degeaba ... 8)
degeaba ... 8)
nu am mai vazut asa ceva ... de abia astept sa ajungi acasa !!! sa postezi poza ![]()
@ admin: scuze ca postez consecutiv , dar am inchis forumu fara sa vreau si numai am voie edit .
Bikule vezi cumetre ca am si io arhiva aici
si am dovada clar ca ai dat tu primu de 2 ori host io de 2 ori si dupa aia am jucat ; dovada cum ca au fost 4 intreruperi
asa ca hai sa vad ce psotezi tu si dupa e randu meu ![]()
Io nu l-am gasit pe ok_stelist pana la termenu final de jucare a etapei ! CUm procedam ?
eu nu reusesc sa dau de bilutza_yo,nu a mai intrat deloc pe mess de vreo 3 zile...iar daca nu apare pana la 6 astazi nu mai pot juca cu el,sunt ocupat...
in legaura cu confictul klaus_89 - biku007
ia gata galagia. mie disconecturile astea de care vorbiti imi aduc un miros de prezenta a patchurilor, nu mai pricep nimic din cearta voastra, pana la urma cat a fost scoru :?:
vreau sa-mi prezentati pana diseara print-screenuri din ce ati jucat pana acum
daca nu aveti print screen-uri, veti proceda astfel :
veti rejuca meciul ca sa inteleg si eu ceva din ceea ce jucati .
NU UITATI :!: inainte de a intra in fifa(atunci cand dati alt+tab ca sa incepeti jocul) faceti amandoi print screen la desktop sa vad eu ca nu aveti vreun patch + inca un print screen cu directorul fifa deschis - sa se vada fisierele (sper sa nu aveti patchuri care sa nu fie detectabile pe print screen)
apoi dupa ce ati jucat meciul vreau un print screen cu rezultatul final ( daca print screenurile date de voi nu coincid va anulez meciul ) - in caz ca se intrupe faceti print screen atunci cand credeti voi ca o sa se intrerupa :!: insa preferabil e sa-mi dati amandoi print screen din min 90
Postul a fost facut azi (vineri 22dec) ora 14.00
Deci mai aveti timp 9 ore sa va rejucati meciul, zic eu indeajuns
In cazul in care nu vreti sa rejucati ANULEZ partida
Deci in total , imi prezentati 3 print screenuri ; daca nu stiti cum sa faceti print screen cautati butonul cu numele "print screen" pe tastatura clic pe el, si va salva imaginea in clipboard, apoi va duceti intr-un program de editat imagini ( gen Paint) si Paste + Save image
eu am print screen acasa cu scorul de 21-0
, iar fifa mea este curata. in caz ca nu ajung azi acasa pot przenta maine pozele ?
NU :!: termenul limita este astazi (22dec) ora 23.00 daca pana atunci nu prezinti print screenul sau nu rejucati meciul ANULEZ partida
btw, is f curios sa vad print screenul tau ![]()
atunci o sa il pun pe fratimiu ... dak ajunge acasa. dar cer o amanare de cateva ore... daca maine la ora 18:00 nu am prezentat prt scr, iei ce decizie vrei :!: se accepta cererea ?
sonic!Eu nu dau de demo.
bradutz_mihai(valencia) 4-1 andrei_marius06 (Chelsea) mi-am revenit in sfarsit
.....tot nu dau de bilutza_yo
astept sa joc etapa de cand a fost postata....de atunci eu nu l-am vazut pe bilutza_yo pe messenger...chiar vreau sa jucam etapa..nu vreau sa castig puncte fara sa joc...dar daca el nu intra pana la 23:00 eu nu am ce face....sper sa se ia o decizie corecta si sa nu fiu eu vinovat ca nu intre el pe net..toti ceilalti jucatori sunt martori ca eu sunt aproape non-stop pe messenger..doar cand sunt la scoala nu sunt...atat..
Etapa 5
Fallenangell002000 5 - 0 Ok_stelist
doamnee la ce chin m'ai supus mai sonic ... a trebuit sa o pun pe mama sa imi trimita pozele ... greu ... s a chinuit ceva
scorul : http://img208.imageshack.us/img208/4022/sc...scortatajg2.jpg
directorul fifahttp://img141.imageshack.us/img141/2959/di...ulfifa07da9.jpg
si la faza cu alt tab nu stiu ce sa fac ... sa fac prt scr cand intru in fifa ?
biku007, nu era nevoie de imaginile de marimea asta ... puteai si tu sa pui niste link`uri
din 16 suturi pe poarta 21 de goluri ?? banuiesc k si-o dat si singur
nu ??
@power : e bine asa ?![]()
@gogo : da ... o atitudine sfidatoare din partea lui :!
15 suturi :lol: )
@biku007 ... pai nu ti se pare ?
@power : ba da [gata ca suntem offtopic]
e ok biku ... astept sa vad ce print screen-uri pune klaus_89
nu cred ca faci print screen can iei bataie cu 22 - 0 ![]()
aha deci pana la urma ramane 21-0 nu ? Mi-am racit degeaba gura cu individu asta ... Voi chiar nu intelegei ca partida a fost disputata dupa 4 intreruperi ? Cum te mai poti concentra dupa 4 disconnecturi si el a adunat fiecare minutel ... In fine asteptam sa se inteleaga de fapt ca regula este stupida rau sa joci de unde ai ramas ! Daca se mai deconecta de 5 ori , se adunau timpii nu ? Chit ca erau cate 2-3 minute ...
Nu am facut print screen
dar oricum scorul este real ! Obtinut in conditile spuse mai sus ..
Totusi biku de ce nu vrei rejucarea ? Io ti-am propus rejucarea si daca ma bati iar accept o penalizare de minim 3 puncte din partea adminului din cauza tam-tamului facut aici !
22 - 0 klaus
ca am marcat la una din cele 3 deconectari ![]()
la prima
da stiu ... Raspunde prietene ... De ce nu vrei rejucare ? La "6,7" cate sustii ca miai dat tu oi mai putea sa imi mai dai odata macar 3-4 ![]()
Subiect incheiat ... atata timp cat nu aveti alte print-screenuri cu alte goluri etc. n-am de unde sa stiu ce ati facut voi, ca spuneti pareri total diferite
scor final biku 21-0 klaus_89
punct :!:
dar poate e o intamplare ca ti am dat 6 7 ... pana acum te am batut de 2 ori ... 1 intr un amical si acum. nu are rost
@sonic: 22 te rog ![]()