FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - UTA Arad 0 - 0 (0 - 0)

«123457»
Virgil13.02.2007 14:14

Oradea e intr-adevar ros-albastra.Imi Jenei a contribuit foarte mult la acest lucru.De altfel culorile Oradei sunt rosul si albastrul.

apparte13.02.2007 15:02

90% se va juca la Oradea...sper sa tina si vremea cu noi,deoarece pe partea tribunei vechi (spre tabela) exista o portiune mai joasa si in caz de vreme rea devine mlastinoasa...

SSK13.02.2007 15:37

Cu regret o spun, dar conducerea Stelei a actionat gresit in cazul de fata. Parerea mea este ca prima responsabilitate a clubului trebuie sa fie fata de propriii abonati! Este la mintea cocosului ca disputarea meciului la 700 de km de Bucuresti nu avantajeaza in niciun fel abonatii, ba dimpotriva.

N-am nimic cu Oradea si-n general am salutat politica Stelei de a juca meciuri amicale in provincie, in orase unde are multi suporteri care nu-si pot vedea pe viu echipa favorita. Insa disputarea unor meciuri oficiale la o asemenea distanta de Bucuresti, cand ele puteau fi disputate MULT mai aproape (Brasov, Constanta, Focsani etc), este un gest usor deplasat.

Virgil14.02.2007 17:29

La aflarea vestii cã Steaua îsi doreste sã joace meciul cu UTA la Oradea,Nicole Bara, presedintele arãdenilor, a mãrturisit cã aceasta nu este o solutie tocmai pe placul sãu, desi este bihorean de origine."Sunt aproape sigur cã Steaua are de zece ori mai multi fani orãdeni decât UTA. Din acest punct de vedere, e clar cã nu vom fi primiti cu flori de localnici. Dacã din punct de vedere al distantei si costurilor e mai bine atât pentru club, cât si pentru sustinãtorii arãdeni, în rest nu ne surâde deloc ideea sã jucãm cu Steaua la Oradea. As fi preferat nocturna din Ghencea", a recunoscut Bara pentru SportArad.com, fiind îngrijorat de rivalitatea dintre FC Bihor si UTA Arad, nu de putine ori existând si conflicte deschise între suporterii celor douã formații."Sperãm ca de aceastã datã sã evitãm orice scandal si de aceea i-as ruga pe arãdeni sã nu rãspundã, pe cât este posibil, provocãrilor gazdelor", a încheiat Nicolae Bara.

antena3.ro

Ana-Maria16.02.2007 13:38

Eu,abonat al clublui Steaua,ar trebui sa bat 700 de km pentru un meci din campionat?Sa le fie rusine!

Yoyoyoi18.02.2007 19:09

Dece sa le fie rusine si mai ales cui?

Tu ca ai abonament iti permiti sa vezi orice meciuri doresti. Asta cu UTA e mai putin important. Dar eu ca stau in zona si nu-mi permite timpul sa bat 600 de km ca sa ajung in Ghencea, sa nu am ocazia sa-mi vad iubirea de-o viata macar in cateva ocazii?

strezahuzum19.02.2007 07:09

Un meci care ar trebui sa fie de dificultate moderata spre greu, insa cu marele antrenor Zerolaroiu si vedetele sale Gigel/Petre sunt convins ca va fi greu spre chin. Mai ales ca vine dupa meciul cu Sevilla si sunt convins ca Oli va aparea cu scuza gata pregatita "Oboseala, drumul lung , etc, etc".

Sper intr-o victorie, dar cred ca va fi mai curand un X mare si lat. Si daca un egal dupa ratarea calificarii in optimi in UEFA l-ar face pe marele antrenor sa-l ia pe Coman de manuta si sa se duca naibii incotro or vedea cu ochii, zau ca ar fi un pret mic daca in schimb scapam de el.

Pacat insa ca din cauza unor tampiti de "ultrasi" care au o minte de proaspat iesiti din pestera, Lacatus nu poate sa mai salute anul asta publicul din Ghencea intr-un meci oficial.

Padrese19.02.2007 08:29

Asta cu UTA e mai putin important.

Nici un meci pe care il va juca Steaua indiferent de competitie nu o sa fie mai putin important decat altele.

Asta e o diferenta intre gandirea ultrasilor fata de cea a suporterilor obisnuiti.

Virgil19.02.2007 08:36

Sigur ca e la fel de important ca oricare altul din campionat.Pentru ca poate aduce 3 puncte.

Ana-Maria19.02.2007 08:38

Yoyoyoi s-a referit la faptul ca meciul cu Uta e mai putin important pentru mine,caci eu fiind din Bucuresti ,vad meciurile Stelei mai des ca el...

Virgil19.02.2007 08:41

Si când s-a referit la tine,s-a referit indirect la toti suporterii Stelei din Bucuresti.:)

Yannis19.02.2007 12:50

as vrea sa stiu si eu la ce ora se pleaca la Oradea si de unde...ms

Bogdan4Steaua19.02.2007 15:14

Meciul are loc pe Stadionul Municipal din Oradea, duminica incepand cu ora 14.

Transmis de: National TV

Virgil19.02.2007 17:25

Personal cred ca suspendarea terenului pentru doua etape,i-a picat ca o manusa Conducatorului "iubit".

Doua meciuri în orase ale unor echipe din ligi inferioare,vor oferi lui G.B,,tot atâtea bai de multime,posibilitatea de a strange noi semnaturi si de a-si rotunji procentajul în sondaje.

Pentru noi suporterii bucuresteni si pentru cei din vecinatati,aceste deplasari fortate,înseamna tot atâtea motive de dezamagire.

Iata ce spune Valeriu Argaseala : "In urma sedintei Comitetului Executiv din 16.02.2007 presedintele FRF, Mircea Sandu, a sesizat membrii prezenti ca judecarea unor spete asemanatoare s-a facut mod diferit. Avand in vedere argumentele aduse in discutie si hotararea luata in Comitetul Executiv, chiar daca apreciem ca decizia Comisiei de Apel a fost incorecta in cazul Rapidului, FC Steaua nu va mai face recurs la Curtea de Arbitraj a fotbalului".

nike_sTeaua_2oo720.02.2007 14:12
Yoyoyoi s-a referit la faptul ca meciul cu Uta e mai putin important pentru mine,caci eu fiind din Bucuresti  ,vad meciurile Stelei mai des ca el...

pt voi din buc un meci al Stelei cu Vaslui, uta sau mai stiu eu ce echipa e ca dusul la buda. v-ati plictist de ele. pt cei din provincie ca si mine sa pot sa vad un astfel de meci live e raiul pe pamant.

The_Foxes21.02.2007 13:47
pentru voi din buc un meci al Stelei cu Vaslui, uta sau mai stiu eu ce echipa e ca dusul la buda. v-ati plictist de ele. pentru cei din provincie ca si mine sa pot sa vad un astfel de meci live e raiul pe pamant.

hai ca te-ai umplut de penibil.asa gandesti tu, cu siguranta daca te-ai fi nascut in Bucuresti ai fi avut aceasta atitudine de a desconsidera partide precum cea din weekendu asta si ai fi unul din cei despre care scrii mai sus, asa ca nu mai vorbi pe dinafara.era un meci al Stelei de pe teren propriu automat trebuia sa fie un avantaj locul unde se desfasura pentru abonati nu pentru cei din alte parti "marginase" din tara.

nike_sTeaua_2oo721.02.2007 16:51

ia mai uite cine e penibil acum?

alege intre a vedea live Steaua-uta, si 1 milion de lei vechi. bat pariu ce u ai alege banii.

apparte21.02.2007 22:12
Yoyoyoi s-a referit la faptul ca meciul cu Uta e mai putin important pentru mine,caci eu fiind din Bucuresti  ,vad meciurile Stelei mai des ca el...

El fiind de fapt o ea :) si oricum pana la Oradea are 200 de km de strabatut!

trance_tactics22.02.2007 07:53

nike_sTeaua_2oo7 esti total pe dinafara amice. cum poti sa spui ca un meci al Stelei fie el si cu o echipa inferioara valoric este ca "dusul la buda". bagati-va ma in cap ca sunt oameni cu valori mai ridicate ca ale voastre. nu e problema majora unde se joaca pentru ca oriunde ar fii fost vom urma Steaua ( chiar daca la acest meci nu pot participa din motive familiare ) auzi sa aleg intre un meci si un milion, pai un meci este egal cu aproximativ un milion ma baiatule fie el si acasa daca pui cotizatiile, deplasarea prin capitala si tot asa.

Ana-Maria22.02.2007 15:22

Nu fac diferente,indiferent ca joaca cu Dinamo sau Pandurii,insa mi-as fi dorit ca meciul asta cu Uta sa se joace-n Ghencea...

Mi-ar fi placut sa-l vad,din nou,sarutand fularul Stelei..

scream3r22.02.2007 22:25
Steaua - UTA Arad

Loc de desfasurare: Stadionul Municipal din Oradea

Data si ora: Duminica, 25 februarie, ora 14:00

Transmis de: National TV

Dar despre deplasare nu se zice nimic nicaieri ... De ex. daca se organizeaza , cate microbuze , la ce ore se pleaca si de unde ... detalii ...

Piticu Militari

alice4steauaBUC23.02.2007 12:42

nu acceptam decat victoria!!!acum...ca am iesit si din europa sa vedem ce scuze mai aveti, inainte dehh mai acceptam ca sunteti obositi, ca veniti dupa un meci greu...sa vedem acum...nu accept nicio infrangere, fie ca e vb de Arad...Ceahlaul...Iasi...vrem sa castigati totul!anul asta vrem cupa, supercupa, si cel putin locul 2...

Bogdan4Steaua23.02.2007 12:46

S-au epuizat deja biletele puse in vanzare azi(in aproximativ doua ore). Cozile sunt imense, interesul pentru partida este foarte mare in randul oradenilor.

Sa speram ca Steaua va reusi un joc bun.

Virgil23.02.2007 13:12

6.Steaua Bucuresti - FCM UTA Arad

Stadion FC Bihor Oradea 25.02.2007 ora 14:00

A: Dan LUCIAN (AIUD)

A1: MEGHESAN Nicolae (TARNAVENI)

A2: Gheorghe SEBASTIAN (SUCEAVA)

R: LAJOS TIBERIU (Timisoara)

OBS: BOC Alexandru (Bucuresti)

GRIGORESCU Nicolae (Timisoara)

43572mica-170404079e9784cd87289_211_140_

Astazi au început sa se punã în vânzare bilete pentru Steaua - UTA. Casele de bilete de la stadionul Municipal din Oradea au fost luate cu asalt.

rezistenta_ultras24.02.2007 08:39

Iata cateva informatii utile pentru cei ce doresc sa sustina echipa in deplasarea de la Oradea:

-La dus variantele de preferat ar fi:

-acceleratul care pleaca din gara de nord astazi de la ora 19:30 si care ajunge la Oradea la 6:27;

-rapidul care pleaca tot din gara de nord la 23:30 si ajunge la Oradea la 9:24;

-La intors:

-acceleratul care pleaca din Oradea la 19:07 si ajunge in Bucuresti la 6:27;

-rapidul care pleaca din Oradea la 20:50 si ajunge in Bucuresti la 7:37;[/img]

«123457»