FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian Neaga

«16789»
Bogdan4Steaua11.01.2009 22:53

Ambitie ca la Neaga nu am vazut prea des. Ma uit la Semedo sau la Dayro si imi pun mainile in cap. Sa nu mai vorbim de Arthuro...

vlad7512.01.2009 05:59
Ambitie ca la Neaga nu am vazut prea des. Ma uit la Semedo sau la Dayro si imi pun mainile in cap. Sa nu mai vorbim de Arthuro...

Ambitie mai mare ca la Neaga eu am vazut, la Cioban. Ambitia de a distruge Steaua!

mountytoma15.01.2009 22:08
Pacat, a plecat unul din ultimii stelisti adevarati de la echipa.

Mult noroc la oricare echipa vei juca Neaga.

eu cred ca a plecat singurul stelist adevarat.

sa speram ca a apucat sa predea stafeta celor tineri si ca acestia vor ramane sa joace pentru Steaua!

@vlad75

sper ca Becali sa aiba ambitia sa stea sa vada cine e mai tare: el sau locomotiva trenului care se indreapta in viteza catre el si verii lui giovani si Victor :-)

laur steaua16.01.2009 17:08

este cel mai bun atacant din Romania depune cel mai mare efort in teren se lupta pentru fiecare minge fular-campionii

Bogdan4Steaua16.01.2009 23:00

"Sunt putin dezamagit de modul in care ne-am despartit, dar trebuie sa merg inainte. Sper ca Steaua sa castige campionatul in aceasta vara si colegii mei sa se gandeasca si la mine atunci cand vor deschide sticla de sampanie. Le multumesc antrenorilor si colegilor, care au fost alaturi de mine si cu care am petrecut atat timp. Am avut parte de momente frumoase impreuna si ma voi gandi intotdeauna la ei. Singurul regret este acela ca nu am luat macar un titlu in tricoul ros-albastru. Cred, insa, ca am contribuit si eu la titlul din 2005, cand am plecat din postura de golgeter. Il consider pe acela drept campionat castigat, macar la nivel de consolare", a spus Adrian Neaga, citat de site-ul Stelei.

Neaga si-a continuat declaratia de dragoste fata de clubul din Ghencea. "Aceasta echipa a fost si va fi iubirea vietii mele in fotbal. Este cea mai titrata si cea mai buna echipa din Romania. Daca pana acum am avut onoarea de a imbraca tricoul Stelei, incepand de acum, voi deveni suporterul ei", a adaugat fotbalistul.

Rica Neaga a precizat ca nu a luat inca o decizie privind viitorul sau si ca, totodata, nu exclude o revenire in Ghencea in viitor.

"Deocamdata sunt in discutii cu mai multe echipe. Voi face pasul urmator cu mare atentie. Nu voi mai alege cu inima, deoarece m-am ars o data. Cu toate acestea, nu imi pare rau de nimic si nu regret faptul ca am revenit la Steaua. Viata merge inainte!", a conchis Neaga."

Sursa: Onlinesport

Robinson Rufay Zapata23.05.2009 08:24

"Dayro Moreno nu poate vorbi despre Nicolae Dicã. Dicã e Dicã, iar Dayro Moreno poate sã stea aici pînã la sfîrșitul carierei, cã tot nu îl va egala"

gsp.ro

Ca bine a zis :clap:

kaycee24.05.2009 21:43

Impresionant caracterul lui neaga, avand in vedere despartirea de Steaua unde a avut de indurat multe cu Becali. La polul opus se afla "la loc de cinste" mizerabilul de Trica.

redondo24.05.2009 21:48

Da frate,corect.Jos palaria pentru omul Neaga...din pacate fotbalistul Neaga a fost extrem de slab de la intoarcerea din Coreea.

Trica a fost tot timpul un jeg.Dar daca zicea cineva asta pe vremuri cand evolua la Steaua,ati fi sarit toti in sus,asa cum ati facut si acum in cazul altora...nu are rost sa-i amintesc.

kaycee24.05.2009 22:06
Da frate,corect.Jos palaria pentru omul Neaga...din pacate fotbalistul Neaga a fost extrem de slab de la intoarcerea din Coreea.

Trica a fost tot timpul un jeg.Dar daca zicea cineva asta pe vremuri cand evolua la Steaua,ati fi sarit toti in sus,asa cum ati facut si acum in cazul altora...nu are rost sa-i amintesc.

iti dau dreptate aici. ca prestatie pe plan fotbalistic dupa revenirea din coreea - no comment!

bijoux_bz25.05.2009 06:33

Neaga a fost mai bun dupa ce a venit din coreea decat peste jumatate din fotbalistii Stelei. Spuneti voi pe cineva care a jucat bine in ultimii doi ani la Steaua, dupa ce a plecat Olaroiu. noi de atunci nu am mai vazut fotbal in Ghencea, nu am mai vazut un jucator sa straluceasca sau macar o continuitate minima de evolutii bune a jocului si a mai multor jucatori. Neaga jucat slab pentru ca nu am avut un antrenor . Trebuiau in primul rand sa-l lase sa se odihneasca dupa ce a venit, nu sa-l bage direct la antrenamente.

Robinson Rufay Zapata25.05.2009 18:08

Mancati ciuperci stricate. Neaga a fost bun si dupa ce a revenit. El era singurul care mai facea un dribling in viteza. Singurul care avea tupeul sa suteze din orice pozitie la poarta. Numai ca nu a lasat sa faca ce poate. Sa fii tot timpul cu gura pe tine nu poti face mare lucru.

bijoux_bz04.06.2009 07:16
La multi ani Rica Neaga !!! Sper sa te intorci la Steaua intr-o zi . esti un stelist adevarat, clubul va avea nevoie de tine . Suporterii adevarati vor fi mereu alaturi de tine .
MoWeed04.06.2009 07:18

La multi ani Neaga si mult succes oriunde vei juca!

maye04.06.2009 07:38

La Multi Ani Rica!

Te vreau inapoi la Steaua , imediat dupa ce va pleca ciobanul!

JDERUL04.06.2009 07:47

La multi ani Rica!

Nyghty04.06.2009 08:34
La Multi Ani Rica! Vreau sa revii la Steaua si sa iti arati adevarata valoare imediat dupa ce pleaca ciobanul de la echipa; ai demonstrat ca esti un stelist adevarat! :steag_cruce_invers:
Ronnie04.06.2009 08:52

La multi ani, Rica NEAGA!

ytse jam04.06.2009 09:36

La Multi Ani Ricky!!!

Poate ne vedem Sambata in Moghiorosi, as fi super...

Bogdan4Steaua04.06.2009 11:47

La multi ani, Rica!

Intr-o zi vei juca din nou in Templu!

RobYnho05.09.2010 13:03

Neaga s-a transferat in Ucraina, cu o zi inainte de nuntă!

Adrian Neaga, jucatorul echipei Unirea Urziceni, a semnat un contract avantajos cu Vorskla Poltava, din Ucraina, cu o zi inainte de nunta fotbalistul urmand să se casatoreasca duminică 5 septembrie.

Mijlocasul Unirii Urziceni a debutat la FC Arges apoi la Steaua, intre 2001 - 2003, 2003 - 2004 si 2007-2009. În afara țării a evoluat la echipe precum Al Nasr, Chunnam Dragons, Ilhwa Chunma. Anul acesta jucatorul a plecat de la Neftci Baku pentru un contract de doi ani cu Unirea Urziceni, dar iată că i-a suras norocul si cu o zi inainte de nunta el a semnat un alt angajament cu o echipă din prima ligă din Ucraina. Împreună cu Adrian Neaga va merge la Vorskla Poltava si Sorin Paraschiv, cei doi romani sperand să facă o figură frumoasă la noua echipă de club.

Duminica 5 septembrie, Adrian Neaga se va casatori si iși va boteza copilul nou-nascut, la Pitesti, si va mai avea un motiv in plus de bucurie,pe langă datorită transferului la echipa ucraineana Nasul de cununie al fotbalistului este Adrian Mutu care a sosit in tară special pentru acest eveniment.

cancan

Lari11.05.2011 23:04
"O mare problemă la formatia actuală e că unii jucatori nu inteleg nimic din spiritul Stelei. Știu că un jucator, in pauza unei partide importante din acest retur, a cerut schimbare fiindcă avea o batatură in talpa Acest lucru nu numai că nu se intimpla cind juca Radoi, dar Mirel si-a riscat sanatatea pentru această echipa intra si incomplet refacut, iar atunci cind se accidenta raminea pină la final pe teren să lupte. Acum, acest spirit de stelist adevarat a disparut".
Lari17.05.2011 18:33

"Speram că Steaua va reusi să meargă intr-un loc de cupă europeana indiferent cum vine această calificare, prin campionat sau prin Cupa Speram să trecem peste acest hop. Steaua a avut rezultate atita timp cit a avut si suporterii de partea sa. Acolo nu sunt puse la punct toate problemele.

Fanii sunt avizi de performanță, pentru că in ultimii 4-5 ani nu s-a mai inregistrat nici un rezultat notabil. Revenirea lui Oli le-a ridicat moralul jucatorilor. Eu aș accepta o ofertă din Romania, am depus actele pentru a deveni liber de contract. sunt in litigiu cu Volin Lutk in acest moment", a spus Neaga la DigiSport.

362627_686_115547_neagamare.jpg

Daniel-Ionut28.06.2011 07:19

Proaspat transferat de CS Mioveni, Adrian Neaga sustine că nu va avea nicio problemă să o infrunte pe Steaua, echipa sa de suflet, marturisind că nu se mai simte aproape deloc legat de ceea ce inseamnă acum gruparea din Ghencea:

"Pentru mine nu o să fie ciudat să intalnesc Steaua. Nu mă mai leagă nimic de echipa de azi. Dintre jucatorii care sunt acum in lot am jucat doar cu Banel. Nu am nici o revanșă de luat. În orice caz, cand va veni meciul cu Steaua, o să dau tot ce e mai bun din mine ca să invingem.

La Mioveni imi propun, in primul rand, să fiu sanatos. Apoi să pot evolua cat mai mult posibil. De goluri nu promit nimic. Asta este meseria lui Tanasa eu cu Dică o să incercam să ii dam cat mai multe pase de gol. Cat o să suflu si o să mă tină picioarele, o să joc fotbal. Cand o să vad că nu mai pot, o să mă retrag singur, nu o să astept să imi zică cineva acest lucru", a spus Neaga

Arsenal1886Steaua194728.06.2011 21:04

Pai pe ce stelist adevarat mai reprezinta echipa de acum ? Doar pe berbecali si sleahta lui de lingai....

Marina_s1330.06.2011 13:52

Imi place Neaga. Mi se pare un jucator foarte bun. Nu prea am mai auzit nimic de el in ultima perioada.

«16789»