Nu dau de young_radu......nu l-am mai vazut pe yahoo poate nu intam aman2 odata....man lasa si u un mesaj sa vedem o ora la care putem sa jucam ....altfel daca se poate sa se amane.....
Nu dau de young_radu......nu l-am mai vazut pe yahoo poate nu intam aman2 odata....man lasa si u un mesaj sa vedem o ora la care putem sa jucam ....altfel daca se poate sa se amane.....
etapa 21:
Bradutz_mihai(Valencia) - Marianbolohan(barca) 1-3 :x
etapa 22:
Bilutza_yo(Middlesbrough) - Bradutz_mihai(Valencia) 2-3 ![]()
Etapa 21 : |1o_|1am3 2 - 5 Klaus_e89 ... ( Newcastle 2 - 5 Internazionale Milano ) ... nice game ![]()
etapa 22: Andrei_marius06 – Marianbolohan 2-4
etape noi? :roll: ca e plictiseala si cred ca sau jukat toate meciurile deja ![]()
biku_hackeru nu intri pe mess sa jucam restanta?
etapa 22
l1o_l1am3-yosteaua 4-5
nu puneti si noua etape?! ![]()
etapa 20: Marianbolohan- Biku_hackeru 5-3
etapa 20 : biku3-5 marianbolohan
meci greu ... ocazii ,multe un adversar foarte bun ... bafta in continuare mariane
bine Marin ... hai cu Liga I ![]()
se pare ca adversarii merg ceas... nu tre' sa ma mai impiedic 8O
restanta:andrei_marius06-biku_hackeru=6-1.
un clasament? etape noi? nu de alta dar e plictiseala ![]()
Mare plictiseala.ETAPE??
Cine ce cum promoveaza,cum se promoveaza primi 6??sau CUm?
go* ... trebuia sa stii pentru ca TREBUIA sa citesti regulamentul ... si sonic zicea ca nu se mai tolereaza astfel de abateri ...
cineva pupa undeva pe altcineva... PENIBIL! :wink:
@god primii 4 promoveaza direct , iar urmatorii 2 joaca baraj... cel putin asa stiu eu!
biku cu ocazia ca am intrebat sa mi se scada vreo 3 puncte nu?Am citit regulamentu dar nu am vazut asta.
dragutzu multumesc si vad ca mergi foarte bine chiar daca ai o echipa mai slab cotata.Bv.
Daca ai citit regulamentul si nu ai vazut, inseamna 2 lucruri:
1. Ai nevoie de ochelari cu dioptrii mai puternice
2. Minti cu nerusinare.
Intrebi ceva ce e clar postat in regulament( pentru asta da, se renteaza sa ti se acorde un ban...si cum esti recidivist 1 sapt iar nu mai postezi:P)
Din regulament:
7. Echipele clasate pe locurile 15-18 in Liga I retrogradeaza direct in Liga II. Din esalonul secund, promoveaza direct echipele clasate pe primele patru locuri (1-4).Echipele clasate pe locurile 13-18 in Liga II vor fi inlocuite la finalul sezonului de echipe noi, inscrierile pentru cele 6 locuri urmand sa se faca cu o saptamana inaintea ultimei etape. Echipele de pe 13-14 din Liga I vor sustine baraj (in dubla mansa) cu locurile 5-6 din Liga II.
@ban 10 zile GOD: nu mai toleram prostia !
@ dragutzu : nu e cazul sa te bagi in seama cu japca ... si vezi cum vorbesti ca eu nu am zis nimic d tine clar ?
@ go* : nu sa ti se scada ... dar o vacanta ar fi binemeritata : :twisted:
i se trage de la deget la piciu` ala ![]()
eu zic sa ne lase de tot :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
@hackere nu meriti osteneala...
pai te bagi asa aiurea in seama ... c treaba aveai tu k am atras atentia ? vrei sa fii important sau ce .... ?