FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - UTA Arad 0 - 0 (0 - 0)

«1567»
forever_STEAUA26.02.2007 17:23

De Saban nu am zis nimic, chiar nu inteleg de ce Oli nu ii acorda o sansa... Nu ca ar fi primul lucru pe care nu il inteleg la Oli, asa ca ...

Care au fost acele evolutii bune ale lui Ov. Petre la Steaua ? (fara meciul cu violatii din TM)

***alex***26.02.2007 17:31

In momentul asta imi aduc aminte meciul cu violatii din TM :P

Am si zis ca e in scadere de forma fata de ce a jucat in tur, dar ce-ar fi sa plece jucatorii de la echipe daca joaca cateva meciuri proaste? S-a vazut ca Oli nu a fost multumit de evolutiile lui, a fost rezerva in meciul de ieri.

MadFroG26.02.2007 18:26

OPRITA nu mai joaca nimic de doi ani ,de la memorabilul meci cu Valencia . E incontinuu accidentat si greoi . Nu e jucator de Steaua .

Lovin nu a demonstrat nimic de cand a venit la Steaua.Este greoi , gandeste greu , nu paseaza decat 5 metri in stanga -dreapta sau inapoi. Joaca cu capul in pamant si face multe faulturi stupide .

Saban , nu mi-a dovedit nimic . E scund ,n-are viteza ,n-are tehnica,nu centreaza bine , de progresat nu mai putem discuta ,la varsta pe care o are .

Sper ca te-am lamurit ...

***alex***26.02.2007 18:43

Oprita a adus o Supercupa si a obtinut egalarea in meciul cu Rapid din campionat. Saban a jucat prea putin ca sa aiba ce sa-ti demonstreze.

MadFroG27.02.2007 08:59
Saban a jucat prea putin ca sa aiba ce sa-ti demonstreze.

Pai ,tu de ce crezi ca a jucat putin ? daca era vreun Ronaldinho prindea mai multe minute :wink:

Oprita merita statuie pentru ce a facut. O sa joace pana la batranete la Steaua si pe urma ii ia locul mrelui manager

axl2327.02.2007 09:01

lui oprita i-ar trebui un post caldut in staff-ul tehnic si un meci grandios de retragere.

***alex***27.02.2007 13:47

Va inteleg.. toti suporterii au jucatori preferati si jucatori detestati. Nu putem sa avem toti aceeasi parere.

mircea_zion27.02.2007 17:58

au furat arbitrii ca in codru :evil: :evil:

Virgil27.02.2007 18:02

O parere obiectiva.Respect Mircea,avem nevoie de mai multi care sa vada lucrurile clar si sa le spuna pe nume. :wink:

axl2327.02.2007 18:28

corect, lol, sau cum se mai spune zilele astea, bravo.

Virgil27.02.2007 18:40

Bine punctat.Bravo ! :D

MadFroG27.02.2007 20:37

Toate meciurile le-am pierdut din cauza arbitrilor . Toate esecurile lui Zeroli sunt din cauza ca arbitrii au furat. Gigi da vina pe jucatori ca n-au tinut post si vede conspiratii peste tot.

La Vaslui o sa pierdem si atunci de vina o sa fie trustul INTACT,Voiculescu,Vadim ,Cornel Dinu si cainele Nero ,hahalerele Tolontan si Chiotea, comunistu de Copos si vipera de Oancea.

strezahuzum27.02.2007 20:55

Nu cred ca vom pierde la Vaslui. Vom obtine un nou si glorios rezultat de 0-0.

Bineinteles, de vina vor fi tot arbitrii, gazonul, adversarii care au stat cu mai mult de 3 oameni in propria jumatate, comunistii aia imputiti ai lui Voiculescu si alti politicieni din care n-a scos GG inca dracii.

De asemenea de vina sunt si jucatorii care n-au tinut postul, nu se duc in fiecare duminica la biserica impreuna cu nea JJ si nu stiu pe de rost Crezul, Tatal Nostru si lista completa a tuturor sfintilor din calendarul ortodox.

mircea_zion28.02.2007 10:05
corect, lol, sau cum se mai spune zilele astea, bravo.

gata cu off topicul sa nu suparam lumea apoi 8)

«1567»