deci mor de draci... doryzd face ca in tur, iar nu da semne de viata... atunci n-avea net, acum ce o fi mai patit?!?! :x
deci mor de draci... doryzd face ca in tur, iar nu da semne de viata... atunci n-avea net, acum ce o fi mai patit?!?! :x
etapa 25: Marianbolohan- Klaus_e89 5-5
si aceeasi poveste... doryzd nu mai traieste, sau daca mai traieste nu e interesat de meciul cu mine...
nici eu nu l am gasit pe doryzd
ok_stelist 0 - 3 Klaus_e89 ... s-a retras ... cel mai greu meci al meu a fost asta ![]()
are ceva probleme cu netul doryz.....vrea sa rezilieze contractul ca nus ce probleme are,si sa se bage la alta firma(probabil sapt asta) daca se itnelege cu aia sa rezilieze contractul
Etapa 25
Tottenham(alin_jeleu) - Bayern Munchen(doryzd) 3-4
Etapa 25
Tottenham(alin_jeleu) - Bayern Munchen(doryzd) 3-4
aku pe 1 nu o sa mai am net cateva zile
stiu ca sunt prea nesimtit si mi`am amanat cateva etape dar daca nu doriti sa`mi amanati restu de etape voi fi de acord sa le pierd cu 3-0 in caz ca nu voi disputa meciul..ms
etapa 23:Bradutz_mihai(Valencia)-andrei_marius06 (Chelsea) 3-1 ...
offff,dc nu am jucat asa de la inceputul campionatului...?
andrei_marius06-bradutz_mihai=1-3.
iar am avut ghinoin,la 1-0 pt mine am ratat sg cu poarta goala,si alte ocazii,asta e ![]()
Etapa 27
Ok_stelist – god_life00=0-3
asta pt ca god are ban ![]()
ionutz te rog sa-mi amani si mie emciu cu fallenangell002000,ms anticipat
Doryzd - Ok_stelist 3-0 Etapa 26
poate primim si un clasament curand... nu? :lol: s-a micsorat diferenta de locul 2 ![]()
etapa 26:Demo_copilu_teribil - Bradutz_mihai 0-3
etapa 27:Bradutz_mihai - Adiy_rooney 3-0
...meciuri tensionate :wink:
Etapa 26
Adiy_rooney 0 - 3 Fallenangell002000
Etapa 27
Fallenangell002000 2 - 1 Klaus_e89
Etapa 26
Real Madrid(god_life00) - Tottenham(alin_jeleu) 5-2 ... pasa proasta rau de tot ![]()
clasament actualizat pana-n etapa a 25-a, daca lipsesc meciuri adresati-va mie

nu dau de young_radu... aloo... baiatu', semne de viatza sa jucam meciul :roll:
etapa 26: Ozzy_262003 - Dragutzu_89 1-4
etapa 27: Dragutzu_89 - Demo_copilu_teribil 3-0
wow...ce bataie va fii pentru locul 6! 8) :twisted:
young radu ... absent
bilutza ... absent
Bilutza prezent....daca nu ne gasim asta nu inseamna ca nu sunt...bn acuma sunt la scoala.... :lol: da dupaamiaza ne gasim noi
etapa 25 yosteaua-ok_stelist 3-0
@sonic: vezi ca am toate meciurile la zi...inclusiv etapele 24 si 25...puctele astea sunt dar am 25 de meciuri jukate: 11 victorii , un egal si 13 infrangeri..