FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - UTA Arad 0 - 0 (0 - 0)

«134567»
jimmy1925.02.2007 14:07

Terminam la 30 de pct de Dinamo in stilu asta. Jucam foarte morocanos...adica cam nimic. Cred ca o sa terminam pe locu 5-6 in campionat. Dupa ce jucam infect ne mai fura si arbitrii...rusine arbitrajului dar si Stelei care n-a mai batut in deplasare din septembrie!

***alex***25.02.2007 14:18

Aproape toate ocaziile din acest meci au fost create din faze fixe.

In prima repriza 4 ocazii: la prima ocazie, portarul intra cu tot cu minge in poarta dar nici centralul, nici asistentul nu vad gol!

Restul de ocazii.. o lovitura de cap periculoasa a lui Ghionea, torpila lui Para si interventia fantastica din prelungiri a portarului Tudor la lovitura de cap a lui Thereau.

In a doua repriza am jucat mai slab, ocazii avand doar la loviturile libere ale lui Bostina. Spre final, am inscris un gol perfect valabil, insa tusierul ridica inexplicabil fanionul!

Deja Dinamo are un avans mare, tind sa cred ca urmaritorii nostri au inceput jocurile de culise.

stela25.02.2007 14:24

Ce se intampla cu Steaua noastra!!!Asa capitan ne dorim? Nu pot sa cred!Cred ca FORZZA Steaua ar trebui schimbat cu JOACA FOTBAL Steaua! Ma doare sufletul ca spun asta....

Undeath25.02.2007 14:25

DACA ASTA E OFFSIDE MA *** CU TOTI PE CARE II VAD PE STRADA!! http://img244.imageshack.us/my.php?image=2...61891248vg5.jpg

NU SE MAI POATE, trebuie trimis MAIL la UEFA!

raul stelistu25.02.2007 15:35

**** arbitrilor si lui Oli care a distrus echipa

oradeanu25.02.2007 15:52

Hai sa nu ne cramponam intr-o faza gresita de arbitru. Nu ma intereseaza daca e vreo "consiratie" la mijloc. Trebuie sa spunem adevarul: in afara de aceste ocazii si goluri anulate Steaua NU A JUCAT NIMIC. De fapt a jucat ce stie zerolaroiu: NIMIC, NIMIC, NIMIC, NIMIC.

Jucam la mijloc doar cu inchizatori si apoi ne asteptam ca din mingile aruncate in fata sa iasa ceva goluri. Ma tem ca in ritmul asta nu vom da repede goluri.

Unde e spectacolul facut de Steaua pana sa vina Olaroiu, exceptand era piti? Cred ca ar trebui lasata toata conducerea sa explice acest lucru.

DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA!

M-am saturat de tine ZEROLAROIULE!

FORZZA Steaua!!! Nu se mai termina era Olaroiu odata? Asta nu e antrenor de Steaua.

***alex***25.02.2007 16:06

Cosmin Olãroiu a acuzat brigada de arbitri, condusã la centru de Lucian Dan. "Arbitrii au venit la Oradea cu tema de acasã", a spus antrenorul Stelei. "Cei mai în mãsurã sã vorbeascã despre acest meci sînt arbitrii. La noi, ei sînt figurile principale într-un meci de fotbal și au ținut morțiș sã o facã și la meciul acesta", a continuat Olãroiu.

"La Goian a fost penalti și nici la Iacob nu a fost ofsaid. Ambele goluri au fost valabile. Noi încercãm sã ne facem în continuare treaba, dar este foarte greu în condițiile în care arbitrii nu te lasã sã faci cum vrei", a spus Olãroiu.

stelisti. ro

Si cu asta a zis totul despre meciul de azi!

gabi_rocsoiu25.02.2007 16:07

Lasa-ne ma nana in pace. Du-te unde vrei tu, dar lasa-ne.

oradeanu25.02.2007 16:32

am uitat ceva. A facut Olaroiu niste schimbari de toata jena. In afara de Cristocea restu' nu trebuiau sa intre. Parearea mea e ca nu acum trebuia sa inceapa sa intre Iacob. Tot respectul pentru acest jucator, dar eu cred ca trebuia sa apara Croitoru. Noi trebuia sa atacam cu toate liniile. Si cred ca putea folosi schimbarea mult mai bine. Era necesar inca un jucator la constructie. Ovidiu Petre e un jucator excelent la distrugere, dar azi nici nu trebuia sa apara in teren. Eu zic ca Stelei in campionat ii ajunge un inchizator. Unde mai pui ca Petre a jucat ce trebiua sa joace Ghionea, adica fundas. Schimbarea asta a lui Ghionea cu Petre nu am inteles-o, dar e treaba lui Oli.

Si acum incepem sa dam vina pe arbitraj, in loc sa vedem paiul din ochiul nostru (ZEROLAROIU).

Ne ascundem in urma unor greseli, care oricum vor mai fi mai mult sau mai putin, dar jocul execrabil al Stelei nu l-a deranjat pe Oli deloc, nu?

FORZZA Steaua!!!!

DEMISIA!! DEMISIA!! Sa plece Olaroiu UNDE O VEDEA CU OCHII!!

i0nutz8325.02.2007 16:35

Noroc cu Simion. De departe cel mai bun stelist azi :P

predatorpulse725.02.2007 16:44

Eu cer pentru a mia oara demisia acestui nesimtit de Olaroiu.Sunt un om rabdator dar eu nu mai pot sa ma uit la meciurile Stelei.Astazi dupa meci el ce a vazut:ca ne-au furat arbitrii,nicidecum jocul EXECRABIL al echipei. Arbitrii oricum au fost hoti dar de ce pana in min 30 noi nu am ajuns la poarta lor.Daca era o echipa mai cu tupeu luam bataie azi. Daca si ciobanul minune Jiji a plecat in min 60 asta spune tot despre turca jucata astazi. Toata echipa este nervoasa si impotenta in joc. Fata lui Mirel dupa acea eliminare spune tot despre sistemul lui Oli de joc.Eu unul cred Mirel s-a scos special din teren,semn ca a inceput sa fie impotriva lui Oli,cel putin asa sper. Aceiasi jucatori minus Ogararu faceau spectacol sub Protasov si erau eficienti cu Zenga. Cu Oli suntem vai de Steaua noastra.

Cum a inceput azi cu g Coman cand nesu stiu ca e refacut,de ce tot jucam cu 2 la inchidere si cu un singur vf adevarat Thereau ca Badea parca tot e in spatele lui si nu pe linie cu el.

De ce cu Oli pe banca Goian si Ghionea,altadata fundasi de fier au ajuns niste amatori,de ce pe margini exista niste nulitati(g Coman si Stancu,cand exista nesu si Saban). De ce o echipa ofensiva ca Steaua joaca cu 2 inchizatori si numai mijlocasi defensivi(aici e problema lui MM si jj). Cum au intrat Victoras si Vasilica s-a animat jocul,iar alta miscare imbecila a fost scoaterea lui Thereau,cel mai activ jucator de pana atunci.

Ca sa nu mai vorbesc ca in poarta este alt jucator mediocru.Iar starul Banel Nicolita ar trebui sa se ceara singur pe banca.Alt motiv de ingrijorare pentru mine este Vali Badea,care tinde sa devina un Cristea.

Eu am scos in evidenta aspectele negative al erei Olaroiu.Daca stiti si aspecte pozitive va rog sa le prezentati(in afara de "obiectivele" sale).In acest ritm terminam pe 4-5 si la 25 de pc de javre.Sper ca Jiji sa fii plecat de la stadion din cauza jocului si nu din cauza faptului ca a fost eliminat Mirel,ca oricine a vazut turca de astazi.

Cred ca in afara lui Mirel si Jiji nimeni nu poate sa-i spuna nimic lui Oli in privinta sistemului,si se vede pe teren ca ei sunt ametiti,habar n-au ce joaca,unde joaca,cu cine joaca.Doar in lucru au in cap,mingea lunga pe Thereau.Singurul care a mai incercat ceva pe jos a fost Mirel in prima repriza,dar au fost gresite pasele.

Multi probabil spuneti ca nu e dracul asa negru,dar fratilor din pacate asa este.Aceasta nu este Steaua mea,pe care o iubeam,ci este ceva mediocru pana in adancul oaselor.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

MadFroG25.02.2007 17:09

O singura intrebare pentru zeroli

Ce mama masii a facut 2 luni de zile ?

oradeanu25.02.2007 17:12
Sper ca Jiji sa fii plecat de la stadion din cauza jocului si nu din cauza faptului ca a fost eliminat Mirel,ca oricine a vazut turca de astazi.

Am fost la meci si a plecat suparat foc pe arbitraj.

Dragoshel25.02.2007 17:15

pacat pacat pacat , ca fotbalul romanesc creste in valoare iar arbitrajul SCADE

RUSINE!!!!

vood0o25.02.2007 17:18

Astept meciu cu javrele....sper ca asta sa fie meciul decisiv pentru inlaturarea acestui fals antrenor, care incearca sa distruga echipa. Baiat destept Iancu ala cand l-a dat afara , a stiut el ce a stiut cand a zis ca zeroli e antrenor de locurile 5-6

MadFroG25.02.2007 17:22
Astept meciu cu javrele....sper ca asta sa fie meciul decisiv pentru inlaturarea acestui fals antrenor, care incearca sa distruga echipa. Baiat destept Iancu ala cand l-a dat afara , a stiut el ce a stiut cand a zis ca zeroli e antrenor de locurile 5-6

L-a complimentat pe zeroli cand i-a spus ca e antrenor de locurile 3-4 .

Eu sper sa scapam de el inainte de meciul cu javrele, sper ca un rezultat negativ in partida cu Arges sa-l inlature. Sa fim seriosi , sanse la titlu nu mai avem , iar ca sa prindem locul 2 e nevoie de un soc la echipa . Si mai bine pierdut un meci acum , decat sa ne cramponam in rezultate de egalitate care sa-l mentina pe zeroli si la finalul campionatului sa ne vedem pe locul 4 :wink:

***alex***25.02.2007 17:23
O singura intrebare pentru zeroli  

Ce mama masii a facut 2 luni de zile ?

Vorba lui Dan Petrescu : "Pregatesc de o luna meciul asta si ma fura arbitrii!"

Cam asta a patit si Oli azi!

strezahuzum25.02.2007 17:57

Pentru a 2342323-a oara n-am jucat nimic. Tactica lui Zerolaroiu a fost praf, o buna parte din jucatori la fel.

Cateva ganduri despre meci si tactica geniala a marelui antrenor :

Trei sferturi din meci jocul Stelei a constat din urmatoarea schema : Ghionea - Goian - Ghionea - minge bubuita in fata - Thereau/Badea/Nicolita se chinuie sa devieze avand in spinare adversar mult superior fizic - minge pierduta.

La fiecare astfel de schema super-ultra-mega-inspirata mi-a placut in mod deosebit efortul si munca de lamurire depuse de Oli pe margine. A dat mult din maini si a tipat foarte convingator. Pacat ca n-am vazut nimic altceva in afara de schema mentionata mai sus.

Unicele noastre ocazii au venit din faze fixe.

Nema dribling, nema un-doiuri, iar ultima actiune personala reusita nici nu-mi mai amintesc cand a fost. De fapt ... stai ca gresesc. A reusit unul-doua driblinguri ... Coman. Rezultatul firesc al antrenamentelor super-sofisticate, moderne si dincolo de intelegerea pamantenilor ca noi. Din pacate si dincolo de cea a jucatorilor nostri.

Nici de data asta domnul Olaroiu nu se considera vinovat.

Dupa doua luni de pregatire, echipa joaca tot ca o cizma, Nicolita e titular desi n-ar trebui sa fie nici in divizia B, iar in afara de nervi si aere de vedete n-am vazut nimic pe teren.

Sa nu aud ca ne-a dezavantajat arbitrul. Au gresit o data contra noastra, adevarat. Insa o echipa care are pretentii de CL trebuie sa bata o echipa modesta ca UTA in ORICE conditii.

Aa... si am uitat .... AFARA Olaroiule !! AFARA !! DEMISIA !! Gaseste si tu macar o farama de onoare si da-ti demisia nulitate cu aere ce esti ! Ai distrus echipa, acum fugi de la locul crimei !

ionut steaua25.02.2007 18:19

trecem si pestemeciul acesta .se pare ca nu vor sa castigam campinatul.moarte celor ce nu sunt ca noi fular-campionii

FanSteaua4Life25.02.2007 18:37
Ovidiu Petre e un jucator excelent la distrugere, dar azi nici nu trebuia sa apara in teren. Eu zic ca Stelei in campionat ii ajunge un inchizator. Unde mai pui ca Petre a jucat ce trebiua sa joace Ghionea, adica fundas. Schimbarea asta a lui Ghionea cu Petre nu am inteles-o, dar e treaba lui Oli.

Ghionea s-a accidentat, de aia a fost schimbat, si cum Mirel fusese eliminat nu avea cine sa ii ia locul lu Ghinoea, de aceea a fost introdus Ovidiu Petre...

Am jucat foarte prost, nu ne-am creeat ocazii, insa asta nu scuza cu nimik arbitrajul, zic eu, daca la faza primului presupus gol i se poate acorda credit arbitrului, la faza golului doi cred ca a fost intentie, m-am uitat la reluare si am vazut ca nici atunci cand mingea a ajuns la Iacob acesta nu era in offside, ceea ce imi pare furt pe fata, si nu e prima data...

In ceea ce il priveste pe iubitul nostru patron nu cred ca trebuie sa ii dam asa multa atentie, lasa, sa plece de la stadion o data, de doua ori, de 3 ori, pana isi va da seama ca echipa atata poate si singura solutie ar fi cumpararea unor jucatorii de valoare...

Virgil25.02.2007 18:52

944243991_gol1.jpg

Primul gol anulat în mod eronat.Portarul Tudor se afla cu genunchii pe linia portii.Mingea,...dincolo de ea.

1450646698_bscap076.jpg

Iacob era în pozitie perfect regulamentara când i-a

fost pasata mingea,pe care a introdus-o apoi în plasa.

Din pacate asistentul de pe acea parte,desi era perfect plasat,nu a fost de acord ca Iacob nu se afla în pozitie de offside.Al doilea gol anulat în mod eronat.

metzzz25.02.2007 19:15

virgil am vazut si noi fazele , dar nu am jucat nimic

si zic eu ca nu are rost sa ne ascundem dupa deget :roll:

Bogdan4Steaua25.02.2007 19:28

Oricum, jocul nostru este penibil. Multi dintre voi au sustinut ba ca Sevilla e o echipa prea puternica, ba ca nu avem meciuri in picioare.

Ei bine, acum am jucat cu UTA, o echipa nou promovata, momentan sub linia de mijloc a clasamentului, teoretic neomogena deoarece lotul lor a suferit cateva modificari. Si totusi, nu am jucat aproape nimic. Arbitrajul a reprezentat doar cireasa de pe tort, faza incipienta unui sezon ce se anunta dezastruos. Cei care au contrazis si contrazic in continuare acest "curent de opinie" asteapta probabil inca 2-3 rezultate de acest gen pentru a se convinge ca ne ducem serios la vale.

Sa continuam sa dam vina pe gazonul prost(doar pentru Steaua?), pe oboseala(care oboseala?), pe lipsa de meciuri(doar pentru Steaua?), pe arbitri, etc.

P.S.: Rapid conduce pe Poli cu 2-0 si s-a apropiat la un punct de noi. Sincer nu cred ca mai prindem locul 2. Si nu este pesimism, ci realism.

Apropo, se mai gandeste cineva la titlu :?:

axl2325.02.2007 19:44

pentru o echipa care avea ca obiectiv castigarea cupei UEFA am jucat dezastruos.

pentru o echipa care are ca obiectiv locul 2 (DOI!!!) in campionat, n-am jucat foarte rau.

fansteaua4625.02.2007 19:48

Puteam cistiga daca arbitrii nu ne furau intr-un mod astronomic .

«134567»