FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian Neaga

«1789»
teencushene30.08.2011 00:44

Adrian is an awesome talent with a really good work ethic. Frankly most numer one overall draft picks havent made as big an impact this early in their career as he has.

I wouldnt call him the best just yet, however. He fumbled the ball way too often for my liking last season. Hopefully this will diminish this year.

Daniel-Ionut01.11.2011 11:34

Dacă suporterul ala intra pe teren prin 2004 sau 2005, cind Steaua avea acea echipă frumoasă si unita vă asigur că iesea pe targa cu toate oasele rupte! Am fi sarit toti pe el. Jos palaria pentru Martinovici! Îmi pare rau că nu l-a prins mai bine.

Lari26.03.2013 00:33

Ajuns in Liga a doua, la CS Mioveni, Adrian Neaga (33 de ani) a anuntat că se va retrage din fotbal: "Mai mult ca sigur voi renunta la fotbal in această iarna Contractul meu la Mioveni expiră in vara insă clubul nu are ca obiectiv promovarea si nu pot să mai ramin. Nu simt că mai am motivatia să joc fotbal in aceste conditii, asa că mai bine mă retrag".

El vrea să devină agent de jucatori si a anuntat că Steaua va ramine mereu importantă: "Mă tentează o carieră de impresar. Steaua va ramine mereu in sufletul meu. Am ramas in relatii bune cu cei de acolo, de la suporteri pină la patron", a mai spus atacantul.

gsp

«1789»