FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian Neaga

«1456789»
fredysteaua29.11.2008 22:19

sa speram ca va reveni Neaga!

cred ca e singuru care mai poate face ceva!!!

Lari10.12.2008 16:50

"Gigi a zis cã o sã mã dea afarã de la echipã? Bravo lui, mulțumesc de informație. Bravo lui, dacã a zis așa, mulțumesc pentru informație! Eu sunt în drum spre Pitești, nu știu ce voi face în continuare. Aștept sã mi se comunice oficial acest lucru, iar dupã aceea voi vorbi și eu", a spus Adrian Neaga pentru Newsin.

În vara lui 2007, Adrian Neaga a semnat cu Steaua un contract valabil pe trei ani, cu opțiune de prelungire pentru alți doi, dupã ce timp de douã sezoane evoluase în Coreea de Sud, la formația Ilhwa Seongnam.

Eu sper sa nu plece Neaga de la Steaua. Si el este un atacant pur-sange folosit complet aiurea si de Hagi, si de Lacatus, si de Dorinel.

mountytoma12.12.2008 14:52

Rica, esti Barbat si esti Stelist! nu pleca de la Steaua, lasa-i sa te trimita la echipa a doua daca sunt prosti. ia-le banii, daca vor sa scape de tine trebuie sa plateasca, conform contractului! iar daca e sa pleci, fa-o cand si unde vrei tu, eu zic sa o faci totusi in strainatate, ca nu as putea sa rezist sa te vad si pe tine ca pe Bostina, un alt tip de treaba, in tricoul lui Dinamo!

Anca_stelista4ever18.12.2008 17:24

chiar imi pare rau de el, am crezut ca va redeveni om de baza la Steaua cand a revenit :( dar nu a fost asa....

c.ronaldo1718.12.2008 20:10

Turneu caritabil organizat de Adrian Neaga!

Fotbalistul Stelei, Adrian Neaga, va organiza, in perioada 19-21 decembrie, turneul Umanitar Cup, competitie cu scop caritabil, care va avea loc in Sala Sporturilor din Pitesti. Scopul acestui eveniment, organizat in colaborare cu AJF Arges, este acela de a strange bani pentru renovarea Spitalului de Copii din orasul de origine al jucatorului, sectia Pediatrie. Umanitar Cup va aduna la start mai multi fotbalisti cunoscuti din Romania, printre care se numara colegii lui Adrian de la Steaua, Petre Marin, Banel Nicolita si Mirel Radoi, precum si Vasile Maftei, Ovidiu Herea, Daniel Coman, Razvan Stanca, Cristian Bratu, Augustin Chirita, Robert Neagoe, Catalin Lita, Stefan Grigorie sau Ciprian Tanase.

Competitia aduna la start sase echipe, care vor juca in doua grupe, din care se califica, in semifinale, primele doua clasate. Faza grupelor se va desfasura vineri (intre orele 13:00 si 16:00) si sambata (12:00-15:00), in timp ce semifinalele si finala vor fi jucate duminca (11:00-19:00). Evenimentul va include duminica, la ora 17:00, un joc demonstrativ, la care vor participa foste glorii ale fotbalului argesean, cum ar fi Andrei Speriatu, Ilie Barbulescu sau Marin Radu II, precum si jucatorii inscrisi in turneu. Partida va fi transmisa in direct de GSP TV.

Scopul nostru este acela de a ajuta cum putem. Iar cel mai simplu mod, in afara de contributia financiara directa, este acela de a promova spiritul caritabil prin fotbal. Sper ca acest turneu sa sensibilizeze lumea si sa reusim sa strangem o suma suficienta pentru a renova Spitalul de Copii din Pitesti. Vreau sa le multumesc celor de la AJF Arges si celor care au fost alaturi de mine pentru sprijinul acordat. Le doresc tuturor romanilor si, in special suporterilor Stelei, Sarbatori Fericite si La Multi Ani!, Rica Neaga.

steauafc.com

redondo18.12.2008 22:29

E mai bine si pentru el si pentru Steaua ca va pleca.O fi el mare stelist,o fi fost uneori nedreptatit,dar nici valoare nu are.

f234567k18.12.2008 22:35
dar nici valoare nu are.

A jucat mult rau ca atacant incat sa-si demonstreze valoarea.

redondo18.12.2008 22:38

Nu mai amesteca sentimentele cu afacerile....e un fel de a spune.Omul e pur si simplu praf de cand s-a intors din Korea,pe orice post ar juca,nu-i mai cauta scuze.Si mie imi pare rau,crede-ma.

mountytoma19.12.2008 07:34

daca Neaga e praf de cand s-a intors din corea, atunci Dayro si Radoi ar trebui impuscati direct!

Melku19.12.2008 18:12

Toti sunt praf pentru ca nu joaca fotbal adevarat, nici un jucator nu e in forma, nici nu mai stiu ce e aia "forma", sa lege macar DOUA meciuri bune.

alaturi de steaua19.12.2008 19:44

ar fi bine sa-i mai dea o sansa,este un jucator mare

The Game20.12.2008 20:40

Nu va suparati,dar sunt de acord ca Neaga s-a stricat de-atunci de cand a venit din Coreea,in afara de golul marcat in meciul cu spurcatii din noiembrie 2007 si de evolutia buna din meciul cu Timisoara,nimic nu a mai aratat la echipa.Ce e drept,a fost folosit mai mult la Steaua II,dar si cand antrenorul i-a dat ocazia demonstreze ca a ramas acelasi jucator pe care toti il stiam si-a batut joc de ea.Cred ca ar fi mai bine pentru el sa plece de la echipa,pentru ca incep usor usor sa nu ii prea mai vad rostul,si ca sa se iroseasca la Steaua II,mai bine sa plece in alta parte.

mountytoma22.12.2008 17:54

tare sunt curios ce sanse vezi tu ca a primit Neaga. in afara de meciul cu Timisoara, cand a fost cel mai bun de pe teren, el a fost un fel de mireasa pusa sa dea mancare la porci! cum dracul sa arati ceva cand esti tinut deoparte!?

cred ca l-am urat atat pe arthuro pentru ca unul ca el juca meci de meci, si ala da isi batea joc de toate sansele avute, iar Rica in cel mai bun caz era pe banca de rezerve, sau era la Steaua II!

cum facem, cum o dam, tot la aceeasi concluzie ajungem: becaliotul trebuie sa dispara din Ghencea!

Bogdan4Steaua23.12.2008 16:03

Ce sanse i s-au dat lui Neaga? Rica are un potential enorm dar mai important, are VALOARE. Garantez ca nu rateaza doua preluari pe meci.

Comparati-l cu Semedo!

RaMs3s24.12.2008 09:37

sa-l comparam cu Semedo....pai NU SE POATE asta

Neaga e cu muuuuult peste Semedo si nu joaca datorita lui Jiji

Bogdan4Steaua24.12.2008 12:30

Creditorul are o gandire foarte simplista si proasta. O ilustrez matematic...

1. Il vede pe Neaga, il vede pe Meme(i-a reprosat la TV ca l-a adus).

2. Meme om rau! => Neaga om rau!

3. Neaga <=> Salariu mare... => Salariu mare + Om rau => Neaga Out!

Acelasi lucru s-a intamplat si cu Elton si cu Andrey...

Nu se vede faptul ca Becali inlatura rand pe rand jucatorii fostilor manageri? Cum a plecat Meme, s-a lepadat de majoritatea jucatorilor adusi de acesta. Acum a fost randul lui Adi Ilie...

redondo24.12.2008 15:29
Creditorul are o gandire foarte simplista si proasta. O ilustrez matematic...

1. Il vede pe Neaga, il vede pe Meme(i-a reprosat la TV ca l-a adus).

2. Meme om rau! => Neaga om rau!

3. Neaga <=> Salariu mare... => Salariu mare + Om rau => Neaga Out!

Acelasi lucru s-a intamplat si cu Elton si cu Andrey...

Nu se vede faptul ca Becali inlatura rand pe rand jucatorii fostilor manageri? Cum a plecat Meme, s-a lepadat de majoritatea jucatorilor adusi de acesta. Acum a fost randul lui Adi Ilie...

Elton era bun,dar Andrey a facut 7 gafe in 7 meciuri...gafe de tot felul...Macar Carlos le avea cu scapatul mingii din mana. Sti cum e si cu Neaga...se pare ca in mintea multora faptul ca a fost trimis la echipa a doua,unde Rica a indurat totul cu stoicism, l-a transformat intr-un fel de erou.Desi atat cat a jucat de la revenire a fost catastrofal.

mountytoma24.12.2008 16:08
Sti cum e si cu Neaga...se pare ca in mintea multora faptul ca a fost trimis la echipa a doua,unde Rica a indurat totul cu stoicism, l-a transformat intr-un fel de erou.Desi atat cat a jucat de la revenire a fost catastrofal.

atat cat a jucat Rica a aratat ca stie sa puna mingea jos, sa dea pase bune, e adevarat ca a avut niste ratari exasperante (dar oricum, aia care erau titulari nici macar sa rateze nu aveau ocazia!), a impins jocul spre poarta adversa, nu in lateral sau la zapata. voi va imaginati ca un jucator poate face in 10 minute cat nu a facut o echipa in tot meciul??

catastrofal se potriveste lui arthuro, lui Semedo (exceptie doua meciuri), lui Radoi de multe ori, lui Dayro la fel, lui toja. astia sunt dupa mine cei care au tras echipa in jos turul asta de campionat! una e sa greseli, alta e sa nu-ti iasa mai nimic niciodata.

cum ziceau aia "daca baba avea un c...i, era minstru de razboi", asa zic si eu: cu kapetanos in loc de arthuro, cu Ochirosii pe stanga in loc de Semedo sau toja, fara Radoi si Dayro pe teren, eu sunt convins ca azi eram pe locul I in Liga lui mitica. daca nici Becali nu era, jucam si in primavara UEFA. evident, daca eram eu antrenor :-)

Bogdan4Steaua24.12.2008 16:35

Hai sa nu exageram. In ce sens a jucat catastrofal Neaga? Pentru ca asa zice presa? Dumnezeule, parca ne uitam la meciuri diferite. Rica nu era in cea mai buna forma, dar prestatia lui e departe de a fi catastrofala. Poti sa te uiti la notele acordate de cititorii site-ului, mai relevante decat voturile de rahat de pe asa-zisele site-uri ale suporterilor din caracatita Gazetei. Si iata ce spun acele voturi:

Steaua - FC Brasov Nota: 7.35

Poli Iasi - Steaua Nota: 8.25

Steaua - FC Arges Nota: 7.65

Bistrita - Steaua Nota: 5.6

Steaua - Timisoara Nota: 7.38

Nu a fost in nici un meci cel mai slab jucator de pe teren. Nu a fost in nici un meci sub media echipei. Asta in conditiile in care nu a fost jucat VARF, desi acesta este postul lui. In plus, am vazut la el pase bune IN FATA, incercari de iutire a jocului. Cand incerci sa dai pase decisive gresesti mai multe decat gresesti atunci cand pasezi inspre Ghionea sau Goian.

Idem cu Andrey. Arata-mi cele 7 gafe mari facute de portarul brazilian. Mai mult, arata-mi mai mult de o gafa care sa ii apartina in proportie de 100%. Eu tin minte cateva meciuri bune facute de Andrey. Daca i se dadeau mai multe sanse, poate era mai corect.

Later edit: @mountytoma: ai tu ce ai cu Radoi. Capitanul a avut, in 8 ani de cand e la Steaua, un singur meci catastofal, acela de la Rosenborg. In rest, a facut cateva gafe, putine in 8 ani de activitate sub culorile ros-albastre. Lui Radoi i se potriveste cel mai bine zicala: CINE NU MUNCESTE, NU GRESESTE!

Arata-mi mie meciul in care Mirel s-a plimbat pe teren asemeni unei domnisoare, atitudine pe care am observat-o la mai multi jucatori care au jucat si joaca pentru Steaua.

The Game26.12.2008 07:17

Fratilor,aduceti-va aminte de cand Neaga era folosit titular,atunci,in perioada aia scurta de timp cat a fost Hagi la echipa,imediat dupa ce a revenit din Coreea Rica,a avut acea perioada buna de timp de la inceputul sezonului,dar imediat dupa golul inscris cu BATE Borisov nu a mai aratat nimic pana la meciul cu spurcatii,unde din nou a inscris.Pe urma au venit in iarna lui 2007 Dayro,Habibou,Mendoza si Pepe si logic ca Lacatus a avut de ales si a ales ca Neaga sa stea pe banca la ce evolutii slabe avea.Trebuie sa recunoastem ca Neaga este departe de forma care a avut-o dupa ce a venit de la Arges si inscria goluri pentru echipa noastra pe banda rulanta,si incep sa cred,ca daca va veni un atacant solid in perioada asta de transferuri,Rica nu isi va mai gasi locul in echipa si va pleca.Asta e parerea mea,ca o fi asa,ca n-o fi,om vedea.

MoWeed26.12.2008 08:18
Trebuie sa recunoastem ca Neaga este departe de forma care a avut-o dupa ce a venit de la Arges si inscria goluri pentru echipa noastra pe banda rulanta

Dupa ce a venit de la Arges, vreo 2-3 ani nu a dat decat 2-3 goluri. Tin minte ca mult timp a fost considerat unul din cele mai proaste transferuri ale Stelei...

Marius26.12.2008 09:33

De fapt, in primul sezon la Steaua, dupa transferul de la Pitesti, Rica a dat vreo 7 goluri. In al doilea an a dat doar un gol sau doua, avand scuza ca a jucat doar un meci titular.

Dupa "experienta" Al Nasr, a revenit in Ghencea unde a avut un sezon de vis, cu vreo 13-14 goluri marcate, desi, din nou, nu a fost folosit titular decat in 4-5 meciuri.

MoWeed26.12.2008 09:36
De fapt, in primul sezon la Steaua, dupa transferul de la Pitesti, Rica a dat vreo 7 goluri. In al doilea an a dat doar un gol sau doua, avand scuza ca a jucat doar un meci titular.

Asa este, ai dreptate. Oricum, ideea era ca primele lui sezoane la Steaua nu au fost foarte bune. Ce bine a jucat returul ala dupa ce revenit din Arabia...

Bogdan4Steaua26.12.2008 12:02

Dovada clara a faptului ca jucatorului nu ii lipseste valoarea, talentul, ci increderea in sine si increderea acordata de antrenor, conducere.

mountytoma26.12.2008 12:31
Later edit: @mountytoma: ai tu ce ai cu Radoi. Capitanul a avut, in 8 ani de cand e la Steaua, un singur meci catastofal, acela de la Rosenborg. In rest, a facut cateva gafe, putine in 8 ani de activitate sub culorile ros-albastre. Lui Radoi i se potriveste cel mai bine zicala: CINE NU MUNCESTE, NU GRESESTE!

Arata-mi mie meciul in care Mirel s-a plimbat pe teren asemeni unei domnisoare, atitudine pe care am observat-o la mai multi jucatori care au jucat si joaca pentru Steaua.

incerc sa uit meciurile catastrofale ale lui Mirel, dar tot imi vine in minte acel 2-4 cu Dinamo la noi acasa. pasa data lui cl Niculescu, care a ramas singur cu Andrey... ar mai fi si altele (meciurile din CL din deplasare anul asta, acolo chiar a fost balerina desi trebuia sa fie zmeu), dar hai sa vorbim de Neaga aici.

Rica a avut un sezon slab cand a venit de la FC Arges, cand a inceput sa joace ceva a plecat la arabi, cand s-a intors de acolo a avut o forma excelenta, de vis cum zice cel ce ma contreaza mai mereu, apoi a plecat in coreea. pentru mine Rica este unul din cei doi sau cei trei atacanti pe care Steaua TREBUIE sa ii aibe in teren din minutul 1 al fiecarui meci! asta daca vrem sa castigam si noi meciul respectiv :-)

«1456789»