti - Sevilla CF 0 - 2 (0 - 1)

«11213141516»
FinalaUEFA15.02.2007 20:08

Spune-i mersi lui MM Stoica! [...] :lol:

Lasa ca mai sunt meciuri! Derbiuri de kkt cu mite la arbitrii si injuraturi Steaua- Dinamo Steaua- Rapid Steaua - Poli etc !

ManDaR|nU15.02.2007 20:33

desi sunt stelist de mic copil .. cred ca in seara asta Steaua a jucat jenant avand in vedere declaratiile si parerile care au fost expuse ("batem la 2-3 goluri" ; "vrem sa rezolvam calificarea de acasa " s.a.m.d) Nu suntem o echipa de calibru european .. Traditie avem .. bani avem .. insa nu inteleg impotenta conducatorilor de a aduce nishte jucatori buni si de perspectiva (care macar sa`i suplineasca pe cei accidentati) Mereu trebuie sa pierdem sau sa dam de esec pentru a face niste schimbari . Steaua nu e deocamdata echipa care sa se impuna in competitiile europene ..si nici nu va fi pana nu vor aparea ceva schimbari in privinta lotului. Incep sa cred ca semifinala de anul trecut a fost doar un "foc de paie" sau un accident. Sigur .. scuze mereu sunt .. insa noi suporteri ramanem mereu cu dorinta de a fi vazut mai mult .

Gabby_the_gunner15.02.2007 20:44

Olaroiu 'a dat peste cap echipa' cu noul lui sistem si proasta organizare,in tot meciul Steaua a jucat numai cu mingi pe sus->fundasi-atacanti.Nu mai e capabil sa antreneze Steaua.

strezahuzum15.02.2007 20:45

S-a terminat. Chinul vreau sa zic, fiindca pentru mine meciul asta a fost un chin. Din minutul 1 pana in 90.

Hai aparatorii lui Zerolaroiu. Hai sa va vad. Unde dracu ne-a dus tactica marelui Oli ? La un 1-0 pt Heerenven, 2-0 pentru Sevilla, 3-0 pt Lyon, 4-1 pentru Madrid. Nu e de ajuns ? Cat sa-l mai suportam pe marele antrenor ?

Azi cica am jucat ofensiv. Cu 3 varfuri. Pe dracu 3 varfuri, ca Thereau tot singur era mereu, fiindca Badea si Nicolita erau mai mereu undeva la 40 de metri de poarta (a noastra). Si tot degeaba.

Multumesc in mod deosebit pentru inspiratia aratata de domnul Zerolaroiu prin introducerea copilului de suflet, Ov. Petre. Vreo 30 de minute si-a aranjat bentita, a dat vreo cateva mingi direct in aut ... restul timpului nu stiu ce-o fi facut. In retur, va rog eu frumos sa jucam si cu Gigel. Ca sa ne facem de ras complet.

In rest ce sa mai zici ? Ca nu avem fundas dreapta si nici mijlocas ? Ca a trecut Adriano ala cat a stat pe teren pe langa Stancu ca pe langa mamaliga ?

Bravo Bostina, Marin si Thereau, in aceasta ordine. Ca mai mereu, au fost singurii care au incercat sa mai faca ceva.

Multumiri deosebite si MMincinosului, care a avut 2 luni la dispozitie sa aduca macar 2-3 jucatori DE VALOARE NU DE UMPLUTURA pentru a acoperi gaurile evidente din echipa. Ce-a facut ? S-a bronzat pe plaja.

ManDaR|nU15.02.2007 20:51

aud aceleasi scuze stereotipice pe la TV .. am pierdut pentru ca "am intalnit sevila care e o echipa foarte buna" sunt dezamagit .. de ce niciunul de la Steaua "NOI am jucat foarte prost" ?!

mai departe "am luat un gol si ne`a cazut moralul" pai fratilor jucati in divizia B daca va demoralizati la fiecare gol primit si nu daca sunteti in stare sa va montati psihic pentru un meci !!

sevilla nici nu a jucat ca o echipa foarte buna .. doar si`a creat ocazii si a avut fantezie cum ar fi avut si o echipa de mijlocul clasamentului din germania .. careia i se ofera posibilitatea de a sari pe/peste adversar !

claudiu alexandru15.02.2007 20:54

Cred ca daca vom juca la fel ca in meciul cu Betis de anul trecut putem bate dar e mai greu fara Dica,dar Croitoru a dovedit ca este un jucator bun si cred ca va juca in reur

Phire15.02.2007 20:54

Am vazut si eu ce-a vazut toata lumea. Lipsa lui Dica + o campanie de transferuri neserioasa = ce s-a vazut azi.

E clar ca-i ditamai gaura pe partea dreapta. Bine, clar pentru toata lumea, doar pentru conducere nu. Macar sa i se mai dea o sansa lui Saban. Dar ma indoiesc...

Singura consolare din meciul asta ramane evolutia Bostina. Si, vorba comentatorului, tupeul lui Croitoru.

Poate da Domnul ca asta sa fie un semnal de alarma pentru conducere. Dar ma indoiesc...

Tzunny15.02.2007 20:59

PACAT ! Am jucat total aiurea, fara posesie si viteza a jocului nu faci nimic azi pentru a-ti indeplini dorinta. Speram ca pana la retur invatam din greseli, dar de 2-3 ani tot invatam - degeaba. Mult succes, minte si concentrare maxima. P.S.: rog sa se realizeze ceva cu transmisia din retur, ca asa ceva e total aiurea sa nu vedem un meci al echipei. Hai Steaua !!! :idea:

Gabby_the_gunner15.02.2007 21:01

Pacat de Cernea ca si-a prelungit contractul,nu merita nici el la Steaua.Inca nu avem un portar de valoare...sa il vedem pe Andrey.

mountytoma15.02.2007 21:10

Oli, greseala mare de azi nu a fost alcatuirea 11-lui de inceput. din zeci de variante, orice alegeai, tot ieseau comentarii.

pe mine nu ma doare atat de mult ca Stancu e parca pe alta planeta, ca Radoi nu mai trage echipa dupa el, cat ma doare faptul ca cei 11 nu mai sunt o echipa! unde e familia din teren? de ce Badea nu i-a pasat lui Thereau ci a sutat, de ce a sutat Thereau desi Radoi era foarte bine plasat, samd? de ce Ghionea si Goian au ramas singuri contra trei spanioli la greseala lui Cristocea?

sper din toata inima sa nu incepeti sa ii puneti la zid pe Cernea si pe Cristocea! ei acum au nevoie de incurajare, caci asa cum azi au gresit, maine ne vor face fericiti! sa nu repetati greseala cu Carlos si Saban! orice fotbalist greseste (cred ca doar Belodedici nu gresea, dar ca el nu se nasc multi intr-un mileniu!), asta nu inseamna ca ei trebuie pusi la zid!

Oli, eu imi vreau echipa inapoi! vreau sa vad ca trag toti la o singura caruta, nu fiecare la a lui!

zamfu15.02.2007 21:15

Gigi apuca-te si fa si tu "transhumanta" la echipa asta ca 11-le cel mai bun in seara asta a fost introdus la inceputul prelungirilor si ocupate si tu de echipa mai mult, lasa semnaturile pentru PNG-CD pentru cei care se pricep la politica ca suporterii semneaza de dragul echipei nu pentru tine. Imi pare rau pentru noi ,pentru Steaua ca suntem cu totii o echipa si ne doare ca vedem incompetente de genul asta.

Motanu D15.02.2007 21:20

Sunt foarte dezamagit. Am jucat penibil.

Cred ca 90% din pase au fost gresite. De la pase de 2 metrii la angajari catre varf.

Comunicare portar-fundasi 0. Relatii de joc 0. Determinare 0.

Fantastica si prestatia lui Mirel. Merita soarta lui Ze Kalanga. Insa Oli nu avea voie sa-l schimbe sau sa-l lase pe banca...

Fiecare a jucat pentru el si a facut-o in bataie e joc.

Oli nu trebuie criticat. El stie fotbal dar se potriveste cu lotul Stelei ca nuca in perete. Marii antrenori reusesc sa faca jucatori slabi sa joace bine prin prisma unei tactici adecvate, nu cerand acestora sa joace ceea ce ei nu pot.

predatorpulse715.02.2007 21:24

Mereu am fost prezent la meciurile europene ale Stelei dar n-am jucat asa prost de la meciul cu Zeleznik cred.

Vin de pe stadion si am o amaraciune in suflet nu ca am pierdut ci modul cum am facut-o: cu capul plecat intr-un mod nedemn si nestelist.

As incepe cu arbitrajul care ne-a enervat,dar m-a sunat tatal meu de acasa si mi-a spus ca a fost corect.

Tactica a fost penibila. Naiba stie ce a jucat Oli un fel de 4-4-1-2 ceva de genul asta dar in orice caz nu cu 3 atacanti.Erau situatii care se vedeau din avion ca toti jucatorii nostri erau la mijlocul terenului spre aparare si Thereau era singur intre 4 ADVERSARI!!!!

Stancu a fost RIDICULIZAT prima repriza si a fost pastrat intr-a doua.In a 2-a repriza schimbare ofensiva maxima:Paraschiv cu Vali Badea.Iacob s-a incalzit toata repriza a doua si nu a intrat.Eu unul m-am saturat de Olaroiu,dar nu in acest moment ci de mult in toate momentele in care am stat cu morcovu cum ar fi cu Betis,Middlesborough,cu milogii,cu standard liege. E un antrenor care se blocheaza si care merge cand suntem atacati dar nu stim sa atacam(nici nu avem jucatorii sa o facem). Am luat-o in Ghencea de la niste super echipe dar abia am miscat in fata lor.

Toti au jucat execrabil astazi,dar i-as remarca doar pe Petre Marin,pe Banel putin,si Cyril care s-a zbatut singur iar saracul Vali Badea a primit doar vreo 3 mingi toata prima repriza.

Oli da-ti demisia,lasa-ne sa construim o noua echipa frumoasa.Fa asta daca iubesti Steaua cu adevarat.Ganditi-va cand au trecut 4 meciuri internationale in Ghencea in care Steaua sa nu bata.

Observ o simetrie a acestui meci cu cel cu Lyon,atunci a gresit Carlos acum a gresit Cernea,deci ne-am speriat singuri si ne-am bagat-o singuri in poarta

FORZA Steaua!!

Bogdan4Steaua15.02.2007 21:26

Din contra, Oli trebuie criticat. Trebuie criticat pentru ca am ajuns sa nu mai construim nimic, sa apelam doar la mingi aruncate orbeste in fata. Trebuie criticat pentru ca a insistat pentru jucatori care se muleaza pe aceasta tactica(Ov. Petre, Gigel Coman). Trebuie criticat pentru ca nu a avut tupeul sa puna piciorul in prag in conditiile in care se merge in continuare cu inconstienta pe un lot insuficient. Trebuie criticat pentru ca desi se lauda ca a schimbat sistemul de joc, azi nu am jucat 4-3-3 ci 4-5-1, cu un Thereau pierdut intre fundasii spaniolilor. Trebuie criticat pentru ca in teren se afla in continuare jucatori total iesiti din forma care nu au confirmat nici in amicale(Stancu si Banel Nicolita sunt doar doua exemple).

Ar mai fi multe de spus, dar nu are rost sa ne facem "sange rau".,

waste15.02.2007 21:29

O echipa buna dar care in seara asta a jucat mediocru ne-a batut fara probleme. Recunosc cu rusine ca dupa golul cercopitecului din Mali am plecat de pe stadion. Dar ne vom reveni, Steaua e unica :)

Motanu D15.02.2007 21:31
Trebuie criticat pentru ca desi se lauda ca a schimbat sistemul de joc, azi nu am jucat 4-3-3 ci 4-5-1, cu un Thereau pierdut intre fundasii spaniolilor.

Da, am remarcat si eu asta. De fapt s-a vrut un fel de 4-2-3-1 sau 4-1-4-1, nicidecum 4-3-3, insa pe teren a fost un haos total.

mountytoma15.02.2007 21:40

rgret, dar din pacate ai nostri au jucat in seara asta sistemul

1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1

adica fiecare cu a lui.

eu nu am vazut o echipa pe teren! asta ma doare cel mai tare!

Gabby_the_gunner15.02.2007 21:44

Se pare ca toti am ajuns la aceeasi concluzie-Olaroiu e vinovat pentru tot.Ne trebuie un antrenor care sa nu tremure pe banca,sa nu bage in teren jucatorii lui preferati de ani de zile si sa aiba o minte lucida.Sper sa dea dovada de dragoste pentru Steaua si sa ne lase.

Motanu D15.02.2007 21:49

@mountytoma:

Din pacate ai dreptate. Din pacate...

Eu ma refeream la asezarea PUR TEORETICA. Ce a iesit pe teren am vazut... :evil:

Danntes15.02.2007 21:51

Lucrurile sunt simple: Oli, Stancu, o.Petre, Paraschiv, Coman nu au nici o treaba cu nivelul care il dorim la Steaua.

Ei sunt jucatori respectiv antrenor de preliminarii.

Sper de asemenea sa pierdem si locul 2 in campionat si sa nu il mai vad pe Becali la TV.

Memelule mai adu tata copii de suflet, "muncitori"-salahori-crestini sa facem o mare echipa pacifista!

Ma uitam la Dinamo asera si ziceam ca noi nu avem cum sa jucam mai prost ca ei. Doamne ce amranic m-am inselat.

0(zero)laRoiu un antrenor ratat! mediocru!

DanStan15.02.2007 21:54

Ne trebuie un manager realist, o echipa medicala de mare valoare, vreo 4-5 cautatori de talente cu ochiul format, un antrenor care sa stie ce jucatori sa ceara si cum sa asambleze o echipa plus vreo 5-6 jucatori pe posturi cheie si vreo 10 juniori de mare perspectiva.

E prea mult ?

Gabby_the_gunner15.02.2007 21:56

Mie mi-au placut cum au jucat brazilienii lui MM...jucatori valorosi,de perspectiva. Reusite achizitii...

VaSsY15.02.2007 22:08
S-a terminat. Chinul vreau sa zic, fiindca pentru mine meciul asta a fost un chin. Din minutul 1 pana in 90.  

Hai aparatorii lui Zerolaroiu. Hai sa va vad. Unde dracu ne-a dus tactica marelui Oli ? La un 1-0 pentru Heerenven, 2-0 pentru Sevilla, 3-0 pentru Lyon, 4-1 pentru Madrid. Nu e de ajuns ? Cat sa-l mai suportam pe marele antrenor ?  

Azi cica am jucat ofensiv. Cu 3 varfuri. Pe dracu 3 varfuri, ca Thereau tot singur era mereu, fiindca Badea si Nicolita erau mai mereu undeva la 40 de metri de poarta (a noastra). Si tot degeaba.  

Multumesc in mod deosebit pentru inspiratia aratata de domnul Zerolaroiu prin introducerea copilului de suflet, Ov.. Petre. Vreo 30 de minute si-a aranjat bentita, a dat vreo cateva mingi direct in aut ... restul timpului nu stiu ce-o fi facut. In retur, va rog eu frumos sa jucam si cu Gigel. Ca sa ne facem de ras complet.  

In rest ce sa mai zici ? Ca nu avem fundas dreapta si nici mijlocas ? Ca a trecut Adriano ala cat a stat pe teren pe langa Stancu ca pe langa mamaliga ?  

Bravo Bostina, Marin si Thereau, in aceasta ordine. Ca mai mereu, au fost singurii care au incercat sa mai faca ceva.

Multumiri deosebite si MMincinosului, care a avut 2 luni la dispozitie sa aduca macar 2-3 jucatori DE VALOARE NU DE UMPLUTURA pentru a acoperi gaurile evidente din echipa. Ce-a facut ? S-a bronzat pe plaja.

Olaroiu face echipa si spune ca are nevoie de anumiti jucatori ( gen Gigel si ov.Petre) doar pentru a ii ajuta cu bani si faima, ca ii dadea afara pe la anumite echipe..cen pulitimisoara, astia nu au valoare de Steaua, au decat PILE la Steaua

manu7115.02.2007 22:16

Bravo Becali, tie Meme si lui Oli vesnicul,.....la asa trio estival pierdem si locul 2........s-a vazut dezinteresul lui Becali pentru echipa.....lipsa de valoare a lui Oli........si lipsa de forma a 1/2 din echipa...si ce echipa mare are sevillia....ne bat cu rezervele....ce mult mai este pina departe....

korynna15.02.2007 22:26

se juca mult mai bine inainte pe jos,imi pare rau sa spun ca de cand a venit Oli in majoritatea meciurilor pe care le-am pierdut s-a jucat numai cu mingii pe sus si chiar nu avem jucatori de talie atat de inalta,in afara de Cyril.cred ca problema este relatia lui Olaroiu cu jucatorii si mentalitatea conducerii.jucatorii s-au invatat sa se bazeze pe Dica,Mirel a lipsit mult si s-a vazut departarea dintre el si ceilalti.mi se pare ca nu mai e nimic de facut,parca nu avem nicio sansa.degeaba discutam si incercam sa le gasim scuze sau solutii.cei care ar putea sa ia masuri nu o fac.probabil sunt si ei ca unii "suporteri" cand am ajuns in semifinala UEFA si am intrat in grupe toti se bateau cu pumnul in piept ca incepe hegemonia Stelei...dar nu au mai facut nimic pentru a intari echipa...cand o sa revedem Steaua?Steaua de la Kiev,Steaua de la liege...daca ei nu pot sa schimbe nimic,suporterii ar trebui sa o faca!trup si suflet pentru culori steag1

«11213141516»