FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - UTA Arad 0 - 0 (0 - 0)

«1234567»
forever_STEAUA24.02.2007 09:30
Jucătorii Stelei vor fi prezenţi astăzi la Mall-ul din Oradea, de la ora 16, pentru o sesiune de autografe, anunţă site-ul clubului. Oraşul ardelean este renumit pentru faptul că are foarte mulţi suporteri care simpatizează cu Steaua.

Acest lucru s-a simţit şi aseară în momentul sosirii Stelei de la Sevilla. La aeroportul din Oradea, echipa lui Cosmin Olăroiu a fost aşteptată de 150 de suporteri. Acelaşi lucru s-a întîmplat şi la hotelul Continental, unde 100 de fani i-au aşteptat pe jucători.

sursa: gsp

Bogdan4Steaua24.02.2007 12:28

Azi nu s-a mai pus in vanzare nici un bilet. Au ajuns majoritatea la bisnitari sau alte VIP-uri locale. Initial s-a anuntat ca vor fi puse azi in vanzare biletele ramase, dar cei care stateau de la 7 dimineata la coada au avut surpriza sa afle ca nu mai sunt bilete(dupa 3-4 ore de stat la coada).

Virgil24.02.2007 12:31

Cine spunea ca ardelenii sunt mai civilizati ? Ca ei au trait sub habsburgi si au o alta educatie ? România ? O apa si-un pamant,De la Satu Mare pâna la Vama Veche.Traim timpuri noi.Timpurile bisnitarilor si ale manelistilor.Ale blatistilor, protejatilor si protectorilor.Incepand din capul statului si terminând cu ultimul pungas.

_yang24.02.2007 14:32

Pacat insa ca din cauza unor tampiti de "ultrasi" care au o minte de proaspat iesiti din pestera, Lacatus nu poate sa mai salute anul asta publicul din Ghencea intr-un meci oficial.

Tampiti sunt aia care suspenda stadioane si cei ce vin cu palarii ros-albastre si vopsiti pe fata la meciuri.

Recunosti profilul ???

Iar Lacatus e binevenit in Ghencea oricand... Nu trebuie sa stea neaparat pe banca adversarului ca sa fie salutat de catre suporteri...!

Stelista Teo24.02.2007 14:55
:( Oare pe astia or fi in stare sa-i bata? :lol:
Bogdan4Steaua24.02.2007 15:09

Interesul pentru meci este urias la Oradea.

Sa va prezint un aspect: doar la antrenamentul Stelei au asistat azi mai mult de 2000 de persoane!

Ganditi-va ca Dinamo joaca de multe ori cu mai putin de 2000 de suporteri acasa!

***alex***24.02.2007 18:11
Antrenorul campioanei s-a declarat nemultumit de starea terenului, insa a fost impresionat de primirea pe care fanii din localitate au facut-o Stelei.

stelisti .ro

In aceste conditii puteam juca mult mai aproape de Bucuresti, la Ramnicu Valcea unde publicul a fost la fel de impresionant si unde culmea, nu am jucat meciul cu UTA din cauza... terenului!

Yoyoyoi24.02.2007 20:03

Offff cat m-am saturat sa ma iau in gura cu altii despre "blatul" de maine :(

Parca Steaua nu ar fi in stare sa bata UTA numai daca aradenii s-ar lasa batuti :evil:

Ai nostri ar face bine sa-si revina, sa se trezeasca si maine sa zdrobeasca UTA. Sa se ridice moralul atat al echipei, cat mai ales al suporterilor si sa putem privi cu speranta spre viitor.

Forza Steaua!!!

Motanu D24.02.2007 21:59

Parca Steaua nu ar fi in stare sa bata UTA numai daca aradenii s-ar lasa batuti :evil:  

In mod normal Steaua ar trebui sa bata UTA la scor.

Daca jucam insa la fel ca in meciul cu Sevillia de acasa... nu ii batem nici daca ne dau meciul. :evil:

Johnel24.02.2007 23:36

Sunt stelist si sunt din Oradea dar... prea mult ii pupam in dos... deja ne-am transformat sclavii Stelei si e pacat.

Shabalala25.02.2007 03:09

Amice, esti idiot. Cum vine asta 'ne transformam in sclavi'? Da' te obliga cineva sa tii cu Steaua?

SteauaToronto25.02.2007 03:16

@johnel

La ce ai scris, m-ai terminat sincer, de mult nu am mai vazut asa o replica pe forum :oops:

alinush8925.02.2007 10:19

Bv tipule..ai zis-o p_asta:)

MadFroG25.02.2007 11:01
Sunt stelist si sunt din Oradea dar... prea mult ii pupam in dos... deja ne-am transformat sclavii Stelei si e pacat.

Prietene ,altii sunt sclavii Stelei , mai degraba sclavii lui Gigi . Nu cred ca are rost sa le rostesc numele :roll:

tot_eu25.02.2007 12:51

Traiasca arbitrii romani.Mai intai nu vede ca balonul e in poarta(e renumit pentrucat e de rotund si ce repede se rostogoleste) si ii da galben lui Mirel,pentruproteste,dar nu vede zidul ca era la 5 m(distanta regulamentara!!!??)

Danutss125.02.2007 13:42

GOLUL DIN MINUTUL 84 AL Stelei A FOST VALANBIL!NICI VORBA DE OFFSAID

waste25.02.2007 13:50

Furt astronomic.

tot_eu25.02.2007 13:54

Am o singura curiozitate:arbitrajele acestea sunt comandate sau arbitrii sunt prea prosti ca sa-si dea seama cand gresesc.Bravo tuturor si mai ales lui dinamu care mai castiga un campionat "pe merit"!

Phire25.02.2007 13:55

Si eu zic ca ambele goluri au fost valide: si cel din prima repriza, si cel din minutul 84.

Oricum...asta nu scuza prestatia jalnica -devine deja obisnuinta- a noastra. Acelasi joc sterp, fara idei...

M-am saturat! Sa plece odata Oli, ca aproape a devenit un chin pentru mine sa uramresc meciurile Stelei :cry:

P.S. Poate ca primul cartonas galben al lui Mirel a fost nemeritat, dar pe-al doilea l-a luat intr-un mod cat se poate de stupid. Mama ei de agresivitate...

vood0o25.02.2007 13:56

Bah gata ...Oli merita sa ramana in Ghencea!M-am gandit mai bine si am ajuns la concluzia ca ar fi bine sa numai ajungem prin europa pana nu moare Oli!

tot_eu25.02.2007 13:56

Pentru administrator:aceiasi problema am avut-o si pe alte forumuri.Eu scriu echipa cainilor cu d mic si cu u la coada,iar postata apre corect.Lamuriti-ma!

strezahuzum25.02.2007 13:58

Si uite asa consemnam al 4-lea rezultat de 0-0 in deplasare obtinut de Steaua marelui antrenor. Da, am avut un gol anulat pentru un offside inexistent. Asta insa nu e o scuza pentru jocul slab de astazi.

Cate prestatii din astea trebuie sa mai suportam ?? DEMISIA Zerolaroiule, demisia !! Pleaca dracului odata, nulitate ce esti !

SSK25.02.2007 14:01

Cateva pareri despre acest meci:

Jocul - slab, fara sclipiri, o lupta oarba care nu putea sa avantajeze Steaua - echipa care totusi incerca sa marcheze. Echipa noastra a fost in multe momente latita pe cate 50-60-70 de metri de teren, de unde si lipsa recuperarilor si pressingul inexistent. Aceleasi centrari pe varfuri, acelasi mijloc care nu construieste nimic.

Nu stiu de ce Olaroiu nu incearca sa-l joace pe Saban, ma depaseste incapatanarea lui in ce-l priveste pe Stancu. Goian - slab, Ghionea - mediocru, Coman - fara realizari. Radoi - doar agresiv (oricum, eliminare meritata), Bostina - bun doar la lovituri (si nici la alea..), Paraschiv - se zbate si atat, Banel - nimic deosebit. Thereau se molipseste si el, Badea o ia pe urmele lui Cristea. La ora actuala, NU VAD UN JUCATOR STELIST IN FORMA!

Arbitrajul - slab, un central fara cojones si un gol anulat total aiurea de tusier. Dar nu pe arbitri trebuie sa dam vina in primul rand! Este cel mai facil in aceste momente sa ne uitam la arbitri! Olaroiu si conducerea trebuie sa ne explice de ce Steaua nu joaca mai nimic!

In final, un meci facut praf si de LPF, care obliga echipele sa joace pe terenuri straine pentru niste torte aruncate pe pista unui stadion. Fotbalul ne priveste pe noi suporterii din ce in ce mai putin...

stelistul2225.02.2007 14:02

pot descrie meciul intr-un cuvant : lol :?

Motanu D25.02.2007 14:02

Joc execrabil, rezultat pe masura...

Nici nu stiu daca am tras 5 mingi pe poarta tot meciul. Ca de combinatii, un-doi-uri, scheme de joc... nu [poate fi vorba. am jucat lent, previzibil, cu aceeasi teama si lipsa de ideei.

Olaroiu a dat iar o proba de lasitate.

Si ca sa fie tot circul complet arbitrii au resuit sa faca praf si putinul pe care l-am realizat prin decizii aberante, cartonase date aiurea, 2 goluri anulate, etc.

Si totusi, prostia lui Radoi (trebuia sa se abtina la ambele faze) si hotia brigazii de arbitrii NU sunt principalele cauze ale infrangerii. Lipsa de ideei de pe banca sau din loja !!! au dus Steaua in acest punct.

Unde nu e cap...

«1234567»