etapa 17: |1o_|1am3 - Marianbolohan 3-5
etapa 17: |1o_|1am3 - Marianbolohan 3-5
eu nu dau de Andrei _marius06 ... daca nu o sa apara pana diseara probabil o sa aman meciul, o avea omul probleme
.... aaa... lasa... am dat de el ![]()
nu l am gasit pe ok_stelist ... cu fallenangel am vb ...
etapa 17: dragutzu_89 - Andrei _marius06 4-1
( AsRoma - Chelsea 4-1 )
Vrem si noi clasament!!!
Etapa 17
Valencia(bradutz_mihai) - Tottenham(alin_jeleu) 2-3
Etapa 18
Chelsea(andrei_marius06) - Tottenham(alin_jeleu) 1-3
da... un clasament actualizat se poa'? :roll:
bun jeleu asta .... cam rupe tot ce prinde 8O
ms ms 8)
cred ca am pierdut primu loc.
nu inca god... dar vin puternic din spate ![]()
OI veni jeleu dar conteaza meciurile directe care pana acu am 1-0.Si sper ca lupta noastra sa fie plina de FAIR-Play.
Si mai sper pana duminica sa imi treacaa degetu daca nu voi cere aMAnare la urmatoarele etape.(scriu bine cu stanga
)
Si cu dreapta ce facusi, nebunule ? ![]()
mi-am luxato :lol: ,nu te gandi la prosti.
Luxata, luxata, da' cum ? Fusesi violent?
deh ma ionutz... si cu tine, era vineri noapte... mult asteptatul film doar ce fusese downloadat... si pac-tzac... deget luxat ![]()
De unde ma am dat un pumn intr-un lift :lol: ,
sa intelegem ca "a da cu pumnul in lift" este o locutiune verbala noua cu un sens aparte?? :lol:
mai p scurt ... asa se zice acum ?
))
btw cer amanarea meciului cu fallenangel ... macar a avut bunul simt sa ma contacteze ... fata d ok_stelist
Doryzd - Ozzy_262003 amanarea acestui meci pana duminica cel tarziu sa rezolv problema de net ![]()
daca intre timp va merge bine vom disputa meciul ![]()
mai bikule...ok_stelist este exclus din campionat deci ai cashtigat cu 3-0 stai linistit!! ![]()
Acum am venit de la Urgente mi-a pus mana in ghips se poate amanarea pe 2 saptamani.
niste intelegere pt GOD? daca ii refuzati oferta o sa-i distrugeti tot universul :lol: ... si nu cred ca vrea ionutz sa franga inima cuiva
)
etapa18:Young_radu(arsenal)-Bradutz_mihai(valencia)3-4 .... :wink: muncita victoria
Deci adi_rooney este exclus.....meciurile lui sunt pierdute cu 3-0....nu?
@nepotuuuu: da meciurile lui sunt pierdute cu 3-0
si ale lui si ale lui demo si ale lui adyi_rooney
ms jeandre