Eu cer pentru a mia oara demisia acestui nesimtit de Olaroiu.Sunt un om rabdator dar eu nu mai pot sa ma uit la meciurile Stelei.Astazi dupa meci el ce a vazut:ca ne-au furat arbitrii,nicidecum jocul EXECRABIL al echipei. Arbitrii oricum au fost hoti dar de ce pana in min 30 noi nu am ajuns la poarta lor.Daca era o echipa mai cu tupeu luam bataie azi. Daca si ciobanul minune Jiji a plecat in min 60 asta spune tot despre turca jucata astazi. Toata echipa este nervoasa si impotenta in joc. Fata lui Mirel dupa acea eliminare spune tot despre sistemul lui Oli de joc.Eu unul cred Mirel s-a scos special din teren,semn ca a inceput sa fie impotriva lui Oli,cel putin asa sper. Aceiasi jucatori minus Ogararu faceau spectacol sub Protasov si erau eficienti cu Zenga. Cu Oli suntem vai de Steaua noastra.
Cum a inceput azi cu g Coman cand nesu stiu ca e refacut,de ce tot jucam cu 2 la inchidere si cu un singur vf adevarat Thereau ca Badea parca tot e in spatele lui si nu pe linie cu el.
De ce cu Oli pe banca Goian si Ghionea,altadata fundasi de fier au ajuns niste amatori,de ce pe margini exista niste nulitati(g Coman si Stancu,cand exista nesu si Saban). De ce o echipa ofensiva ca Steaua joaca cu 2 inchizatori si numai mijlocasi defensivi(aici e problema lui MM si jj). Cum au intrat Victoras si Vasilica s-a animat jocul,iar alta miscare imbecila a fost scoaterea lui Thereau,cel mai activ jucator de pana atunci.
Ca sa nu mai vorbesc ca in poarta este alt jucator mediocru.Iar starul Banel Nicolita ar trebui sa se ceara singur pe banca.Alt motiv de ingrijorare pentru mine este Vali Badea,care tinde sa devina un Cristea.
Eu am scos in evidenta aspectele negative al erei Olaroiu.Daca stiti si aspecte pozitive va rog sa le prezentati(in afara de "obiectivele" sale).In acest ritm terminam pe 4-5 si la 25 de pc de javre.Sper ca Jiji sa fii plecat de la stadion din cauza jocului si nu din cauza faptului ca a fost eliminat Mirel,ca oricine a vazut turca de astazi.
Cred ca in afara lui Mirel si Jiji nimeni nu poate sa-i spuna nimic lui Oli in privinta sistemului,si se vede pe teren ca ei sunt ametiti,habar n-au ce joaca,unde joaca,cu cine joaca.Doar in lucru au in cap,mingea lunga pe Thereau.Singurul care a mai incercat ceva pe jos a fost Mirel in prima repriza,dar au fost gresite pasele.
Multi probabil spuneti ca nu e dracul asa negru,dar fratilor din pacate asa este.Aceasta nu este Steaua mea,pe care o iubeam,ci este ceva mediocru pana in adancul oaselor.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.