FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian Neaga

«12349»
cornisa5823.07.2007 15:34
Sunt curios daca va prelua fostul lui numar. Ar fi o idee sa joace cu 7 pe spate! :)

Eu am mare încredere in Ricã poate sã joace și cu 77 dupã mine dar sã dea multe goluri

steagsimplu
dbd26.07.2007 06:44

Bine ai venit ! Si bafta in continuare !

Wally26.07.2007 10:33

Rica, sper sa nu ratezi si in meciurile oficiale ca in cel cu Charleroi... multa bafta!

ForzaSteauaDaNuTz01.08.2007 10:22

Sper ca Neaga sa faca minuni in Ghencea!

i-m BaD...02.08.2007 11:10

Neaga este un jucator tehnic, rapid si creativ... cum a si demonstrat-o in meciurile cu Ceahlaul si Zaglebie... dar isi va da drumul 100 % la joc si va fi acel Neaga la care ne asteptam...

fularsteaua2

PavelAndrei08.08.2007 20:41

Neaga e preferatul meu. Foarte bun jucator!

raducelbun09.08.2007 07:29

Pana acum nu a aratat decat ca este foarte nervos si ca stie sa alerge. Mai astaptam.

blindica10.08.2007 05:50

Pacat de bara din meciul cu Zaglebie. Probabil ca dupa primul gol va urma un lung sir de alte puncte pe tabela. Tribunele au nevoie de Neaga si acesta de tribune.

dmb15.08.2007 19:54
Tribunele au nevoie de Neaga si acesta de tribune.

Doar daca tribunele au nevoie sa vada fotbal in 10, iar Neaga are nevoie de recalificare. Eu cred ca portar ar fi bun... dar nu de poarta de fotbal! Ca sintem slabi e una, ca ne permitem sa-l tinem pe Neaga sa frece mangalul e cu totul alta.

cristian01415.08.2007 20:23

A venit la Steaua, a dat goluri prin pregatiri, a fost sufletul echipei si acum nu joaca nimic. O singur faza notabila am vazut azi, pasa catre Nicolita, care a dat-o-n bara... mai mult la figurat, decat la propriu. Imi doresc din tot sufletul sa-l vad pe acel Rica golgheter, pentru ca si-a dorit extrem de mult sa revina in Ghencea, si iata ca visul i s-a implinit.

Din cate stiu si la chinezi era laudat, avea meciuri bune, marca goluri. Trece printr-un con de umbra, si spre deosebire de 'frate-su', Dica mai si marcheaza chiar daca nu straluceste in joc.

AGRESSIVO198+115.08.2007 20:41

Rica, sa stii ca te iubim... dar esti lipsit de forma, fa ceva sa te revansezi, daca nu, cred ca vei lustrui banca pentru ceva vreme.

mountytoma16.08.2007 05:33

Rica Neaga este intr-un moment dificil acum si trebuie sa il ajutam sa treaca peste acest moment, pentru ca avem mare nevoie de un jucator ca el. Daca Dica ar alerga la fel ca Neaga ar fi bataie mare pe el, mai ceva ca pentru Chivu...

Mie mi-e teama ca Neaga a intrat in colimatorul celor care i-au eliminat si pe Carlos, Elton, Saban, Andrey... mie mi-e teama ca Neaga nu e ajutat de coechipierii invidiosi pe milionul de dolari castigat de el in Coreea... si tare imi pare rau de Neaga. mai ales cand il vad pe boul de Becali spunand ca "Zapata si Zaharia si-au scos banii"!

Asta e pentru el, sa-si scoata banii! Behaitul nu suporta sa piarda, de aceea ii uraste pe Elton, Carlos, Saban, Andrey, etc., dar nu se gandeste prostul ca nu a facut nimic pentru a castiga bani de pe urma lor (ca asta vrea de fapt, ori bani, ori voturi, la el nu exista alta motivatie), ci dimpotriva. Ce-a facut cu ei e similar cu a arunca gunoaie pe un teren foarte bun si dorit pe care il scoti la vanzare.

Berbecaliul habar nu are sa faca afaceri in fotbal, si orice ar zice, echipa nu prea mai sta in banii lui. Sau mai exact, doar in banii lui.

Rica, eu iti tin pumnii si indiferent de ce zice boul din loja, tu esti un fotbalist foarte bun care pune osul la treaba. Pentru asta toata stima. Daca vei avea si putin noroc, Gigica te va pupa si-n [...], ca asa e el. Cand nu iese desfiinteaza, cand iese bine sare repede in fata sa ne arate noua ce destept e el si cum a stiut el ce trebuia facut. Demn de toata mila si sila.

Curaj Rica si bafta maxima! Poate ii bati pe "borisovi" de unul singur, sa il vad pe behait cum [...].

raducelbun16.08.2007 10:23

Rica a intrat la sufletul stelistilor pentru ca a dorit sa se intoarca la Steaua. Din pacate, pana acum nu a aratat mare lucru, fapt care nu poate decat sa ma ingrijoreze. Sper din toata inima sa ajunga sa joace asa cum o facea inainte de a pleca in Koreea si sa nu mai aiba parte, in toata cariera lui, de meciuri precum cele pe care le-a facut inainte de a pleca la arabi! Nici nu vreau sa ma gandesc la aceasta ultima varianta!

onlySteaua16.08.2007 12:06

Parerea mea e ca Neaga nu e jucat unde trebuie. S-a vazut si ieri ca dupa ce a fost putin retras, randamentul sau a fost mult mai bun. Ca sa nu mai vorbim ca pe contraatac e mortal.

Sper sa vina si golurile.

Multa bafta Rica!

predatorpulse716.08.2007 14:46

100% de acord cu onlySteaua. Neaga nu este intr-o forma grozava dar principalul vinovat pentru ineficienta lui este Hagi, pentru ca il pozitioneaza mereu prost in teren. Ba il pune pe stanga, ba il pune varf(wtf?), ba langa Dica si cei doi se calca pe picioare. Ceea ce Hagi nu vede, si nu inteleg de ce, este ca Rica ar fi bun pe partea dreapta, unde a si avut cateva sarje in meciul cu Bate dupa ce a iesit Banel.

Si cand spun asta ma gandesc doar la golul lui Ciocoiu in meciul cu Besiktas, cand Rica a avut o cursa de 40m si a centrat de pe dreapta, depasind 2 adversari pe drum. Asta trebuie sa faca Gica Hagi, si cat mai repede, sa faca un 11 stabil si sa nu mai mute jucatorii de posturi atata, ca sa aiba timp sa se obisnuiasca, d-aia joaca de parca se vad prima oara multi dintre ei.

FORZA Steaua!

Intotdeauna superiori.

steaua_gloria16.08.2007 15:31

Unde-i Rica ala care dadea goluri si pase de gol? Sunt sigur ca o sa-si revina.

Hai Rica!

dmb16.08.2007 16:11

Cred ca te referi la Rica... Raducanu, ca si ala era mai periculos decit Rica al nostru! :biggrin:

mountytoma17.08.2007 08:31
100% de acord cu onlySteaua. Neaga nu este intr-o forma grozava dar principalul vinovat pentru ineficienta lui este Hagi, pentru ca il pozitioneaza mereu prost in teren. Ba il pune pe stanga, ba il pune varf(wtf?), ba langa Dica si cei doi se calca pe picioare. Ceea ce Hagi nu vede, si nu inteleg de ce, este ca Rica ar fi bun pe partea dreapta, unde a si avut cateva sarje in meciul cu Bate dupa ce a iesit Banel.

Si cand spun asta ma gandesc doar la golul lui Ciocoiu in meciul cu Besiktas, cand Rica a avut o cursa de 40m si a centrat de pe dreapta, depasind 2 adversari pe drum. Asta trebuie sa faca Gica Hagi, si cat mai repede, sa faca un 11 stabil si sa nu mai mute jucatorii de posturi atata, ca sa aiba timp sa se obisnuiasca, d-aia joaca de parca se vad prima oara multi dintre ei.

FORZA Steaua!

Intotdeauna superiori.

Oare cum ar arata Steaua cu Banel fundas dreapta, Golanski mijlocas si Rica Neaga atacant de banda dreapta? Sau cu Badoi fundas, Golanski mijlocas si Rica atacant?

IONUTZ-CIPRIAN17.08.2007 10:24

Nu ma asteptam sa inceapa asa de prost, joaca nasol rau, sper sa-si revina, ca daca nu, Jiji ii va face vant, si pacat pentru un stelist pur-sange ca el!

**alex**17.08.2007 11:05

Stati linistiti ca Rica o sa-si revina, de altfel nu e singurul care e in forma slaba, dar e singurul pus la zid de presa.

IONUTZ-CIPRIAN17.08.2007 11:34

Lumea astepta mai mult de la el, de asta si presa scrie ce scrie despre el, stiu ca isi va reveni odata si odata!

raducelbun17.08.2007 12:38
Principalul vinovat pentru ineficienta lui este Hagi, pentru ca il pozitioneaza mereu prost in teren. Ba il pune pe stanga, ba il pune varf(wtf?), ba langa Dica si cei doi se calca pe picioare. Ceea ce Hagi nu vede, si nu inteleg de ce, este ca Rica ar fi bun pe partea dreapta, unde a si avut cateva sarje in meciul cu Bate dupa ce a iesit Banel.

FORZA Steaua!

Intotdeauna superiori.

Nu stiu cat de mult vede sau nu vede Hagi unde ar trebui sa fie pozitionat Rica, dar prea multe solutii nu are. L-a incercat (de voie, de nevoie) atacant si nu a mers, l-a incercat mijocas stanga si iar nu a mers, in locul lui Dica nu are cum sa-l puna... Nu stiu ce sa zic.

Cat despre Rica mijocas dreapta... nu cred. Cel putin eu nu imi amintesc sa fi jucat acolo in niciun meci. A... ca in situatii deosebite sau ca in valtoarea meciului mai ajunge si pe dreapta si ca mai da si vreo centrare buna, este cu totul altceva. Oricum eu nu il vad pe dreapta mai cu seama ca la ora asta nu ai NICIO solutie viabila pe stanga. Tocmai de aceea nu sunt de acord cu voi cand puneti tunurile pe Hagi, pentru ca el este obligat sa vada echipa in intregul ei, nu sa se gandeasca doar la un jucator sau altul, la ceea ce ar fi mai bine pentru (pseudo)fotbalistul X sau Y.

blindica27.09.2007 07:50

A mai avut astfel de perioade de ineficienta. Va semana panica prin orice defensiva. Rabdare.

Wally03.10.2007 16:25

Rica nu-si mai revine odata? Unde e acel Rica pe care il stiam?

razvan_stelist200703.10.2007 17:29

Neaga este un jucator bun, dar nu prea s-a acomodat la club. Rateaza foarte mult si are un joc slab, ar fi mai bine sa joace mijlocas, nu atacant.

«12349»