De Saban nu am zis nimic, chiar nu inteleg de ce Oli nu ii acorda o sansa... Nu ca ar fi primul lucru pe care nu il inteleg la Oli, asa ca ...
Care au fost acele evolutii bune ale lui Ov. Petre la Steaua ? (fara meciul cu violatii din TM)
De Saban nu am zis nimic, chiar nu inteleg de ce Oli nu ii acorda o sansa... Nu ca ar fi primul lucru pe care nu il inteleg la Oli, asa ca ...
Care au fost acele evolutii bune ale lui Ov. Petre la Steaua ? (fara meciul cu violatii din TM)
In momentul asta imi aduc aminte meciul cu violatii din TM ![]()
Am si zis ca e in scadere de forma fata de ce a jucat in tur, dar ce-ar fi sa plece jucatorii de la echipe daca joaca cateva meciuri proaste? S-a vazut ca Oli nu a fost multumit de evolutiile lui, a fost rezerva in meciul de ieri.
OPRITA nu mai joaca nimic de doi ani ,de la memorabilul meci cu Valencia . E incontinuu accidentat si greoi . Nu e jucator de Steaua .
Lovin nu a demonstrat nimic de cand a venit la Steaua.Este greoi , gandeste greu , nu paseaza decat 5 metri in stanga -dreapta sau inapoi. Joaca cu capul in pamant si face multe faulturi stupide .
Saban , nu mi-a dovedit nimic . E scund ,n-are viteza ,n-are tehnica,nu centreaza bine , de progresat nu mai putem discuta ,la varsta pe care o are .
Sper ca te-am lamurit ...
Oprita a adus o Supercupa si a obtinut egalarea in meciul cu Rapid din campionat. Saban a jucat prea putin ca sa aiba ce sa-ti demonstreze.
Saban a jucat prea putin ca sa aiba ce sa-ti demonstreze.
Pai ,tu de ce crezi ca a jucat putin ? daca era vreun Ronaldinho prindea mai multe minute :wink:
Oprita merita statuie pentru ce a facut. O sa joace pana la batranete la Steaua si pe urma ii ia locul mrelui manager
lui oprita i-ar trebui un post caldut in staff-ul tehnic si un meci grandios de retragere.
Va inteleg.. toti suporterii au jucatori preferati si jucatori detestati. Nu putem sa avem toti aceeasi parere.
au furat arbitrii ca in codru :evil: :evil:
O parere obiectiva.Respect Mircea,avem nevoie de mai multi care sa vada lucrurile clar si sa le spuna pe nume. :wink:
corect, lol, sau cum se mai spune zilele astea, bravo.
Bine punctat.Bravo ! ![]()
Toate meciurile le-am pierdut din cauza arbitrilor . Toate esecurile lui Zeroli sunt din cauza ca arbitrii au furat. Gigi da vina pe jucatori ca n-au tinut post si vede conspiratii peste tot.
La Vaslui o sa pierdem si atunci de vina o sa fie trustul INTACT,Voiculescu,Vadim ,Cornel Dinu si cainele Nero ,hahalerele Tolontan si Chiotea, comunistu de Copos si vipera de Oancea.
Nu cred ca vom pierde la Vaslui. Vom obtine un nou si glorios rezultat de 0-0.
Bineinteles, de vina vor fi tot arbitrii, gazonul, adversarii care au stat cu mai mult de 3 oameni in propria jumatate, comunistii aia imputiti ai lui Voiculescu si alti politicieni din care n-a scos GG inca dracii.
De asemenea de vina sunt si jucatorii care n-au tinut postul, nu se duc in fiecare duminica la biserica impreuna cu nea JJ si nu stiu pe de rost Crezul, Tatal Nostru si lista completa a tuturor sfintilor din calendarul ortodox.
corect, lol, sau cum se mai spune zilele astea, bravo.
gata cu off topicul sa nu suparam lumea apoi 8)