FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian Neaga

«156789»
c0rLe0n326.12.2008 16:22

Adrian Neaga este cel mai bun atacat p care il are Steaua acum...doar ca nu este folosit...kapetanos este si el bun dar de foare multe ori de pe langa mige si face preluari lungi... fular-campionii:steag_cruce_invers:

RaMs3s29.12.2008 12:26

CONCLUZIE =>

Bagati-l in teren pe Neaga :angry: ( am spus in teren si nu titular desi in unele meciuri l-as vrea titular )

axl29.12.2008 12:32
Bagati-l in teren pe Neaga

Il vom baga.

mountytoma29.12.2008 20:57
CONCLUZIE =>

Bagati-l in teren pe Neaga :angry: ( am spus in teren si nu titular desi in unele meciuri l-as vrea titular )

nu mor caii cand vor cainii, si nici cainii cand vor stapanii!

atata timp cat antrenorii Stelei sunt slugile lui Becali, iar boul ala are ciuda pe rica, slabe sanse sa profitam de faptul ca avem un jucator atat de bun :-)

Bogdan4Steaua30.12.2008 23:08

Momentan, pentru mine atacul eficient al Stelei ar arata asa: Kapetanos - Neaga!

Din pacate, probabil ca vom juca in continuare cu un singur varf, "ajutat" de "gurile de foc" Nicolita si Semedo, dar si de Lampard din Ghencea, "playmaker-ul" desavarsit Florin Lovin.

redondo30.12.2008 23:52

Oameni buni....toti tinem la Neaga ca om si ca stelist.Nu e un tradator,asta e clar. Dar ca fotbalist el nu mai este de nivelul Stelei de mult timp si asta ati observat toti.

Lari30.12.2008 23:55

Pentru ca nu joaca pe postul care trebuie, Fernando, draga.

Si eu sunt convins, Bogdan4Steaua, ca daca Neaga ar juca varf de atac veritabil, alaturi de Kapetanos (sau de un alt pivot mai valoros), Steaua ar marca cu mult mai multa usurinta.

redondo31.12.2008 00:09
Pentru ca nu joaca pe postul care trebuie, Fernando, draga.

Si eu sunt convins, Bogdan4Steaua, ca daca Neaga ar juca varf de atac veritabil, alaturi de Kapetanos (sau de un alt pivot mai valoros), Steaua ar marca cu mult mai multa usurinta.

Fernando?...de ce nu? :) Serios vorbind...indiferent de postul pe care joci se vede daca mai esti un fotbalist de nivel sau nu.Se vede dupa cum lovesti mingea. Ori Neaga saracu"...in finalul meciului cu Timisoara la 2-2 a bagat ciocu" sub ea din fata portii si s-a dus mingea 2 m peste poarta.

Ai vazut si tu daca joci fotbal ca atunci cand faci o pauza de o luna sau mai mult ti se pare apoi ca nu mai sti sa dai cu picioru'-n minge.Dureaza pana iti revi. Asa e si cu Neaga...de cand a revenit am impresia ca arata de parca n-ar mai fi jucat de ani buni.

Lari31.12.2008 00:22

Chiar daca a gresit in acel meci cu Timisoara, am vazut la Rica, tot in acea partida, o daruire cum rar mai vedem la jucatorii nostri. Am stat foarte aproape de gazon atunci si i-am vazut deseori privirea. Sincer, mi-a fost mila de el. Incerca sa intre in gratiile tuturor. Ba mai mult, in acel joc, atat presa, cat si noi l-am considerat unul dintre motoarele echipei.

Pentru a da randament in orice sport, este nevoie ca toata lumea din club, in primul rand, dar si din tribuna sa aiba incredere in tine. Daca Lacatus si Gigi l-au ocolit cu nesimtire, iar daca Dorinel il punea sa joace tot pe un post nepotrivit, este foarte greu sa-ti revii.

Ca un exemplu, pana si Wenger le cere fanilor sa aiba rabdare nu numai cu Walcott, pentru a da un exemplu de jucator tanar, dar si cu fotbalisti cu mai mare experienta, cum ar fi Adebayor, care intra deseori in gura "pretentiosilor".

Numai ca Wenger este nu numai un antenor incredibil de iscusit, dar si un pedagog formidabil.

Ooofffff... in ce hal suntem!

redondo31.12.2008 00:39

E frumos ce spui tu,dar mai pe romaneste...Neaga tot slab e! Asta e...

Bogdan4Steaua31.12.2008 02:42

Ai tu o fixatie... Neaga numai slab nu e!

Talent are, ambitie are. Trebuie doar sa i se dea credit. Si nu spun asta doar pentru ca il am la inima...

mountytoma31.12.2008 07:58
Dar ca fotbalist el nu mai este de nivelul Stelei de mult timp si asta ati observat toti.

intr-adevar, Rica Neaga nu e de nivelul Stelei de azi, caci Steaua de azi e mult mai jos decat el!

La Multi Ani Rica Neaga! sa fii sanatos si sa joci cat mai multe meciuri pentru Steaua!

Lari02.01.2009 18:48
Conform stirilor Pro TV, Neaga e liber de contract.

Daca pleaca Neaga, ar fi un mare esec pentru Marius Lacatus.

Dupa ce ca a fost pus sa joace, de la revenire, pe un post care nu ii este absolut deloc caracteristic, Rica a aratat teribil de multa determinare in TOATE meciurile pe care le-a mai prins.

Chestia asta nu am vazut-o la unii care sunt, vad, foarte apreciati de Laca: Semedo, Arthuro, Plesan, Stancu... Ma opresc aici, ca nu vreau sa-mi aduc aminte si sa ma enervez.

Bogdan4Steaua02.01.2009 18:53

Daca pleaca Neaga, Lacatus are din start o mare bila neagra.

Sa pastrezi toti indolentii fara valoare si sa nu ai nici un cuvant de spus vis-a-vis de mazilirea lui Neaga...

Marius02.01.2009 18:54

La-ca-tus, La-ca-tus

end of irony :D

mountytoma02.01.2009 19:18

daca e adevarat ca Lacatus a acceptat pasiv concedierea lui Neaga, cred ca Gigi si zmarandescu nu mai sunt singurii care merita muhhe multa!

nu ma doare atat pentru fotbalistul Neaga, cat ma doare pentru STELISTUL Neaga! pentru mine Rica este ultimul stelist adevarat din echipa, avand in vedere ca Ogararu e doar cu imprumut la noi!

RaMs3s09.01.2009 17:34

Daca chiar e adevarat.....sper sa prind ziua in care o sa revina la echipa

Rica Neaga va fi mereu un stelist adevarat ca fiecare dintre noi fularsteaua2

andrey_ptm_steaua09.01.2009 18:01

desi nu a rupt gura targului NEAGA este un stelist adevarat si merita sa ramana in lotul Stelei...m*u*i*e* Jiji miau miau miau

The Game09.01.2009 18:43

Cred ca la ora actuala era cel mai bine asa pentru Rica,daca intr-adevar se adevereste faptul ca va pleca de la echipa,decat sa isi bata joc de el si de cariera lui un cioban muist,mai bine pleaca spre alte zari,unde poate,si speram ca ii va mai bine.Ce e drept nu a aratat mare lucru de cand a venit inapoi la Steaua,in 2007,dar el tot un stelist adevarat va ramane,ceea ce e cel mai important.

mountytoma09.01.2009 20:17

intr-adevar, sper sa-i fie bine lui Rica. Stelei nu are cum sa-i fie bine, a plecat o parte din sufletul ei. ultima parte din el...

vlad7509.01.2009 20:31

Rica,Rica.... :(

Ciobanul l-a dat afara pe Neaga dintr-un singur motiv. Putea sa fie si mai bun ca Messi ca tot la Steaua 2 juca.

Motivul este urmatorul,normal pt Cioban,imbecil pentru orice om normal: a pus ruptura intre ginti ,neamuri,ramuri,veri pe seama aducerii lui Rica la Steaua. Din motivul asta n-a mai jucat Rica la echipa mare. Sper sa-si ia si gatul Ciobanul in cele din urma.

Rica,imi pare rau pentru cele patite.Bafta la noua ta echipa.Oricare va fi aia!Speram sa-i arati m...ie Ciobanului cand vei da un gol in poarta Stelei. Chiar merita !

steaua_gloria09.01.2009 21:42

A plecat un stelist adevarat...

maye09.01.2009 21:52

s-a mai dus un stelist....

Mar1us_D09.01.2009 22:23

S-a mai dus un stelist adevarat... Jiji nu se lasa pana nu distruge Steaua iar Laca a demonstrat inca o data ce ,,cojones'' are in fata lui Jiji...0!

Multa bafta Rica oriunde te-ai duce!

MoWeed09.01.2009 22:46

Pacat, a plecat unul din ultimii stelisti adevarati de la echipa.

Mult noroc la oricare echipa vei juca Neaga.

«156789»