si ce mah???jigneste-ma ca si asa nu te cunosc deci ma doare in c**(cot) ...ai dezlegare de la mine sa ma injuri cat vrei... rog forumu sa faca o mik exceptie...lasati-l domne sa se descarce daca e suparat!!
si ce mah???jigneste-ma ca si asa nu te cunosc deci ma doare in c**(cot) ...ai dezlegare de la mine sa ma injuri cat vrei... rog forumu sa faca o mik exceptie...lasati-l domne sa se descarce daca e suparat!!
:lol: :lol: :lol: Ce aiurea esti poi u crezi ca imi trebuia dezlegare de la u ca sa te jignesc? :lol: :lol: :lol: de fapt e regulamentu la mijloc.....ca nu imi trebuia aprobarea ta mai mai mai jeandre
btw nu sunt suparat si nu ma descarc pe nimeni:P
andrei_marius06-klaus_e89=6-1.
ti-am spus ca poti ca sa nu zik astia ceva...nu ca te tin eu de gura sa ma injuri...tot de regulament imi era si mie...dar sa mai pui si u un post si sa pari mai shmecher te-ai facut ca nu intelegi...si gata nu mai raspund pe subiectu asta...decizia o shtim amandoi
ar cam fi timpul sa incetati !
ozzy_262003 si bilutza_yo deveniti penibili, parca ati fi klaus_89 - biku007 reloaded.
Verdictul s-a dat, ce tot atata tam-tam :?:
bilutza_yo-ozzy_262003 0-3
poate baietii vor si cate un avertisment de caciula :lol:
bilutza 3-2 biku din nou ghinionul este cu mine ...
Yo m-am ales cu un avertisment :lol: ....nu mai vreau ![]()
si in cazul meu trebuia sa se lase cu un avertisment ...
*pauza 48 de ore jeandre.
Ne-ai plictisit !
*avertisment nepotuuu. Data viitoare stai o saptamana. Subiect incheiat !
*avertisment sonic: posturi consecutive.
bilutza_yo-young_radu 3-4 :evil: :evil: ![]()
![]()
Shhhhiiiit am luat in ultimu minut gol:(((((
un adversar bun bafta !
nu dau de Doryzd
ba jeandre...esit cum frasu lu ok _stelsit cumva?X( ca numai tu raspunzi in locu lui..nu am vb cu tine,sa raspunda el,eu iam lsat si offline pe mess si nimic..asa ca te rog frumos sa nu te mai bagi intre mine si ok_stelist!poate doar dk esti tasu,frasu etc..atunci poti vorbi in locu lui..pana atunci shh te rog!
biku 2-5 young radu ... tot ghinionul vostru e la mine ...
(
doryzd frate... BUZZ... mesaje offline... ceva... orice, arata-ne ca traiesti
LA MULTI ANI IOANE !!! SA FI IUBIT !!!
btw sunt primu ![]()
aaa... da, tarziu in noapte... LA MULTI ANI IONUTZ... poopici, d'alea... si tot nu a intrat doryzd ![]()
adiy_rooney zi cand ne jucam etapa.
eu tot nu dau de doryzd... sper sa se ia decizia corecta... omul n-a intrat deloc zilele astea
ok_stelsit nam dat deloc de el..nush ce se va intampla..eu am facut eforturi..mai multe post-uri..dar nik..iam lasat multe offline-uri tot nimic..
(Roma - Villiareal 5-1)
etapa 9: dragutzu_89 - ozzy_262003 5-1
demo_copilul_teribil a zis ca joaca mai pe seara iar de bilutza nu dau deloc ce o sa se intample dak nu apare pe mess pana la 23:00 ?
scz dar nu am net daca puteti sa`mi amanati etapele astea 2 pana miercuri joi va rog frumos sa ma scuzati.. ![]()
Alin_jeleu - Doryzd vreau sa-mi fie si mie amanat meciul asta pana joi 11 ianuarie... multumesc anticipat
demo_copilul_teribil a zis ca joaca mai pe seara
pai ce se mai joci cu demo ca e exclus :!: mai cititi forumul fratilor
:arrow: Doryz se amana