Am incredere in Neaga si voi avea mereu indiferent cum va juca. Cel putin el este printre putinii care joaca la Steaua doar cu sufletul. cand l-a dat ciobanul in coreea era foarte suparat desi avea acolo un salariu de 5 ori mai mare decat la Steaua. anul trecut ar fi venit si pe jos acasa in Ghencea si chiar a renuntat la 200 mii ca sa se intoarca la Steaua ( normal pe un salariu din nou de 5 ori mai mic) . nu a spus niciodata ca vrea sa plece desi in sezonul trecut nu a prins echipa mai deloc. din punctul meu de vedere pentru evolutia slaba a lui rica e vinovat un singur om: Hagi. Motive: in momentul in care a venit din coreea Neaga tocmai terminase sezonul si a fost bagat direct in pregatiri. Probabil pe moment nu s-a resimtit insa spre inceputul sezonului in Liga 1 normal ca a obosit si nu a mai dat randament, practic el in 2007 nu a avut vacanta, nu a avut acea pauza competitionala pe care orice fotbalist din lume o are. Apoi normal ca a fost rezerva... In iarna succesorul lui Hagi, marea speranta a Stelei ( ca antrenor) , Lacatus , impreuna cu o alta mare speranta a Stelei (ca manger) , Adi Ilie si cu ciobanul obosit cu talente ascunse de scouter , de frica sa nu piarda cumva titlul din cauza lui Neaga au adus la Steaua 4 atacanti din care doi au reprofilati mijlocasi, eliminandu-l astfel pe Neaga din calculele pentru primul 11. Sunt de acord ca atunci cand a jucat nu a facut-o extraordinar ( desi pentru mine el e jucatorul care a realizat cel mai mult la Steaua : golul victoriei cu javrele ) dar nu i s-a dat nicio sansa.
Sper sa revina si sa joace titular, nu stiu in locul cui, nu ma intereseaza.
In meciul cu brasovul a fost folosit in centru si Dayro pe stanga si s-a vazut ca a facut un joc bun. din punctul meu de vedere iata cum ar arata echipa in fata:
szekely (Nicolita) ------- Neaga ------- toja (Ochirosii)
Dayro ( arthuro)
Cu siguranta l-as folosi pe Dayro varf. cred ca are calitatile necesare si e mult mai periculos, mai tehnic si mai rapid decat arthuro. Nu stiu a cui e obsesia asta la Steaua din ultimul timp cu un singur atacant masiv si inalt dar eu m-am saturat de mult... Se vede clar matahala ( oricine ar fi ea: Iacob, pepe, arthuro, etc.) nu poate intra in combinatii, nu poate centra, nu poate face si alte lucruri pe care in mod normal orice jucator trebuie sa le faca, fie el si fundas, atunci cand jocul o impune.