Frate nu mi se pare deloc normal,da nu judec eu.Daca alti nu au interes pentru cupa noua dc sa ne ia din puncte sau sa ne anuleze meciuri eu pana acu nu am avut probleme de genu asta ,insa demo chiar nu intra.
Frate nu mi se pare deloc normal,da nu judec eu.Daca alti nu au interes pentru cupa noua dc sa ne ia din puncte sau sa ne anuleze meciuri eu pana acu nu am avut probleme de genu asta ,insa demo chiar nu intra.
etapa a 4-a : Biku_hackeru - Adiy_rooney 3-0 *forfait, dupa ce am analizat situatia : adiy_rooney a fost bolnav si nu a putut juca...
P.S. biku007 vezi ce faci cu posturile alea consecutive ... macar daca ar fi prima data
1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi.
eu parca ti-am mai atras atentia o data ca nu stii regulamentele , ai grija :!:
@biku: la urmatoarea abatere iei o binemeritata pauza. Pune mana, citeste regulamentul si invata sa postezi.
young_radu - dragutzu_89 3-3 :cry:
GHINION!!!! :cry:
oricum felicitari pt radu!
Etapa a VII-a: marianbolohan 4-2 adiy_rooney
andrei_marius06-marinbolohan=2-3.prima infragere
.un rezulatat de egalitate era cel mai echitabil ![]()
ETAPA a 5-a ozzy_262003(villareal)-young_radu(arsenal) 4-3...
ce meci!!!cu ratari si de o parte si de alta...revenire spectaculoasa de la 3-0 in min 45 pentru arsenal...pffiu am scapat si de asta...
biku_hackeru 4-5 yosteaua
domane ce meci ... eliminare in min7, 3 0 in min 20 ... 4 5 in min 80 ... si 2 ocazii clare de gol in ultimile 10 minute ...
(tare ghionist sunt
(
biku_hackeru 22-0 klaus_e89
adversaru se oftica ... i am dat vro 7 p bune ... iar aqma o da la intors ... in fine ... bafta klaus in continuare
@ biku : sa va spun cum este biku
ce fel de om este ![]()
Dinainte sa inceapa campionatu am tot jucat amicale cu el , meciuri in care INTOTDEAUNA (nu glumesc, de fiecare data) l-am batut la minim 2 goluri diferenta ... Astazi inaite sa jucam etapa am facut un amical inainte in care iar l-am batut cu 4-1. Am decis sa jucam meciul oficial , am intrat , am jucat 15 minute ( mi-a dat 1 gol , ma conducea cu 1-0 ) , si in minutul 15 sa deconectat . In aceste 15 minute jucate sa repetat in repetate randuri cate aprox 5 secunde (biku fiind host) . Am mai intrat odata , el a vrut sa mai juca 75 minute m-am contrazis cu el ca nu am fost de acord datorita faptului ca se misca execrabil , iar a hostat , dupa 5 minute de joc sa deconectat ! Pe mess imi spune aaa am jucat 20 minute mai avem 70 ... Intram iar in fifa am dat host de 2 ori in min 3 sa deconectat de la el , de fiecare data ( tinand cont de faptul ca inainte sa joc cu el am mai jucat niste amicale in care mi-a mers fara probleme ). Apoi am zis sa joc iar cu el cu niste nervi imenshi va dati seama sa se deconecteze de 5 ori ... Mi-a mai dat 3 goluri , si dupa am inceput sa imi dau eu autogoluri pana la minunatul scor de 22-0 .
CU o seara inainte iam zis sa jucam etapa ( adica miercuri ) si el sa motivat : "Nu frate nu vreau sa joc acuma ca am draci sunt nervos ca ma batut unu si nu-s in stare sa joc" . Azi cand miam motivat si eu jocul prost facut din cauza nervilor provocati de el , singurle lui cuvinte au fost "aha , mda , bine".
AMICE DACA MA BATEAI VREODATA PANA ACUMA , ASTA ERA ZICEAM CA ESTI MAI BUN BRAVO TIE. DAR DIN CAUZA CA NICIODATA NU AI REUSIT SA MA BATI SI TE-AI LEGAT DE REGULAMENT CA SA CASTIGI 1 MECI , ESTI JALNIC , JOSNIC ! CER REJUCAREA MECIULUI
SI DACA MA BATE ACCEPT SI O PENALIZARE DE MINIM 3 PUNCTE !!!
am mai multe obiectii la cele spuse de klaus in postul d mai sus ... in primul rand s a deconectat de 2 ori. odata la mine, cand am jucat 15 min si am marcat un gol si odata la el, cand nu am reusit sa jucam decat 5 minute. dupa aceea, am dat host, si am jucat partida. 6 sau 7 goluri au fost inscrise de mine nu autogoluri de el.in al doilea rand, cer ca susnumitului klaus sa i se dea un avertismnet pentru jignirile aduse citez : ``ESTI JALNIC , JOSNIC ``,``am incheiat citatul. regulametul spune asa :``9. Nu este permis sa va jigniti sau insultati adversarii pe y!m, mirc, forum, etc. In fata unui astfel de comportament ne vedem nevoiti sa trecem direct la avertismente, penalizari si chiar descalificari, evident dupa constatarea incidentului pe baza dovezilor furnizate de voi. ``. in al treilea rand, regulamentul zice asa :``6. Daca un meci se intrerupe din motive independente de cei doi jucatori, se va juca numarul de minute ramase contabilizand scorul prin adunare. De ex, un meci se intrerupe la 1-0 pentru echipa X in min 58. Se joaca 32-33 de minute de la 1-0, nr. minutelor de prelungire fiind decis de comun acord intre participanti``. cand i am zis de aceasta prevedere a regulamentului, el a zis ceva de genul ``hai domne ca un meci are 90 de minute. ca daca era 1 0 pentru mine nu mai ziceai asa ...``consider ca acele amicale pe care le am jucat cu el de a lungul timpului nu au nici o relevanta in rezolvarea cazului. in ultimul rand, dupa ce eu ``l am umplut de spume si de draci`` putea sa imi spuna ca nu are chef, ca e plin de draci, cum am facut si eu aseara... si asteptam sa se calmeze ... atat am avut de spus.
A reusit cineva sa dea de Demo_copilu_teribil>Frate mai joaca omu asta?
etapa4: Demo_copilu_teribil -doryzd
nici eu nu am dat de el si am avut -1 punct..in fine
Marianbolohan 4 - 4 Fallenangell002000
De ok_stelist nu pot sa dau...cer sa mi se adjudece partida cu scorul de 3-0...daca nu apare pana la termen...nu l-am vazut de 3 zile pe net ![]()
Cheful il aveam dar a fost distrus de portita ta cu regulamentul si de intreruperile repetate... si MINTI cu nerushinare : Sa deconectat in min 15 odata , apoi inca 5 minute pe hostu tau , de 2 ori pe hostu meu si dupa aia in al 3 lea meci ai marcat doar 3 GOLURI !!! Nu imi retrag apelativele folosite mai devreme ... Ce zici de o rejucare ? Daca tot te consideri mai bun ? Doar tu ai zis ca mi-ai dat "vreo 6 7" . SI in cazula sta le transimt adiminilor ca regulamentul nu este chiar corect ... CUm se paote juca un meci in mai multe fragmente ? Spre exemplu cate 5 minute ? Daca unui host ii pica de fiecare data si nu se poate juca ?! Cum se procedeaza daca se deconecteaza de fiecare data dupa 5 minute ? Se da de 18 ori host jucandu-se cate 5 minute ? Luminati-ma si pe mine ... Mai ales ca in acele minute apar momente in care se blocheaza cate 5 secunde ![]()
Normal sa nu aiba nici o relevanta , dar totusi e un semnal de alarma ca nu mai batut niciodata si tocmaia cum cu regulamentul si cu nervii provocati de tine ai reusit sa ma bati.
Si mentionez faptu ca atunci cand am dat host sa miscat ireprosabil ( spre deosebire de cand a dat el host si fragmenta ingrozitor - blocaje cate 5 secunde ) dar dupa fiecare 3 minute imi dadea connection lost with other player !
PE ok_stelist la vazut careva ?
de cand sa afisat programul nu l-am mai vaz pe mess !
se misca ireprosabil ... nu am reusit sa jucam decat 5 minute ... esti primul care se plange de netul meu ... nu rejucam nimic :!: :!: si dak ai uitat iti aduc aminte : prima oara am jucat 15 min, am marcat 1 gol si s a intrerupt
a doua oara, ai dat host, am jucat 5 minute, iar a treia oara am jucat meciul ... :idea:
@Doryz0r : posteaza la contestatii si probleme si se rezolva ... cred ![]()
doryzd : tu vorbesti mah ca nu esti niciodata pe mess!!!
Amice ai memoria foarte foarte scurta ... Ori iti place sa minti ! Cum poti sa fi asa mincinos ? Mi se pare innaceptabil la ce metode recurgi x(
1. S-au jucat 15 minute in care s-a miscat execrabil miai dat un gol. TU HOST
2. S-au jucat 5 minute in care s-a miscat la fel de infect . TU HOST
3. AM dat host mia dat connexiune pierduta cu other player dupa 3 minute de joc.
4. AM dat host mia dat conexiune pierduta cu other player dupa alte 3 minute de joc. Ca si inainte !
5. S-a intamplat ce sa intmplat !
Totusi de ce numai vrei rejucarea ? Daca tot zici ca miai dat "6,7" si esti net superior ! Mai bate-ma odata ![]()
Cat despre minciuna , Dumnezeu e sus ! Nu ma deranjeaza faptul ca am pierdut , stiu sa accept o infrangere , nu ar fi prima din campionatu asta si sigur nici ultima ! Ma deranjeaza felul in care pierd si metodele pe care le folosesti !
dragut - doryzd 3-3 !!!
cum sa fac sa nu mai joc etape beat?! :cry:
totusi ... vinu' fiert e cel mai bun iarna!!!
Hai noroc!!! 8)
doryzd - l1o_l1am3 2-2
prietene ... tie iti place sa minti ... 3 conexiuni au fost !! 1 - 15 min(eu) 2- 5min(tu) 3-tot meciul (eu) ... Dumnezeu e sus si vede ;)dc rejucare ? ce rost are ? nu mi e de o infrangere ... ca am atatea ... in fine ... maine cand ajung acasa ma uit in arhiva de le messenger ... ca am intrat si iti zic eu cate conexiuni au fost si fac si poza ... si vedem noi care e micinos ...punctele 3 si 4 din postul tau nu exista :!: :!:
biku_hackeru 22-0 klaus_e89adversaru se oftica ... i am dat vro 7 p bune ... iar aqma o da la intors ... in fine ... bafta klaus in continuare
nu va chinuiti sa dati mai mult de 9 ca nu ia programul pt clasament :lol:
@power se iau golurile astea in considerare la sfarsitul campionatului ![]()