16 ani mah....de ce conteaza???? :arrow:
16 ani mah....de ce conteaza???? :arrow:
ok_stelist sa imi dai si mie un buzz cand mai apari,sa jcuam meciu!te astept.
@yosteaua vezi ca a intrat azi nitzel ![]()
de adiy_rooney,stie cineva ceva? ca nu l-am mai vazut pe mess demult.
jeandre..el a intrat nitel..eu am fost toata dimineata,incluisv orele 13,14 pe mess..si incepand de la ora 19 sunt pe mess..eu sunt aprope mereu..el dk intra PUTIN(nitel),eu ce sa fac??
)
@yosteaua :a intrat exact cand nu erai u :lol:
@ultras_andrei...: a intrat si azi si ieri...io l-am vazut cam in fiecare zi :?:
andrei_marius06-yosteaua=5-2.bft mai departe George.de klaus_e89 stie cineva ceva?inca nu mi-a dat accept pe mess.
doryzd, da un semn de viata cand intrii. stie careva ceva de el?
@sonic: raspunde-mi de ce e bilutza cashtigator dupa ce yonutz a zis clar ca a incalcat regulamentul si e 3-0 pentru moi.. :?:
Etapa a X-a: adiy_rooney 3-2 bradutz_mihai
@sonic: raspunde-mi de ce e bilutza cashtigator dupa ce yonutz a zis clar ca a incalcat regulamentul si e 3-0 pentru moi.. :?:
io nu mai pricep cine e jeandre pe forum si cine e nepotu
meciul a fost Ozzy_262003 - Bilutza_yo deci ozzy e cel care da host, dupa capu meu. In situaita asta oaspetele (cel care da conect) nu are cum sa selecteze stadionul,vremea; deci daca cineva a incalcat regulamentul in aceasta privinta, a stadionului, ozzy e !!! => ozzy_262003 - Bilutza_yo 0-3
contrazice-ti-ma si lamuri-ti-ma daca nu am dreptate
daca ati inversat hostul trebuia sa ziceti si voi
doryzd nu a intrat deloc pe neeeet ... disper
Etapa a 9-a
Adiy_rooney 3 - 4 Fallenangell002000
oooo daaaaaaa 8)
@sonic: cel care a facut hostu a fost blutza_yo nu eu...eu am facut reclamatia ca s-a jucat pe ploaie...pai dupa logik ta eu uitam sa fac setarile si eu ma reclamam???? hai ca e kulmea
Etapa 10 : Fallenangell002000 (Liverpool) 4 - 6 (Internazionale Milano) Klaus_e89 ... bafta in continuare !
astia se cearta de anul trecut
:D De ce nu stiu
k mi lene sa citesc
mai hoo k umpletzi forumu ![]()
cata treaba
@prodigy asa e!!!jeandre **** las-o mai moale ti-am mai zis ca fac ceva pe punctele tale termina-te
@sonic pentru jeandre (adik ozzy_204658675645635 :lol: ) treb sa fie 3-0 ca yo am facut HOST si yo am gresit cu ploaia deci invers scoru fata de cel postat de u
:arrow: ozzy_262003-bilutza_yo
asa, eu totusi nu pricep de ce nu a facut host cel care trebuia sa faca host !
pana la ora asta nu mi-au fost clare exprimarile voastre si nici ce nicknameuri aveti pe forum ... probabil greseala mea
totusi, pentru mine, vreau sa fac o verificare lui ozzy sa vad daca`i merge sa hosteze :!:
reforumlez :bilutza_yo-ozzy_262003 0-3 alta data sa respectati ordinea la host;
ca sa trec la alt subiect ![]()
citez andrey_gogo "mai hoo ca umpletzi forumu" - uite cine vorbeste" :lol:
scuzati de posturi consecutive, nu mergea forumu si am apasat din greseala de 3 ori pe Submit message
mea culpa
voi suporta consecintele moderatorilor
@sonic dc ai postat de 3 ori? :lol:
btw nepotu=bilutza_yo........,,,,,jeandre=ozzy_3543666545
sa stie toata tara :lol:
Chiar ca ce scandal bai nene pentru un las care.....las-o asa ca iar il jignesc pe d-l jeandre ![]()