apreciem 8)
apreciem 8)
god_life00 - Alin_jeleu=3-2
Etapa 9
Real Madrid(god_life00) - Tottenham(alin_jeleu) 3-2 ... dupa cursul jocului meritam macar un egal
Etapa 10
Tottenham(alin_jeleu) - Arsenal(young_radu) 5-1
Biku_hackeru – god_life00=1-5
Foarte prost a mers cred ca dadeam cel putin 10GOLURI.Ramanea singur cu portaru pac ma trezeam cu mingia in brate la portar,aveam lovituri libere cand dadeam se bloca,ajungea mingia afara.
ORICUM bafta adversarului.
a trecut 2 sau 3 saptamani si DEMO nu a intra.
DECIZIA FINALA??
2 posturi consecutive. a nu stiu cata incalcare de regulament !! Se zicea k nu se va mai permite nimic nu ?? ![]()
decizia finala: avertisment tie pt postari consecutive repetate =))
Prodigy_andrey,pe unde ma prinzi pe acolo ma taxezi,lasa ca se intoarce ROATA.
Am si yo meci cu Demo si nici yo nu-l gasesc ...... de 3 zile yo unu personal nu l-am vazut pe yahoo...
cand se actualizeaza clasamentul pe primele 7 etape???? ca tot s-au bagat etape noi ![]()

etapa a 6-a : ozzy_262003-bilutza_yo 2-7
pana nu vad dovada ca s-a incalcat regulamentul scorul ramane cel de sus
etapa a 6-a : Ok_stelist - Adiy_rooney n-am gasit nici un rezultat, daca-l gasiti voi, spune-ti-mi-l si schimb clasamentul dar pana atunci meciul este AnUlAt deci, -1 pct la fiecare
demo copilu teribil EXCLUS
@ sonic : pai daca si el a zis ca s-a incalcat regulamentul dovada la ce mai trebuie??
.!.Nepotu.!.® ' (12/27/2006 5:44:01 PM): daca sa jucat pe ploaie de aia a fost asa diferenta de scor?
.!.Nepotu.!.® ' (12/27/2006 5:44:27 PM): dc nu ai iesit la inceputu meciului sa zici sa refac se sa dau la sunyy day?
deci omu a recunoscut....
@jeandre ho ma nebunule din porumbi nu te mai agita atata si prezinta printscreenu'....cam la asta se refera...ca parca din vorbe si noi ne-am inteles vrei sa fac iar copy paste discutia?
si asta e o dovada...dak ai zis chiar u...si discutia e pe pagina anterioara asa ca nu-i mai fa copie...si pan'la urma ramasaram amandoi cu degetu in gura ![]()
etapa 6: Ozzy_262003 - Bilutza_yo 0-3
totusi un print-screen ar fi binevenit; al`data Bilutza_yo sa stii sa nu-ti mai lasi degetele sa tasteze ce nu trebuie
daca nu recunosteai si ozzy n-avea print-screen scorul ramanea cum a fost prima data :wink:
Etapa 9: Bilutza_yo - |1o_|1am3 0-6
@sonic : de ce 3-0 pentru el mah???adik el incarca regulamentu....yonutz zice ca e 3-0 pentru mine si voi ii dati lui 3-0...si am si print screen dar nush cum sa il pun pe post
Bradutz_mihai 0 - 3 Fallenangell002000
zice god ceva de genul ca nu da de ok_stelist... pace ![]()
|1o_|1am3-ozzy_262003 11-0....ba frate ce ghinion am avut...oriqum adversaru e mai bun...recunosc
...dar niciodata unu care joaca fara cheaturi nu va fi egal cu unu cu cheaturi...
***cat despre probl cu nepotu astept o noua decizie corecta
lol frate
@jeandre imi spui te rog catzi ani ai ?? ![]()
marianbolohan-yosteaua 1-3
Etapa 8: |1o_|1am3 - Young_radu 5-1